ASFE Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ξεκιναω και γω σημερα τρομαρα μου. Διατροφη και γυμναστικη!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γιαννη διαβασε το Run,throw,swim, cheat θα σου αρεσει. Εξηγει διαφορα για τα αναβολικα, πηγες ενεργειας για το σωμα κτλλ θα σου αρεσει Άμα το χεις σε ηλεκτρονική μορφή στείλτο μια βόλτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έχεις πουθενά να διαβάσεις epub? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ναι φυσικά, μόνο ebook διαβάζω. Βάλτο στο Dropbox και στείλε το λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά το δικό μου είναι μικρό και διακριτικό όχι σαν την παντόφλα που ανέβασε ο αλεξ! Η παντόφλα στην φώτο του αλεξ είναι τσαντάκι μέσης, το δικό μου είναι τσαντάκι ώμου (που το φοράω στην μέση ) Γιάννη τώρα στα γεράματα θα τα κάνεις όλα,ωραίος φίλε! Μέχρι τα 50~55 θα μικραίνεις κάθε χρόνο δεν θα μεγαλώνεις θα το δεις.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 περνούσα απο ένα παρακμιακό γυμναστήριο της περιοχής μου σήμερα κ βλέπω το parking γεμάτο , είχα να δω τόσα αμάξια απο πέρσι τέτοια εποχή να βλέπεις να δεινοπαθούν οι ίδιοι κ οι ίδιοι κάθε χρόνο στους διαδρόμους μπας κ φύγει η κοιλιά για καλοκαίρι ...Μου λέει σήμερα ένας στο gym μου σαν πολύ δεν πρήζεσαι ? τι πίνεις και δεν μας δίνεις? του λέω Υαλουρεν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το πρόγραμμα είναι κάτι σαν "εισαγωγή" επειδή είσαι εντελώς αγύμναστος. Πρέπει να το αλλάξεις μετά τις 2 βδομάδες. Η διατροφή έχει να κάνει με τους στόχους σου. Αν θες να βάλεις μυικά κιλά χρειάζεσαι πολύ πρωτείνη και πολύ σκληρή προπόνηση. Την επόμενη μέρα της προπόνησης είσαι πιασμένος; πάω 3-4 φορές την εβδομάδα και χθές ήταν η 5η φορά που πήγα, γενικά αισθάνομαι λίγο πιασμένος αλλά πολύ λιγότερο απο τις πρώτες 3 φορες. Σήμερα δεν αισθάνομαι σχεδόν καθόλου πιασμένος πέρα απο λίγο στην πλάτη το οποίο μπορεί να είναι επειδή κοιμήθηκα κακά. Οι σκοπευτες καταρχην πρεπει να ειναι fit αδικαιολογητος . Εσυ εισαι ευκολη π[εριπτωση να παρεις θες .Απλα τρωγε ποσοτητα οσο το δυνατον απο πιο καθαρες τροφες με εμφαση στην πρωτεινικες .Φουλ κοτοπουλο ψαρι ,μοσχαρισιες ,χοιρινες αλλα θα τρως οχι φαγαμε μιση μπριζολα και χορτασαμε θα τρως 2 κ.ο.κ. έχεις δίκιο, όσο πήγαινα λύκειο πέρα απο δίαβασμα και shooting έκανα και μπάσκετ οπότε αθλούμουν γενικά, τώρα που έγινα φοιτητής φιδιάζω γι'αυτό θέλω να αλλάξω γενικά, 3ος χρόνος τώρα στο junkfood και καθηλωμένος σε μία καρέκλα είτε για διάβασμα είτε για δουλειά. Καμιά κυριακή στο σκοπευτήριο και αν πλέον δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Για πρωτη φορα στην ζωη μου ανεβηκα στα 80 kg. Και νιωθω καλυτερα απο ποτε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 περνούσα απο ένα παρακμιακό γυμναστήριο της περιοχής μου σήμερα κ βλέπω το parking γεμάτο , είχα να δω τόσα αμάξια απο πέρσι τέτοια εποχή να βλέπεις να δεινοπαθούν οι ίδιοι κ οι ίδιοι κάθε χρόνο στους διαδρόμους μπας κ φύγει η κοιλιά για καλοκαίρι ... Μου λέει σήμερα ένας στο gym μου σαν πολύ δεν πρήζεσαι ? τι πίνεις και δεν μας δίνεις? του λέω Υαλουρεν κοιτα και εγω θα εκανα βαρη αλλα φοβαμαι μην γινω σαν τον αρνολντ.. ειναι καλο εν μερι να ειναι γεματα τα γυμναστηρια,σε μενα τον τελευταιο καιρο εχει πολυ λιγοτερο κοσμο απο οτι συνηθως και ειναι λιγο καταθλιπτικο.καλυτερα να εχει κοσμο απο την στιγμη που μπορεις να κανεις την προπονηση σου χωρις να χρειαζετε να περιμενεις να τελιωσει καποιος με ενα μηχανημα κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλά στο δικό μου δεν αλλάζει ο κόσμος , ντρέπονται να έρθουν περιστασιακοί και είναι το 1% όσοι έρχονται , γιαυτό μου κάνει κ εντύπωση εκείνο, απο εκεί που το έβλεπα άδειο για σχεδόν ένα χρόνο που πέρναγα ξαφνικά φούλαρε ^^και μου κάνει εντύπωση γιατι σε τέτοιο βαθμό δεν είχε ξαναγίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ηράκλειο μένεις; Ζηλεύω, αγαπημένος μέρος η Κρήτη! Στα περί φιτ. Κανα δυό συμβουλές. α) Δώσε βάση στην τεχνική η οποία συνίσταται από 2 πράγματα: Σωστή στάση του σώματος (θα πρέπει να προσέχεις πώς βάζεις το σώμα σου, από τα ακροδάχτυλα των ποδιών μέχρι το λαιμό, αν θες να πάρεις τα μέγιστα από μια άσκηση μα κυρίως να αποφύγεις τραυματισμούς) και σωστή κίνηση. β) συνέχεια του α): Μην "κλέβεις" για να σηκώσεις περισσότερα κιλά. Η κίνηση σε κάθε άσκηση θα είναι αργή, ελεγχόμενη και ολοκληρωμένη. Να ρωτάς συνέχεια είτε εδώ είτε (καλύτερα) τους γυμναστές στο gym που πηγαίνεις. γ) Επειδή είσαι καινούργιος στο άθλημα, έχεις μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης σε αυτη τη φάση. Ξεκίνα με λίγα κιλά ώστε να μάθεις να στέκεσαι σωστά και να αποκτήσεις άνεση στην τεχνική και μόλις νιώσεις ότι το "χεις", άρχισε να φορτώνεις. Θα φροντίζεις να αυξάνεις κιλά κάθε 2-3 βδομάδες. Έστω και λίγα. Π.χ. άμα κάνεις δικεφάλους με 5κιλα, κάντα 6κιλα. Άμα κάνεις κωπηλατικη με 30 κιλά, κάντα 35. Μη σε νοιάζει πόσα κιλά σηκώνεις. Χέστηκες, δε πας σε αγώνες. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να προοδεύεις, το οποίο στο συγκεκριμένο άθλημα και στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεσαι εσύ σημαίνει αύξηση κιλών. Είναι απλός, ξεκάθαρος δείκτης ότι δυναμώνει το νευρικό σου σύστημα και παράλληλα αυξάνεις τη μυική σου μάζα. δ) Διατροφή. Το Α και το Ω. Σε συνάρτηση με το πόσο σκληρά προπονείσαι, η διατροφή σου θα κριθεί επαρκής αν βάζοντας κιλά το μεγαλύτερο μέρος τους είναι μυς και ταυτόχρονα δεν ξυπνάς κουρασμένος. Αν δεις ότι βάζεις υπερβολικά πολύ λίπος ή/και νιώθεις κουρασμένος ακόμα και όταν δεν προπονείσαι, κάτι δεν πάει καλά. Καλή επιτυχία. Αν και του χρόνου είσαι ακόμα εδώ και συζητάς για τις προπονήσεις σου, τότε θα έχει γίνει το φιτ τρόπος ζωής και θα έχεις πετύχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 επειδη διαβασα πολλα και εδω μεσα και απεξω, για το λιπος,κοιλια και γενικα πολλα κιλα καλυτερα αεροβιο, βαρη, και τα 2 ή μονο αεροβιο να φυγει το πραμα και μετα βαρη για καλο φουσκωμα. Εχω διαβασει πολλα και μου χει γυρισει το κεφαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ηράκλειο μένεις; Ζηλεύω, αγαπημένος μέρος η Κρήτη! Στα περί φιτ. Κανα δυό συμβουλές. α) Δώσε βάση στην τεχνική η οποία συνίσταται από 2 πράγματα: Σωστή στάση του σώματος (θα πρέπει να προσέχεις πώς βάζεις το σώμα σου, από τα ακροδάχτυλα των ποδιών μέχρι το λαιμό, αν θες να πάρεις τα μέγιστα από μια άσκηση μα κυρίως να αποφύγεις τραυματισμούς) και σωστή κίνηση. β) συνέχεια του α): Μην "κλέβεις" για να σηκώσεις περισσότερα κιλά. Η κίνηση σε κάθε άσκηση θα είναι αργή, ελεγχόμενη και ολοκληρωμένη. Να ρωτάς συνέχεια είτε εδώ είτε (καλύτερα) τους γυμναστές στο gym που πηγαίνεις. γ) Επειδή είσαι καινούργιος στο άθλημα, έχεις μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης σε αυτη τη φάση. Ξεκίνα με λίγα κιλά ώστε να μάθεις να στέκεσαι σωστά και να αποκτήσεις άνεση στην τεχνική και μόλις νιώσεις ότι το "χεις", άρχισε να φορτώνεις. Θα φροντίζεις να αυξάνεις κιλά κάθε 2-3 βδομάδες. Έστω και λίγα. Π.χ. άμα κάνεις δικεφάλους με 5κιλα, κάντα 6κιλα. Άμα κάνεις κωπηλατικη με 30 κιλά, κάντα 35. Μη σε νοιάζει πόσα κιλά σηκώνεις. Χέστηκες, δε πας σε αγώνες. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να προοδεύεις, το οποίο στο συγκεκριμένο άθλημα και στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεσαι εσύ σημαίνει αύξηση κιλών. Είναι απλός, ξεκάθαρος δείκτης ότι δυναμώνει το νευρικό σου σύστημα και παράλληλα αυξάνεις τη μυική σου μάζα. δ) Διατροφή. Το Α και το Ω. Σε συνάρτηση με το πόσο σκληρά προπονείσαι, η διατροφή σου θα κριθεί επαρκής αν βάζοντας κιλά το μεγαλύτερο μέρος τους είναι μυς και ταυτόχρονα δεν ξυπνάς κουρασμένος. Αν δεις ότι βάζεις υπερβολικά πολύ λίπος ή/και νιώθεις κουρασμένος ακόμα και όταν δεν προπονείσαι, κάτι δεν πάει καλά. Καλή επιτυχία. Αν και του χρόνου είσαι ακόμα εδώ και συζητάς για τις προπονήσεις σου, τότε θα έχει γίνει το φιτ τρόπος ζωής και θα έχεις πετύχει ευχαριστώ πολύ! όσο αφορά τις ασκήσεις μου έχει δείξει ο γυμναστής πως γίνονται αλλά χωρίς λεπτομέριες ή κάτι ποιο συγκεκριμένο.Δεν ξέρω δηλαδή ποιά είναι η σωστή στάση σώματος,τι να προσέξω κλπ κλπ. Άμα σας πω ποιές ασκήσεις-όργανα κάνω μπορείτε να μου δώσετε κανα λινκ να διαβάσω πως γίνονται σωστά? ο γυμναστής περνάει και κοιτάει αλλά με τόσο κόσμο που έχει το γυμναστήριο προφανώς δεν μπορεί να κοιτάει τον καθένα εξωνυχιστηκά, βέβαια δεν μου έχει πει ως τώρα οτι κάνω κάτι λάθος αλλά με ταρακούνησες τώρα γιατί αργότερα αμα βάλω λίγα κιλά παραπάνω μην πάθω καμια ζημιά απο λάθος τεχνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ένα "ελαφρύ" άρθρο για ένα σοβαρό θέμα. Το να φαρμακώνεσαι δεν σε κάνει καλύτερο απ' τον φίλο σου στο γυμναστήριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δες βιντεο στο youtube για καθε ασκηση, ζητα απο το γυμναστη να σε δει 2-3 δευτρρολεπτα αν την κανεις/στεκεσαι σωστα, ρωτα κι εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις