Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Αν υποθέσουμε ότι στις γυναίκες αρέσει ένα υγιές γυμνασμένο σώμα, γιατί υπάρχουν και αυτές που γουστάρουν κοιλίτσα και πολύ καλά κάνουν"

ΛΟΛ!!!
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ένα "ελαφρύ" άρθρο για ένα σοβαρό θέμα.

θα απαντήσω σύντομα στο άρθρο 

εννοείται πως είναι ηλίθιο να διακινδυνεύεις την υγεία σου , όμως η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει συνήθειες πολύ χειρότερες και επικίνδυνες(με ένα googlάρισμα ο καθένας μπορεί να δει τα στατιστικά θανάτων και βλαβών. Μερικές απο αυτές είναι

Κάπνισμα , αλκοολ , ναρκωτικά , διατροφή βασισμένη σε junk, κάτι συνηθισμένο και κοινωνικά αποδεκτό για ενήλικες αλλα και ανηλίκους με εξαίρεση τα ναρκωτικά που είναι αποδεκτό μεταξύ τους και μαγκιά.  Αυτά οδηγούν στο θάνατο εκατομμύρια κόσμο κάθε χρόνο με τα αναβολικά να έχουν σκοτώσει κάποιες εκατοντάδες ηλίθιους που τα συνδύαζαν με κάπνισμα, αλκοόλ , ναρκωτικά και junk (duh!) τα τελευταία 86 χρόνια (since 1930s) και γενικά προσπάθησαν πολύ για να πάθουν ότι έπαθαν.

Tren + κάπνισμα = μεγαλύτερο ρίσκο για καρκίνο vs απλός καπνιστής, deca + αλμυρά = κίνδυνος θανάτου απο υψηλή πίεση και γιαυτό το λόγο δεν είναι επικίνδυνα για κάποιον γνώστη που κάνει σωστή χρήση τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και ακολουθώντας διατροφή λες και πάει για αγώνες, χωρίς μαλακίες. Η deca durabolin φτιάχτηκε και υπάρχει για ιατρικούς λόγους , όχι για να σκοτώνει τον κόσμο , αν κάποιος ηλίθιος κάνει χρήση ενώ είναι χοντρός (υψηλή πίεση) + φάει αλμυρά (κατακράτηση υγρών απο την deca ++++++ = πίεση up) τότε μπορεί , σε μια extreme περίπτωση να πάθει κανένα εγκεφαλικό και τότε θα φταίει η deca και φυσικά και όχι ο μαλάκας που δεν έπρεπε ούτε καν να τα κοιτάξει γιατι δεν είχε ιδέα τι έκανε αλλα πήρε 10 φορές την δόση για την οποία φτιάχτηκε. 

Πέρα απο αυτό οι χρήση τους δεν θα ήταν ούτε το μισό επικίνδυνη αν δεν γινόταν κατάχρηση όπως και στα προαναφερθέντα με εξαίρεση το κάπνισμα που είναι θάνατος ακόμα και αν το κρατάς σε χαμηλά επίπεδα και το αποδεχόμαστε αλλα και το ανεχόμαστε να βλάπτει και εμάς τους ίδιους!

όσο για τις γυναίκες που λέει 

1) ο τύπος που κάνει σωστή χρήση αναβολικών μοιάζει σαν ψεύτικος , είναι λες και βγήκε απο action movie, δεν πρόκειται καν να γυρίσει να κοιτάξει τις γυναίκες που θέλουν τον άντρα με κοιλίτσα κλπ οπότε υποθέτω οτι μιλάει για καραγκιόζηδες που πήραν φάρμακα και δεν είναι ούτε στο επίπεδο ενός καλού naty.

2) υπάρχουν πολλοί που παίρνουν αναβολικά για να το παίξουν , για να βγάλουν γκόμενα και πολλά τέτοια αστεία , όπως υπάρχουν άλλοι τόσοι που κάνουν χρήση ναρκωτικών για τον ίδιο λόγο (ηλικίες 15-30+)
δεν φταίει η ουσία φταίει ο μαλάκας

οπότε το 40% των Ελλήνων κάνουν κάτι πολύ χειρότερο με μηδενικό κέρδος , ο φαρμακάκιας τουλάχιστον είναι δυνατότερος , γρηγορότερος?ομορφότερος? και γουστάρει αυτό που κάνει. Θα πληρώσουν και οι δύο το αντίτιμο στο ταμείο όμως ο ένας απ τους δύο "πήδαγε 5 top model όλη νύχτα" και ο άλλος "είχε αράξει στο κωλόμπαρο" κ έπαιρνε μάτι την συτεμένη μπαρόβια με τον δεύτερο να πληρώνει πολύ παραπάνω , γιατι αυτό είναι το κόστος/κέρδος συγκριτικά.  

Τέλος νομίζω πως η Κυρία Τσαμπάζη και η κάθε κυρία Τσαμπάζη θα έπρεπε να μείνει στον τομέα της και να μην παραπληροφορεί τον κόσμο μιλώντας για πράγματα που δεν έχει την παραμικρή ιδέα. 

Το νόημα που περνάει είναι σωστό , είναι ηλίθιο κάποιος να βάζει την ζωή του σε ρίσκο με κάθε τρόπο για να αποδείξει κάτι σε 3ους αλλα το περνάει με λάθος τρόπο , την παραπληροφόρηση που μόνο κακό κάνει. Μια σωστή πληροφόρηση θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα σε μια κοινωνία που το να κάνεις το λάθος θεωρείται μαγκιά και το να κάνεις το σωστό φλωριά ! 

• Like 6
Δημοσ.

επειδη διαβασα πολλα και εδω μεσα και απεξω, για το λιπος,κοιλια και γενικα πολλα κιλα καλυτερα αεροβιο, βαρη, και τα 2 ή μονο αεροβιο να φυγει το πραμα και μετα βαρη για καλο φουσκωμα. Εχω διαβασει πολλα και μου χει γυρισει το κεφαλι :P

Η σύνταξη σου είναι κάπως,τι εννοείς
  • Moderators
Δημοσ.

Ρωτάει τι πρέπει να κάνει για να φύγει τι λίπος από την κοιλιά Όταν μιλάμε για πολλά κιλά πάνω

Συνδυασμός βάρη αερόβιο και Διατροφή

Δημοσ.

Ρωτάει τι πρέπει να κάνει για να φύγει τι λίπος από την κοιλιά Όταν μιλάμε για πολλά κιλά πάνω

Συνδυασμός βάρη αερόβιο και Διατροφή

Δηλαδή άμα μπεις γραμμωση πρέπει να κάνεις το ίδιο πρόγραμμα στα βάρη +αεροβιο

Η ας πούμε μια μέρα που είχες βάρη να την αντικαταστησεις με τρέξιμο πχ

Δημοσ.
"Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Είναι ηλίθιο να παίρνεις αναβολικά όποιος κι αν είναι ο λόγος."

Ας ξεκίνησουμε με το βασικό,δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πράγμα που μιλάς και όχι απλά δεν θα έπρεπε να γραφείς σε μπλογκ αλλά τέτοιου είδους απόψεις δεν θα πρεπε καν να τις μοιράζεσαι με κανέναν.

Το "άρθρο" αυτό είναι άθλιο δεν έχει καμία θέση εδώ ούτε πουθενά αλλού.

Όσο το διαβάζω τόσο περισσότερο ανεβενουν οι πιθανότητες μου για καρκίνο.

Δημοσ.

Η γράμμωση είναι 100% φαΐ

Δεν το έχω επιχείρηση ακόμα

Αλλά δεν νομίζω εγώ να γραμμωσω χωρίς αεροβιο γτ μαζεύω το περισσότερο λίπος στην κοιλιά.Να φανταστείς έχω κατεβάσει τον υδατάνθρακα σε σχέση με την αρχή γτ είχα ξεκινήσει να γίνομαι στρογγυλός(Από 220-170)

Βασικά ίσως ήταν και λίγο υπερβολικό για 65κ που ήμουν αλλά το ξαναείπα βιαζομουν να ανέβω,τρ κάνω χαλαρό ογκο

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με Την κατάλληλη διατροφή γραμμωνεις Γενικά αερόβιο = καρδια κατά κύριο λογο

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή άμα μπεις γραμμωση πρέπει να κάνεις το ίδιο πρόγραμμα στα βάρη +αεροβιο

Η ας πούμε μια μέρα που είχες βάρη να την αντικαταστησεις με τρέξιμο πχ

όποιος κάνει βάρη κ έχει μυς και το γυρίσει σε γράμμωση κόβοντας/αντικαθιστώντας ημέρες με αερόβιο ή ακόμα ρίχνοντας το βάρος στις ασκήσεις επειδή "είμαι σε γράμμωση" πολύ πιθανόν να καταλήξει έτσι 

post-353959-0-50094600-1453784727_thumb.jpg

υπάρχει τρόπος να κερδίσεις θετικά σε αποτέλεσμα μειώνοντας τις μέρες λόγο μειωμένου recovery on cut αλλα θέλει να προπόνησε έξυπνα (συνδυάζοντας σημεία), απαιτεί κάποιες γνώσεις για το σώμα σου και πως λειτουργεί, για τους υπόλοιπους καλό είναι να ρίχνουν τις reps και να κρατάνε τα kg/ένταση ψηλά ώστε να συγκρατήσουν όσο περισσότερους μυς μπορούν , γιατι στη γράμμωση θα χάσεις μυς , γιαυτό λέμε σε κάποιον δεν κάνεις για γράμμωση , γιατι πρέπει να έχεις μυς για σκότωμα , αν δεν έχεις θα καταλήξεις σαν τον Στάθη Ψάλτη έτσι κ αλλιώς.

Αλλά δεν νομίζω εγώ να γραμμωσω χωρίς αεροβιο γτ μαζεύω το περισσότερο λίπος στην κοιλιά.Να φανταστείς έχω κατεβάσει τον υδατάνθρακα σε σχέση με την αρχή γτ είχα ξεκινήσει να γίνομαι στρογγυλός(Από 220-170)

Βασικά ίσως ήταν και λίγο υπερβολικό για 65κ που ήμουν αλλά το ξαναείπα βιαζομουν να ανέβω,τρ κάνω χαλαρό ογκο

Ήμουν 132kg , έχω έξτρα λιποκύτταρα στην κοιλιά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

Όταν κάνω όγκο πάω στα 80-85kg τουλάχιστον και είμαι 1,70-1,71 . Μου είχαν πει να μην κάνω όγκο γιατι θα παχύνω πάλι όμως με τον καιρό έχω δοκιμάσει πολλά μέχρι και να τρώω 5000+ θερμίδες ανεβάζοντας απο τις 2200 σταδιακά για μήνες και έβαλα όσους μυς δεν είχα βάλει σε 2 χρόνια , τρώγοντας φοβισμένα. ΑΛΛΑ ,έβαλα και λίπος , όχι όμως το λίπος που μου έλεγαν γιατι έτρωγα σωστά, δεν ήταν pizza και σοκολάτες. 

Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν χρειάζονται extreme λύσεις , θέλει απλά πράγματα μέχρι αυτά να μη δουλεύουν άλλο.

το μόνο που έκανα ήταν να κρατήσω λιπαρά 60γρ- πρωτείνη 160γρ- υδατάνθρακες 160 γρ = 1800 calories . Ξεκίνησα απο 2800 και έκοβα προς τα κάτω

Αερόβια 0

Θα μπορούσα να κόψω κ άλλο αλλα κάτω απ τα 75kg δεν πέφτω για κανένα λόγο , το risk-reward είναι μεγάλο για να πετάξω μυς που μου έφυγε η παναγία να βάλω.

αυτή την βρήκα τυχαία κ αν δεν κάνω λάθος είναι απο το καλοκαιρινό cut

Γιαυτό σου λέμε πάρτο απλά το θέμα , για να χάσεις θα μειώσεις 200 θερμίδες και όταν δεν χάνεις για 2 εβδομάδες θα μειώσεις άλλες τόσες. Μην κολλάς το μυαλό σου με χαζά πράγματα όπως αερόβια = γράμμωση , αν δεν τρως κάτω απ τη συντήρηση δεν θα χάσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο λέω από προσωπική εμπειρία, η βαριά προπόνηση είναι πολύ πιο απαιτητική από την αερόβια άσκηση. Οπότε και στη γράμμωση, πάλι βαριά προπόνηση θα κάνεις.

Στόχος της αερόβιας είναι να κρατήσει την καρδιά υγιή ώστε, σε συνδιασμό με άλλους παράγοντες, να μπορείς να προπονείσαι βαριά και στα 90 σου. Με 4 βαριές προπονήσεις και 1 αερόβια είσαι πλήρως καλυμμένος. Μετά πρέπει να βρεις την άκρη με τη διατροφή που είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θέλει διαρκεί πειραματισμό μέχρι να βρεις αυτό που δουλεύει πάνω σου. 

"Αν υποθέσουμε ότι στις γυναίκες αρέσει ένα υγιές γυμνασμένο σώμα, γιατί υπάρχουν και αυτές που γουστάρουν κοιλίτσα και πολύ καλά κάνουν"

ΛΟΛ!!!

Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Άμα αρέσει στη γυναίκα να γουρουνιάζει κι έχει δίπλα της τον άλλο που αντί να τη συνοδεύσει στις πιτσοπιτόγυρασοκολατοειδή κάθεται και μετράει μάκρος, ε, θα χαλαστεί. 

Το φιτνες είναι τρόπος ζωής και σε πολλούς δεν αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής. 

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Άμα αρέσει στη γυναίκα να γουρουνιάζει κι έχει δίπλα της τον άλλο που αντί να τη συνοδεύσει στις πιτσοπιτόγυρασοκολατοειδή κάθεται και μετράει μάκρος, ε, θα χαλαστεί. 

αν η αλλη δεν δεχεται το οτι δεν τρως μααλκιες -τουλαχιστον οχι καθε μερα- τοτε απλα παιρνει πουλο :P

• Like 2
Δημοσ.

καταρχάς ποιος άντρας με ωραίο σώμα και φυσική κατάσταση που σέβεται τον εαυτό του θα γυρίσει να κοιτάξει τη γουρούνα? αχχαχ 

κάποιοι ! μιας κ τα γούστα κ ο έρωτας είναι τυφλά που λέμε , αλλα η πλειοψηφία δεν θα το κάνει. 

όμοιος στον όμοιο και η κοπρια στα λαχανα

Δημοσ.

Υπερβάλετε μάγκες, υπάρχουν πολλά πράγματα που κοιτάς στο αλλο φύλο.

------

Με τα αδέσποτα τι κάνετε εσείς που πάτε τρέξιμο/ποδηλασία έξω; Εδώ γίνεται χαμός, αν βγω απροστάτευτος δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Αλλα να τρέχω με μια μαγκούρα στο χέρι, Ε, δεν ειναι κι ότι πιο βολικό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...