Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Είναι ηλίθιο να παίρνεις αναβολικά όποιος κι αν είναι ο λόγος."

Ας ξεκίνησουμε με το βασικό,δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πράγμα που μιλάς και όχι απλά δεν θα έπρεπε να γραφείς σε μπλογκ αλλά τέτοιου είδους απόψεις δεν θα πρεπε καν να τις μοιράζεσαι με κανέναν.

Το "άρθρο" αυτό είναι άθλιο δεν έχει καμία θέση εδώ ούτε πουθενά αλλού.

Όσο το διαβάζω τόσο περισσότερο ανεβενουν οι πιθανότητες μου για καρκίνο.

Χωρις ιχνος ειρωνίας (και εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα), πιστευεις οτι η φραση που έκανες quote δεν στέκει;

Υπερβάλετε μάγκες, υπάρχουν πολλά πράγματα που κοιτάς στο αλλο φύλο.

------

Με τα αδέσποτα τι κάνετε εσείς που πάτε τρέξιμο/ποδηλασία έξω; Εδώ γίνεται χαμός, αν βγω απροστάτευτος δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Αλλα να τρέχω με μια μαγκούρα στο χέρι, Ε, δεν ειναι κι ότι πιο βολικό.

Τα σκυλια σε βοηθανε να κανεις HIIT. Βρισκεις, τρεχεις μισο λεπτο να τα ξεφυγεις, ηρεμεις, ξαναβρισκεις μετα απο 1 λεπτο κ.ο.κ

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χωρις ιχνος ειρωνίας (και εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα), πιστευεις οτι η φραση που έκανες quote δεν στέκει;

Δεν ειναι ακριβως οτι δε στεκει, ειναι επιλογη του καθενος.Μετα απο ενα σημειο (στο bodybuilding ειδικα) το σωμα σου φτανει τα φυσιολογικα του ορια και αν θελεις να ανταγωνιστεις τους κορυφαιους του κοσμου (και σε αλλα αθληματα γενικοτερα) πρεπει να πας στο αναβολικο για να περασεις αυτο το οριο.Εχει να κανει με το τι θελει να επιτυχει ο καθενας.

Δεν καταλαβαινω παντως γιατι οι περισσοτεροι κατακρινουν τα αναβολικα μονο οταν αναφερονται στο bodybuilding, ενω οταν παιρνουν στο μπασκετ η στο ποδοσφαιρο ντοπα για να τρεχουν πανω-κατω σαν αλογα το περνανε ολοι στο ντουκου.

• Like 1
Δημοσ.

------

Με τα αδέσποτα τι κάνετε εσείς που πάτε τρέξιμο/ποδηλασία έξω; Εδώ γίνεται χαμός, αν βγω απροστάτευτος δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Αλλα να τρέχω με μια μαγκούρα στο χέρι, Ε, δεν ειναι κι ότι πιο βολικό.

Τι να σου κάνει μια μαγκούρα; 

• Like 2
Δημοσ.

Μου εχει συμβεί ακριβώς το ίδιο όταν ήμουν μικρός και ήμουν στο ποδήλατο πάνω μαζι με τον αδερφό μου, μόνο που η μαγκούρα πετάχτηκε την ώρα που τα σκυλιά τρέχανε κατα πάνω μας και ορμούσαν. Πολύ τρομακτικό τότε.

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως οτι δε στεκει, ειναι επιλογη του καθενος.Μετα απο ενα σημειο (στο bodybuilding ειδικα) το σωμα σου φτανει τα φυσιολογικα του ορια και αν θελεις να ανταγωνιστεις τους κορυφαιους του κοσμου (και σε αλλα αθληματα γενικοτερα) πρεπει να πας στο αναβολικο για να περασεις αυτο το οριο.Εχει να κανει με το τι θελει να επιτυχει ο καθενας.

Δεν καταλαβαινω παντως γιατι οι περισσοτεροι κατακρινουν τα αναβολικα μονο οταν αναφερονται στο bodybuilding, ενω οταν παιρνουν στο μπασκετ η στο ποδοσφαιρο ντοπα για να τρεχουν πανω-κατω σαν αλογα το περνανε ολοι στο ντουκου.

Γιατί ο καλύτερος του κόσμου (σε οποιοδήποτε άθλημα) να μην είναι φυσικός; Νομίζω αυτό είναι το ιδανικό. Δε ξέρω. Εμένα η φράση που έγινε quoted είναι πολλή σωστή. Μπορεί η συντάκτρια να έμεινε στο bodybuilding, αλλά για μένα ισχύει γενικά. Δε θα δικαιολογούσα κάποιον ο οποίος πήρε αναβολικά για πρωταθλητισμό, επειδή παίρνουν και οι άλλοι. Επιλογή του, αλλά εγώ την κατακρίνω. Τα επακόλουθα υπ'ευθύνη του. Η φύση μας έχει δώσει κάποια όρια για κάποιο λόγο. Σύμφωνα με τη φύση, δεν αντέχουμε για παραπάνω. Και όντως τα αναβολικά προξενούν παρενέργειες.

Αυτός είναι κι ένας λόγος που δε θέλω να παρακολουθώ αγώνες σε διάφορα αθλήματα. Είναι ψέμα. Καλύτερα να κάτσω να δω κανένα WWE που λέει ο λόγος.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα γιατι πχ αυτο το χρονο τα ψ συμπληρωματα επιτρεπονται και σε ενα διαστημα θεωρουνται απογορευμενα;

Στους δικους μας ολυμπιονικες ετσι δεν του κανανε; πως αλλιως η αμερικη θα εβγαινε μπροστα. Εναν ειχαμε, ολοι πεσαμε και το φαγαμε.

Οταν επαιρνε τα μεταλλια τον θαυμαζαμε, μετα πεσανε ολοι οι δημοσιογραφοι να τον φάνε

Δημοσ.

------

Δες τα βίντεο του και θα γίνεις PackLeader! :P https://www.youtube.com/watch?v=nmGKtby43Oc

Δημοσ.

Με προλαβε ο mikeasdf και ειπε ακριβως αυτα που θα ελεγα.

Αν θελεις να κανεις το σωμα σου την δουλεια σου π.χ να κανεις καριερα σε αγωνες bodybuilding,modeling, "internet celebrity" θα χρειαστεις αναβολικα.

Κανεις δεν θα φτασει ποτε σε υψηλο επιπεδο αγωνων bodybuilding χωρις αυτα.

Κανεις δεν θα κατσει να κοιταξει εναν που δεν ειναι εντιπωσιακος σε βιντεακια youtube instagram κλπ.

Καλος ή κακος ολοι θελουν να παρακολουθουν τους πιο εντυπωσιακους και εντυπωσιακος σε σημειο που να "ξεχωριζεις" δεν γινεσε χωρις αυτα.

Ισως modeling μπορεις με φυσικο τροπο,αλλα θα εισαι το γνωστο skinny με 2 κοιλιακος να φαινονται ισα ισα.

Και οπως πολυ σωστα λεει ο μαικ,μονο στο ββ τα κρινει ο κοσμος τα αναβολικα το οτι γινονται τρομερες επιδοσεις σε αλλα αθληματα ειναι απολυτως φυσιολογικο και θα μπορουσε ο καθενας μας το κανει με 1 χρονο προπονηση...οχι...

Και κατι αλλο,τεστοστερονη μπορει να παρει ο καθενας μας ΝΟΜΙΜΑ,απο αντρες μεγαλης ηλικιας μεχρι και ενας 20αρις απο την στιγμη που εχει χαμηλα επιπεδα.Δεν θα του κανει κανενα απολυτως κακο στην υγεια του αυτο,αν ειναι δυνατον να λεμε τετοια πραγματα αλλα η "κυρια" απο το αρθρο δεν εχει ιδεα τι μπορει να περνει καποιος και να βλεπει τα αποτελεσματα που βλεπει απλα πεταει ενα "φαρμακο" περνουν...

Και κατι αλλο ασχετο,η τεστοστερονη μικρενει τους ορχεις οχι το πουλι,δεν εχω ιδεα πως σκατα σκεφτηκε καποιος πως θα μπορουσε να μικραινει το πουλι..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιαννη αν περνας απο συγκεκριμενα μερη απλα εχε λιγο τροφη μαζι σου, θα τα ταισεις 1-2 φορες και θα σε μαθουν.

Επισης η μαγκουρ ή οποιοδηποτε μεσο εκφοβισμου, εχει το αντιθετο αποτελεσμα.

Τελος, τις περισσοτερες φορες φοβομαστε υπερβολικα ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει κινδυνος. Τρεχεις και βλεπεις σκυλο? σταματα και περνα περπατωντας ηρεμα.

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 4
Δημοσ.

Γιαννη αν περνας απο συγκεκριμενα μερη απλα εχε λιγο τροφη μαζι σου, θα τα ταισεις 1-2 φορες και θα σε μαθουν.

Επισης η μαγκουρ ή οποιοδηποτε μεσω εκφοβισμου, εχει το αντιθετο αποτελεσμα.

Τελος, τις περισσοτερες φορες φοβομαστε υπερβολικα ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει κινδυνος. Τρεχεις και βλεπεις σκυλο? σταματα και περνα περπατωντας ηρεμα.

Μυρίζουν την αδρεναλίνη (έχω ακούσει).

Δημοσ.

Επισης η μαγκουρ ή οποιοδηποτε μεσω εκφοβισμου, εχει το αντιθετο αποτελεσμα.

Εχει διαφορά ο αθηνεζος αδέσποτος μπουλης απο το γνησιο αλητη της επαρχίας, για να μην πω για τσοπανόσκυλα που θελουν να ριξουν και καμια δαγκωνιά. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω μια φορα φορουσα σκουφο, απεναντι ενας σκυλος, έρχεται σιγα σιγα προς το μερος μου, δεν κουνουσε ουτε ουρα τιποτα, καταλαβα οτι θα ορμηξει οπως εκανε, δεν κουνηθηκα, γαβγισε δυο φορες και εφυγε

Δημοσ.

Εκεί που θέλω να τρέχω έχει αγέλες άγριων σκυλιών, έχει αναφερθεί και από άλλους δρομείς και πολλοί έχουν σταματήσει να πηγαίνουν. Δε νομίζω να το επιχειρήσω, μάλλον θα τρέχω στο κτήμα μου ή στο γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι 1 χλμ από το σπίτι. Μόνο αν βρω παρέα θα πάω προς την παραλία που θέλω.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει διαφορά ο αθηνεζος αδέσποτος μπουλης απο το γνησιο αλητη της επαρχίας, για να μην πω για τσοπανόσκυλα που θελουν να ριξουν και καμια δαγκωνιά. 

επαρχία έχουμε και αγέλες που γεννήθηκαν στο δρόμο , ιδικά προς χωριά. Εκεί να δεις πεσίματα σε κόσμο . Έχω δει σκύλο απο σπίτι να δαγκώνει άνθρωπο κ έχω δει κ άγρια να δαγκώνουν , καμία σχέση. Στο χωριό μου κάθε χρόνο τα ίδια , αφήνουν κουτάβια ή και μεγάλα διάφοροι περαστικοί κ γίνονται καπνός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...