Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

χαχαχα ο αλλος χτυπησε τατου και θα παει για καταδυση, φημες λενε οτι η artist βαραει το κεφαλι της στον τοιχο :P :P

σε ποιο στουντιο πηγες Φωτη? καλοριζικο!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

SvkEOPM.gif

Ποτε δεν καταλαβα τι κανουν...και σε τι αποσκοπει αυτο το  πεταμε.Εγω κανω ολη την κινηση, καθαρη και μεχρι να ακουμπησουν τα ποδια στο πατωμα...

• Moderators

ειναι το κροσφιταδικο στυλ που σε νοιαζει η ποσοτητα και οχι η τεχνικη. Φωτη στεγανη δεν ειναι η στολη σου? αν ναι δεν εχεις θεμα

• Like 1

χαχαχα ο αλλος χτυπησε τατου και θα παει για καταδυση, φημες λενε οτι η artist βαραει το κεφαλι της στον τοιχο :P :P

σε ποιο στουντιο πηγες Φωτη? καλοριζικο!

8ball

Φωτη στεγανη δεν ειναι η στολη σου? αν ναι δεν εχεις θεμα

Nai  στεγανη αλλα  αναλογα το βαθος  και το ποσο αερα εχω βαλει μεσα πιεζει η' δεν πιεζει το δερμα .

Επισης το βγαλε -βαλε εχει πρακτικη δυσκολια με  κουλο και τραυματισμενο χερι .Το πλανο ειναι να  βαλω αλοιφη και ζελατινα  και να πεσω ετσι και οτι κοψω :P

• Like 1

• Moderators

Αυτό Κάνε και θα σαι κομπλέ. Και για να Ναι λίγο πιο σταθερή η ζελατίνα στις δύο άκρες βάλε λίγο χαρτοταινια για να στο κρατάει

• Like 1

αυτή την κάνω στο gym με τεντωμένα πόδια , δεν μου φαίνεται δύσκολη 

τι εννοείς να ακουμπήσω τις μύτες των ποδιών ? ανάποδα σαν τη νυχτερίδα? αν ναι δεν το δοκιμάζω σπίτι , να φύγει κανα κάσωμα να ανοίξω το κεφάλι αχχαχαχα , δεν ξέρω κατα πόσο αντέχουν 82-83 kg να κάνουν ακροβατικά  :-D

Νυχτερίδα εννοώ!

• Like 1

Εδώ ο άλλος, 90 κιλά μαντράχαλος, χωρίς να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς ή κάτι τέτοιο, κάνει δικέφαλους με 5κιλα. Με 5κιλα ρε συ! Που άμα τα κοιτάξεις έντονα, από ντροπή μόνα τους θα σηκωθούνε.

:P Δεν είμαι 90 κιλά, αλλά με τα 5κιλα μου θύμησες μία περίοδο που πειραματιζόμουν και ήθελα να χτίσω αντοχή με δύο 5κιλα. Είχα φτάσει σε σημείο να κάνω σετ των 100 με δαύτα. Ώμους αρκετούς και άλλα του μυαλού μου. Η φάση ήταν πως ένιωθα πολύ δυνατός κι ας σήκωνα 5κιλα. Ό,τι να 'ναι.

• Moderators

:P Δεν είμαι 90 κιλά, αλλά με τα 5κιλα μου θύμησες μία περίοδο που πειραματιζόμουν και ήθελα να χτίσω αντοχή με δύο 5κιλα. Είχα φτάσει σε σημείο να κάνω σετ των 100 με δαύτα. Ώμους αρκετούς και άλλα του μυαλού μου. Η φάση ήταν πως ένιωθα πολύ δυνατός κι ας σήκωνα 5κιλα. Ό,τι να 'ναι.

και γω αντοχη κανω αλλα παιζει με 12-15κιλα 20αρες οχι με 5κιλα 100αρες ! με αυτο δεν χτιζεις αντοχη αλλα υπομονη

• Like 3

Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και βάση του σκελετού μου πρέπει να είμαι 71-78 κιλά. Είμαι όμως 88 κιλά με 1.81 ύψος και σαν τον Αη- Γιάννη τον νηστευτή. Δείχνω πολύ αδύνατος. Τι διάολο ,ποιο είναι τελικά το ιδανικό βάρος;

Τό έχω τρελάνει στους υδατάνθρακες μπας και. Μήπως όμως και σύμφωνα με τον πίνακα κάνω λάθος;

http://kanapedatos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_57.html

post-68421-0-77098800-1453490019_thumb.jpg

ειναι το κροσφιταδικο στυλ που σε νοιαζει η ποσοτητα και οχι η τεχνικη. 

Χαχαχαχα, τότε είναι γεμάτο κροσφιτάδες το τζιμ μου!

Τεοκος, ρε συ 88 κιλά και 1,81 και δείχνεις αδύνατος; Μαν, οφθαλμίατρο χρειάζεσαι, δεν παίζει αυτό που λες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...