snow22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγω αυτο που διορθωσα οταν με χτυπουσαν στη μεση ηταν να παω πιο κατω τον κωλο και η μεση να ειναι ισια τελειως, ουτε λιγο καμπυλη. κατσε να μπουνε οι αλλοι τσακαλοι να δουμε τι θα πουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 παιδιά σε ένα όργανο που κάνω για κοιλιακούς(total abdominal κάπως έτσι) νιώθω μια μικρή ενόχληση στη μέση και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος παρόλο που δεν βάζω κιλά(30-35). Μήπως έχετε να μου δώσετε κανα τιπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 κατσε να μπουνε οι αλλοι τσακαλοι να δουμε τι θα πουν... Ο,τι και να λεμε, η τεχνικη μια ειναι για τις αρσεις αυτες.Αν την κανεις σωστα θα εισαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ο,τι και να λεμε, η τεχνικη μια ειναι για τις αρσεις αυτες.Αν την κανεις σωστα θα εισαι κομπλε το λαθος μ ειναι μεγαλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αμα οντως κανεις καμπυλη στη μεση ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 παιδιά σε ένα όργανο που κάνω για κοιλιακούς(total abdominal κάπως έτσι) νιώθω μια μικρή ενόχληση στη μέση και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος παρόλο που δεν βάζω κιλά(30-35). Μήπως έχετε να μου δώσετε κανα τιπ? Ρυθμισέ το έτσι ώστε να μην δημιουργείται υπερέκταση της σπονδυλικής στήλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 κωστα ματσ μουτσ θα σου πω κατι και εαν θες με ακούς οκ ? απο σήμερα και για έναν χρόνο το λιγότερο μην ξανά ακουμπήσεις τις άρσεις ! καθόλου ! σαν να μην υπάρχουν .. θα πηγαίνεις gym θα κάνεις πολυ δυνατά τα χερακια σου τα δικεφαλα σου τους ώμους το στήθος την πλατη τα ποδια σου, αλλά άρσεις δεν θα ξανα κάνεις ! για ενα χρόνο θα τρως καλα κ θα προπόνησε σκληρά , να δυναμώσει το μυοσκελετικο σου σύστημα να βαλεις λίγους μυες πανω σου , να δουλέψουν και να δυναμώσουν αρθρώσεις ,τένοντες κτλ κτλ κτλ και μετα θα ερθεις να συζητήσουμε αν πρέπει να κάνεις άρσεις, σε εναν χρονο απο τωρα ! όμως άρσεις τωρα δεν θα ξανακάνεις ! νομιζεις οτι σου προσφέρουν κατι >?> πίστεψε με το να είσαι σαν τσίρος και να φορτώνεις μια μπάρα με 120-150 κιλα και να την κουνάς πανω κατω ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΙΣΩΣ , με απλα λογια ρισκάρεις να μείνεις σακάτης για το τίποτα , δεν ειναι παιχνίδι τα κιλά , δεν παιζουν με την μέση ! αν θες άκου με αν οχι πήγαινε αύριο και βαλε 150 κιλά εσυ ξέρεις και οι γυμναστές σου που σε αφήνουν ! ----- χαρη να μην τους κανεις εκει τους κοιλιακούς , να τους κανεις ελεύθερα , καλα ρε φιλε πας μια βδομάδα και ο γυμναστής σου σε εβαλε στο μηχάνημα και χωρις να σε επιβλέπει κι ολας ? 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 κωστα ματσ μουτσ θα σου πω κατι και εαν θες με ακούς οκ ? απο σήμερα και για έναν χρόνο το λιγότερο μην ξανά ακουμπήσεις τις άρσεις ! καθόλου ! σαν να μην υπάρχουν .. θα πηγαίνεις gym θα κανεις πολυ δυνατά τα χερακια σου τα δικεφαλα σου τους ώμους το στήθος την πλατη τα ποδια σου αλλα αρσεις δεν θα ξανα κάνεις ! για ενα χρονο θα τρως καλα κ θα προπόνησε σκληρά , να δυναμώσει το μυοσκελετικο σου σύστημα να βαλεις λίγους μυες πανω σου , να δουλέψουν και να δυναμώσουν αρθρώσεις ,τένοντες κτλ κτλ κτλ και μετα θα ερθεις να συζητήσουμε αν πρεπει να κάνεις άρσεις, σε εναν χρονο απο τωρα ! όμως άρσεις τωρα δεν θα ξανακάνεις ! νομιζεις οτι σου προσφέρουν κατι >?> πίστεψε με το να εισαι σαν τσίρος και να φορτώνεις μια μπάρα με 120-150 κιλα και να την κουνάς πανω κατω ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΙΣΩΣ , με απλα λογια το ρισκάρεις να μεινεις σακάτης , δεν ειναι παιχνίδι τα πολλά κιλα , δεν είναι αστείο δεν παιζουν με την μέση ! αν θες ακου με αν οχι πήγαινε αυριο και βαλε 150 κιλα εσυ ξέρεις και οι γυμναστές σου που σε αφήνουν ! ----- χαρη να μην τους κανεις εκει τους κοιλιακούς , να τους κανεις ελεύθερα , καλα ρε φιλε πας μια βδομάδα και ο γυμναστής σου σε εβαλε στο μηχάνημα και χωρις να σε επιβλέπει κι ολας ? ναι απο την πρώτη μέρα μου είπε στο μηχάνημα και εμένα δεν μου πολυαρέσει γιατί φοβάμαι μην την πάθω στη μέση, έχω που έχω κάτι θεματάκια. Δεν ξέρω γιατί δεν με βάζει να κάνω στο στρώμα, νομίζω οτι είναι καλύτερα. στο μηχάνημα δεν νιώθω να τους γυμνάζω καλά, βασικά σφίγκομαι για να κάνω την κίνηση, δεν ξέρω αν πρέπει να σφίγγονται οι κοιλιακοί, ο γυμναστής μου είμαι να τους σφίγγω και να "σηκώνω" τα βάρη με τους κοιλιακούς και όχι με την μέση/χέρια, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν το κάνω σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 κωστα ματσ μουτσ θα σου πω κατι και εαν θες με ακούς οκ ? απο σήμερα και για έναν χρόνο το λιγότερο μην ξανά ακουμπήσεις τις άρσεις ! καθόλου ! σαν να μην υπάρχουν .. θα πηγαίνεις gym θα κάνεις πολυ δυνατά τα χερακια σου τα δικεφαλα σου τους ώμους το στήθος την πλατη τα ποδια σου, αλλά άρσεις δεν θα ξανα κάνεις ! για ενα χρόνο θα τρως καλα κ θα προπόνησε σκληρά , να δυναμώσει το μυοσκελετικο σου σύστημα να βαλεις λίγους μυες πανω σου , να δουλέψουν και να δυναμώσουν αρθρώσεις ,τένοντες κτλ κτλ κτλ και μετα θα ερθεις να συζητήσουμε αν πρέπει να κάνεις άρσεις, σε εναν χρονο απο τωρα ! όμως άρσεις τωρα δεν θα ξανακάνεις ! νομιζεις οτι σου προσφέρουν κατι >?> πίστεψε με το να είσαι σαν τσίρος και να φορτώνεις μια μπάρα με 120-150 κιλα και να την κουνάς πανω κατω ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΙΣΩΣ , με απλα λογια ρισκάρεις να μείνεις σακάτης για το τίποτα , δεν ειναι παιχνίδι τα κιλά , δεν παιζουν με την μέση ! αν θες άκου με αν οχι πήγαινε αύριο και βαλε 150 κιλά εσυ ξέρεις και οι γυμναστές σου που σε αφήνουν ! ----- χαρη να μην τους κανεις εκει τους κοιλιακούς , να τους κανεις ελεύθερα , καλα ρε φιλε πας μια βδομάδα και ο γυμναστής σου σε εβαλε στο μηχάνημα και χωρις να σε επιβλέπει κι ολας ? Οκ ρε φίλε και εγώ αυτό είπα άμα είναι να μην την ξανακάνω.Αλλα τόσο λάθος την έκανα Το λέω γτ οταν την έκανα με 80 κιλά μ είπαν πως την κάνω σωστά και τα έβγαζα χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι θέμα σωστού η λαθους φιλε ! θα στο πω οσο πιο απλα μπορώ για να το καταλάβεις , την κάνεις λάθος οκ, αλλα και τέλεια να την εκτελούσες παλι θα σου έλεγα να μην την κάνεις, δεν έχει ακόμη το σωμα σου τις βάσεις για αυτην την άσκηση ! αν θες με ακούς αν οχι με γράφεις και πάμε παρακάτω, νο προπλεμα χαρη μην την ξανακάνεις εκεί αστον να λεει , προσπάθησε να την κάνεις απλά οπως αυτός απλα τα ποδια σου ακούμπησε τα σε μια μπάρα ! όταν σηκωνόμαστε βγάζουμε τον αερα - οταν κατεβαίνουμε περνούμε αναπνοή ! με δυο λόγια (για ολους τους αρχάριους επειδή παιζει σημαντικό ρόλο η αναπνοή) να θυμάστε το εξής .. στο δύσκολο βγάζουμε - στο εύκολο παίρνουμε , σε ολες τις ασκήσεις .. εκπνοή οταν δίνουμε δύναμη - εισπνοή όταν χαλαρώνουμε .. (το αναφέρω γιατι ειδα στο ytube ''γυμναστή'' να δείχνει ασκήσεις με εντελώς λάθος αναπνοή, έλεος δλδ!) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 δεν ειναι θεμα σωστού η λαθους φιλε ! να στο πω οσο πιο απλα μπορω για να το καταλάβεις , την κάνεις λαθος αλλα και τέλεια να την εκανες παλι θα σου ελεγα να μην την κανεις, δεν έχει ακομη το σωμα σου τις βάσεις για αυτην την άσκηση ! αν θες με ακούς αν οχι με γράφεις και παμε παρακάτω, νο προπλεμα χαρη μην την ξακανανεις εκει αστον να λεει , προσπάθησε να την κανεις απλα οπως αυτος ! οταν σηκωνόμαστε βγάζουμε τον αερα - οταν κατεβαίνουμε περνούμε αναπνοή ! με δυο λογια (για ολους τους αρχαριους επειδη παιζει σημαντικο ρολο η αναπνοή) να θυμάστε το εξης .. στο δύσκολο βγάζουμε - στο ευκολο παίρνουμε .. σε ολες τις ασκησεις .. να'σαι καλά ρε συ μαους, ευχαριστώ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 εχω κ αυτο που την κανω λαθος,ηταν η πεμπτη φορα που εκανα dealift δδ θυμαμαι ποσα κιλα...δδ ξερω αμα βοηθησει ναι εχει καμπυλη και εγω το ειδα https://www.dropbox.com/s/e178nwyekaspz2v/MOV_0612_000.mp4?dl=0 Καλα αυτο δεν ειναι καν deadlift.Θα σου μιλησω για το πρωτο βιντεο Φαντασου οτι δινεις δυναμη πρωτα με τα ποδια και μετα με την μεση,Οχι με τον Κωλο,με τα ποδια.Και λιγο πιο χαμηλα για να ειναι ολοισια η πλατη σου ,γιατι αυτη η μικρη καμπυλη που κανεις εμενα με πονεσε η μεση μου μονο που την ειδα. Για εμενα ειναι must ασκηση ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γινεις κτηνος χωρις αυτη.Και ποδαρες απιστευτες φτιαχνεις χωρις squat.Απλα πιανουν πολλα σημεια με 1 μολις ασκηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μια που πατε για κοιλιακούς εμένα με έχει βάλει σε πάγκο με σηκωμένα τα πόδια αλλά έχω ένα θέμα μετά τους 20 περίπου ( έχω 4 σετ των 40 ) δυσκολεύομαι να σηκώσω και το κεφάλι μαζί με το υπόλοιπο σώμα νιώθω πως πέφτει όλο το βάρος στο λαιμό και δυσκολεύομαι πολύ εκεί. Είναι normal αυτό ή κάνω κάτι λάθος; Χέρια μου χει δέιξει να τα ακουμπάω στο στήθος αντί για πίσω απ' το κεφάλι τώρα δε ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 και επισης η αυτα δεν ειναι 120 κιλα ή εισαι τερας ή εγω εχω γινει κυρια γιατι την τελευταια φορα που επαιξα 100+ κιλα αρσεις μου φαινοταν ασηκωτα εκτος αν ειχα παραπανω και δεν το χα παρει πρεφα αλλα δεν παιζει αυτο και οχι απλα τα σηκωνεις τα κανεις με σχετικη ευκολια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μια που πατε για κοιλιακούς εμένα με έχει βάλει σε πάγκο με σηκωμένα τα πόδια αλλά έχω ένα θέμα μετά τους 20 περίπου ( έχω 4 σετ των 40 ) δυσκολεύομαι να σηκώσω και το κεφάλι μαζί με το υπόλοιπο σώμα νιώθω πως πέφτει όλο το βάρος στο λαιμό και δυσκολεύομαι πολύ εκεί. Είναι normal αυτό ή κάνω κάτι λάθος; Χέρια μου χει δέιξει να τα ακουμπάω στο στήθος αντί για πίσω απ' το κεφάλι τώρα δε ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει. Βάζεις δύναμη στο λαιμό γι αυτό σε πονάει. Προσπάθησε να έχεις το κεφάλι ίσιο και να κοιτάς στο ταβάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις