gon1332 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οι ραχιαίοι γυμνάζονται μόνο. Τα άλλα τα χρησιμοποιείς κυρίως σαν υποστηρικτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 και οχι μονο το ψειριζει το κανεις προς τη λαθος κατευθυνση (του κοψιματος και οχι του να βαλει ογκο) Aυτο ηθελα να του γραψω και εγω ,ειναι αυτη η νεα μόδα νομίζω που βλέπεις τους πιτισιρικαδες στην παράλια και ειναι πετσί και κόκαλο σαν ανορεξικες γκόμενες που περα απο άσχημο ειναι και επικίνδυνο το να γυμνάζεσαι και να μην τρως σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Λεπτός με κοιλιακούς = χοντρή με βυζια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Λεπτός με κοιλιακούς = χοντρή με βυζια Νομίζω οι κοιλιακοί είναι περισσότερο αντρικό κόλλημα όχι γυναικείο αν εξαιρέσουμε τίποτα χαζούλες που παπαγαλίζουν το κοσμοπόλιταν Δεν μπορεί να συγκριθεί δηλαδή με το πως βλέπουν οι άντρες τα βυζγια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε απλά το λέω στ στυλ το να σου πει κάποιος δες βυζαρες αυτή και να είναι 1.60 70κιλά είναι σαν να σου πει δε κοιλιακούς και να Ναι σαν μοντέλο της Βικτώρια σικρετ σε μυς Επίσης όσες ρώτησα τι προτιμούν Όπως τώρα σαν ντουλαπα με μυς και λίπος η Όταν ήμουν στα 70 κομμάτια λένε το τώρα. Ένας λόγος που έχω σκεφτεί είναι ότι αν ο άλλος είναι κομμάτια και αυτές πλαδαρες νοιώθουν κομπλεξ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ένας λόγος που έχω σκεφτεί είναι ότι αν ο άλλος είναι κομμάτια και αυτές πλαδαρες νοιώθουν κομπλεξ μα ισχύει αυτό και στις γκόμενες και σε εμάς τους άντρες άλλο αν κανείς δεν το παραδέχεται Οι ραχιαίοι γυμνάζονται μόνο. Τα άλλα τα χρησιμοποιείς κυρίως σαν υποστηρικτικά. καλά θα το δοκιμάσω όπως κ να έχει , μπορεί να κάνω 2 full σημεία κάθε μέρα το πρωί αλλα το απόγευμα προς βράδυ έχω όρεξη για κάτι άλλο , ρόδα , άρσεις ποδιών ξαπλωτός (με τη διαφορά οτι πιάνω πίσω απο το κεφάλι μου το κρεβάτι και ο μισός απ τα πόδια κ κάτω περισσεύω) θα βάλω κ αυτό που πρότεινες και νομίζω είναι cool 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε απλά το λέω στ στυλ το να σου πει κάποιος δες βυζαρες αυτή και να είναι 1.60 70κιλά είναι σαν να σου πει δε κοιλιακούς και να Ναι σαν μοντέλο της Βικτώρια σικρετ σε μυς Επίσης όσες ρώτησα τι προτιμούν Όπως τώρα σαν ντουλαπα με μυς και λίπος η Όταν ήμουν στα 70 κομμάτια λένε το τώρα. Ένας λόγος που έχω σκεφτεί είναι ότι αν ο άλλος είναι κομμάτια και αυτές πλαδαρες νοιώθουν κομπλεξ εγω πιο πολύ βλέπω ότι θέλουν να γραπώνονται πάνω σαν αρπακτικά και να μπήγουν ότι νύχια έχουν μέσα ενώ τυλίγουν τα πόδια γύρω γύρω.. Θέλουν να υπάρχει αρκετό κρέας για να γίνει αυτό. Δύσκολο όταν ο άλλος είναι τελείως φέτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε φιλε εχω και εγω κατι ταλαιπωρους στο gym poy ενω ειναι θαμωνες οσα χρονια πανε τους βλεπω ιδιους ακριβως καμμια αλλαγη .Και δεν μιλαω να γινουν τουμπανα αλλα να καθαρισουν λιγο να χασουν κανα κιλο κατι . Τιποτα ρε καμμια αλλαγη . Εδώ ο άλλος, 90 κιλά μαντράχαλος, χωρίς να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς ή κάτι τέτοιο, κάνει δικέφαλους με 5κιλα. Με 5κιλα ρε συ! Που άμα τα κοιτάξεις έντονα, από ντροπή μόνα τους θα σηκωθούνε. Δεν ξέρω αν έτυχε σε μένα αλλά οι συνδαιτήμονες είναι όλοι τους, ανεξαρτήτως φύλου, με λίγα κιλά, πολλές και γρήγορες επαναλήψεις, λάθος τεχνική. Σαφώς κουράζονται και σαφώς είναι καλύτερα από το να βλέπαν τηλεόραση εκείνη τη στιγμή τρώγοντας κεικ, αλλά δε θα χτίσουν μυς έτσι. Κι αν έχουν στο μυαλό τους να γίνουν σαν αυτούς στα περιοδικά, τους περιμενει μεγάλη απογοήτευση. Μετά τις απαραίτητες καλημερες φοράω ακουστικά, μουσικούλα και φτιάχνω στο μυαλό μου έναν αόρατο τύπο που όλο καταφέρνει ο π...ς να σηκώσει λίγο παραπάνω κιλά από μένα, οπότε έχω έντονο ανταγωνισμό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το ιδανικό σώμα σύμφωνα με τν άντρα είναι φέτες ενώ σύμφωνα με τη γυναίκα είναι σφιχτό με χαμηλό ποσοστό λίπους αρκετό για να μην φαίνεσαι χοντρός αλλά να έχουν να πιάνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ^^ ναι έτσι νομίζω και εγώ συνδαιτήμονες Μάθαμε και μια καινούρια λέξη, αλλά την έγραψες λάθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 μα ισχύει αυτό και στις γκόμενες και σε εμάς τους άντρες άλλο αν κανείς δεν το παραδέχεται καλά θα το δοκιμάσω όπως κ να έχει , μπορεί να κάνω 2 full σημεία κάθε μέρα το πρωί αλλα το απόγευμα προς βράδυ έχω όρεξη για κάτι άλλο , ρόδα , άρσεις ποδιών ξαπλωτός (με τη διαφορά οτι πιάνω πίσω απο το κεφάλι μου το κρεβάτι και ο μισός απ τα πόδια κ κάτω περισσεύω) θα βάλω κ αυτό που πρότεινες και νομίζω είναι cool Έχεις μονόζυγο σπίτι σου ή κάτι που να προσομοιώνει μονόζυγο; Αν ναι, δοκίμασε να κάνει άρσεις ποδιών κρεμασμένος από αυτό. Είναι πιο προχωρημένη άσκηση σε σχέση με τις άρσεις ποδιών ξαπλωτός και δεν καταπονείς τόσο τη μέση (όσο πιο λυγισμένα είναι τα πόδια, τόσο πιο εύκολο. Τεντωμένα πόδια είναι το δυσκολότερο). Αν δεις ότι σου είναι εύκολο, τότε προσπάθησε να ακουμπήσεις μύτες ποδιών πάνω από τη μπάρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ατονία, υπνηλία, αυξημένο αίσθημα κόπωσης ... ελαφρώς ξέφυγε η TSH μου... άντε να την ξανα τιθασεύσω !! α μιλάτε για κορμιά και χάνω συζήτηση την καλύτερη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όσο σου λέν μην το ψειρίζεις, εκεί εσύ. Ελπίζω αυτό το πείσμα και την περιέργεια που έχεις να την αξιοποιήσεις επαγγελματικά Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα φίλε μ η αλήθεια είναι ότι με έχεις καταλάβει..τον περισσότερο μ ελεύθερο μ χρόνο τον περνάω διαβάζοντας σχετικά με ασκησεις,διατροφες κλπ Δεν είπα ότι θα το κάνω ο ίδιος απλά όπως το είπες είμαι περίεργος Το εψηνα να περάσω και τεφα αλλά δεν θέλω να ψάχνω δουλειά όσο και αν μ αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Είναι καλό να γνωρίζεις πράγματα που έχουν να κάνουν με το σώμα σου. Όπως και να έχει αν τα ξέρεις επιβιώνεις. Δεν είναι άχρηστες γνώσεις. Βέβαια πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, όπως και σε όλα. Αν βλέπεις πως ξεφεύγεις από τις προτεραιότητες που έχεις (πχ σχολείο ή κάτι άλλο), τότε χρειάζεσαι γυμναστική αλλού και όχι στο σώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το εψηνα να περάσω και τεφα αλλά δεν θέλω να ψάχνω δουλειά όσο και αν μ αρέσει Γιατί σε ποια σχολή άμα περάσεις δε θα ψάχνεις για δουλειά? Μόνο σε αστυνομικές/στρατιωτικές σχολές. Ειδικά από τεφα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεις δουλειά από νομική πχ σήμερα ( no βύσμα included ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις