Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Φώτη όχι μόνο πάνε χρόνια και είναι ίδιοι όπως λες, αλλά γίνονται και χειρότεροι κι όλας, χαλάνε!! Έχω έναν τέτοιο που πάει άπειρα χρόνια χωρίς να προσπαθεί καθόλου και τον πειράζω συνέχεια του λέω μαλάκα χάλασες, πριν ξεκινήσεις είχες καλύτερο σώμα χαχα Ναι ρε φιλε εχω και εγω κατι ταλαιπωρους στο gym poy ενω ειναι θαμωνες οσα χρονια πανε τους βλεπω ιδιους ακριβως καμμια αλλαγη .Και δεν μιλαω να γινουν τουμπανα αλλα να καθαρισουν λιγο να χασουν κανα κιλο κατι . Τιποτα ρε καμμια αλλαγη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε φιλε εχω και εγω κατι ταλαιπωρους στο gym poy ενω ειναι θαμωνες οσα χρονια πανε τους βλεπω ιδιους ακριβως καμμια αλλαγη .Και δεν μιλαω να γινουν τουμπανα αλλα να καθαρισουν λιγο να χασουν κανα κιλο κατι . Τιποτα ρε καμμια αλλαγη . έτσι τέτοια να λέτε να μας ενθαρρύνετε κι εμάς που τώρα αρχίζουμε σιγά σιγά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όσο σου λέν μην το ψειρίζεις, εκεί εσύ. Ελπίζω αυτό το πείσμα και την περιέργεια που έχεις να την αξιοποιήσεις επαγγελματικά και οχι μονο το ψειριζει το κανεις προς τη λαθος κατευθυνση (του κοψιματος και οχι του να βαλει ογκο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 έτσι τέτοια να λέτε να μας ενθαρρύνετε κι εμάς που τώρα αρχίζουμε σιγά σιγά Εσυ απο το "τωρα αρχιζω" μεχρι το "παω χρονια και μενω ιδιος " σε χωριζουν ετη φωτος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε φιλε εχω και εγω κατι ταλαιπωρους στο gym poy ενω ειναι θαμωνες οσα χρονια πανε τους βλεπω ιδιους ακριβως καμμια αλλαγη .Και δεν μιλαω να γινουν τουμπανα αλλα να καθαρισουν λιγο να χασουν κανα κιλο κατι . Τιποτα ρε καμμια αλλαγη . Από την μία είναι αυτοί που μένουν πάντα κοντά στο 0.. Αυτοί απλά για κάποιο λόγο δεν κατάλαβαν ποτέ τα απολύτως βασικά, πχ δεν ξεχωρίζουν τον μυικό πόνο με τον πόνο αρθρώσεως (και με το που νιώθουν το απειροελάχιστο κάψιμο σταματάνε), δεν ανεβάζουν ποτέ κιλά δεν πιέζονται, διατροφή τραγική κτλ Οι άλλοι είναι αυτοί που φτάνουν ένα μέτριο επίπεδο, (φορτώνουν λίγο μάζα από noob gains) και μετά τίποτα. Αυτοί δεν το νιώθουν ότι αν σε κάποιο σημείο δεν μπούν drop set ή super set η power-lifting νοοτροπία (με αύξηση επιδόσεων στις βασικές) το σώμα κολλάει και δεν πιέζεται αρκετά για να γίνει δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 οπως και να χει καλυτερο απο το να μην κανουν τιποτα και να καθονται ολη μερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 οπως και να χει καλυτερο απο το να μην κανουν τιποτα και να καθονται ολη μερα! Καλα προφανως απο το να ειναι σαπιοι αρκει και το που πηγαινουν gym δεν το συζηταμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Y? Για ριχτε καμια ιδεα τοτε :3 Thxz Θα πρότεινα να δοκίμαζες, μαζί με τα άλλα που κάνεις, bridges. Το ξέρω πως θα πείτε, "ναι.. κάτι νέο έχεις να μας πεις;", αλλά για να το λέτε αυτό δεν το δοκιμάσατε κιόλας. Λοιπόν, είναι οι κλασσικές γέφυρες, αλλά δεν τις κάνεις ισομετρικά. Η άσκηση είναι για να γινεται επαναληπτικά. Κάνοντάς την επαναληπτικά, γυμνάζεις όλο τον κορμό + τους τρικέφαλους + τα δικέφαλα των ποδιών + γλουτούς. Η άσκηση είναι ότι πρέπει για γυμνάσεις και τον τελευταίο μυ που αγκαλιάζει τη σπονδυλική στήλη. Μόνο μία δοκιμή θα πείσει. Μια έυκολη εκδοχή τους είναι @2:20. Η ακριβώς επόμενη που δείχνει είναι η κανονική άσκηση: Κάποια points που πρέπει κανείς να προσέξει: Οι παλάμες καλό είναι να μην ανασηκώνονται από το έδαφος. Όπως σε όλες τις ασκήσεις ελεγχόμενη κίνηση (θετικό & αρνητικό). Μένουμε πάνω για ένα μέτρημα. Tip: Να σκέφτεσαι πως πρέπει να ανεβάσεις τους γλουτούς όσο πιο ψηλά μπορείς. Τότε θα βγει καλύτερα. Επίσης, όταν είσαι πάνω, προσπάθησε να κλείσεις λίγο το τόξο, δηλαδή να πας πόδια προς τα μέσα (λίγο-λίγο). Θα δεις ότι πιάνει καλύτερα. Η άσκηση γίνεται επαναληπτικά. Αν δεν βγαίνει λόγω ευλιγισίας, τότε μπορεί να φταίνε οι καρποί. Κανέ καλό ζέσταμα σε αυτούς και ρίξε μία ματιά εδώ: Εμένα με βοήθησε. Αν πάλι δε βγαίνει και νομίζεις ότι φταίει η δύναμη, τότε δε φταίει η δύναμη, αλλά το coordination των μυών για να πετύχεις αυτό που θες. Συγκεντρώσου λίγο παραπάνω στους μύες που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Αν και πάλι δε βγαίνει, λογικά θα φταίει η δύναμη. Πήγαινε παραπίσω στο βίντεο που ανέβασα και κάνε καμμιά ασκηση για ενδυνάμωση. Εγώ πριν κάνω γέφυρες έβγαζα 3X40 straight bridges. Σπαστικό (γιατί βαρετό), αλλά δε χρειάστηκα μετά καμμιά άλλη ενδιάμεση άσκηση και τώρα απολαμβάνω τους καρπούς. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από gon1332 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι γυμνάζομαι και με βάρη για καλή υγεία η σαν υποβοήθηση για το άθλημα που ασχολούμαι έχει διαφορά με το κάνω βάρη σαν bodybuilder ( κτίσιμο μυϊκού σώματος) Όσους κάποτε γνώρισα και ασχολήθηκαν με το bodybuilding και τα παράτησαν ,η τωρινή τους κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτική. Σαφώς χειρότερη από έναν που ασχολείθηκε με το ποδόσφαιρο π.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 bodybuilder = "χτιζω" σωμα το οτι ολοι το εχουν συνδεσει με το παω σε αγωνες τιγκα στο αναβολικο κτλ ειναι λαθος. Ειτε πας σε αγωνες ειτε το κανεις για την καυλα σου ειναι Body building με την ευρητερη εννοια. Εσυ μιλας για το αγωνιστικο bb 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όχι δεν μιλάω για το αγωνιστικό bb. Όλη αυτή η υπερπροσπάθεια και αγωνία να βάλει κανείς μόνο όγκο εκτός από ομορφιά όπως την κρίνουμε σήμερα, νομίζω δεν δίνει και πολλά στο σώμα σου μακροπρόθεσμα. Φυσικά αν η τόνωση του μυικού σου συστήματος συνοδεύεται και με ανάπτυξη της ελαστικότητας και ευλυγισίας του σώματος σε συνδιασμό με καλό καρδιοναπνευστικό έχεις κάνει επένδυση για το μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όχι δεν μιλάω για το αγωνιστικό bb. Όλη αυτή η υπερπροσπάθεια και αγωνία να βάλει κανείς μόνο όγκο εκτός από ομορφιά όπως την κρίνουμε σήμερα, νομίζω δεν δίνει και πολλά στο σώμα σου μακροπρόθεσμα. Φυσικά αν η τόνωση του μυικού σου συστήματος συνοδεύεται και με ανάπτυξη της ελαστικότητας και ευλυγισίας του σώματος σε συνδιασμό με καλό καρδιοναπνευστικό έχεις κάνει επένδυση για το μέλλον Μακροπροθεσμα ουτε ενος ποδοσφαιριστη του δινει κατι το αθλημα περα απο μηνισκους και κατεστραμενα γονατα και απειρες ωρες απο τον χρονο του . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Σαφώς ένας επαγγελματίας αθλητής αφήνει τα κομμάτια του χρόνο με τον χρόνο. Μιλάω για ερασιτεχνικό αθλητισμό και κρίνω πάντα από τις δικές μου εμπειρίες που μπορεί να σφάλουν στα σημεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Σαφώς ένας επαγγελματίας αθλητής αφήνει τα κομμάτια του χρόνο με τον χρόνο. Μιλάω για ερασιτεχνικό αθλητισμό και κρίνω πάντα από τις δικές μου εμπειρίες που μπορεί να σφάλουν στα σημεία Για ερασιτεχνικο μιλησα και εγω . Οι επαγγελματιες εχουν αλλο back up και υποδομες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 thx και καλή φάση αλλα θέλω κάτι μόνο για ραχιαίους , τα υπόλοιπα είναι πολύ κοντά στο να υπερπροπονούνται ήδη κ ψάχνω ασκήσεις για κάθε μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις