dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειπα οτι σταματαω τις προπονησεις αλλα δν θα τα δινω ολα κ τις 4μερες. Εγω που κανω μεσημερι μετα γυρναω κ ειμαι οφφ κομματια. οι δικεσ μου βγαινουν μαξ 1.30 ωρα βαλε κ το πανε ελα κ το να ετοιμαστεις κτλ. Συν οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος απο δυναμη κ αντοχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειπε αυτο αν καταλαβα καλα..Και μαθηματικα αν το δεις, δε φτανουν οι ωρες για να κανεις ολα αυτα που ειπε ο spect και να εχεις και μια καποια κοινωνικη ζωη (να πας για ενα φαγητο/καφε η οτιδηποτε με την κοπελα σου, να δεις κανα φιλο) εκτος και αν τα μοιρασεις με το γυμναστηριο, που και παλι καταληγουμε στο οτι δε μπορεις να κανεις την ιδια προπονηση με καποιον που εχει πολυ περισσοτερο ελευθερο χρονο, εκτος και αν λειτουργεις με 4 ωρες υπνου. αν δεν εχεις κοπελα ή ανεισαι στριμμενος σαν εμενα που προτιμας να αραξεις μεσα με την δικια σου για ταινια κτλ και να μην δεις κανεναν αλλο μια χαρα τη βγαζεις την ακρη. Επισης παντα εχεις μερες οφφ και απο δουλει και απο προπονηση! Επισης απο ενα σημειο και μετα δεν εχεις κατι αλλο περα απο δουλεια! Δηλαδη δεν θα διαβαζεις για παντα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 και παλι εξαρταται! ξυπνημα 6 τρεξιμο μια ωρα σπιτι μπανιο φαι δουλεια προπονηση μαθημα διαβασμα υπνος Αδερφέ μου να το κάνεις τρις φορές την εβδομάδα οκ,αλλά κάθε μέρα δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως πάω πρωί στο γυμναστήριο μετά την δουλειά . Μια μέρα αυτή την εβδομάδα στο ρεπό μου πήγα απόγευμα. Συνάντησα παλιό μου συμμαθητή και φίλο που είχα 25 χρόνια να τον δώ . Τούμπανος όπως αυτούς που βλέπεις στα περιοδικά. Δάσκαλος και στο καιτ σέρφινγκ και στο παρα πέντε. Φαινόταν κατα πολυυυυ νεώτερος από την ηλικία του και απολύτως υγιής. Τον ζήλεψα να πω την αμαρτία μου. ........αλλά η οικογένεια του του άφησε περιουσία ,πολυκατοικία με 22 διαμερίσματα και 6 μαγαζιά. Δεν κάνει τίποτα άλλο και δεν εχει δουλέψει ποτέ του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 αν δεν εχεις κοπελα ή ανεισαι στριμμενος σαν εμενα που προτιμας να αραξεις μεσα με την δικια σου για ταινια κτλ και να μην δεις κανεναν αλλο μια χαρα τη βγαζεις την ακρη. Επισης παντα εχεις μερες οφφ και απο δουλει και απο προπονηση! Επισης απο ενα σημειο και μετα δεν εχεις κατι αλλο περα απο δουλεια! Δηλαδη δεν θα διαβαζεις για παντα!! Ε οκ ειναι και στον ανθρωπο.Εγω π.χ θελω 1 φορα τη βδομαδα εστω να βγαινω καμια βολτα η να βλεπω τους φιλους μου. Οφφ εννοειται οτι υπαρχουν, νομιζα οτι λεμε για τις busy μερες, στις οφφ εννοειται κανεις ο,τι γουσταρεις. Συνήθως πάω πρωί στο γυμναστήριο μετά την δουλειά . Μια μέρα αυτή την εβδομάδα στο ρεπό μου πήγα απόγευμα. Συνάντησα παλιό μου συμμαθητή και φίλο που είχα 25 χρόνια να τον δώ . Τούμπανος όπως αυτούς που βλέπεις στα περιοδικά. Δάσκαλος και στο καιτ σέρφινγκ και στο παρα πέντε. Φαινόταν κατα πολυυυυ νεώτερος από την ηλικία του και απολύτως υγιής. Τον ζήλεψα να πω την αμαρτία μου. ........αλλά η οικογένεια του του άφησε περιουσία ,πολυκατοικία με 22 διαμερίσματα και 6 μαγαζιά. Δεν κάνει τίποτα άλλο και δεν εχει δουλέψει ποτέ του. Αυτα ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αδερφέ μου να το κάνεις τρις φορές την εβδομάδα οκ,αλλά κάθε μέρα δεν γίνεται για σενα δεν γινεται! ΑΝ και δεν πηγιανα καθε μερα τρεξιμο στις 6 το σιγουρο ηταν δουλεια προπονηση μαθημα διβασμα! ΚΑι εκανα 7 μερες τη βδομαδα προπονηση και πολλες φορες διπλες! και κυριακες ηταν παντα προπονηση σε συνθηκες αγωνα και ηταν βαρβατες Ε οκ ειναι και στον ανθρωπο.Εγω π.χ θελω 1 φορα τη βδομαδα εστω να βγαινω καμια βολτα η να βλεπω τους φιλους μου. ναι αυτη τη μια μερα που θες ναβγεις πχ δεν μπορει να ναι μια μερα που δεν εχεις το ιδιο βαρυ προγραμμα πχ δεν δουλευεις ή δεν εχεις σχολη και μπορεις να πας νωρις το πρωι προπονηση και να χεις ολη τη μερα ελευθερη!? θεληση να υπαρχει ! εγω πχ σημερα ηταν να παω καπου κατα τις 12 ειχα μαγειρεψει απο χτες 7 ξυπνησα 8 εκανα προπονηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν διαφωνώ στο οτι γίνεται. Για τον τύπο προπόνησης λεω. Δεν γινεται με τα παραπανω να πας στο 100% με progressive overload και fail. Βέβαια στο παραπανω είσαι no lifer. Ακομα και παντρεμένος να είσαι λες ενα γεια και κοιμάσαι στις 10 αν δεν εχεις κοπελα ή ανεισαι στριμμενος σαν εμενα που προτιμας να αραξεις μεσα με την δικια σου για ταινια κτλ και να μην δεις κανεναν αλλο μια χαρα τη βγαζεις την ακρη. Επισης παντα εχεις μερες οφφ και απο δουλει και απο προπονηση! Επισης απο ενα σημειο και μετα δεν εχεις κατι αλλο περα απο δουλεια! Δηλαδη δεν θα διαβαζεις για παντα!! Για το no lifer που είπα, δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά spect, γενικά το ανέφερα (απλά κάποιοι εδω μέσα αρπάζονται εύκολα απ'ότι βλέπω), οπότε sorry σε περίπτωση που το πήρες σαν προσωπική "επίθεση". Για το underline, εξαρτάται απο το επάγγελμα, σε κάποια διαβάζεις και μέχρι τα 60 εντατικά οπότε γιαυτό λέω οτι δεν γίνονται όλα για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Για το no lifer που είπα, δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά spect, γενικά το ανέφερα (απλά κάποιοι εδω μέσα αρπάζονται εύκολα απ'ότι βλέπω), οπότε sorry σε περίπτωση που το πήρες σαν προσωπική "επίθεση". Για το underline, εξαρτάται απο το επάγγελμα, σε κάποια διαβάζεις και μέχρι τα 60 εντατικά οπότε γιαυτό λέω οτι δεν γίνονται όλα για όλους δεν ξερω καν που πηγαινε και δεν το πηρα προσωπικα ! απλα εξεφρασα την αποψη μου περι διαχειριση χρονο κτλ! Γενικα εχω ακουσει πολλες φορες δεν εχω χρονο για γυμναστηριο κτλ για αυτο το ανεφερα οτι αν θες ολα τα προλαβαινεις! Θυμαμαι συζητηση με ενα χοντρο στη δουλεια περυσι ημουν χορτοφαγος τοτε: -Και πρωινο? -Αυτο και αυτο κτλ -και εκεινο? -Οχι αλλα αυτο ναι. -Ε οχι εκεινο οχι το αλλο -Ε ναι δεν μπορεις να τα χεις ολα η θα τρως οτι και οσο θες και θα σαι μια ζωη ετσι ή θα αλλαξεις καποιες συνηθειες για καλυτερη ποιοτητα ζωης -Ξεκινα γυμναστηριο -Δεν εχω χρονο -Δεν θα κατσεις να χαζεψεις καμια ωρα στην τηλεοραση? -Οχι, αλλα στον υπολογιστη ναι -Αρα, εχεις χρονο -Οχι δεν εχω -Τωρα δεν μου πες οτι θα χαζεψεις στον υπολογιστη 1-2 ωρες? οποτε μην λες δεν εχεις χρονο απλα δεν θες να κουραστεις/ξεβολευτεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημητρα κανεις μιαμιση ωρα προπονηση και μετα ολη την μερα εισαι οφφ;, αυτο σημαινει οτι δεν εχεις ενεργεια. Αρα δεν τρως καλα ή σωστα. Μαλλον δεν φταινε οι προπονησεις, ουτε η ενταση. Μειωσε τις προπονησεις στην μια ωρα ή πενηντα λεπτα με την ιδια ενταση. Τρωγε καλα. Το σωμα δουλλευει οπως μαθει. Εγω οταν δουλευα εκανα το εξης. Πρωι δουλεια 8:00-16:30 Μετα φαγητο και υπνος ως τις 18:00 Προπονηση 19:00-20:00 21:00 εβλεπα την κοπελα μου. Σπιτι 24:00 για υπνο. Αυτο πενθήμερο γιατι σκ δουλευα σπανια. Οταν ειχα κενο απο γυμναστικη και δουλεια, επινα καφε, ετρωγα διασκεδαζα, εβγαινα για ποτο, πηγαινα βολτες με την κοπελα μου. Τι δεν θα εδινε να το ξαναειχα ολο αυτο. Αν δουλευα 16:30-24:00 που τυχαινε συχνα πυκνα μετα τον γεναρη εκανα το εξης. 01:00 κοιμομουν 9:00 ξυπνημα 11:00 προπονηση 12:00 σπιτι ξαπλα μεχρι να ερθει η ωρα για δουλεια, την κοπελα μου δεν την εβλεπα γιατι δεν βολευε. Αλλα σκ ηταν ολο δικο της. Παλι ειχα γεματο προγραμμα αλλα δεν αρκεστηκα στα λιγα, ουτε παρατησα κατι. Να σου πω τβρα πως ειμαιι, που δεν μου αρεσει καθολου. Σπιτι ανεργος, ταμειο, ξυπναω το πρωι που η κοπελα μου δουλευει, πηγαινω γυμναστήριο να γουσταρω. Πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να αγχώνεται για το μετα, λεγοντας καλυτερα λιγο πιεσμενα παρα μονότονα. Ειπα αφου δεν εχω δουλεια, να παω λιγο παρακατω τις προπονησεις κι αυτο εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω πως αναλόγως και τη δουλειά που έχει κάποιος μπορει να αλλάξει η ζήτηση για γυμναστική. Μία καθαρά χειρονακτική δουλειά δε θα σου δίνει τόσο κίνητρο να μην παραλείπεις την γυμναστική, όσο μία καθιστική. Εξάρταται από το άτομο πάνω απ'όλα, αλλά είναι και αυτός ένας παράγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέσα στα παραπάνω πρεπει να βάλουμε και το διάβασμα για ενα master / μεταπτυχιακό όμως, το οποίο δεν είναι 1 ώρα χαλαρά τη μερα και δυσκολεύει το πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέσα στα παραπάνω πρεπει να βάλουμε και το διάβασμα για ενα master / μεταπτυχιακό όμως, το οποίο δεν είναι 1 ώρα χαλαρά τη μερα και δυσκολεύει το πρόγραμμα το οποιο κανω τωρα ολα τα κανεις! εγω πχ συνηθως παω προπνηση πριν ή ενδιαμεσα στα μαθηματα αναλογα το ποτε εχω χρονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει, ξαναλέω όλα παίζουν ρόλο σε κάποια επαγγέλματα δεν είναι εφικτό. Και δεν μιλάω για τον χρόνο, στον χρόνο συμφωνώ οτι υπάρχει, μιλάω για τον τύπο προπόνησης αναλογα με το πρόγραμμα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 ε καλα προφανως ολα τα προσαρμοζεις αλλα και παλι εχω παραδειγμα! Κερκυρα τυπος 50-55 χρονων -αλβανος το λεω επειδη δουλευουν σαν τα σκυλια και οχι ρατσιστικα- οικοδομη καθε μερα και τρεξιμο προπονηση. Σε αγωνα 3χ21 τρεχαμε μαζι το πρωτο κομματι τελειωσε πρωτος και γω δευτερος 16λεπτα διαφορα. Περυσι πρωτος (στην κατηγορια) στο 10αρι που εγινε μαζι με το μαραθωνια στην αθηνα! Θεληση και τα υπολοιπα τ κανεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το ξέρω ότι είναι full anti-fitness αυτό, αλλά αν έχεις συνηθίσει τα ξενύχτια και το μυαλό σου μπορεί να πάρει στροφές ακόμη και τότε, δουλεύεις και τότε, αν έχεις αποκτήσει μία ροή. Η χαζομάρα είναι πως το έχω κάνει συνήθεια και κοιμάμαι κάθε μέρα στις 4:00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις