Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτα ειναι μονο για κινεζους ρε.... ειναι πολυ καλη ασκηση η ροδα αν την κανεις σωστα και πολυ δυσκολη! Τελευταια φορα δοκιμασα πριν 2-3 βδομαδες 3-4 επαναληψης (κανονικες)τις εβγαλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 κάνε ένα πρώτα και τα λέμε. είναι παλούκι.. τι 10 σετ... (δεν μιλάω για γόνατα όμως) Πως την εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Και γόνατα και όλα, η ρόδα δεν είναι για αρχάριους ( γενικά μιλάμε). Πρέπει να έχεις ένα καλό επίπεδο ραχιαίων και μια χωρίς προβλήματα σπονδηλική στήλη για την αποφυγή τραυματισμών. Θυμάμαι τον δάσκαλο μου στο wado που την έκανε από όρθια θέση και δεν σταμάταγε πριν περάσει 15λεπτο. Όταν την πιάσαμε μετά για πρώτη φορά όλοι βγάλαμε με γόνατα από καμία μέχρι 10 επαναλήψεις. ( εγώ 2-3 ) Και καμία σχέση με γόνατα από όρθιος. Αυτή είναι όρθιος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 κάνε ένα πρώτα και τα λέμε. είναι παλούκι.. τι 10 σετ... (δεν μιλάω για γόνατα όμως) ε καλά κ τα 10 σετ θα τα φτάσω χ1 rep μουαχαχαχχαχααχ καλά δεν με νοιάζει να φτάσω χ σετ κλπ , απλά λεω πως το σκέφτομαι κ μόνο που μπορούσα να βγάλω 10 σετ με γόνατα σήμερα (άλλο αν δεν το έκανα) καλά είναι όρθιος θα κάνω καμια δοκιμή αλλα όταν δεν θα έχει θέμα η μέση μου (σε 2-3 μέρες) και μετά απο ζέσταμα αααααα δοκίμασα και να αλλάζω κατεύθυνση (αριστερά-δεξιά) όπως είδα σε βίντεο με tutorials και μέτρησε , ωραία αίσθηση κ αυτά κανονικά τα έβγαζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 νικο για το ορθιος βαλε ενα μαξιλαρι εκει που υπολογιζεις να σκασεις με τη μουρη κατω γιατι θα σκασεις με τη μουρη κατω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ή στοχευε καπου οπου η ροδα θα χει κοντρα, μην πας να σηκωθεις και φυγεις . Με τα γονατα την εκανα και γω, εβαζα μια πετσετα στα γοντατα για να μην με ενοχλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 νικο για το ορθιος βαλε ενα μαξιλαρι εκει που υπολογιζεις να σκασεις με τη μουρη κατω γιατι θα σκασεις με τη μουρη κατω θα φορέσω κράνος αχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αύριο θα ανεβάσω video από YouTube με τη σωστή εκτέλεση της άσκησης κοιλιακών με ρόδα. Επίσης, δώστε βάση σε αυτό που είπε ο Mau για ανταγωνιστές μύες. Μετά τη ρόδα, καπάκι Superman extensions και είστε κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αύριο θα ανεβάσω video από YouTube με τη σωστή εκτέλεση της άσκησης κοιλιακών με ρόδα. Επίσης, δώστε βάση σε αυτό που είπε ο Mau για ανταγωνιστές μύες. Μετά τη ρόδα, καπάκι Superman extensions και είστε κομπλέ. Superman extensions δεν κάνω γιατι δεν θα με πιάσει ούτε μετά απο μισή ώρα ραχιαίους κάνω εδώ και με ένα 10kg πίσω απ το σβέρκο για να κάνω 20ρες , σκέτο δεν νιώθω κάτι αλλα δεν έχω πάγκο σπίτι μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Με αυτή την άσκηση δεν γυμνάζονται σε βάθος οι ραχιαίοι επειδή δε δημιουργείται το μέγιστο δυνατό τόξο στη σπονδυλική. Επίσης πιάνει κυρίως τους ραχιαίους από τη μέση και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έκανε κάνεις keto diet να μου πει εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Με αυτή την άσκηση δεν γυμνάζονται σε βάθος οι ραχιαίοι επειδή δε δημιουργείται το μέγιστο δυνατό τόξο στη σπονδυλική. Επίσης πιάνει κυρίως τους ραχιαίους από τη μέση και κάτω. Y? Για ριχτε καμια ιδεα τοτε :3 Thxz Έκανε κάνεις keto diet να μου πει εντυπώσεις; Εκανα παλια, μαλακια ειναι. Τιποτα δεν κερδιζει το κλασικο on the long run εκτος αν καποιος εχει επιληψια , εκει ναι υποθετω πως αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έκανε κάνεις keto diet να μου πει εντυπώσεις; Όσο σου λέν μην το ψειρίζεις, εκεί εσύ. Ελπίζω αυτό το πείσμα και την περιέργεια που έχεις να την αξιοποιήσεις επαγγελματικά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αύριο θα ανεβάσω video από YouTube με τη σωστή εκτέλεση της άσκησης κοιλιακών με ρόδα. Επίσης, δώστε βάση σε αυτό που είπε ο Mau για ανταγωνιστές μύες. Μετά τη ρόδα, καπάκι Superman extensions και είστε κομπλέ. Το video που λέω είναι αυτό εδώ. Διαθέστε 4 λεπτά για να το δειτε, ο τύπος λέει πολλά και σωστά πράγματα ειδικά για τη στάση του σώματος (σωστή και λανθασμένη) κατά την εκτέλεση της άσκησης. Προσωπικά, το βρήκα πολύ χρήσιμο και ουσιαστικό. Superman extensions δεν κάνω γιατι δεν θα με πιάσει ούτε μετά απο μισή ώρα ραχιαίους κάνω εδώ και με ένα 10kg πίσω απ το σβέρκο για να κάνω 20ρες , σκέτο δεν νιώθω κάτι αλλα δεν έχω πάγκο σπίτι μ Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα superman extensions είναι καλή άσκηση για recovery μετά τη ρόδα κοιλιακών. Εάν δεν "πιάνουν" όπως λες, δοκίμασε να δυσκολέψεις την εκτέλεση της άσκησης, π.χ. να μένεις στο extension 10 δευτερόλεπτα και σιγά σιγά να αυξάνεις το χρόνο. Πιστεύω στην άσκηση διότι με βοήθησε πολύ στο road bike, που λόγω της στάσης που ποδηλατώ, οι μέσοι και κάτω ραχιαίοι καταπονούνται αρκετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 σ'ευχαριστώ ! Θέλω να δυναμώσω κοιλιακούς-ραχιαίους γιατι τα κιλά που έχω φτάσει να προπονούμε άσχετα απο την εκτέλεση που είναι κάτι βασικό αρχίζουν κ γίνονται πολύ βαριά γιαυτά τα δυο σημεία γιατι τώρα προπονούμε all around , δε με νοιάζει μόνο το look με νοιάζει και η δύναμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις