bosei Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τραπς κλασικά. Γιατί βγάζω και καμία άλλη? Με βαριά καρδιά την βγάζω κι αυτή, ενθυμιο όπως λες. Έφυγα...πάω να χάσω το μούσι μου τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Οχι τρεξιμο αυτη την περιοδο δεν θα εκανα. Καλα ειμαι στα βαρη προς το παρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καμιά ιδέα να πιω το παστεριωμένο ασπράδι Σκέτο κατεβάζω 200ml με δύο τρις γουλιες αλλά μ έρχεται να ξεράσω,μπορώ να το συνδυάσω με κάτι ώστε να κατεβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καμιά ιδέα να πιω το παστεριωμένο ασπράδι Σκέτο κατεβάζω 200ml με δύο τρις γουλιες αλλά μ έρχεται να ξεράσω,μπορώ να το συνδυάσω με κάτι ώστε να κατεβαίνει; ερωτηση: γιατι? υπαρχουν τοσοι συνδαυασμοι και τροπου για τροφες γιατι τρωτε πραγματα που δεν σας αρεσουν!? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ερωτηση: γιατι? υπαρχουν τοσοι συνδαυασμοι και τροπου για τροφες γιατι τρωτε πραγματα που δεν σας αρεσουν!? Καμιά φορά μια δυο φορές την εβδομάδα βαριέμαι να φάω κανένα γεύμα ή δεν προλαβαίνω να το μαγειρευσω.Εκτος από την καζεινη το ασπράδι είναι ένας τρόπος να πάρεις την πρωτεΐνη χωρίς να βαρύνεις το στομάχι σου *Δεν μαγειρεύω εγώ,λέω την μάνα μ και καμιά φορά τα ακούω,το καταλαβαινω ότι δεν μπορεί κάθε μέρα να ετοιμάζει διαφορετικό φαΐ...κάποια βασικά όμως ξέρω και τα κάνω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 κανε ομελετα ή βραστα! γιατι να πρεπει να πιεις το ασπραδι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πως μπορω να ψαξω αυτο το περικαρπιο που δενεται σφιχτα στον καρπο για να ειναι πιο σταθερος οταν κανω βαρη? Σαν περικαρπιο σε ορθοπεδικα ειδη η εχει καποια αλλη ιδιαιτερη ονομασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πως μπορω να ψαξω αυτο το περικαρπιο που δενεται σφιχτα στον καρπο για να ειναι πιο σταθερος οταν κανω βαρη? Σαν περικαρπιο σε ορθοπεδικα ειδη η εχει καποια αλλη ιδιαιτερη ονομασια? http://www.xtr.gr/el/perikarpiaimantes/ αν και κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζονται ! Τουλαχιστον οχι σε οσους δεν παιζουν πολλα κιλα. Εγω πχ οταν εκανα παγκο 120-130 δεν ειχα! Μονο στραπας για καλυτερη λαβη σε shrugs κτλ αλλα περικαρπιο δεν αξιζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καμιά ιδέα να πιω το παστεριωμένο ασπράδι Σκέτο κατεβάζω 200ml με δύο τρις γουλιες αλλά μ έρχεται να ξεράσω,μπορώ να το συνδυάσω με κάτι ώστε να κατεβαίνει; Να το παίρνεις με γεύση φράουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 200 ml ειναι δεκα αυγα. Μονο μιας νομιζω δεν λεει. Εγω σκετο ασπραδι επινα μονο του ή στο μπλεντε με γαλα μπανανα κακαο. Παρε ενα καλο τηγανι να κανεις οτι θες. Να ετοιμαζεις μονος σου τα γευματα σου. Να τα κανονιζεις οπως πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 http://www.xtr.gr/el/perikarpiaimantes/ αν και κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζονται ! Τουλαχιστον οχι σε οσους δεν παιζουν πολλα κιλα. Εγω πχ οταν εκανα παγκο 120-130 δεν ειχα! Μονο στραπας για καλυτερη λαβη σε shrugs κτλ αλλα περικαρπιο δεν αξιζει Θελω να δω αν θα με βοηθησει γιατι εχω θεμα με τον δεξι καρπο απο τα 16 μου..ειχε γυρισει μεχρι πισω τερμα και απο τοτε αν κανω καποιο twist την ωρα που κραταω κιλα στο χερι με πιανει ενας πονος σαν μαχαιρι μεσα και με κοβει. Thank you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δυναμωσεις την "παπια" (πετα ρε μπος την γυμναστηριακη ορολογια του μυ ) και την απο πανω μερια ! αυτη που βλεπεις στην φωτογραφια και την αναποδη της και καθαρισες! Γενικα για μενα πρεπει να εχετε στο νου σας πως θα δυναμωσετε τα σημεια στα οποια υστερειτε/εχετε θεμα παρα τι να παρετε για να μην νοιωθετε ενχολησεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω λεω να κανει αρσεις κωπηλατικη κλπ να δεις πως θα δυναμωσει η λαβη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δυναμωσεις την "παπια" (πετα ρε μπος την γυμναστηριακη ορολογια του μυ ) και την απο πανω μερια ! αυτη που βλεπεις στην φωτογραφια και την αναποδη της και καθαρισες! Γενικα για μενα πρεπει να εχετε στο νου σας πως θα δυναμωσετε τα σημεια στα οποια υστερειτε/εχετε θεμα παρα τι να παρετε για να μην νοιωθετε ενχολησεις! Το forearm λες.Κανω καθε φορα στο τελος μετα τα χερια ασκησεις για πηχη (2-3 τουλαχιστον) σε σημειο που να μη μπορω να ανοιγοκλεισω τα δαχτυλα μου. Εγω λεω να κανει αρσεις κωπηλατικη κλπ να δεις πως θα δυναμωσει η λαβη σου. Τα κανω και αυτα.Δυνατη λαβη εχω, δεν ειναι αυτο το θεμα 150 κιλα αρσεις τα κρατουσα και 100αρια εκανα shrugs. Το προβλημα ειναι αν ξεχαστω και κανω κανα γυρισμα του καρπου με αλτηρα στο χερι π.χ.Η αν ενω κανω καποιο push movement το στριψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το θεωρω πολυ υπερβολη να κανει κανεις τοσο απομονωμενες ασκησεις. Οπως το να ψαχνω αν η πρωτεινη που πηρα εχει 20γρ ή 23γρ πρωτεΐνη. Λες και ειμαι σε επιπεδο που τα δυο γραμμάρια θα παιξουν το ρολο τους. Μετα απο πεντε συν χρονια γυμναστικη ναι θα παιζουν ολα τον ρολο τους, που θα χει αλλες απαιτησεις το σωμα μου σε ασκησιολογιο, διατροφη, ποιοτητα διατροφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις