Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαφέστατα, δεν αρκεί μόνο η διατροφή, skinny fat με δερματάκι ζελεδάκι

Πάντα το στήθος το βάζω με μια άλλη μυική ομάδα είτε με τα πόδια είτε με τα χέρια

μια μέρα κάνω πλάτη- ώμους και άλλη μέρα πόδια (με στήθος) και άλλη μέρα χέρια (με στήθος ή άνευ)
έτσι ώστε να βγαίνουν 3 μέρες βάρη και 2 αερόβιες μέρες.
Τώρα με τους κοιλιακούς-ραχιαίους τους βάζω σε 1 αερόβια και 1 από τις άλλες, αρκούν ή θέλει και άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δήμητρα, κατάληξε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και κάντο για 1-2 μήνες χωρίς αλλαγές (πχ. Βαράκια τη μία λάστιχα την άλλη). Θα σε βοηθήσει να δεις και τις αδυναμίες σου και την πρόοδό σου.

(Κι εγώ συνήθως μία την εβδομάδα κάνω κοιλιακούς, στα τρελά κέφια δύο.)

• Like 3

Σαφέστατα, δεν αρκεί μόνο η διατροφή, skinny fat με δερματάκι ζελεδάκι

Πάντα το στήθος το βάζω με μια άλλη μυική ομάδα είτε με τα πόδια είτε με τα χέρια

μια μέρα κάνω πλάτη- ώμους και άλλη μέρα πόδια (με στήθος) και άλλη μέρα χέρια (με στήθος ή άνευ)

έτσι ώστε να βγαίνουν 3 μέρες βάρη και 2 αερόβιες μέρες.

Τώρα με τους κοιλιακούς-ραχιαίους τους βάζω σε 1 αερόβια και 1 από τις άλλες, αρκούν ή θέλει και άλλο;

Ποδια που ειναι η μεγαλυτερη μυικη ομαδα με στηθος? καλα ποση ωρα κανεις ?Εγω τα ποδια τα παιζω παντα μονα τους 5 ασκησεις  και μετα με το ζορι υπαρχω...

• Like 3

Ποδια που ειναι η μεγαλυτερη μυικη ομαδα με στηθος? καλα ποση ωρα κανεις ?Εγω τα ποδια τα παιζω παντα μονα τους 5 ασκησεις  και μετα με το ζορι υπαρχω...

εντάξει δεν ξέρεις τι ασκήσεις κάνει ο αλλος..

Εγώ που κάνω μόνο μηχανήματα άνετα κάνω 3 φορές την εβδομάδα πόδια στο full body . (3 σετ γαμπες , 3 σετ δικέφαλους, 3 σετ τετρακέφαλους σε κάτι χαλαρό όπως πρέσσα η εχτενσιονς). 

Δεν συγκρίνονται αυτά με squat και deadlift

Ναι σωστο αυτο  οντως παιζει ρολο  το ειδος των ασκησεων .Απλα εγω εχω συνδυασει τα ποδια με τις πιο εντονες και εξαντλητικες ασκησεις ελευθερα κτλπ.Υπολογισε τωρα  5 ασκησεις που κανω στα ποδια +4 για στηθος  που ειπε η dimitra_m3 βαλε και κοιλιακους θα κλεισουμε 3ωρο στο  gym  

.Δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι μπορει σε αλλον να ειναι ενα "ελαφρυ" προγραμμα.

• Like 2

Εγώ στα πόδια πάντως αφιερώνω μία μέρα μόνο για την πάρτη τους...

Συνήθως όταν τελειώνω τα νιώθω τόσο αδύναμα που δεν θα έλεγα όχι στο να μετακινούμαι με καροτσάκι :P

• Like 1

Δήμητρα, κατάληξε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και κάντο για 1-2 μήνες χωρίς αλλαγές (πχ. Βαράκια τη μία λάστιχα την άλλη). Θα σε βοηθήσει να δεις και τις αδυναμίες σου και την πρόοδό σου.

(Κι εγώ συνήθως μία την εβδομάδα κάνω κοιλιακούς, στα τρελά κέφια δύο.)

Έχει ένα προγραμματάκι, περιμένουμε όλοι να ανοίξει το γυμναστήριο. Έτσι δήμητρα?

• Like 1

Ναι αν ξεκινήσει το gym, φυσικά και τα πόδια θα είναι μόνα τους από τη στιγμή που θα συμπεριληφθούν και περισσότερες ασκήσεις με τα όργανα. Όπως καταλαβαίνετε το gym at home έχει περιορισμένη γκάμα ασκήσεων...Από το τίποτα όμως καλό είναι να γίνεται και το at home. όπως και να χει η μυική ομάδα του στήθους θα κολλήσει με τα χέρια για να μπορεί να βγει το πρόγραμμα στο gym
Ο καθένας έχει το ασκησιολόγιο του προσαρμοσμένο στο σώμα και στις απαιτήσεις του.
Με βάλατε πάντως σε πειρασμό να κρατάω την διάρκεια της γυμναστικής μου στο σπίτι. Στο περίπου μπορώ να πω ότι βγαίνει ένα δίωρο. Προσπαθώ να τηρώ το 30" ανάσα ανάμεσα στα σετ και το 1-2΄ ανάμεσα στις ασκήσεις, όσο μπορώ βέβαια.

Εγώ στα πόδια πάντως αφιερώνω μία μέρα μόνο για την πάρτη τους...

Συνήθως όταν τελειώνω τα νιώθω τόσο αδύναμα που δεν θα έλεγα όχι στο να μετακινούμαι με καροτσάκι :P

ειναι αληθεια τη κυριακη εκανα ποδια και ηθελα μετα να κανω κοιλιακους αλλα δεν αντεξα..αλλα το ωραιο ειναι μετα αυτη η ελαφρα ασταθεια.θα μ ακουσει το ποδι?δεν θα μα ακουσε και θα βρεθω στο πατωμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...