gon1332 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Βρίσκεις απο κάποιες σχολές, αλλά αυτό είναι offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εδώ ο άλλος, 90 κιλά μαντράχαλος, χωρίς να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς ή κάτι τέτοιο, κάνει δικέφαλους με 5κιλα. Με 5κιλα ρε συ! Που άμα τα κοιτάξεις έντονα, από ντροπή μόνα τους θα σηκωθούνε. Εγώ πάντως οταν θέλω να κάνω τούμπανο τα δικέφαλα κάθομαι σε εναν πάγκο, παίρνω τα 20κιλα και βγάζω καμιά 15ρια επαναλήψεις, τα αφήνω κάτω και παίρνω καπάκι τα 17.5κιλα τραβάω γύρω στις 12, μετά παίρνω τα 15κιλα βγάζω γύρω στις 8 , καπάκι τα 12.5 κιλα , καπάκι τα 10ρικα , μέχρι που όταν φτάσω στα ταληρακια Γιάννη οσο και να κοιτάζω έντονα δεν σηκώνονται με τίποτα και ας ειμαι 90 κιλα μαντράχαλος Απλά δεν χρειάζομαι άλλο σετ μετα , τα χέρια εχουν μεταμορφωθεί .. καπως ετσι χαχαχααχα τι μλκς είμαι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως οταν θελω να κάνω τούμπανο τα δικέφαλα κάθομαι σε εναν πάγκο, παίρνω τα 20κιλα και βγάζω καμιά 15ρια επαναλήψεις, τα αφήνω κάτω και παίρνω καπάκι τα 17.5κιλα τραβάω γύρω στις 12, μετά παίρνω τα 15κιλα βγάζω γύρω στις 8 , καπάκι τα 12.5 κιλα , καπάκι τα 10ρικα , μέχρι που όταν φτάσω στα ταληρακια Γιάννη οσο και να κοιτάζω έντονα δεν σηκώνονται με τίποτα και ας ειμαι 90 κιλα μαντράχαλος Απλά δεν χρειάζομαι άλλο σετ μετα , τα χέρια εχουν μεταμορφωθεί .. Αυτο ρε μλκ δεν μπορει να το κανει ο καθενας θα τα παιξει στην μεση της ασκησης .Εσυ εισαι αλλη κατηγορια .90 κιλα πηγες ? ποοοο εχω ξεφτυλιστει πρεπει να ανεβω ειμαι τωρα 77 τα βουνα και τις προπονησεις μου γαμω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έχεις μονόζυγο σπίτι σου ή κάτι που να προσομοιώνει μονόζυγο; Αν ναι, δοκίμασε να κάνει άρσεις ποδιών κρεμασμένος από αυτό. Είναι πιο προχωρημένη άσκηση σε σχέση με τις άρσεις ποδιών ξαπλωτός και δεν καταπονείς τόσο τη μέση (όσο πιο λυγισμένα είναι τα πόδια, τόσο πιο εύκολο. Τεντωμένα πόδια είναι το δυσκολότερο). Αν δεις ότι σου είναι εύκολο, τότε προσπάθησε να ακουμπήσεις μύτες ποδιών πάνω από τη μπάρα. αυτή την κάνω στο gym με τεντωμένα πόδια , δεν μου φαίνεται δύσκολη τι εννοείς να ακουμπήσω τις μύτες των ποδιών ? ανάποδα σαν τη νυχτερίδα? αν ναι δεν το δοκιμάζω σπίτι , να φύγει κανα κάσωμα να ανοίξω το κεφάλι αχχαχαχα , δεν ξέρω κατα πόσο αντέχουν 82-83 kg να κάνουν ακροβατικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως οταν θελω να κάνω τούμπανο τα δικέφαλα κάθομαι σε εναν πάγκο, παίρνω τα 20κιλα και βγάζω καμιά 15ρια επαναλήψεις, τα αφήνω κάτω και παίρνω καπάκι τα 17.5κιλα τραβάω γύρω στις 12, μετά παίρνω τα 15κιλα βγάζω γύρω στις 8 , καπάκι τα 12.5 κιλα , καπάκι τα 10ρικα , μέχρι που όταν φτάσω στα ταληρακια Γιάννη οσο και να κοιτάζω έντονα δεν σηκώνονται με τίποτα και ας ειμαι 90 κιλα μαντράχαλος Απλά δεν χρειάζομαι άλλο σετ μετα , τα χέρια εχουν μεταμορφωθεί .. είναι ασφαλές αυτό; το λέω γιατί κι εμένα έχει τύχει λίγες φορές να μη μπορώ ας πούμε να βγάλω όλο το 12άρι ( αλλά αν βάλω το ένα κάτω βγαίνει αέρας οπότε δε ξέρω ). Εκεί τι κάνεις απλά σταματάς και κάνεις το επόμενο σετ με λιγότερο βάρος; δεν έχει καμία σχέση αυτό με αυτό που λένε "καις το μυ" έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 είναι ασφαλές αυτό; το λέω γιατί κι εμένα έχει τύχει λίγες φορές να μη μπορώ ας πούμε να βγάλω όλο το 12άρι ( αλλά αν βάλω το ένα κάτω βγαίνει αέρας οπότε δε ξέρω ). Εκεί τι κάνεις απλά σταματάς και κάνεις το επόμενο σετ με λιγότερο βάρος; δεν έχει καμία σχέση αυτό με αυτό που λένε "καις το μυ" έτσι; Τα βλεπεις μαου? Δεν ειναι για σενα φιλε αυτη η ασκηση ειναι για πολυ προχωρημενους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 για τη λογική ρωτάω ρε φίλε προφανώς δεν είμαι στη φάση που σηκώνω 20κιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Φώτη γάμησε τα 92 εχω παει γι αυτο εχουν μεγαλώσει τοσο τα χερια χαχαχααχ , πρέπει να κάνουμε δίαιτα εχω ξεσκιστεί να τρώω ! ~~~~~ φίλε προφανώς και δεν το κάνεις συνεχεία , ενα σετακι μόνο στο τελος και είσαι κομπλε .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως οταν θέλω να κάνω τούμπανο τα δικέφαλα κάθομαι σε εναν πάγκο, παίρνω τα 20κιλα και βγάζω καμιά 15ρια επαναλήψεις, τα αφήνω κάτω και παίρνω καπάκι τα 17.5κιλα τραβάω γύρω στις 12, μετά παίρνω τα 15κιλα βγάζω γύρω στις 8 , καπάκι τα 12.5 κιλα , καπάκι τα 10ρικα , μέχρι που όταν φτάσω στα ταληρακια αυτό το κάνω κ εγώ και όχι μόνο στα δικέφαλα δίνεις ωραίες ιδέες , όποιος σε ακούει κερδίζει πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικα ολοι οσοι ασχολουντααι καιρο κανουν πολλα καλα πειραματα. Οπως αυτο που ειπε ο μαους, ο μανος εκανε πανω απο 30+επαναληψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ χέρια πάντα σούπερ σετ με τρικεφαλο 20αρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν κανω καθολου χερια γιατι ειναι φρεσκο το tattoo και ποναει αχχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αδερφή! Μισό σώμα χτυπημένο τυλιγμένος με μεμβράνη και πηγαίνα :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αδερφή! Μισό σώμα χτυπημένο τυλιγμένος με μεμβράνη και πηγαίνα :-P Εχω μικρη ανοχη στον πονο και στις κακουχιες χα0αχ00χα0χα. Ρε τι μου λες τωρα αυριο κανω καταδυση στην Λιμνη Βουλιαγμενης και την Κυριακη , εχει φρικαρει ο artist που μου το εκανε τα βυζια της τραβαει γιατι ειναι και γκομενα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις