gon1332 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 θυρεοειδίτιδα - υποθυρεοειδισμός - νόσος hasimoto... l-tyrosine...αν θες περαιτέρω ανάλυση, google is yr friend εν περιλήψει, έχω υποθυρεοειδισμός και φαίνεται να έχει αυξηθεί η τιμή του. θα χρησιμοποιήσω ένα αμινοξύ που βοηθάει σε ζητήματα υποθυρεοειδισμού (το έχω πάρει και παλαιότερα) μαζί με τα χάπια (Τ4-θυροξίνη) στην ίδια δοσολογία και θα κάνω επανάληψη σε ένα μήνα Πωω. Θυροειδής. Δε ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δε μου έχει τύχει, αλλά έχω δει γνωστούς μου. Ειδικά αν συνδυαστεί με το άγχος, χτυπάει κόκκινο. Και τύχαινε αυτά τα άτομα να αγχώνονται συχνά και πολύ. Και άγχος για χαζούς λόγους. Υπομονή Δήμητρα.
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 θυρεοειδίτιδα - υποθυρεοειδισμός - νόσος hasimoto... l-tyrosine...αν θες περαιτέρω ανάλυση, google is yr friend εν περιλήψει, έχω υποθυρεοειδισμός και φαίνεται να έχει αυξηθεί η τιμή του. θα χρησιμοποιήσω ένα αμινοξύ που βοηθάει σε ζητήματα υποθυρεοειδισμού (το έχω πάρει και παλαιότερα) μαζί με τα χάπια (Τ4-θυροξίνη) στην ίδια δοσολογία και θα κάνω επανάληψη σε ένα μήνα γιατί τ4 κ όχι τ3? εννοείται οτι ο γιατρός ξέρει για να στα δώσει αλλα λεω μήπως κ σου είπε
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 γιατί τ4 κ όχι τ3? εννοείται οτι ο γιατρός ξέρει για να στα δώσει αλλα λεω μήπως κ σου είπε γίνονται και άλλες εξετάσεις ... Τ4 και Τ3 μαζί με FT4 και FT3 όπου η αναλογία όλων αυτόν αποδίδει την κλινική σου εικόνα (υπό και υπέρ) με τα αντισώματα ελέγχεται η νόσος hasimoto κυρίως όταν σου διαγνώζεται κλινικός υποθυρεοειδισμός λαμβάνεις θυροξίνη (δλδ Τ4) 1
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 εγώ επειδή είχα πολλά συμπτώματα μη πω όλα είχα κάνει εξετάσεις αίματος και μου είχε πει οτι δεν έχω τις υπόλοιπες τις κάνεις έτσι κ αλλιώς ή αν δει κάτι απο αυτά χαμηλό??χμμ
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 εγώ επειδή είχα πολλά συμπτώματα μη πω όλα είχα κάνει εξετάσεις αίματος και μου είχε πει οτι δεν έχω τις υπόλοιπες τις κάνεις έτσι κ αλλιώς ή αν δει κάτι απο αυτά χαμηλό??χμμ η πρώτη εξέταση που θα σου δώσει είναι η TSH μετά περνάει στις υπόλοιπες αν πας σε ενδοκρινολόγο θα σου δώσει στανταράκι πρώτα TSH, T4, T3 και τα antipo (αντισώματα) ουσιαστίκά με το TSH ελέγχει αν έχεις θυρεοειδίτιδα ή όχι με τα υπόλοιπα την κλινική εικόνα του θυρεοειδισμού και τον χαρακτηρισμό τους υπό ή υπέρ θυρεοειδισμός και τα αντισώματα για να δείξουν αν την αυτοάνοση νόσο Hasimoto (ιάπωνας ιατρός που την ανακάλυψε) ο θυρεοειδής είναι ένας από τους αδένες τους σώματος μας (μαζί με τα επινεφρίδια) που παρά το μικρό μέγεθός τους, πράττουν πολύτιμες και σημαντικές διεργασίες του οργανισμού 1
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 α γιαυτό δεν με έστειλε για τις υπόλοιπες ,επειδή η TSH μου ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 α γιαυτό δεν με έστειλε για τις υπόλοιπες ,επειδή η TSH μου ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα θυμάσαι τιμή της TSH;
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 θυμάσαι τιμή της TSH; μπα όχι αλλα αν βρω τις εξετάσεις θα σου πω 1
DYEL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το ιδανικό σώμα σύμφωνα με τν άντρα είναι φέτες ενώ σύμφωνα με τη γυναίκα είναι σφιχτό με χαμηλό ποσοστό λίπους αρκετό για να μην φαίνεσαι χοντρός αλλά να έχουν να πιάνουν Χεστικα τι γουσταρουν οι γυναικες ή τι γουσταρει οποιοδηποτε αλλος περα απο μενα. Ολα για μενα γινονται. Αν ακομα μπορω και χωραω αναμεσα στις πορτες δεν ειμαι ευχαριστημενος! 1
splashboogie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Χεστικα τι γουσταρουν οι γυναικες ή τι γουσταρει οποιοδηποτε αλλος περα απο μενα. Ολα για μενα γινονται. Αν ακομα μπορω και χωραω αναμεσα στις πορτες δεν ειμαι ευχαριστημενος! https://www.youtube.com/watch?v=7kbSfFFEvxw μεταξύ μας οποίος δεν το κάνει για πάρτι του για την ΠΑΥΛΑ του απλα σταματάει- άλλοι πιο αργά άλλοι πιο γρήγορα αλλά όλοι σταματάνε. Μόνο όποιος το κάνει για πάρτι του πάει ως το τέλος. 1
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ΓΑΜΑΕΙ η ρόδα + οι άρσεις ποδιών ξάπλα, τρελό πιάσιμο στους κοιλιακούς . Όσοι λέτε οτι επιβαρύνει μέση not in my case , δοκίμασα να φέρω τα πόδια μου πίσω απο το κεφάλι και πάλι τίποτα, 0 ενόχληση στην μέση. Το ωραίο είναι οτι κάνω αργές επαναλήψεις και στην τελευταία κρατάω σαν σημαία με τεντωμένα πόδια όσο αντέξω μέχρι να πέσουν τα πόδια μου μόνα τους. 1
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δήμητρα μη τρελαινεσαι με Τον θυρεοειδη ρε. Εγω οταν ξεκινησα γυμναστικη ειχε βαρυ υποθυρεοειδισμο , με tsh καπου στο 30... Και πριν λιγους μηνες ειχα φτασει 60. Νταξει σε τετοια επίπεδα σε εξαντλεί αλλα ειναι κατι που ρυθμίζεται. Φυσικα εγω ειμαι ιδιατερη περιπτωση αφου δεν εχω πια θυρεοειδη κ ομως ανα διαστηματα οι τιμες ξεφεύγουν Πρεπει να χεις καλο γιατρο να ξερει ποτε και πως να σου αλλαξει δοση (ή και φαρμακο)
curiositykilledme Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 αρσεις.jpg απλα ηθελα να κανω quote αυτο for no reason, dont mind me 1
gon1332 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ΓΑΜΑΕΙ η ρόδα + οι άρσεις ποδιών ξάπλα, τρελό πιάσιμο στους κοιλιακούς . Όσοι λέτε οτι επιβαρύνει μέση not in my case , δοκίμασα να φέρω τα πόδια μου πίσω απο το κεφάλι και πάλι τίποτα, 0 ενόχληση στην μέση. Το ωραίο είναι οτι κάνω αργές επαναλήψεις και στην τελευταία κρατάω σαν σημαία με τεντωμένα πόδια όσο αντέξω μέχρι να πέσουν τα πόδια μου μόνα τους. αρσεις.jpg Έχει γίνει report από κάποιους ότι τους ενοχλεί γιατί προφανώς έχουν αγύμναστους ραχιαίους. Η άσκση είναι πολύ καλή. Ειδικά η παύση που κάνεις, κάνει όλη τη δουλειά. 1
TEOKOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχα, τότε είναι γεμάτο κροσφιτάδες το τζιμ μου! Τεοκος, ρε συ 88 κιλά και 1,81 και δείχνεις αδύνατος; Μαν, οφθαλμίατρο χρειάζεσαι, δεν παίζει αυτό που λες. Παίζει να είναι και παιχνίδια του μυαλού . Πριν αρχίσω να το ψάχνω ψυχιατρικά θα ανεβάσω φωτό θυρεοειδίτιδα - υποθυρεοειδισμός - νόσος hasimoto... l-tyrosine...αν θες περαιτέρω ανάλυση, google is yr friend εν περιλήψει, έχω υποθυρεοειδισμός και φαίνεται να έχει αυξηθεί η τιμή του. θα χρησιμοποιήσω ένα αμινοξύ που βοηθάει σε ζητήματα υποθυρεοειδισμού (το έχω πάρει και παλαιότερα) μαζί με τα χάπια (Τ4-θυροξίνη) στην ίδια δοσολογία και θα κάνω επανάληψη σε ένα μήνα Χασιμότο έχει η κόρη μου. Με το που ρύθμισε τον θυρεοειδή της μέσα σε έναν χρόνο έχασε 20 κιλά. Τρελή διατροφή και γυμναστική.Εγώ από την άλλη υπερθυρεοδεισμό με κάτι όζους καρπούζια . Ξήλωσα θυρεοειδή και λεμφαδένες. Είχα ρέψει πριν την εγχείρηση ( μάλλον μου έχει μείνει ψυχολογικό το παρά φύση αδύνατο ΓΑΜΑΕΙ η ρόδα + οι άρσεις ποδιών ξάπλα, τρελό πιάσιμο στους κοιλιακούς . Όσοι λέτε οτι επιβαρύνει μέση not in my case , δοκίμασα να φέρω τα πόδια μου πίσω απο το κεφάλι και πάλι τίποτα, 0 ενόχληση στην μέση. Το ωραίο είναι οτι κάνω αργές επαναλήψεις και στην τελευταία κρατάω σαν σημαία με τεντωμένα πόδια όσο αντέξω μέχρι να πέσουν τα πόδια μου μόνα τους. αρσεις.jpg Δοκίμασες όρθιος ; Τα κατάφερες; Πες εντυπώσεις λεπτομέρειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις