Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το θεωρω πολυ υπερβολη να κανει κανεις τοσο απομονωμενες ασκησεις. Οπως το να ψαχνω αν η πρωτεινη που πηρα εχει 20γρ ή 23γρ πρωτεΐνη. Λες και ειμαι σε επιπεδο που τα δυο γραμμάρια θα παιξουν το ρολο τους. Μετα απο πεντε συν χρονια γυμναστικη ναι θα παιζουν ολα τον ρολο τους, που θα χει αλλες απαιτησεις το σωμα μου σε ασκησιολογιο, διατροφη, ποιοτητα διατροφης και σε 5 και σε 10 χρονια αν δεν αποφασισεις να πας σε αγωνες τον ιδιο ρολο θα παιζουν τα 20 με τα 23γρ ! 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το θεωρω πολυ υπερβολη να κανει κανεις τοσο απομονωμενες ασκησεις. Οπως το να ψαχνω αν η πρωτεινη που πηρα εχει 20γρ ή 23γρ πρωτεΐνη. Λες και ειμαι σε επιπεδο που τα δυο γραμμάρια θα παιξουν το ρολο τους. Μετα απο πεντε συν χρονια γυμναστικη ναι θα παιζουν ολα τον ρολο τους, που θα χει αλλες απαιτησεις το σωμα μου σε ασκησιολογιο, διατροφη, ποιοτητα διατροφης Αν το λες για τις ασκησεις πηχη, εγω το κανω καθαρα επειδη μ'αρεσει να γυμναζω πηχη και για το grip μου.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 και σε 5 και σε 10 χρονια αν δεν αποφασισεις να πας σε αγωνες τον ιδιο ρολο θα παιζουν τα 20 με τα 23γρ ! Ναι αλλα αλλες βασεις θα χω τοτε. Τωρα με δυο χρονια και τεσσερης μηνες σε γυμναστήριο, θεωρω οτι τωρα αρχισε το σωμα μου να δουλευει πιο σωστα. Μιλαω παντα για αυτα που βλεπω σε μενα. Το εφεραν ετσι οι καταστάσεις που διαλεξα να γραφτω σε γυμναστήριο. Μονο καλο μου εκανε. Απο τις διορθωσεις που δεχτηκα, το μπριζωμα που με εκανε να χω, την ευκολια του γυμναστήριου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 απλα λιβε τοτε θα το κανεις πιο αποτελεσματικα λογο εμπειριας. 1
bosei Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παίδες, την κάνω για στρατ. Δυστυχώς για κάμποσο δεν θα συμμετέχω οπότε θα βλέπετε και λιγότερα ελληνοαγγλικά από δω και πέρα . 8
Mikeasdf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλη θητεια και καλος πολιτης! Που παρουσιαζεσαι? Μαλλον τα εχεις ξαναγραψει αλλα δεν τα θυμαμαι
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δες το σαν διακοπες. Χαλαρα, θα περασουν οι μερες 1
alex_000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παίδες, την κάνω για στρατ. Δυστυχώς για κάμποσο δεν θα συμμετέχω οπότε θα βλέπετε και λιγότερα ελληνοαγγλικά από δω και πέρα . καλή τύχη αν σε πάρει από κάτω πρώτες 2 εβδομάδες μη μασάς συμβαίνει σε όλους. μη μιλάς πολλά Aγγλικά εκεί.. Αγγλικά εκεί που πας θα μιλάει ένας στους 1000 4
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μεσολογγι παρουσιαζομαι μπος καλος φανταρος φιλε , μην σε απασχολει καν , τουριστας θα εισαι .. να σκέφτεσαι οτι καποια κορόιδα υπηρετήσαν 19 μηνες , τους 9 απο αυτους στον εβρο διπλα στην τουρκια και κάναν και την Άσκηση "Παρμενίων" διπλα ακριβως στον ποταμό και που κοιμάσαι για 1 μήνα στο χώμα σε σκηνή , οσο διαρκεί η ασκηση δηλαδή !! σκέφτομαι οτι μπορεί να μην ειχες γεννηθεί τότε ρε φίλε και μελαγχολώ 7
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 μπος καλος φανταρος φιλε , μην σε απασχολει καν , τουριστας θα εισαι .. να σκέφτεσαι οτι καποια κορόιδα υπηρετήσαν 19 μηνες , τους 9 απο αυτους στον εβρο διπλα στην τουρκια και κάναν και την Άσκηση "Παρμενίων" διπλα ακριβως στον ποταμό και που κοιμάσαι για 1 μήνα στο χώμα σε σκηνή , οσο διαρκεί η ασκηση δηλαδή !! σκέφτομαι οτι μπορεί να μην ειχες γεννηθεί τότε ρε φίλε και μελαγχολώ 18 εκανα εγω τους 12 στην Ξανθη .Σκοινακια τετοια δεν εκανα να μην λεω μαλακιες ,τεχνικο ημουν . 1
wizzy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παίδες, την κάνω για στρατ. Δυστυχώς για κάμποσο δεν θα συμμετέχω οπότε θα βλέπετε και λιγότερα ελληνοαγγλικά από δω και πέρα . Κουράγιο και ψυχραιμία στη θητεία, θα περάσει. Θα μας λείψεις.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 18 εκανα εγω τους 12 στην Ξανθη .Σκοινακια τετοια δεν εκανα να μην λεω μαλακιες ,τεχνικο ημουν . Και γω τεχνικο ημουν. Καλα περασα δεν λεω 1
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πάει φανταράκι και ο bosei, άντε με το καλό, καλή θητεία !!
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 18 εκανα εγω τους 12 στην Ξανθη .Σκοινακια τετοια δεν εκανα να μην λεω μαλακιες ,τεχνικο ημουν .Εγώ μηχανικό! Οκ μην φανταστείς καμιά σοβαρή άσκηση, παπαρια, εκδρομή στην εξοχή by ελληνικός στρατός ήταν, απλά κοιμόμασταν σε σκηνές και αυτό κράτησε έναν μήνα! Μετά την πρώτη εβδομάδα που κοιμάσαι στο χώμα ή αλήθεια είναι ότι πιάνεσαι, θες κρεβατάκι επείγοντος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις