Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πως συνδιαζεται η αυξηση μυικου ογκου, μαζι με τρεξιμο μεγαλης αποστασης, χωρις να σαι αφροαμερικανος; μονο εκεινους εχω δει να ναι ογκώδης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως συνδιαζεται η αυξηση μυικου ογκου, μαζι με τρεξιμο μεγαλης αποστασης, χωρις να σαι αφροαμερικανος; μονο εκεινους εχω δει να ναι ογκώδης

calorie in calorie out 

calorie in calorie out

Εχουμε εδω ενα παραδειγμα τον σπεκτ.

Οταν μειωσε το τρεξιμο και εδωσε πιο μεγαλος βαρος στην γυμναστική με βαρη, πηρε τρελη μαζα.

Εκτος και αν δεν θυμαμαι καλα

• Moderators

ναι, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν μπορεις να τα κανεις και τα δυο απλα ειτε θα κανεις βαρη σαν συμπληρωματικη για το τρεξιμο ειτε τρεξιμο για αντοχη σαν συμπληρωματικη στα βαρη

Εχουμε εδω ενα παραδειγμα τον σπεκτ.

Οταν μειωσε το τρεξιμο και εδωσε πιο μεγαλος βαρος στην γυμναστική με βαρη, πηρε τρελη μαζα.

Εκτος και αν δεν θυμαμαι καλα

αναλόγως αν ο αθλητής γνωρίζει απο διατροφή και άσκηση και πάει λέγοντας. Επειδή το έκανε o spect που ξέρει τι κάνει δεν πάει να πει οτι ο οποιοσδήποτε κόψει ή μειώσει το τρέξιμο αποστάσεων θα έρθει και θα τουμπανιάσει 

Αν το σκέφτεσαι για εσένα πάντως εγώ στη θέση σου θα το έκανα έστω και δοκιμαστικά! ποτέ δεν ξέρεις τι σου ταιριάζει μέχρι να το δοκιμάσεις. :D

Λιβε δεν πάνε μαζί. Σπάνιες περιπτώσεις. Σε βουνό θα δεις τέτοιους αλλά εκεί είναι πιο πολύ χοντροί πάρα μυώδεις.

μια χαρά μυς είχες κ όταν έτρεχες , αν είχε πει συγκριτικά θα είχα απαντήσει το ίδιο  :-D

ναι, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν μπορεις να τα κανεις και τα δυο απλα ειτε θα κανεις βαρη σαν συμπληρωματικη για το τρεξιμο ειτε τρεξιμο για αντοχη σαν συμπληρωματικη στα βαρη

αυτό.

γιαυτό οι ερωτήσεις σαν αυτή είναι πολύ γενικές κ λέμε οτι έχει σημασία το άτομο , ποτέ δεν ξέρουμε τι εννοεί κάποιος όταν ρωτάει γενικά για μυική ανάπτυξη, τρέξιμο κλπ γιατι δεν ξέρουμε πως το έχει στο μυαλό του το αποτέλεσμα, τι θα περιμένει απο αυτό 

• Like 2

Αυτο λεω δεν γινεται να στοχευεις και στα δυο.

Δεν μπορείς ταυτόχρονα να θες να γίνεις ντουλάπα σαν το Μάνο και να τρέξεις ultramarathon στα βουνά. Εννοείται. Αλλά μπορείς να κάνεις αξιοπρεπώς και τα δύο αν είσαι αφοσιωμένος στην προπόνηση, τρως σωστά και ξεκουράζεσαι (κοιμάσαι) αρκετά.

Btw, για να αυξήσω την αντοχή σε βάθος χρόνου, να μπορώ να τρέξω δηλαδή σε έντονο ρυθμό για πάνω από ώρα, να εστιάσω σε αυτό ακριβώς ή να κάνω διαλειμματικές; Τι λειτουργεί πιο αποδοτικά; Το λέω γιατί ξαφνιάστηκα που έβγαλα 11χλμ ενώ δεν είχα προπονηθεί ποτέ σε αποστάσεις, μόνο διαλειμματικές είχα κάνει (γι αυτό μου έμεινε και το συνήθειο να δίνω πολύ ένταση για ένα διάστημα, να ξεκουράζομαι για λίγο και ξανά το ίδιο μοτίβο, κλασσικό ΗΙΙΤ)

• Moderators

Γιάννη η διαλειμματικη βοηθάει στο να φτιάξεις πιο πολύ δύναμη ενώ για αντοχή θες λονκ ραν σε τεμπο. Για να κάνεις αυτό που λες χρειάζεσαι και τα δύο.

• Like 1

Καλημέρες

110kg ίσιος πάγκος σε cutting oO ..... 

επικλινή αλτήρας 40ρια χ 5 set που θεωρώ πως είναι 35ρια αλλα έκανα τόσο αργές reps και σταθερές που μ έκανε εντύπωση η έλλειψη ενόχλησης σε αγκώνες και ώμους 

ζέσταμα στους ώμους πριν την προπόνηση στήθος/3κέφαλα και ευχαριστήθηκα pain free προπόνηση 

μου μπήκαν ιδέες τώρα όποτε θέλω να κάνω κάμψεις 2κεφάλων με μπάρα πάνω απο 40kg να κάνω ζέσταμα στους πήχεις να δω μπας και σταματήσει η ενόχληση που πάντα είχα (παλιότερα σε λιγότερα kg, απλά αργούν να δυναμώσουν σε σχέση με τα υπόλοιπα).  

Τι ζεσταμα εκανες πριν μπεις?

https://www.facebook.com/crossfit/videos/10153184638402676/
λολ
και ρίχνω μια ματιά στις φωτογραφίες του group και βλέπω 

10658856_10153139566717676_91610738333631170676_10153183491632676_69069208050599

lol

Τι ζεσταμα εκανες πριν μπεις?

προτάσεις , εκτάσεις , πιέσεις με μικρούς αλτήρες, όλα σε ένα set x 2 πριν το ζέσταμα για στήθος 

• Like 1

Καλησπέρα , 

Άνοιξε στην γειτονιά μου social arenas . Αξίζει καθόλου λέτε; Ασχέτως χρημάτων, κρίνοντας το απλά σαν κλασικό γυμναστήριο αξίζει να ξεκινήσει κάποιος εκεί; Λόγο περιοχής (Πικέρμι) δεν θα έχει και τον πολύ κόσμο.

Ευχαριστώ.

Αυτό που πας είναι κορυφαίο. Δεν θα βρεις εύκολα τόση ποικιλία αλλού. 

Από την Παρασκευή έλεγα ότι θα ανεβάσω φώτο αλλά δεν έχω κάτσει καθολου pc. Πάρτε link από κινητό. http://postimg.org/image/cek0gj4yr/

traps power βάλε και καμιά ακόμα μη ντρέπεσαι :D , ενθύμιο για στρατό!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...