Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους ώμους τους ξεχάσανε αυτοι η εσυ να τους γράψεις  ?

Επίσης αν αυτό το πρόγραμμα δεν στο αλλάξουν μετα της πρώτες 7 άντε το πολυ  10 μέρες , πήγαινε οπωσδήποτε πάρε τα λεφτά σου πίσω και φύγε απο εκει τρέχοντας  !

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

είμαι 1.83 65 κιλά

Μου θυμίζεις το αδερφο μου που ειναι στο ύψος μου 1.88 και πρέπει να ειναι 70 κιλά,τρώει μια φορά την ημερα(αν το θυμηθεί ) και το σωμα του γενετικά ειναι πολυ καλο για γυμναστική , και ειναι σαν στεκα .

Φατε ρε παιδια λιγο παραπάνω μην φοβαστε!

Δημοσ.

Τους ώμους τους ξεχάσανε αυτοι η εσυ να τους γράψεις  ?

Επίσης αν αυτό το πρόγραμμα δεν στο αλλάξουν μετα της πρώτες 7 άντε το πολυ  10 μέρες , πήγαινε οπωσδήποτε πάρε τα λεφτά σου πίσω και φύγε απο εκει τρέχοντας  !

όμους πρέπει να κάνει μια άσκηση όρθια κοπηλατική στην τροχαλία την γράφουν όπου νιώθω τους όμους μου να γυμνάζονται.

γενικά πρέπει να γυμνάζονται και οι ομοι σε διάφορα μηχανήματα.

γιατί να μου το αλλάξουν? τώρα που το συνηθήζω :P πέρα απο την πλάκα πες μου για να ξέρω μην με πίασουν κορόιδο επειδή είμαι εντελώς άσχετος.

Μου θυμίζεις το αδερφο μου που ειναι στο ύψος μου 1.88 και πρέπει να ειναι 70 κιλά,τρώει μια φορά την ημερα(αν το θυμηθεί ) και το σωμα του γενετικά ειναι πολυ καλο για γυμναστική , και ειναι σαν στεκα .

Φατε ρε παιδια λιγο παραπάνω μην φοβαστε!

τώρα τρώω σταθερά 3 φορές την ημέρα, πρωι μεσημέρι βράδυ και κυνηγάω να τρώω και ενδιάμεσα.

αντε να δούμε μπας και βελτιώσω την ζωή μου γενικά.

Δημοσ.

Αν αυτο που έγραψες ειναι το πρόγραμμα που σε βάζουν να κάνεις καθημερινά

και εαν αυτό δεν στο αλλάξουν το πολύ σε μια βδομάδα - δέκα μερες τότε  ειναι επιεικώς απαράδεκτοι !

• Like 2
Δημοσ.

Αν αυτο που έγραψες ειναι το πρόγραμμα που σε βάζουν να κάνεις καθημερινά

και εαν αυτό δεν στο αλλάξουν το πολύ σε μια βδομάδα - δέκα μερες τότε  ειναι επιεικώς απαράδεκτοι !

οκ, αλλά γιατί, δεν κατάλαβα ακόμα, τι πρέπει να κάνω/ή να μου αλλάξουν?

δεν έχω αντίρηση να μάθω προσπαθώ και να καταλάβω γιατί είμαι παντελώς άσχετος.

Δημοσ.

οκ, αλλά γιατί, δεν κατάλαβα ακόμα, τι πρέπει να κάνω/ή να μου αλλάξουν?

δεν έχω αντίρηση να μάθω προσπαθώ και να καταλάβω γιατί είμαι παντελώς άσχετος.

Αυτό το πρόγραμμα είναι κάτι σαν "εισαγωγή" επειδή είσαι εντελώς αγύμναστος. Πρέπει να το αλλάξεις μετά τις 2 βδομάδες.

Η διατροφή έχει να κάνει με τους στόχους σου. Αν θες να βάλεις μυικά κιλά χρειάζεσαι πολύ πρωτείνη και πολύ σκληρή προπόνηση.

Την επόμενη μέρα της προπόνησης είσαι πιασμένος;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιαννη διαβασε το Run,throw,swim, cheat θα σου αρεσει. Εξηγει διαφορα για τα αναβολικα, πηγες ενεργειας για το σωμα κτλλ θα σου αρεσει

Δημοσ.

καλωσήρθα στο club :P

μια βδομάδα γυμναστήριο και ήδη νιώθω καλύτερα!! Δεν νιώθω πιασμένη την πλάτη μου και γενικά νιώθω πολύ καλά!

Θέλω τώρα σιγά σιγά να φτιάξω και την διατροφή μου, τι θα μου προτείνατε να τρώω ώστε να πάρω βάρος?

είμαι 1.83 65 κιλά και φουλ αγύμναστος με χάλια φυσική κατάσταση όπου την διορθώνω τώρα σιγά σιγά :)

να πω οτι μέχρι τώρα τρώω σχεδόν αποκλειστικά μόνο απ'έξω λόγο τρόπου ζωής(δουλειά+σχολή) και καμια φορά φτιάχνω μακαρονάδες.

¨Εχετε να μου προτείνετε τίποτα να αλλάξω λίγο τις συνήθειες μου και να τρώω ποιο ισσοροπιμένα?

Οι σκοπευτες καταρχην πρεπει να ειναι fit   αδικαιολογητος .

Εσυ εισαι ευκολη π[εριπτωση να παρεις θες .Απλα τρωγε ποσοτητα οσο το δυνατον απο πιο καθαρες τροφες  με εμφαση στην πρωτεινικες .Φουλ κοτοπουλο ψαρι ,μοσχαρισιες ,χοιρινες αλλα θα τρως  οχι φαγαμε μιση μπριζολα και χορτασαμε  θα τρως 2 κ.ο.κ.

Αυτήν την κάνετε ? 

Οταν  την κάνουμε ψηλά πιάνει ωμούς-τραπ, όταν την κάνουμε πιο χαμηλά δουλεύει  και πλάτη, πολύ καλή!

attachicon.gifimg1453580253956.jpg

Μιας και έβγαλα φώτο σήμερα , ας ανεβάσω και μια σπέσιαλ

:-D :-) :P :ph34r:

attachicon.gifimg1453580187077.png

Ασε ρε μαου γατακι !

στην μεση τι ειναι αυτο το μαυρο που φορας ?

• Like 4
Δημοσ.

51m5aodsC5L._SY355_.jpg

οκ δεν εχει locker  στο  gym  ? Τι το κουβαλαει μαζι του ? Η' το παιζει μαγκας και καλα επειδη αυτος εχει και εμεις δεν εχουμε :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...