Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκέφτομαι να βγαίνω βόλτες με το ποδήλατο βράδια , αν όχι τώρα όταν ζεστάνει ο καιρός και θέλω τη γνώμη σας , με 2 φωτάκια μπρος πίσω λέτε να είμαι visible για τα αμάξια ? δεν έχω σκοπό βέβαια να πηγαίνω μες τη μέση ή να οδηγώ careless αλλα μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα να κάνω αποστάσεις 10-15χιλιομέτρων να πάω κ άλλων τόσων να έρθω σε άδειους ουσιαστικά δρόμους, γιατι έχω γυρίσει πολλές φορές με τα πόδια και τέτοια ώρα δεν υπήρχε ψυχή. Όταν λέω νύχτα εννοώ ξημερώματα 4 το πρωί πχ , αλλα όχι Κυριακές για να αποφεύγω τους πιωμένους του Σαββατόβραδου  

Πολυ γαματο, ειδικα αν εχεις μερος στην πολη σου.Το κανω και γω αρκετες φορες το καλοκαιρι αλλα μονο με φωτακι πισω γιατι μπροστα ολο ξεχναω να το βαλω.Πιστευω πως με εκεινο το μπροστινο που σπαει μπαλες οταν αναβοσβηνει (αυτο που πουλανε οι πλανοδιοι) εισαι οκ.

Εγω βρηκα ενα πεταμενο στο δρομο της CAT που δουλευει κομπλε αλλα ακομα να το κολλησω πανω :3

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

εννοείτε μπρος και πίσω φωτάκι , εδώ έλεγα να βάλω κ άλλα , μη σου πω ένα κράνος με φως θα ήταν μπαμ 

Βαλε στο κρανος αντανακλαστικο μωρε νταξει, πιστευω θα ειναι αρκετο. Ειδικα αν ειναι σε ολη την περιμετρο του κρανους.Αμα βαλεις φως θα εισαι σαν ανθρακορυχος :P

• Like 2

Αντανακλαστικά σε πετάλια και ρόδες εννοείται και ανοιχτόχρωμα ρούχα.

σωστός! ;)

Βαλε στο κρανος αντανακλαστικο μωρε νταξει, πιστευω θα ειναι αρκετο. Ειδικα αν ειναι σε ολη την περιμετρο του κρανους.Αμα βαλεις φως θα εισαι σαν ανθρακορυχος :P

κάγκουρας κ έτσι,  αχχα

--------------------------------------------------------------------------------------------

0:28 απ τα ποιο epic-κλάμα-αστεία πράγματα σε lifting video

• Like 2

ρε παιδιά τα πιτάκια κ όλα αυτά που φτιάχνουμε με αυγά , βρώμη κλπ μπορούμε να τα καταψύχουμε ? ή χαλάει κατι ?

σκέφτομαι να φτιάξω κανα ταψί μεγάλο (της πίτσας) και να το κόψω σε κομμάτια να έχω για μέρες

Η πίτα που κάνω ειναι έρχεται μεγάλη. Την κόβω σε κοματια μεγέθους φέτας ψωμιού και τα βάζω στο ψυγείο. Μέχρι και 7 μέρες μετά ειναι μια χαρά. Λίγο ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων αν σε χαλάει να τη φας κρύα κι είσαι έτοιμος!

• Like 1

Η πίτα που κάνω ειναι έρχεται μεγάλη. Την κόβω σε κοματια μεγέθους φέτας ψωμιού και τα βάζω στο ψυγείο. Μέχρι και 7 μέρες μετά ειναι μια χαρά. Λίγο ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων αν σε χαλάει να τη φας κρύα κι είσαι έτοιμος!

δε με χαλάει να φάω κρυο φαγητό , πάντα μαγειρεύω κρέατα κλπ για 5-6 μέρες , αλλα αναρωτιέμαι τώρα όλα αυτά που φτιάχνουμε με αυγά βρώμη κλπ καταψύχονται ? ή χαλάει κάτι ? όχι απο θέμα γεύσεις απο θέμα θρεπτικών συστατικών 

Για να καταλάβεις πόσο δε με χαλάει μια φορά ξέχασα να ξεπαγώσω μοσχαρίσιο μπιφτέκι κ το πήρε απο το ψυγείο και το δάγκωνα έτσι σιγά σιγά μέχρι να ξεπαγώσει αλλα ήταν ofc καλοκαίρι κ είχε φάση οτι με δρόσιζε , δεν κάνω πλάκα :P

• Like 1

Νταξ, το χεις κάψει, εντελώς ομως :)

Μη λες καταψυχονται ρε, αυτό σημαίνει κατάψυξη. Εγω μιλάω για ψυγείο. Εκεί αντέχουν μια βδομάδα σίγουρα, το λέω απο προσωπική εμπειρία.

Νταξ, το χεις κάψει, εντελώς ομως :)

Μη λες καταψυχονται ρε, αυτό σημαίνει κατάψυξη. Εγω μιλάω για ψυγείο. Εκεί αντέχουν μια βδομάδα σίγουρα, το λέω απο προσωπική εμπειρία.

αυτό εννοώ , στην κατάψυξη !! 

δε θέλω να μαγειρέψω για 5-6 μέρες , πχ να φτιάξω δυο ταψιά για το μήνα  :-D

Μου προτεινε ο γυμναστης να κανουμε μαζι προπονηση.

Αλλα δεν με βολευει η ωρα που κανει. Καντεμια.

Μου ειπε να το αλλαξω απο τετραημερο σε τριημερο αλλα αλλα να χτυπαω ποδια πλατη δυο φορες στηθος μια ή πλατη στηθος δυο, ποδια μια.

Σκεφτηκα το πρωτο.

Δευτερα πλατη δικέφαλο

Τριτη ποδια ωμοι

Τεταρτη ρεπο

Πέμπτη στηθος τρικεφαλο

Παρασκευη προγραμμα δευτερας

Σαββατο προγραμμα τριτης.

Ποιο απο τα δυο να διαλεξω;

Το δευτερο μου φαινεται και βαρυ, λεω να το επιχειρησω

Θα γινει δευτερα day1 τριτη day2 πεμπτηday3 παρασκευηday1 σαββατοday2 οπου

post-223961-0-84409200-1453050076_thumb.png

post-223961-0-31731500-1453050098_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σμρ είχα απειρα μια όρεξη να βγω να τρέξω μέχρι να πεθάνω 5-6 χιλιόμετρα τα κάνα σε γρήγορο ρυθμό

Αύριο γράφω διαγώνισμα και που χρόνος

Ίσος μέσα στην εβδομάδα μπορέσω και πάω

Α!όταν πήγαινα και έτρεχα(έχω να πάω πέντε μήνες) ετρεχα σε τσιμέντο δίπλα στο ποτάμι..καλή φάση...μήπως θα ταν καλυτερο να πάω στο γήπεδο που είναι με ταρτάν η μικρό το κακό γτ βαριέμαι να τρέχω εκεί,θέλω να αλλάζω παραστάσεις

Επεξ/σία από kostas.mouts4

Ποιο απο τα δυο να διαλεξω;

Το δευτερο μου φαινεται και βαρυ, λεω να το επιχειρησω

Θα γινει δευτερα day1 τριτη day2 πεμπτηday3 παρασκευηday1 σαββατοday2 οπου

Λίβε δεν μου αρέσει τίποτα από τα δύο. Είσαι μόνο μεταξύ αυτών ή απλά ψάχνεις ?

Γενικά, το τι πρόγραμμά κάνουμε, δεν είναι σαν τα ψώνια, "α να δω κι αυτό, ωραίο φαίνεται" κτλπ. Πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος που επιλέγουμε κάτι.

• Like 2

Σμρ είχα απειρα μια όρεξη να βγω να τρέξω μέχρι να πεθάνω 5-6 χιλιόμετρα τα κάνα σε γρήγορο ρυθμό

Αύριο γράφω διαγώνισμα και που χρόνος

Ίσος μέσα στην εβδομάδα μπορέσω και πάω

Α!όταν πήγαινα και έτρεχα(έχω να πάω πέντε μήνες) ετρεχα σε τσιμέντο δίπλα στο ποτάμι..καλή φάση...μήπως θα ταν καλυτερο να πάω στο γήπεδο που είναι με ταρτάν η μικρό το κακό γτ βαριέμαι να τρέχω στο εκεί,θέλω να αλλάζω παραστάσεις

Εμενα το τσιμεντο μετα απο 4-5 χλμ με ενοχλει στο τρεξιμο (τρεχω παραλια Θεσ/νικης).Ισως φταινε και τα παπουτσια μου που ειναι οτι ναναι αλλα γενικα το πολυ τρεξιμο σε τσιμεντο δεν κανει καλο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...