Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και βάση του σκελετού μου πρέπει να είμαι 71-78 κιλά. Είμαι όμως 88 κιλά με 1.81 ύψος και σαν τον Αη- Γιάννη τον νηστευτή. Δείχνω πολύ αδύνατος. Τι διάολο ,ποιο είναι τελικά το ιδανικό βάρος;

Τό έχω τρελάνει στους υδατάνθρακες μπας και. Μήπως όμως και σύμφωνα με τον πίνακα κάνω λάθος;http://kanapedatos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_57.html

Μήπως διώχνει λάθος ή ζυγαριά? Δύσκολα να είσαι 88 κιλά και να δείχνεις αδύνατος ,εκτώς αν έχεις σκελετό από σίδερο, μήπως είσαι τερμινειτορ ? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Στις πίεσης πάγκου που είναι βασική άσκηση σηκωνω λίγα....50 κιλά

4 set 8 reps

Εκτός από το να βάλω βάρος μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να ανεβασω κιλά ?

• Moderators

Και βάρος να βάλεις αν δεν βάλεις μυς δεν θα δεις προκοπή για Αυτό σου λέμε άσε τις δίαιτες και τους κοιλιακούς και πλακώσου στο φαι

οταν εισαι αδυνατος και πρεπει να βαλεις μυς ειναι ξεκαθαρο τι πρεπει να κανεις, εγω εχω παγιδευτει καπου στην μεση, να χασω κιλα, δλδ να χασω κακο κρεας, να βαλω καλο κρεας και παραλληλα να τρωω αλλα και να μην τρωω. Κανω και αεροβιο και βαρη, απλα καπου μου λειπει το φαι και καπου οχι. Δυσκολη η φαση μου αυτη την στιγμη :-D

οταν εισαι αδυνατος και πρεπει να βαλεις μυς ειναι ξεκαθαρο τι πρεπει να κανεις, εγω εχω παγιδευτει καπου στην μεση, να χασω κιλα, δλδ να χασω κακο κρεας, να βαλω καλο κρεας και παραλληλα να τρωω αλλα και να μην τρωω. Κανω και αεροβιο και βαρη, απλα καπου μου λειπει το φαι και καπου οχι. Δυσκολη η φαση μου αυτη την στιγμη :-D

Δεν υπάρχει καλό και κακό κρέας , υπάρχουν μυς , νερά , λίπος (και κόκαλα και δέρμα και εντόσθια αλλα αυτά είναι σταθερά αχχαχαχ )

ταυτόχρονα δε γίνεται. Ναι μπορείς να κάνεις body recomp , αλλα εγώ στη θέση σου θα γλίτωνα το χρόνο μου κάνοντας ένα καλό cut να πέσω αρκετά σε bf και μετά αργός και καθαρός όγκος

Λιγότερο λίπος = περισσότερη τεστοστερόνη/λιγότερα οιστρογόνα = φτιάχνεις ευκολότερα μυς/δυσκολότερα λίπος 

και βγάλε απ το μυαλό σου πως "αερόβια = χάσιμο λίπους" , αν κάνεις δυνατή προπόνηση με βάρη δεν χρειάζεσαι αερόβια παρα μόνο για το καρδιαναπνευστικό 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει καλό και κακό κρέας , υπάρχουν μυς , νερά , λίπος (και κόκαλα και δέρμα και εντόσθια αλλα αυτά είναι σταθερά αχχαχαχ )

ταυτόχρονα δε γίνεται. Ναι μπορείς να κάνεις body recomp , αλλα εγώ στη θέση σου θα γλίτωνα το χρόνο μου κάνοντας ένα καλό cut να πέσω αρκετά σε bf και μετά αργός και καθαρός όγκος

Λιγότερο λίπος = περισσότερη τεστοστερόνη/λιγότερα οιστρογόνα = φτιάχνεις ευκολότερα μυς/δυσκολότερα λίπος

και βγάλε απ το μυαλό σου πως "αερόβια = χάσιμο λίπους" , αν κάνεις δυνατή προπόνηση με βάρη δεν χρειάζεσαι αερόβια παρα μόνο για το καρδιαναπνευστικό

και εγω αυτο ελεγα να επεφτα τουλαχιστον στο 11-12% και μετα να εβαζα σιγα σιγα τρ την τελευταια φορα μ (πριν 2-3 βδομαδες) ειχε βγαλει 15% θα ξανακανω παλι σε καμια βδομαδα αλλα παλι εκει πρεπει να είμαι

λιποσα αρκετα γτ οταν πρωτοξεκινησα βιαζομουν και εβγαζα +600θερμιδες απο τις συντηρησης αλλα 4,5 κιλα σε 2,5 μηνες δεν ειναι κ λιγα(καποια απο αυτα τα ειχα χασει και τα ξαναπηρα)

τρ βγαζω θερμιδες συντηρησης 140 πρ,170 υδαταν και ισος ξεκινησω και λιγο αεροβιο 1 φορα την εβδομαδα χαλαρα η κανενα 15λεπτο μετα τα βαρη

Επεξ/σία από kostas.mouts4
  • Like 1

• Moderators

τελευταια φορα που απανταω προς εσενα (δεν εχω κατι απλα δεν δειχνεις να ακους) εισαι σημειο που πρεπει να φας και να βαλεις ογκο οχι να πεσεις πιο χαμηλα απο οτι εισαι. Ο μεταβολισμος σου στην ηλικια που εισαι βαραει κοκκινα, χρειαζεσαι φαι και γυμναστικη. Ξεχνα να πεσεις πιο χαμηλα σε λιπς κτλ για την ωρα

• Like 2

Έχω την εντύπωση πως δεν έχεις αποφασίσει τί θέλεις να κάνεις. Γιατί απλά δεν μειώνεις τις πρόσθετες θερμίδες; Βασικά πειραματίσου, αλλά μην οπισθοδρομείς.

ποτέ απότομη αύξηση θερμίδων . Απο 200-250 καλά είναι , αν δεις μετά απο χ εβδομάδες οτι κολλάς ανεβάζεις κ άλλο 

Βλέποντας την φωτογραφία σου βέβαια απορώ γιατί θες να χάσεις λίπος , έχεις spare muscle να χάσεις ? γιατι και μυς θα χάσεις και δε βλέπω να σε παίρνει

κάνε καθαρό όγκο κ μετά βλέπεις το λίπος , φτάσε κανα 10kg πάνω απ το ύψος σου πρώτα με καθαρό φαί και βλέπεις 

• Like 5

τελευταια φορα που απανταω προς εσενα (δεν εχω κατι απλα δεν δειχνεις να ακους) εισαι σημειο που πρεπει να φας και να βαλεις ογκο οχι να πεσεις πιο χαμηλα απο οτι εισαι. Ο μεταβολισμος σου στην ηλικια που εισαι βαραει κοκκινα, χρειαζεσαι φαι και γυμναστικη. Ξεχνα να πεσεις πιο χαμηλα σε λιπς κτλ για την ωρα

ο δικός μου νέκρωσε... ξανά l-tyrosine και επανάληψη TSH σε ένα μήνα ... ευλόγησον 

• Like 1

οκ θα σε ακουσω,σιγουρα ξες καλυτερα 

ευχαριστω

ο δικός μου νέκρωσε... ξανά l-tyrosine και επανάληψη TSH σε ένα μήνα ... ευλόγησον 

Τι είναι αυτά τα εγγλέζικα ρε Δήμητρα; Δε σε καταλαβαίνω σε κανένα μήνυμά σου. :D

Έχω την εντύπωση πως δεν έχεις αποφασίσει τί θέλεις να κάνεις. Γιατί απλά δεν μειώνεις τις πρόσθετες θερμίδες; Βασικά πειραματίσου, αλλά μην οπισθοδρομείς.

Ισχύει

Τι είναι αυτά τα εγγλέζικα ρε Δήμητρα; Δε σε καταλαβαίνω σε κανένα μήνυμά σου. :D

θυρεοειδίτιδα - υποθυρεοειδισμός - νόσος hasimoto... 

l-tyrosine...αν θες περαιτέρω ανάλυση, google is yr friend

εν περιλήψει, έχω υποθυρεοειδισμός και φαίνεται να έχει αυξηθεί η τιμή του. θα χρησιμοποιήσω ένα αμινοξύ που βοηθάει σε ζητήματα υποθυρεοειδισμού (το έχω πάρει και παλαιότερα) μαζί με τα χάπια (Τ4-θυροξίνη) στην ίδια δοσολογία και θα κάνω επανάληψη σε ένα μήνα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...