bosei Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ψαγμένοι είστε εδώ Μπα, mental masturbation είναι για να έχουμε κάτι να λέμε κι εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εννοεις καθισματα με narrow stance? Ισχυει οτι κανει target πιο πολυ τους τετρακεφαλους αλλα εμενα παραβγαινουν εξω τα γονατα και με τραβανε αν ανεβασω κιλα. Οι φτέρνες σχεδόν ακουμπάνε, τα γόνατα και οι μύτες κοιτάνε προς τα έξω, όχι παράλληλα. Ανάλογα δηλαδή με τα κανονικά squats. Καλά εγώ το πάω με bodyweight και βάζω κανένα 10κιλο παραπάνω (ακόμη όχι στα close). Απλά μετά δυσκολεύω άσκηση για να προχωρήσω. δεν ξέρω πότε θα φύγει το λίπος από κει... έχω βάλει ως πρωτεύον να μεγαλώσω τώρα ώμους ώστε να μην μου χτυπάει άσχημα το λίπος στο σημείο εκείνο Γενικότερα πως είσαι από λίπος; Αν έχεις μόνο εκεί, λογικά θα είναι τίποτα κληρονομικό. Αντί να μαζεύεις ας πούμε στους γλουτούς και στα μπούτια που μαζεύουν πολλές, βάζεις στα μπράτσα. Πολύ δυνατός στα push ups: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Το χω δει αυτο που λες.Νομιζα οτι εννοουσες κλειστα ποδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 4.5kg μπασμάτι στα 7.7€ next week lidl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλα απορω με εσας που στε Θεσσαλονίκη/Αθηνα. Εχετε τοσες επικογες. Ολικης βρωμη το μισο κιλο εδω που ειμαι 1,50€, στην Θεσσαλονίκη στα καταστηματα εν καρπω 2€ βρωμη ολικης 1 κιλο. Ακομα εχετε εκατο λαικες. Οι μπανανες στην λαικης της περιοχης μου κανουν 1€ το κιλο. Τα κοτοπουλα που ναι 1,200 τρια δεκα ευρω. Εκει μαλλον ολο θα ναι πιο φθηνα. Λιναροσπορος 2,10 τα 700γρ εδω σχεδον διιπλασια τιμη. Το πλιγούρι στα μαγαζια οπως γαλαξια 1,40 το μισο κιλο, λαικη 2€ το ενα κιλο. Το μονο φθηνο στο λιντ αυτη την εβδομαδα ειναιι το φυστικοβουτυρο και τα αμυγδαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλα απορω με εσας που στε Θεσσαλονίκη/Αθηνα. Εχετε τοσες επικογες. Ολικης βρωμη το μισο κιλο εδω που ειμαι 1,50€, στην Θεσσαλονίκη στα καταστηματα εν καρπω 2€ βρωμη ολικης 1 κιλο. Ακομα εχετε εκατο λαικες. Οι μπανανες στην λαικης της περιοχης μου κανουν 1€ το κιλο. Τα κοτοπουλα που ναι 1,200 τρια δεκα ευρω. Εκει μαλλον ολο θα ναι πιο φθηνα. Λιναροσπορος 2,10 τα 700γρ εδω σχεδον διιπλασια τιμη. Το πλιγούρι στα μαγαζια οπως γαλαξια 1,40 το μισο κιλο, λαικη 2€ το ενα κιλο. Το μονο φθηνο στο λιντ αυτη την εβδομαδα ειναιι το φυστικοβουτυρο και τα αμυγδαλα Άσε εδώ Κατερινη έφαγα τον τόπο Να βρω παστεριωμένο Ασπράδι αυγού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Άσε εδώ Κατερινη έφαγα τον τόπο Να βρω παστεριωμένο Ασπράδι αυγού.. Εκει μασουτη δεν εχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εκει μασουτη δεν εχεται; ναι μονο εκει βρηκα..τα πηρα ολα με την σειρα και τον αφησα στο τελος που και που βγαζουν και στα λιντλ Rob Bailey & The Hustle Standard ετοιμαζουν νεο αλμπουμ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μου προτεινε ο γυμναστης να κανουμε μαζι προπονηση. Αλλα δεν με βολευει η ωρα που κανει. Καντεμια. Μου ειπε να το αλλαξω απο τετραημερο σε τριημερο αλλα αλλα να χτυπαω ποδια πλατη δυο φορες στηθος μια ή πλατη στηθος δυο, ποδια μια. Σκεφτηκα το πρωτο. Δευτερα πλατη δικέφαλο Τριτη ποδια ωμοι Τεταρτη ρεπο Πέμπτη στηθος τρικεφαλο Παρασκευη προγραμμα δευτερας Σαββατο προγραμμα τριτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πλάτη ντουλάπα νιώθω ότι αποκτώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα στη συνταγή για τις πίτες να βάλω γιαούρτι αντί για γάλα και βγήκε πολύ αφράτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδιά τα πιτάκια κ όλα αυτά που φτιάχνουμε με αυγά , βρώμη κλπ μπορούμε να τα καταψύχουμε ? ή χαλάει κατι ?σκέφτομαι να φτιάξω κανα ταψί μεγάλο (της πίτσας) και να το κόψω σε κομμάτια να έχω για μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδιά τα πιτάκια κ όλα αυτά που φτιάχνουμε με αυγά , βρώμη κλπ μπορούμε να τα καταψύχουμε ? ή χαλάει κατι ? σκέφτομαι να φτιάξω κανα ταψί μεγάλο (της πίτσας) και να το κόψω σε κομμάτια να έχω για μέρες Χαχαχα τι σκέφτηκε ο τρελός Φίλε εγώ μια φορά που έκανα πιτακια και γτ μου είχε τύχει κάτι τις έβαλα ψυγείο να τις φάω αργότερα Απαισιες με το ζόρι της έφαγα,τρώγονται απευθείας κάτι σαν το ψάρι ένα πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχα τι σκέφτηκε ο τρελός Φίλε εγώ μια φορά που έκανα πιτακια και γτ μου είχε τύχει κάτι τις έβαλα ψυγείο να τις φάω αργότερα Απαισιες με το ζόρι της έφαγα,τρώγονται απευθείας κάτι σαν το ψάρι ένα πράγμα εγω και νικος δεν εχουμε τοσο θεμα με το φαγητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 σκέφτομαι να βγαίνω βόλτες με το ποδήλατο βράδια , αν όχι τώρα όταν ζεστάνει ο καιρός και θέλω τη γνώμη σας , με 2 φωτάκια μπρος πίσω λέτε να είμαι visible για τα αμάξια ? δεν έχω σκοπό βέβαια να πηγαίνω μες τη μέση ή να οδηγώ careless αλλα μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα να κάνω αποστάσεις 10-15χιλιομέτρων να πάω κ άλλων τόσων να έρθω σε άδειους ουσιαστικά δρόμους, γιατι έχω γυρίσει πολλές φορές με τα πόδια και τέτοια ώρα δεν υπήρχε ψυχή. Όταν λέω νύχτα εννοώ ξημερώματα 4 το πρωί πχ , αλλα όχι Κυριακές για να αποφεύγω τους πιωμένους του Σαββατόβραδου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις