Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τους ώμους τους ξεχάσανε αυτοι η εσυ να τους γράψεις ? Επίσης αν αυτό το πρόγραμμα δεν στο αλλάξουν μετα της πρώτες 7 άντε το πολυ 10 μέρες , πήγαινε οπωσδήποτε πάρε τα λεφτά σου πίσω και φύγε απο εκει τρέχοντας ! 4
Votritis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 είμαι 1.83 65 κιλά Μου θυμίζεις το αδερφο μου που ειναι στο ύψος μου 1.88 και πρέπει να ειναι 70 κιλά,τρώει μια φορά την ημερα(αν το θυμηθεί ) και το σωμα του γενετικά ειναι πολυ καλο για γυμναστική , και ειναι σαν στεκα . Φατε ρε παιδια λιγο παραπάνω μην φοβαστε!
haris013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τους ώμους τους ξεχάσανε αυτοι η εσυ να τους γράψεις ? Επίσης αν αυτό το πρόγραμμα δεν στο αλλάξουν μετα της πρώτες 7 άντε το πολυ 10 μέρες , πήγαινε οπωσδήποτε πάρε τα λεφτά σου πίσω και φύγε απο εκει τρέχοντας ! όμους πρέπει να κάνει μια άσκηση όρθια κοπηλατική στην τροχαλία την γράφουν όπου νιώθω τους όμους μου να γυμνάζονται. γενικά πρέπει να γυμνάζονται και οι ομοι σε διάφορα μηχανήματα. γιατί να μου το αλλάξουν? τώρα που το συνηθήζω πέρα απο την πλάκα πες μου για να ξέρω μην με πίασουν κορόιδο επειδή είμαι εντελώς άσχετος. Μου θυμίζεις το αδερφο μου που ειναι στο ύψος μου 1.88 και πρέπει να ειναι 70 κιλά,τρώει μια φορά την ημερα(αν το θυμηθεί ) και το σωμα του γενετικά ειναι πολυ καλο για γυμναστική , και ειναι σαν στεκα . Φατε ρε παιδια λιγο παραπάνω μην φοβαστε! τώρα τρώω σταθερά 3 φορές την ημέρα, πρωι μεσημέρι βράδυ και κυνηγάω να τρώω και ενδιάμεσα. αντε να δούμε μπας και βελτιώσω την ζωή μου γενικά.
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν αυτο που έγραψες ειναι το πρόγραμμα που σε βάζουν να κάνεις καθημερινά και εαν αυτό δεν στο αλλάξουν το πολύ σε μια βδομάδα - δέκα μερες τότε ειναι επιεικώς απαράδεκτοι ! 2
haris013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν αυτο που έγραψες ειναι το πρόγραμμα που σε βάζουν να κάνεις καθημερινά και εαν αυτό δεν στο αλλάξουν το πολύ σε μια βδομάδα - δέκα μερες τότε ειναι επιεικώς απαράδεκτοι ! οκ, αλλά γιατί, δεν κατάλαβα ακόμα, τι πρέπει να κάνω/ή να μου αλλάξουν? δεν έχω αντίρηση να μάθω προσπαθώ και να καταλάβω γιατί είμαι παντελώς άσχετος.
curiositykilledme Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ο maus maus νευριασε τοσο πολυ που εγραψε το ιδιο πραγμα 2 φορες lel 1
snow22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ο maus maus νευριασε τοσο πολυ που εγραψε το ιδιο πραγμα 2 φορες lel Λογικό να σοκαρίστηκε ο άνθρωπος
gon1332 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 @1:39 https://www.youtube.com/watch?v=_YyYDLxb8QY
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 οκ, αλλά γιατί, δεν κατάλαβα ακόμα, τι πρέπει να κάνω/ή να μου αλλάξουν? δεν έχω αντίρηση να μάθω προσπαθώ και να καταλάβω γιατί είμαι παντελώς άσχετος. Αυτό το πρόγραμμα είναι κάτι σαν "εισαγωγή" επειδή είσαι εντελώς αγύμναστος. Πρέπει να το αλλάξεις μετά τις 2 βδομάδες. Η διατροφή έχει να κάνει με τους στόχους σου. Αν θες να βάλεις μυικά κιλά χρειάζεσαι πολύ πρωτείνη και πολύ σκληρή προπόνηση. Την επόμενη μέρα της προπόνησης είσαι πιασμένος; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γιαννη διαβασε το Run,throw,swim, cheat θα σου αρεσει. Εξηγει διαφορα για τα αναβολικα, πηγες ενεργειας για το σωμα κτλλ θα σου αρεσει
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλωσήρθα στο club μια βδομάδα γυμναστήριο και ήδη νιώθω καλύτερα!! Δεν νιώθω πιασμένη την πλάτη μου και γενικά νιώθω πολύ καλά! Θέλω τώρα σιγά σιγά να φτιάξω και την διατροφή μου, τι θα μου προτείνατε να τρώω ώστε να πάρω βάρος? είμαι 1.83 65 κιλά και φουλ αγύμναστος με χάλια φυσική κατάσταση όπου την διορθώνω τώρα σιγά σιγά να πω οτι μέχρι τώρα τρώω σχεδόν αποκλειστικά μόνο απ'έξω λόγο τρόπου ζωής(δουλειά+σχολή) και καμια φορά φτιάχνω μακαρονάδες. ¨Εχετε να μου προτείνετε τίποτα να αλλάξω λίγο τις συνήθειες μου και να τρώω ποιο ισσοροπιμένα? Οι σκοπευτες καταρχην πρεπει να ειναι fit αδικαιολογητος . Εσυ εισαι ευκολη π[εριπτωση να παρεις θες .Απλα τρωγε ποσοτητα οσο το δυνατον απο πιο καθαρες τροφες με εμφαση στην πρωτεινικες .Φουλ κοτοπουλο ψαρι ,μοσχαρισιες ,χοιρινες αλλα θα τρως οχι φαγαμε μιση μπριζολα και χορτασαμε θα τρως 2 κ.ο.κ. Αυτήν την κάνετε ? Οταν την κάνουμε ψηλά πιάνει ωμούς-τραπ, όταν την κάνουμε πιο χαμηλά δουλεύει και πλάτη, πολύ καλή! img1453580253956.jpg Μιας και έβγαλα φώτο σήμερα , ας ανεβάσω και μια σπέσιαλ img1453580187077.png Ασε ρε μαου γατακι ! στην μεση τι ειναι αυτο το μαυρο που φορας ? 4
alex_000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 στην μεση τι ειναι αυτο το μαυρο που φορας ? 2
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 οκ δεν εχει locker στο gym ? Τι το κουβαλαει μαζι του ? Η' το παιζει μαγκας και καλα επειδη αυτος εχει και εμεις δεν εχουμε 2
alex_000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν τον πιάνουν τα Locker αυτόν δεν ασχολείται. Μπαίνοβγαίνει όπως γουστάρει. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έχει μέσα τα καλλυντικά για τις φωτογραφίες ρε :-P (πλάκα κάνω Ε μην τον πάρεις στραβά) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις