yannis27gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αναλόγως τους στόχους κρακεν. Αν σε ενδιαφέρει η δύναμη το λίπος που έχεις ειναι χρήσιμο. Αν σε ενδιαφέρει να ξαναγυρίσεις στη φάση της 2ης φωτο σίγουρα θες πολύ καθάρισμα και καλό ειναι να αρχίσεις απο τώρα για να παει αργά το πραμα. Μπράβο για την αλλαγή πάντως, δείχνει πείσμα και απόλυτη προσήλωση στον στόχο. Σημαντικό ότι είχες υπόβαθρο, δε χρειάστηκε να χτίσεις μυς αλλα κυρίως να καθαρίσεις τα βουνά λίπους που είχαν επικαθήσει πάνω τους. Το πιο σημαντικό πάντως ειναι να κανεις το φιτνες τροπο ζωής για να μην ¨ξανακυλησεις¨ στον βούρκο της... νουτελας Σπεκτ, την είχες εύκολα τη σημαία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Από την μερια που φαίνεται στη φωτογραφία Ναι από την άλλη Όχι :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αναλόγως τους στόχους κρακεν. Αν σε ενδιαφέρει η δύναμη το λίπος που έχεις ειναι χρήσιμο. Αν σε ενδιαφέρει να ξαναγυρίσεις στη φάση της 2ης φωτο σίγουρα θες πολύ καθάρισμα και καλό ειναι να αρχίσεις απο τώρα για να παει αργά το πραμα. Μπράβο για την αλλαγή πάντως, δείχνει πείσμα και απόλυτη προσήλωση στον στόχο. Σημαντικό ότι είχες υπόβαθρο, δε χρειάστηκε να χτίσεις μυς αλλα κυρίως να καθαρίσεις τα βουνά λίπους που είχαν επικαθήσει πάνω τους. Το πιο σημαντικό πάντως ειναι να κανεις το φιτνες τροπο ζωής για να μην ¨ξανακυλησεις¨ στον βούρκο της... νουτελας Σπεκτ, την είχες εύκολα τη σημαία; Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα aesthetics, αλλά αύξηση μυικής μάζας και δύναμη. Σίγουρα όμως δεν θέλω να γυρίσω στην κατάσταση της δεύτερης φωτογραφίας. Είναι πολύ lean για τα δεδομένα μου. Ο χρόνος είναι κριτής Γιάννη, προσπαθώ για το καλύτερο. Το μόνο σίγουρο είναι οτι όσες φορές κοιτάω πίσω έχω εφιάλτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 νομίζω το έχω ξαναβάλει αλλα δε θυμάμαι σιγουρα http://truththeory.com/2016/01/14/a-glass-of-red-wine-can-replace-an-hour-of-exercising-according-to-new-study/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Είμαι καινούριος στο thread και θα ήθελα να γίνω και εγώ μέλος στη παρέα σας καθώς καιρό τώρα μέσα στις πηγές διαβάσματος για το BB παρακολουθώ και το DAS fitness thread όπου υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις. Να προσθέσω οτι έχω κάποιες βάσεις, καθώς παλαιότερα ασχολιόμουνα με το άθλημα αλλά το παράτησα για καιρό. Είμαι 1.88 και κατάφερα να φτάσω 110 κιλά μέσα σε 4 χρόνια. Το καλοκαίρι(Ιούνιο) λοιπόν αποφάσισα ότι δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση και είπα να βάλω ένα τέλος στο κρεπάλιασμα. Έκοψα κάπνισμα, junk food, έφτιαξα το ωράριο ύπνου κλπ κλπ. Σε 3 μήνες και κάτι μέρες κατάφερα να χάσω 32 κιλά με πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και τρέξιμo. Οκτώμβριο που πλέον ήμουν αρκετά lean, είπα να αρχίσω τα βάρη, να αυξήσω θερμίδες στη διατροφή μου και να μπω σιγά σιγά σε bulking phase. Είμαι σχεδον 3 μήνες σ'αυτή τη φάση και τώρα θέλω να μείνω σταθερός και να μην αυξήσω άλλο body fat. Όλες οι απόψεις δεκτές. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στη σκληρή κριτική. Ευχαριστώ! Η σειρά των φωτογραφιών είναι η φυσική σειρά του transformation. Mπραβο για την προσπάθεια που έκανες, εχουμε το ιδιο υψος και κάποια στιγμη ειχα ξεφύγει και εγω σε κιλα (εσυ βέβαια το παρακανες ).Το φθινόπωρο οταν σταμάτησα την γυμναστική ημουν και εγω στα 85-6 κιλά αλλα σαν στόχο(απο την άνοιξη που θα ξαναρχίσω) εγω εχω να ανέβω σε όγκο , να παω στα 87-8 έχοντας ενα ανεκτό ποσοστό λίπους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 νομίζω το έχω ξαναβάλει αλλα δε θυμάμαι σιγουρα http://truththeory.com/2016/01/14/a-glass-of-red-wine-can-replace-an-hour-of-exercising-according-to-new-study/ nope! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 nope! τι εννοείς nope δεν το έχω ξαναβάλει ή δεν ισχύει η έρευνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το έχεις ξαναβάλει. Το θυμάμαι. Απλά για πες μας τι έρευνα έχεις κάνει περί του θέματος; Το έχω ακούσει ότι ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κάνει καλό, αλλά όχι κι έτσι. Ας πούμε εγώ δεν πείθομαι να ξεκινήσω να διαβάσω περί τίνος πρόκειται η έρευνα όταν λένε ότι η μία ώρα που αφιερώνω την ημέρα σε γυμναστική μπορεί να αντικατασταθεί από ένα ποτήρι κρασί. Το έχω δοκιμάσει με κριθάρι, αλλά δε δούλεψε και τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 νομίζω το έχω ξαναβάλει αλλα δε θυμάμαι σιγουρα http://truththeory.com/2016/01/14/a-glass-of-red-wine-can-replace-an-hour-of-exercising-according-to-new-study/ "We didn't use any red wine in our study nor did we recommend not going to the gym," said Dyck. http://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/jason-dyck-university-of-alberta-researcher-reveals-truth-behind-wine-study-1.2937395 Καλο θα ειναι να ψαχνουμε πριν βαλουμε κατι τετοια articles..... Kαι εδω το αρχικο αρθρο απο το Alberta Uni..... το 2012... https://www.med.ualberta.ca/news/2012/june/resveratrolmaybeanaturalexerciseperformanceenhanceruofamedicalresearch 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 αφηνω gym αρχιζω κρασια τελος παει με πεισατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 τι εννοείς nope δεν το έχω ξαναβάλει ή δεν ισχύει η έρευνα; Να βάλεις και εκείνη την έρευνα που έδειξε ότι ένα τσιγάρο την ημέρα κάνει καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλωσήρθα στο club μια βδομάδα γυμναστήριο και ήδη νιώθω καλύτερα!! Δεν νιώθω πιασμένη την πλάτη μου και γενικά νιώθω πολύ καλά! Θέλω τώρα σιγά σιγά να φτιάξω και την διατροφή μου, τι θα μου προτείνατε να τρώω ώστε να πάρω βάρος? είμαι 1.83 65 κιλά και φουλ αγύμναστος με χάλια φυσική κατάσταση όπου την διορθώνω τώρα σιγά σιγά να πω οτι μέχρι τώρα τρώω σχεδόν αποκλειστικά μόνο απ'έξω λόγο τρόπου ζωής(δουλειά+σχολή) και καμια φορά φτιάχνω μακαρονάδες. ¨Εχετε να μου προτείνετε τίποτα να αλλάξω λίγο τις συνήθειες μου και να τρώω ποιο ισσοροπιμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ναι harris αλλα λογικα ετσι οπως τα λες θα πρεπει να στριψεις 360 μοιρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλωσήρθα στο club μια βδομάδα γυμναστήριο και ήδη νιώθω καλύτερα!! Δεν νιώθω πιασμένη την πλάτη μου και γενικά νιώθω πολύ καλά! Θέλω τώρα σιγά σιγά να φτιάξω και την διατροφή μου, τι θα μου προτείνατε να τρώω ώστε να πάρω βάρος? είμαι 1.83 65 κιλά και φουλ αγύμναστος με χάλια φυσική κατάσταση όπου την διορθώνω τώρα σιγά σιγά να πω οτι μέχρι τώρα τρώω σχεδόν αποκλειστικά μόνο απ'έξω λόγο τρόπου ζωής(δουλειά+σχολή) και καμια φορά φτιάχνω μακαρονάδες. ¨Εχετε να μου προτείνετε τίποτα να αλλάξω λίγο τις συνήθειες μου και να τρώω ποιο ισσοροπιμένα? Για αρχή ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα και όλα τα άλλα θα ερθουν Πέρα από την πλάκα τρ Μιας και είσαι καινούργιος βρες ένα πρόγραμμα που να ανταποκρινεται στις δυνατότητες σου(θα σου πρότεινα να βάλεις ασκησεις που ενεργοποιούν πολλές μυϊκές ομάδες) Τώρα η διατροφή είναι θέμα στόχων μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο άμα δεν ξεκίνησεις από εκεί Γέμισε το ντουλάπι σου με ρυζια,μακαρόνια ΟΛΙΚΗΣ,κοτόπουλα αυγά,βρώμη γιαούρτια,οσπρια κλπ Και ξεκινά σιγά σιγά να ρυθμίζεις την διατροφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 το πρόγραμμα μου το έχει βγάλει το γυμναστήριο, κάνω ζέσταμα, πόδια,χέρια, στήθος-πλάτη, κοιλιακούς-ραχιέους και τέλος αποθεραπεία. τις πρώτες 2-3 φορές ζορίστηκα λίγο να βγάλω το πρόγραμμα παρόλο που δεν έβαζα κιλά, αλλά σήμερα έβγαλα με άνεση την προπόνηση και έβαλα ένα click πάνω τα κιλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις