TEOKOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 "Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Είναι ηλίθιο να παίρνεις αναβολικά όποιος κι αν είναι ο λόγος." Ας ξεκίνησουμε με το βασικό,δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πράγμα που μιλάς και όχι απλά δεν θα έπρεπε να γραφείς σε μπλογκ αλλά τέτοιου είδους απόψεις δεν θα πρεπε καν να τις μοιράζεσαι με κανέναν. Το "άρθρο" αυτό είναι άθλιο δεν έχει καμία θέση εδώ ούτε πουθενά αλλού. Όσο το διαβάζω τόσο περισσότερο ανεβενουν οι πιθανότητες μου για καρκίνο. Εάν κάνεις χρήση φυσικά και θα το βρεις άθλιο. Δεν είναι και το πιο sic να σε χαρακτηρίζουν "ψεύτικο" Η ουσία του post σου όπως και μερικών άλλων είναι ότι απενεχοποιούν μέσες-άκρες την χρήση αναβολικών. Γίνονται ...πως το λένε ρε παιδί μου.. πιο mainstream σε πολλά μάτια που διαβάζουν αυτά τα λόγια.. Ε ρε φίλε δεν είναι έτσι. Και βλαβερά είναι και χέστηκα για τα αθλήματα που σώνει και καλά πρέπει να πάρεις για να διακριθείς. Η μόνη χρησιμότητα που έχουν είναι να γεμίζουν χρήμα τις τσέπες του " Μητσάρα" που οι περισσότεροι έχουμε δει να κυκλοφορεί στα γυμναστήρια . 200 ευρώ λέει ο κάθε κύκλος. Κάνα 20-30 αγοράζει ο τύπος από την Βουλγαρία που έρχονται από κάτι εργαςτήρια του κώλου στο Πακιστάν και Μπαγκλαντές 2
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχει διαφορά ο αθηνεζος αδέσποτος μπουλης απο το γνησιο αλητη της επαρχίας, χαχαχχα!!! Αυτες τις μερες που περασαμε στην Αρκαδια, ειδαμε αρκετα τσοπανοσκυλα να φυλανε κοπαδια. Καποιες φορες εμεις πεζοι, ουτε ενα δε μας αγριεψε. Απλα μας παρατηρουσε καθως απομακρυνομασταν. Βεβαια αν αρχιζαμε να φωναζουμε και να τρεχαμε , μπορει να ταν αλλιως. Δε λεω οτι δεν υπαρχουν και σκυλια που χουν γινει επιθετικα αλλα στη τελικη αν ξερεις που ειναι, οπως λεει κι ο Γιαννης, καλυτερα ν αποφυγεις εκεινο το μερος. @gon διαισθανονται το φοβο ναι, γενικα καταλαβαινουν πολλα περισσοτερα απ αυτα που νομιζουμε
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγω θυμαμαι ενα τσοπανοσκυλο σε ενα σημειο σε μια διαδρομη στο βουνο που τρεχαμε οταν πλησιαζαμε περναμε 2-3 πετρες στα χερια και του πετουσαμε οταν εκανε κινηση να επιτεθει και εφευγε
DYEL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εάν κάνεις χρήση φυσικά και θα το βρεις άθλιο. Δεν είναι και το πιο sic να σε χαρακτηρίζουν "ψεύτικο" Η ουσία του post σου όπως και μερικών άλλων είναι ότι απενεχοποιούν μέσες-άκρες την χρήση αναβολικών. Γίνονται ...πως το λένε ρε παιδί μου.. πιο mainstream σε πολλά μάτια που διαβάζουν αυτά τα λόγια.. Ε ρε φίλε δεν είναι έτσι. Και βλαβερά είναι και χέστηκα για τα αθλήματα που σώνει και καλά πρέπει να πάρεις για να διακριθείς. Η μόνη χρησιμότητα που έχουν είναι να γεμίζουν χρήμα τις τσέπες του " Μητσάρα" που οι περισσότεροι έχουμε δει να κυκλοφορεί στα γυμναστήρια . 200 ευρώ λέει ο κάθε κύκλος. Κάνα 20-30 αγοράζει ο τύπος από την Βουλγαρία που έρχονται από κάτι εργαςτήρια του κώλου στο Πακιστάν και Μπαγκλαντές Πραγματικά δεν γίνεται να έχεις πιο κλειστομυαλες αποψεις από το να λες ότι επειδή κάποιος κάνει κάτι θα το υπερασπιστεί σε κάθε περίπτωση. Δεν κάνω χρήση και δεν πρόκειται ποτέ αλλά έχω γνώσεις και όταν δω κάτι λάθος θα μιλήσω,όχι τίποτα άλλο αλλά για να βοηθήσω τους άλλους,αμφιβάλλω ότι θα βοηθήσει κάποιον ένα απλό ποστ αλλά ίσως τους προωθήσει στο να ψάξουν λίγο το θέμα περαιτέρω και ίσως μάθουν κάτι παραπάνω και όταν με την σειρά τους ακούσουν κάτι λάθος θα το ξέρουν! Επείσης δεν πάει να γίνει το πιο μειστριμ πράγμα σε όλο τον κόσμο αν δεν θες να κανείς κάτι δεν το κανείς,αν έχεις αδύναμο χαρακτήρα δεν φταίει ο άλλος πρέπει να έχεις έλεγχο του εαυτού σου. Το ποτό και το τσιγάρο μειντστριμ δεν είναι? Ποτέ δεν ακουμπισα τσιγάρο και είχα φίλους που καπνιζαν,γωνεις και πάει λέγοντας. Αν ο άλλος δει κάποιον να κάνει κάτι και το ξεκινήσει ο ίδιος κακό του κεφαλιού του. Ενώ ας πούμε το ποτό δεν γεμίζει τσέπες ούτε το τσιγάρο. BTW πολλοί κάνουν κύκλους φθηνότερα από τα συμπληρώματα που παίρνουν κάποιοι .. Και το βλέπουμε και εδώ μέσα,άτομα που πάνε γυμναστήριο 1 μήνα πάνε και πετάνε τα λεφτά τους σε πρωτεινες. 1
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ο καλύτερος του κόσμου (σε οποιοδήποτε άθλημα) να μην είναι φυσικός; Νομίζω αυτό είναι το ιδανικό. Δε ξέρω. Εμένα η φράση που έγινε quoted είναι πολλή σωστή. Μπορεί η συντάκτρια να έμεινε στο bodybuilding, αλλά για μένα ισχύει γενικά. Δε θα δικαιολογούσα κάποιον ο οποίος πήρε αναβολικά για πρωταθλητισμό, επειδή παίρνουν και οι άλλοι. Επιλογή του, αλλά εγώ την κατακρίνω. Τα επακόλουθα υπ'ευθύνη του. Η φύση μας έχει δώσει κάποια όρια για κάποιο λόγο. Σύμφωνα με τη φύση, δεν αντέχουμε για παραπάνω. Και όντως τα αναβολικά προξενούν παρενέργειες. Αυτός είναι κι ένας λόγος που δε θέλω να παρακολουθώ αγώνες σε διάφορα αθλήματα. Είναι ψέμα. Καλύτερα να κάτσω να δω κανένα WWE που λέει ο λόγος. Γιατι υπαρχει ο ανταγωνισμος.Ειναι σαν να λες "γιατι τα αυτοκινητα δε τρεχουν στις κοντρες μανισια??". Και γιατι θελουν να προωθησουν συμπληρωματα κλπ οι εταιριες. Δε μπορουν να σου δειχνουν εναν κοκκαλιαρη και να λενε παρε αυτο το συμπληρωμα για να γινεις σαν κ αυτον. Εάν κάνεις χρήση φυσικά και θα το βρεις άθλιο. Δεν είναι και το πιο sic να σε χαρακτηρίζουν "ψεύτικο" Η ουσία του post σου όπως και μερικών άλλων είναι ότι απενεχοποιούν μέσες-άκρες την χρήση αναβολικών. Γίνονται ...πως το λένε ρε παιδί μου.. πιο mainstream σε πολλά μάτια που διαβάζουν αυτά τα λόγια.. Ε ρε φίλε δεν είναι έτσι. Και βλαβερά είναι και χέστηκα για τα αθλήματα που σώνει και καλά πρέπει να πάρεις για να διακριθείς. Η μόνη χρησιμότητα που έχουν είναι να γεμίζουν χρήμα τις τσέπες του " Μητσάρα" που οι περισσότεροι έχουμε δει να κυκλοφορεί στα γυμναστήρια . 200 ευρώ λέει ο κάθε κύκλος. Κάνα 20-30 αγοράζει ο τύπος από την Βουλγαρία που έρχονται από κάτι εργαςτήρια του κώλου στο Πακιστάν και Μπαγκλαντές Δεν εχει να κανει με το αν κανεις χρηση η οχι.Και το αν το κατακρινεις ειναι επιλογη δικη σου και του καθενος.Ουτε εισαι "ψευτικος" αμα παρεις αναβολικα, ισα ισα, πρεπει να δινεις το 140% σε καθε προπονηση για να πιασουν τοπο αυτα που εβαλες στον κωλο. Ειναι σαν να λες "διαβαζα 15 ωρες τη μερα για να περασω ιατρικη ή οτιδήποτε αλλο επειδη το γουσταρα" και να ερχομαι εγω και να λεω "αα κοιταξτε τον βλακα, διαβαζε 15 ωρες για να περασει ιατρικη ενω μπορουσε να διαβαζει 5 και να περασει σε κατι αλλο".Ειναι χαζο.Ο καθενας κανει τις επιλογες του γιατι το γουσταρει και αποδεχεται τις συνεπειες μετα. Δε λεω οτι ειμαι υπερ των αναβολικων, ουτε εχω κανει χρηση μεχρι στιγμης, για το μελλον δε μπορω να μιλησω.Αλλα καταλαβαινω το λογο που τα χρησιμοποιουν στους μεγαλους διαγωνισμους, μεχρι εκει ομως. Θεωρω μαλακια να κανεις χρηση για να δειχνεις ωραιος το καλοκαιρι. 1
gon1332 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Γιατι υπαρχει ο ανταγωνισμος.Ειναι σαν να λες "γιατι τα αυτοκινητα δε τρεχουν στις κοντρες μανισια??". Και γιατι θελουν να προωθησουν συμπληρωματα κλπ οι εταιριες. Δε μπορουν να σου δειχνουν εναν κοκκαλιαρη και να λενε παρε αυτο το συμπληρωμα για να γινεις σαν κ αυτον. Δεν εχει να κανει με το αν κανεις χρηση η οχι.Και το αν το κατακρινεις ειναι επιλογη δικη σου και του καθενος.Ουτε εισαι "ψευτικος" αμα παρεις αναβολικα, ισα ισα, πρεπει να δινεις το 140% σε καθε προπονηση για να πιασουν τοπο αυτα που εβαλες στον κωλο. Ειναι σαν να λες "διαβαζα 15 ωρες τη μερα για να περασω ιατρικη ή οτιδήποτε αλλο επειδη το γουσταρα" και να ερχομαι εγω και να λεω "αα κοιταξτε τον βλακα, διαβαζε 15 ωρες για να περασει ιατρικη ενω μπορουσε να διαβαζει 5 και να περασει σε κατι αλλο".Ειναι χαζο.Ο καθενας κανει τις επιλογες του γιατι το γουσταρει και αποδεχεται τις συνεπειες μετα. Δε λεω οτι ειμαι υπερ των αναβολικων, ουτε εχω κανει χρηση μεχρι στιγμης, για το μελλον δε μπορω να μιλησω.Αλλα καταλαβαινω το λογο που τα χρησιμοποιουν στους μεγαλους διαγωνισμους, μεχρι εκει ομως. Θεωρω μαλακια να κανεις χρηση για να δειχνεις ωραιος το καλοκαιρι. Και πάλι. Δε συγκρίνονται τα αυτοκίνητα με έναν άνθρωπο. Επίσης το παράδειγμα που είπες για το διάβασμα είναι πάλι άστοχο. Εκτός αν μου πεις πως ο άλλος παίρνει φάρμακα για να έχει καλύτερη συγκέντρωση (υπάρχουν και αυτά), ή έχει σκονάκια. Κι εγώ ρωτάω. Γιατί ο καλύτερος να μην είναι κάποιος φυσικός (σε οποιοδήποτε άθλημα); Γιατί να μην προσπαθούν να φτάσουν αυτόν φυσικά; Κι ας είναι κοκκαλιάρης (σε σχέση με τους ντοπαρισμένους). Ακόμη και τότε θα ήταν για πολλούς εδώ θεμιτό να πάρεις αναβολικά για να ανεληχθείς; Προφανώς και καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε, αλλά..
snow22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 αρχικα να πω οτι ειχα τελειωσει προπονηση στηθος ωμους και ειχα ορεξη(οχι δυναμη) ας κανω deadlift να μ πειτε αμα την κανω σωστα γτ εχω πονο στην μεση μ.Νμζ εντοπισα το λαθος που πειτε μ και εσεις αμα ειναι να σταματησω να την κανω Ειναι 120 κιλα...εβαλα τοσα γτ με λιγοτερα ξερω οτι την κανω ολοσωστα,τους εχω πριξει τους γυμναστες,το θεμα ειναι στο αμα αρχισω να ανεβαινω πως την κανω για πειτε... https://www.dropbox.com/s/7obe2ckub0lw3xv/MOV_0014.mp4?dl=0 3η επαναληψη φενεται εντονα
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και πάλι. Δε συγκρίνονται τα αυτοκίνητα με έναν άνθρωπο. Επίσης το παράδειγμα που είπες για το διάβασμα είναι πάλι άστοχο. Εκτός αν μου πεις πως ο άλλος παίρνει φάρμακα για να έχει καλύτερη συγκέντρωση (υπάρχουν και αυτά), ή έχει σκονάκια. Κι εγώ ρωτάω. Γιατί ο καλύτερος να μην είναι κάποιος φυσικός (σε οποιοδήποτε άθλημα); Γιατί να μην προσπαθούν να φτάσουν αυτόν φυσικά; Κι ας είναι κοκκαλιάρης (σε σχέση με τους ντοπαρισμένους). Ακόμη και τότε θα ήταν για πολλούς εδώ θεμιτό να πάρεις αναβολικά για να ανεληχθείς; Προφανώς και καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε, αλλά.. Οπου εργοστασιακο αυτοκινητο βλεπε "μη ντοπαρισμενος αθλητης" Οσο για το διαβασμα, το ειπα γιατι ειναι μαλακια να κατακρινεις τον αλλον για τους στοχους του.Γιατι οπως και για να γινεις σαν τους mr olympia contestants πρεπει να παρεις χημεια, ετσι και για να γινεις γιατρος πρεπει να ριξεις πολυ διαβασμα. Και επισης οπως προειπα, ειναι θεμα μαρκετινγκ.Ο περισσοτερος κοσμος (αντρικος πληθυσμος) θα γουσταρει πιο πολυ να γινει σαν τον simeon panda παρα σαν τον frank medrano (τυχαια παραδειγματα ειπα, απλα ο ενας ειναι φουσκωμενος και ο αλλος οχι).Και για πολλους τα αναβολικα ειναι η ευκολη λυση. Και πλεον τα αναβολικα ειναι παντου, κυριολεκτικα.Ακομα και στο e-sports εχουν παρει enhancements για τo mental sharpness και το awareness.Και στο παρακμιακο γυμναστηριο μου εχουμε ατομα που τρυπιουνται για να ενισχυσουν το ego τους. Το "φυσικος" μαλλον ξεπεραστηκε απο την εποχη του αρνολντ στο bbing.Ισως και απο πιο νωρις, δε ξερω δεν ειμαι και κανας ειδικος στο θεμα. αρχικα να πω οτι ειχα τελειωσει προπονηση στηθος ωμους και ειχα ορεξη(οχι δυναμη) ας κανω deadlift να μ πειτε αμα την κανω σωστα γτ εχω πονο στην μεση μ.Νμζ εντοπισα το λαθος που πειτε μ και εσεις αμα ειναι να σταματησω να την κανω Ειναι 120 κιλα...εβαλα τοσα γτ με λιγοτερα ξερω οτι την κανω ολοσωστα,τους εχω πριξει τους γυμναστες,το θεμα ειναι στο αμα αρχισω να ανεβαινω πως την κανω για πειτε... https://www.dropbox.com/s/7obe2ckub0lw3xv/MOV_0014.mp4?dl=0 3η επαναληψη φενεται εντονα Εχεις κανα αλλο βιντεο που κανεις με λιγοτερα? 60 π.χ
snow22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Οπου εργοστασιακο αυτοκινητο βλεπε "μη ντοπαρισμενος αθλητης" Οσο για το διαβασμα, το ειπα γιατι ειναι μαλακια να κατακρινεις τον αλλον για τους στοχους του.Γιατι οπως και για να γινεις σαν τους mr olympia contestants πρεπει να παρεις χημεια, ετσι και για να γινεις γιατρος πρεπει να ριξεις πολυ διαβασμα. Και επισης οπως προειπα, ειναι θεμα μαρκετινγκ.Ο περισσοτερος κοσμος (αντρικος πληθυσμος) θα γουσταρει πιο πολυ να γινει σαν τον simeon panda παρα σαν τον frank medrano (τυχαια παραδειγματα ειπα, απλα ο ενας ειναι φουσκωμενος και ο αλλος οχι).Και για πολλους τα αναβολικα ειναι η ευκολη λυση. Και πλεον τα αναβολικα ειναι παντου, κυριολεκτικα.Ακομα και στο e-sports εχουν παρει enhancements για τo mental sharpness και το awareness.Και στο παρακμιακο γυμναστηριο μου εχουμε ατομα που τρυπιουνται για να ενισχυσουν το ego τους. Το "φυσικος" μαλλον ξεπεραστηκε απο την εποχη του αρνολντ στο bbing.Ισως και απο πιο νωρις, δε ξερω δεν ειμαι και κανας ειδικος στο θεμα. Εχεις κανα αλλο βιντεο που κανεις με λιγοτερα? 60 π.χ Όχι γτ;
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για να δω πως κανεις τα 60 και πως τα 120.Στην αρχη της επαναληψης που ξεκολλουσες μου φανηκε οτι εκανες λιγο καμπυλη στη μεση σου.Ισως φταιει και η γωνια του βιντεο γιαυτο λεω αν εχεις κιαλλο. Δοκιμασε να εχεις τον κωλο πιο καθετα προς το πατωμα, το στηθος πιο εξω και οχι ετσι οπως ησουν τωρα 90 μοιρες.Και σηκωσε πιο πολυ με τα ποδια στο ξεκολλημα, μη βαζεις αμεσως ραχιαιους.Μεχρι τα γονατα ποδια και μετα κορμος.
snow22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 εχω κ αυτο που την κανω λαθος,ηταν η πεμπτη φορα που εκανα dealift δδ θυμαμαι ποσα κιλα...δδ ξερω αμα βοηθησει ναι εχει καμπυλη και εγω το ειδα https://www.dropbox.com/s/e178nwyekaspz2v/MOV_0612_000.mp4?dl=0
snow22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για να δω πως κανεις τα 60 και πως τα 120.Στην αρχη της επαναληψης που ξεκολλουσες μου φανηκε οτι εκανες λιγο καμπυλη στη μεση σου.Ισως φταιει και η γωνια του βιντεο γιαυτο λεω αν εχεις κιαλλο. Δοκιμασε να εχεις τον κωλο πιο καθετα προς το πατωμα, το στηθος πιο εξω και οχι ετσι οπως ησουν τωρα 90 μοιρες.Και σηκωσε πιο πολυ με τα ποδια στο ξεκολλημα, μη βαζεις αμεσως ραχιαιους.Μεχρι τα γονατα ποδια και μετα κορμος. εχω πολλα λαθη?ο πονος ειναι γτ την κανω λαθος? Σε αυτο ηταν σαν να κανεις rows σου ειπα οτι την εκανα λαθος πρωτες μ μερες....
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγω αυτο που διορθωσα οταν με χτυπουσαν στη μεση οι αρσεις ηταν να παω πιο κατω τον κωλο, εξω στηθος και λιγο πισω ωμοι και η μεση να ειναι ισια τελειως, ουτε λιγο καμπυλη. Επισης δωσε βαση στην κινηση των κανονικων deadlift γιατι αν τα κανεις σε στυλ ρουμανικων και τα παιρνεις απο το πατωμα λογικο ειναι να σε χτυπησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις