Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Mikeas εκτός ότι οι 3 πλακες είναι διαφορετικές μεταξύ τους, εκτός του ότι η έξω είναι η μικρή οπότε είναι 5αρα αν έχεις σηκώσει ποτέ τόσα ξέρεις ότι δεν σηκώνονται τόσο εύκολα.

Την προηγούμενη βδομάδα νομίζω έλεγα στη μαργαρίτα ότι έχω γεράσει και μου φαίνονται ασήκωτα τα 120 και είμαι 81κιλά με πόσα χρόνια βάρη στο βιογραφικό μου :-P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Mikeas εκτός ότι οι 3 πλακες είναι διαφορετικές μεταξύ τους, εκτός του ότι η έξω είναι η μικρή οπότε είναι 5αρα αν έχεις σηκώσει ποτέ τόσα ξέρεις ότι δεν σηκώνονται τόσο εύκολα.

Την προηγούμενη βδομάδα νομίζω έλεγα στη μαργαρίτα ότι έχω γεράσει και μου φαίνονται ασήκωτα τα 120 και είμαι 81κιλά με πόσα χρόνια βάρη στο βιογραφικό μου :-P

εγινε θα σας ακουσω

λοιπον οντως οι πλακες ειναι διαφορετικες

οι δυο εικοσαρες ειναι διαφορετικες αλλα ειναι και οι δυο εικοσι κιλα

στην ακρη ειναι ενα δεκαρι

ΔΕΝ εχω λογο να σας πω οτι σηκωνω παραπανω ουτε σας ξερω ουτε θελω να το παιξω καθως δεν εχω λογο 

απορω γτ επιμενεται πως δεν ειναι τοσα τα κιλα...

ωραία οπότε έβαλες κιλά που δεν τα έχεις και είναι επικίνδυνο να πάθεις σοβαρό τραυματισμό. Προσοχή στη μέση σου
μην παρεξηγείς αυτό που σου λέμε , εγώ σε πιστεύω οτι όντως τα κούνησες , κ εγώ μπορώ να κουνήσω ξέρω γω 60kg μπάρα για κάμψεις δικεφάλων , αλλα κάμψεις δικεφάλων το πολύ 50kg μπορώ 

ωραία οπότε έβαλες κιλά που δεν τα έχεις και είναι επικίνδυνο να πάθεις σοβαρό τραυματισμό. Προσοχή στη μέση σου

μην παρεξηγείς αυτό που σου λέμε , εγώ σε πιστεύω οτι όντως τα κούνησες , κ εγώ μπορώ να κουνήσω ξέρω γω 60kg μπάρα για κάμψεις δικεφάλων , αλλα κάμψεις δικεφάλων το πολύ 50kg μπορώ 

το θεμα ειναι οτι 80 κιλα τα βγαζω με πολυ σωστη τεχνικη..οσες φορες εχω πει καποιον απο τους γυμναστες να μ βλεπουν λενε οτι την κανω αψογα

και στα 110 ημουν ανετος και ηταν η τελευταια ασκηση που εκανα

αλλα μαλλον σε αυτα τα κιλα ισος το χανω

για αυτο ειπα να δοκιμασω να την κανω αλλη μια φορα...οταν θα ειναι η πρωτη ασκηση θα ειμαι πιο χαλαρος 

αμα ειναι αυριο που εχω πλατη θα ξαναβγαλω,θα κανω μονο μια η δυο επαναληψεις για να φανει στο βιντεο

θα βγαλω και τα κιλααααα να με πιστεψετεεεε.... :(

απλα μερικοι θα σου πουν μην την κανεις καθολου και αλλοι βαλτην ειναι και γαμω τις ασκησεις

• Like 1

Καλα ολοι μπορούμε να σηκωσουμε πολλα κιλα η ουσια ποια ειναι.

Κωπηλατικη παρα πολυ βαζουν κιλα και την κανουν λαθος πιεζονταν τον δικέφαλο, ενω αν εβαζαν λιγοτερα κιλα και το ευρως της κινησης ηταν τερμα τα χερια κατω και μετα μεσα στην λεκανη οπου οι αγκωνες θα περνουσαν την πλατη θα αναθεωρουσαν στα κιλα που μπορουν να σηκωσουν, αλλο σηκωνω τοσα, αλλο κανω την ασκηση και νιωθω το πρηξιμο εκει που πρεπει

• Like 1

το θεμα ειναι οτι 80 κιλα τα βγαζω με πολυ σωστη τεχνικη..οσες φορες εχω πει καποιον απο τους γυμναστες να μ βλεπουν λενε οτι την κανω αψογα

για αυτο ειπα να δοκιμασω να την κανω αλλη μια φορα...οταν θα ειναι η πρωτη ασκηση θα ειμαι πιο χαλαρος

αμα ειναι αυριο που εχω πλατη θα ξαναβγαλω,θα κανω μονο μια η δυο επαναληψεις για να φανει στο βιντεο

απλα μερικοι θα σου πουν μην την κανεις καθολου και αλλοι βαλτην ειναι και γαμω τις ασκησεις

Είναι μια άσκηση που με λάθος τεχνική στα πολλά κιλά σε γαμαει τη μέση. Το ίδιο και η κωπηλατικη. Αν δεν πας για αγώνες δεν αξίζει το ρίσκο. Όλοι την έχουμε πάθει από τέτοιες χαζομάρες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοίτα είναι μια απο τις ασκήσεις που μπορείς να πάθεις σοβαρό τραυματισμό. Ναι είναι γαμάτη αρκεί να μην τραυματιστείς. Πώς θα το κάνεις αυτό ? έχοντας μια βάση για να ξεκινήσεις. Άσε λίγο το σώμα σου να δέσει και να μάθεις τεχνική και βάλε και κιλά. Θα σου έλεγα να αποκτήσεις άψογη τεχνική με 40kg πχ για ένα χρονικό διάστημα και μετά ανεβάζεις. 

2 πράγματα θα σε κάνουν να είσαι αγνώριστος μετά απο ένα χρόνο και για τα επόμενα χρόνια.

το πρώτο είναι η διατροφή σου και το δεύτερο η τεχνική σου. Χωρίς αυτά ή που θα πάθεις σοβαρό τραυματισμό ή που δεν θα έχεις αποτέλεσμα. 

Κωπηλατικη παρα πολυ βαζουν κιλα και την κανουν λαθος πιεζονταν τον δικέφαλο, ενω αν εβαζαν λιγοτερα κιλα και το ευρως της κινησης ηταν τερμα τα χερια κατω και μετα μεσα στην λεκανη οπου οι αγκωνες θα περνουσαν την πλατη θα αναθεωρουσαν στα κιλα που μπορουν να σηκωσουν, αλλο σηκωνω τοσα, αλλο κανω την ασκηση και νιωθω το πρηξιμο εκει που πρεπει

κοπηλατική 90kg x 8 last week 

σκέψου να την κάνω κ λάθος , 100++ 

τραυματισμοί χαχχα

θυμάμαι μια γκόμενα είχε φορτώσει 350kg στην πρέσα ποδιών και τα κούναγε ένα εκατοστό . Την βοήθαγα με έναν άλλο να τα φορτώσει και μας λέει πάμε 400 τώρα

μεταβολή κ φεύγω γελώντας 

μπουχα

χα

χα 

Επεξ/σία από Vapir

Εννοείται πολύ σωστό αυτό που λες

Και εγώ με λιγοτερα Κιλά απ όσο μ είπανε σωστά την έκανα απλά τα είχα πολύ χαλαρά

Αλλά άμα είναι να ανέβω στα κιλά ήθελα να έχω κιαλη γνώμη για να μην τραυματιστω σε περίπτωση που την κάνω λάθος

Maus σα ν ακουω τη γυμναστρια μου ηταν τα ποστ σου!! Ακριβως αυτα που μου λεγε οταν της γκρίνιαζα οτι δε κανουμε μπαρα κλπ

Kostas ακουσε τον και ΔΕ θα χασεις. Πρωτα θα φτιαξεις τα θεμέλια και μετα θ ανεβεις στους ορόφους. Αν πας να χτισεις σε σαθρά θεμέλια, καποια στιγμη θα πεσουν!

Μπράβο της που λεει τα αυτονόητα !

με κάποιους γυμναστές ειναι να απορείς πραγματικα , βαζει ο αλλος το παλικάρι που ειναι 60κ άνθρωπος και μείον 20 κιλα απο το υψος  του , εχει ξεκινήσει μια βδομάδα και τον βαζει να κάνει κοιλιακούς στο μηχάνημα με 30 κιλα αντίσταση για να σφίξει η κοιλιά του λέει !  τι να πεις ..

ημαρτον ..

• Like 3

Ααα εγω σε αυτο ειμαι πολυ τυχερη!

Δυστυχως οπως σε καθε χωρο, ετσι και εδω υπαρχουν πολλοι άσχετοι αλλα και επικίνδυνοι θα ελεγα.

Μια φιλη μου Πηγε σ ενα στο Περιστερι. Της εβγαλε προγραμμα split , της εβαλε απ την αρχη σκουωτ , την εβαλε στο σμιθ, δε της μιλησε ΠΟΤΕ για διατασεις!

Αρχαρια εν τω μεταξυ... Μου τα λεγε και τράβαγα τα μαλλια μου.

• Like 1

Οκ,τουλάχιστον την έκανα πολύ λάθος,να ξέρω τουλάχιστον άμα είναι μικρό το κακό αλλιώς δεν θα την κάνω ούτε αύριο (Για το βιντεο)

Πότε θα είμαι σε θέση να την ξαναβάλω ?

• Moderators

Σκέψου του σαν αποτυχημένα σκουατ :-P

Τροφή για σκέψη

Σε νοιάζει να κάνεις τώρα άρσεις καθίσματα η να χτίσεις ένα ωραίο σώμα για μία ζωη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...