Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να τον ρυθμίσω, Αυτό είναι που με εξοργίζει. Τα οικονομικά μου δεν με οδηγούν εκτός ΕΟΠΠΥ ιατρό - ενδοκρινολόγο. 
Μαργαρίτα μου, τι να πω εμένα ακόμα και αυτό το λίγο με επηρεάζει, ατονία και δυσκολία αυτοσυγκέντρωσης 

leg raises δοκιμάζω στη ρωμαική καρέκλα με τεντωμένα πόδια. ωραία αίσθηση 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δοκίμασες όρθιος ; Τα κατάφερες; Πες εντυπώσεις λεπτομέρειες

όχι , αφού λειτουργεί αυτό δεν υπάρχει λόγος 

Δημοσ.

Αυτήν την κάνετε ? 

Οταν  την κάνουμε ψηλά πιάνει ωμούς-τραπ, όταν την κάνουμε πιο χαμηλά δουλεύει  και πλάτη, πολύ καλή!

Μιας και έβγαλα φώτο σήμερα , ας ανεβάσω και μια σπέσιαλ

:-D :-) :P :ph34r:

• Like 9
Δημοσ.

Μαους αυτη με σκοινι δε σε πιανει καλυτερα λογω του range of motion που σου δινει στο τραβηγμα? Εχω δοκιμασει και με σκοινι στην τροχαλια για πλατη και ειναι ολα τα λεφτα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

καποιος (γουιζι ή γιαννη) ειχε προτεινει καποιο βιβλιο για τρεξιμο! Εγω ξεκινησα το Run,Swim, Throw, Cheat και μιλαει για τα αναβολικα κτλ στον αθλητισμο. Αν και ακομη ειμαι στην αρχη δειχνει ενδιαφερον

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι καινούριος στο thread και θα ήθελα να γίνω και εγώ μέλος στη παρέα σας καθώς καιρό τώρα μέσα στις πηγές διαβάσματος για το BB παρακολουθώ και το DAS fitness thread όπου υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις. Να προσθέσω οτι έχω κάποιες βάσεις, καθώς παλαιότερα ασχολιόμουνα με το άθλημα αλλά το παράτησα για καιρό. Είμαι 1.88 και κατάφερα να φτάσω 110 κιλά μέσα σε 4 χρόνια. Το καλοκαίρι(Ιούνιο) λοιπόν αποφάσισα ότι δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση και είπα να βάλω ένα τέλος στο κρεπάλιασμα. Έκοψα κάπνισμα, junk food, έφτιαξα το ωράριο ύπνου κλπ κλπ. Σε 3 μήνες και κάτι μέρες κατάφερα να χάσω 32 κιλά με πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και τρέξιμo. Οκτώμβριο που πλέον ήμουν αρκετά lean, είπα να αρχίσω τα βάρη, να αυξήσω θερμίδες στη διατροφή μου και να μπω σιγά σιγά σε bulking phase. Είμαι σχεδον 3 μήνες σ'αυτή τη φάση και τώρα θέλω να μείνω σταθερός και να μην αυξήσω άλλο body fat. Όλες οι απόψεις δεκτές. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στη σκληρή κριτική. Ευχαριστώ!

Η σειρά των φωτογραφιών είναι η φυσική σειρά του transformation. 

post-300762-0-79942400-1453658759_thumb.jpg

post-300762-0-08704200-1453658765_thumb.jpg

post-300762-0-53664200-1453658766_thumb.jpg

post-300762-0-52345400-1453658769_thumb.jpg

post-300762-0-11204500-1453658772_thumb.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Πιστεύεις είναι καλό να προχωρήσω και άλλο σε body fat; ή να διατηρηθώ στα ίδια κιλά;

Δημοσ.

Αν τωρα εισαι περιπου 80κιλα εισαι καλα..σιγα σιγα μπορεις να βαλεις μαζα. Απλα εγω βλεπω απο την προ τελευταια φωτο, θολωσες. Κατα τον Απρίλιο θα πρεπει να ξεκινησεις το καθαρισμα, διαιτα δηλαδη χωρις να χασεις τον μυικο ιστο

• Like 1
Δημοσ.

Αν τωρα εισαι περιπου 80κιλα εισαι καλα..σιγα σιγα μπορεις να βαλεις μαζα. Απλα εγω βλεπω απο την προ τελευταια φωτο, θολωσες. Κατα τον Απρίλιο θα πρεπει να ξεκινησεις το καθαρισμα, διαιτα δηλαδη χωρις να χασεις τον μυικο ιστο

Είμαι 85 κιλά αυτή τη στιγμή, και όντως αρχίζω και κρύβω τους μυς. Λογικά θα μείνω σταθερός και όπως λες και εσύ κατά Απρίλιο μεριά θα αρχίσω hit.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...