Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίβε δεν μου αρέσει τίποτα από τα δύο. Είσαι μόνο μεταξύ αυτών ή απλά ψάχνεις ?

Γενικά, το τι πρόγραμμά κάνουμε, δεν είναι σαν τα ψώνια, "α να δω κι αυτό, ωραίο φαίνεται" κτλπ. Πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος που επιλέγουμε κάτι.

Ναι γι αυτο το ποσταρα εδω.

Θελω να κανω δυο φορες μια μυικη ομαδα.

Συνολο πεντε μερες.

Αν θες ριξε καποια ιδεα.

Θελω ή στηθος τρικεφαλα πλατη δικεφαλα ποδια ωμοι ή στηθος ωμοι πλατη χερια ποδια κοιλιακοι αλλα να γινεται δυο φορες τη εβδομαδα ξερω οτι ποδια θα ναι μια.

Πχ η πρωτη φορα μπορει να ναι υψηλης ντασης ή δευτερη χαμηλη οπως πιεσεις στηθους πρωτη προπονηση 4*8 δευτερη φορα πιεσεις στηθους 4*12/10/8/6 ή 3*12

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Με μπέρδεψες προς το τέλος τι ακριβώς θες. Κρατάω ότι θες κάθε ομάδα δύο φορές και 5 μέρες προπόνησης. Μετά από την πρώτη σκέψη πως να το κάνω αυτό, κατέληξα στο ότι δεν μπορώ  :-D.

Παραβγαίνει πολύπλοκο και δεν χρειάζεται. Κάνε ένα upper-lower σαν όλο τον κόσμο. Αν θες τόσο πολύ και 5η μέρα βάλε ό,τι άλλο θες από άνω σώμα τότε. Οπότε θα έχεις κάτι τέτοιο:

Δευτέρα: Upper

Τρίτη: Lower

Πέμπτη: Upper

Παρασκευή: Lower

Σάββατο: Stalling upper body parts

Καλύτερα έτσι κιόλας γιατί θα κάνεις και 3 φορές/βδομάδα τους μυς που είναι πιό πίσω. 

Τώρα για τα rep schemes μπορείς να κάνεις αυτό που λες. Τις πρώτες προπονήσεις moderate reps (8-12), τις δεύτερες προπονήσεις lower reps (5-8) όπου γίνεται (μην πας και μου κάνεις 5άρες σε dumbbell flies ή leg extension  :-D). Την 5η μέρα 15+ reps.

• Like 1

Aπειχα απο το τοπικ γιατι σχεδον 15 μερες τωρα φευγω ξημερωματα και γυρναγα βραδυ σπιτι μου καθως περναγα τα  tec   σχολεια που ειναι απο τα πιο απαιτητικα των καταδυσεων.

Οποτε αφου εχω φτασει 74 κιλα  που δεν θυμαμαι και εγω ποτε ηταν τελευταια φορα που ημουν τοσα .Απο αυριο ξαναπω gym  μετα απο 1.5 και μηνα.Διατροφη  φουλ να επιστρεψουμε σε αντρικα κιλα  γιατι εχω στεγνωσει σε υπερβολικο βαθμο για τα δεδομενα μου .

Αυτο βεβαια για μενα ειναι πολυ ευκολο   να βαλω κιλα .Το πλανο ειναι να το κανω σε 2 stage  ,στο πρωτο θα παω στα 78  και θα μεινω εκει κανα διμηνο και στο δευτερο θα χτυπησω τα 80 .

θα ενημερωνω για την εξελιξη με φωτος οπως παντα.

Ειχα δει πριν μερες μια που εβαλα ο μαους με τα δικεφαλα του και με επιασε καταθλιψη  γιατι εμενα εμειναν τα μισα με το χασιμο κιλων .Μαους εισαι γυμναστηριακο προτυπο τελος . 

• Like 7

Πενταημερο θελω. Πχ pull high push high leg high pull light push light

Καλο το upper lower αλλα το ηθελα για τον απριλιο και μετα, οποτε εκανα upper lower εβλεπα κοψιματα

Πενταημερο θελω. Πχ pull high push high leg high pull light push light

Καλο το upper lower αλλα το ηθελα για τον απριλιο και μετα, οποτε εκανα upper lower εβλεπα κοψιματα

Και τα πόδια Λίβε ? Μην μου πεις ότι θα τα χωρίσεις σε Push και pull...good luck with that. Εκτός κι αν κάνεις μόνο leg extension και leg curl. 

Εβαλα ποδια...

Οκ δεν εχω θεμα να κανω upper lower

Εχουμε και λεμε.

Ανω 1 μερα

Πιεσεις στηθους 4*5

Επικλινης 4*8

Κωπιλατικη με μπαρα 4*5

Ελξεις τροχαλιας 3*12

Στρατιωτικες 2/3*5-8

Χερια

Κατω

Μπροστινα σκουοτ 4*5

Ρουμανικες αρσεις 3*12

Προβολες 3*12

Πρεσσα 4*8

Γαμπες

Κοιλιακοι

Ανω

Επικλινης με μπαρα 4*8

Ανοιγμα 3*12

Καθιστη κωπηλατικη 3*12

T row 4*8

Εκτασεις ωμων 3*12

Χερια

Κατω

Αρσεις με τραπμπαρ 3*12

Σκουοτ με μπαρα ή σουμο 3*12

Εκτασεις τετρακεφαλλων 3*15

Legcurl 3*15

Γαμπες

Κοιλιακοι

Σαββατο ανω σωμα διορθωσε με κοκκινο

Φωταρε ευχαριστώ , εσυ εισαι γυμναστηριακο πρότυπο συν ενα σωρό άλλα !!!

και επειδή εγώ ξέρω πέντε πράγματα κυρίως απο πειθαρχεία και  μπορώ να καταλάβω τι προσπάθεια , τι θέληση και  τι ψυχή   χρειάζεται για να κάνεις όλα αυτά που κάνεις , άπλα σου βγάζω το καπέλο !

respect φίλε .. 

• Like 4

Μια χαρά φαίνεται. Δεν κατάλαβα...Θες να σου βάλω εγώ το Σάββατο? Δεν ξέρω τα lagging σημεία σου για να σου πω τι να κάνεις.

Δεν θελω το σαββατο, το σαββατο θα το κανω σαν complex workout,αν αυτα που εβαλα ανω κατω κορμο, εχουν καπου λαθος και θες να πεις καποια αλλαγη

Ήθελα να δω τις δυνάμεις μου κι έκανα 40 λεπτά στατικό ποδήλατο. Το κοντέρ έδειξε 11χλμ. Νομίζω ειναι καλός χρόνος για αρχάριο, τι λετε wizzy/Σπεκτ;

Παράλληλα με τα βάρη θέλω να αποκτήσω αντοχή ωςτε να τρέξω στον ημιμαραθώνιο τον Οκτώβρη στα Σαλονικα. Προπόνηση αντοχής θα κάνω κυρίως το καλοκαίρι, τώρα δίνω έμφαση στα βάρη ομως μου φαίνονται πολλές 3 μέρες ξεκούρασης κι έτσι τις 2 θέλω να τρέχω για μισή με μια ώρα και μια μέρα μόνο να μην κάνω τίποτα.

Έχω πολύ ενέργεια. Έτσι ειναι, άμα είσαι 18αρης κι όχι παππούς σαν τον Μαους... :P

• Like 2

Μια χαρά είσαι λιβε. Γιάννη το τρέξιμο ρυθμισε το καλά όσον αφορά την διατροφή. Θα χρειαστεί να ανεβάσεις θερμίδες (αν θυμάμαι καλά σε bulk είσαι τώρα)

• Like 2

Ναι, το ξέρω. Και η μόνο η αλλαγή σε βαριά προπόνηση είχε άμεσο τίμημα αφού βρέθηκα μείον ενα κιλό σήμερα στη ζυγαριά. Ίσως να παίζουν τα νερά, δεν ξέρω. Θα ζυγιστω ξανά την Τετάρτη να δω εξέλιξη.

Πάντως μυϊκά δεν έπεσα κι αυτό ειναι το πιο σημαντικό.

• Like 1

• Moderators

καλα εισαι γιαννη! αν θες να φτιαξεις λιγο αντοχη οσο θα σαι σε γυμναστηριο κανε διαλλειματικη στο διαδρομο! πχ 2 στο 6 1 στο 9 2στο 6 1 στο 10 κτλ για 20-30 λεπτα και θα σαι κομπλε! εχε υποψη σου ομως οτι διαδρομος με εξω καμια σχεση

• Like 1

Βραδινό homemade πίτα ,τρωω γερά να κρατήσω τα μυικά μου κιλα μεχρι να ξαναρχίσω γυμναστική γιατι αντε να τα ξαναπάρω μετα .

0425.jpg

• Like 6

καλα εισαι γιαννη! αν θες να φτιαξεις λιγο αντοχη οσο θα σαι σε γυμναστηριο κανε διαλλειματικη στο διαδρομο! πχ 2 στο 6 1 στο 9 2στο 6 1 στο 10 κτλ για 20-30 λεπτα και θα σαι κομπλε! εχε υποψη σου ομως οτι διαδρομος με εξω καμια σχεση

Κάνε κανένα barbell complex

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...