wizzy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ο τυπάς με το άσπρο μπλουζάκι είναι εξωγήινος. Ρε συ gon1332, απορία το έχω: όλοι αυτοί του street work out, "ξεχνάνε" τη "leg day" ή έχουν βρει τρόπο να γυμνάνζουν τα πόδια τους τον οποίο δεν έχω αντιληφθεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ gon1332, όλοι αυτοί του street work out, ξεχνάνε τη leg day ή έχουν βρει τρόπο να γυμνάνζουν τα πόδια τους τον οποίο δεν έχω αντιληφθεί; δεν ασχολουνται με ποδια γιατι δεν τους νοιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ε, άρα μισές δουλειές κάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τον βρηκα χθες και καθομουν και βλεπα βιντεακια 2 το βραδυ... https://www.youtube.com/watch?v=sfd3hp9ZB3c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 εχει ξαναμπει αυτος και ειναι για το πουλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ναι δεν λεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Οκ,τουλάχιστον την έκανα πολύ λάθος,να ξέρω τουλάχιστον άμα είναι μικρό το κακό αλλιώς δεν θα την κάνω ούτε αύριο (Για το βιντεο) Πότε θα είμαι σε θέση να την ξαναβάλω ? Μη σε φοβίζει κανείς . Την μπάρα τη σέβεσαι και σε σέβεται. Βλέπεις το βίντεο, βλέπεις και άλλα βίντεο και τα εφαρμόζεις στην προπόνηση. Deadlift θα ξαναξεκινήσεις, 2 φορές την εβδομάδα, 5χ3 σετάκια, στην αρχή της προπόνησης , αρχικά με 20+20 κιλά και θα ανεβαίνεις 5 κιλά ανά 2 εβδομάδες. 10 κιλά παραπάνω το μήνα, θεωρητικά σε 1 χρόνο 180 κιλά σύνολο (60+120 μιας και η μπάρα ζυγίζει 20 κιλά συνήθως) (πολύ πιθανόν). Αργή άνοδος, καθαρό μυαλό, τεχνική και θα δεις . Deadlift θα φοράς κάλτσα μόνο ή allstar και θα πατάς σε σταθερό δάπεδο. Μην βλέπω αφρολέξ και αερόσολες και χαζά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 δεν ασχολουνται με ποδια γιατι δεν τους νοιαζει http://souvlaki-fitness.com/2011/08/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%85%ce%b8%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9/ Οποιος εχει γυμνασμενα ποδια σηκωνει σε ολες τις ασκησεις παραπανω κιλα απο καποιον που γυμναζει μονο κορμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 και σήμερα μου μίλησε στο γυμ ένας τύπος με ωραία ανωδομή (άνω κορμό) και στα πόδια ήταν χάλια. 0 συμμετρικότητα όταν είδα γάμπες όμοιες με τις δικές μου, ώιμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Με βιντεακια εχει σακατευτει κοσμος και κοσμακης. Παιδια που δεν εχουν διπλα τους εναν σωστο ανθρωπο να τους δειξει αυτα που πρεπει, παιρνουν το youtube κι αρχιζουν να ξεπατικωνουν ασκησεις. Δε νομιζω οτι προσπαθει καποιος να τον φοβισει. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ξεκινησει μια ριψοκινδυνη ασκηση οταν δεν εχει κανει πρωτα τα βασικα. Τωρα..μεγαλο παιδι ειναι, αποφασιζει τι θα κανει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 17 χρονων δεν τον λες και μεγαλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 α 17ρης ειναι? νομιζα μεγαλυτερος. ακομα χειροτερα δηλαδη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Οκ χαλαρωστε λιγο ειπαμε. Το δειχνει για να ακουσει γνωμες, οχι να τον κραξουμε. 17 χρονων αλλοι κανουν πρωταθλητισμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δε νομιζω οτι προσπαθει καποιος να τον φοβισει. Για μένα λεει Mακαρι να ημουν μπαμπούλας αν ήταν να γλιτώσω αυτούς τους μπόμπιρες από τις κηλαρες μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχουν ήδη κλείσει ραντεβού αλλά δεν το ξέρουν .. Να μου έρθει ο άλλος στο γυμναστήριο, να έχει κάτι χεράκια σαν το π#$#ο μου, (ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) να μην έχει τίποτα το κορμί του, ίχνος πλάτης ραχιαίων , ποδιών κτλ και γω να τον βάζω στην μπάρα να σηκώνει κατοστάρες !!! έγκλημα κανονικό, μήνυση θα θέλω να με πάνε μέσα για βλακεία αν σακατευτεί και καλά θα μου κάνουν !!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ gon1332, απορία το έχω: όλοι αυτοί του street work out, "ξεχνάνε" τη "leg day" ή έχουν βρει τρόπο να γυμνάνζουν τα πόδια τους τον οποίο δεν έχω αντιληφθεί; Αν αναφέρεσαι στο βίντεο, είναι κάποια άτομα που είναι έχουν τραγικά πόδια σε σχέση με το πάνω. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Τα περισσότερα άτομα που θα βρεις στο youtube και ασχολούνται με calisthenics γυμνάζουν και παραγυμνάζουν και πόδια (βαριέμαι να ποστάρω λίστα - αλλά αν ενδιαφέρεστε το κάνω). Το "θέμα" που υπάρχει με αυτό το είδος γυμναστικής είναι ότι υποτίθεται το bodyweight είναι λιγο για τα πόδια. Μύθος. Μπορείς να δυσκολέψεις τις ασκήσεις. Αν θέλεις βάζεις και βάρη από πάνω. Απλά όσοι βλέπεις και είναι έτσι, τότε είναι οι κλασσικοί τυπάδες που ξεχνούν το leg-day, όποιος και να είναι ο τρόπος που γυμνάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις