bosei Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν το θυμόμουν αλλά και πάλι δεν είμαι της άποψης να μην το κάνει καθόλου. Εφόσον θέλει φυσικά και του αρέσει η άσκηση μπορεί σιγα σιγα να την επαναφέρει και να ρωτήσει εδώ πληροφορίες για το πως να την κάνει πιο ασφαλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγώ που έκανα μια προπόνηση μαζί του θα πρότεινα να μείνει στην πρέσα και τα βάρη, να βάλει κάνα 5κιλο αυτό το χρόνο και μετά squat. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το πρόβλημα στη μέση ήταν μυικό κι ενώ με ταλαιπωρούσε 2 μήνες (πήρα και 20 μέρες φάρμακα), έφυγε μόλις άρχισα γυμναστηριο. Κάποια μαλακία έκανα όταν γυμναζόμουν σπίτι τελικά. Άλεξ εμείς θα τα πούμε με πμ, θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα. Δάσκαλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Lol ότι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέγας μπρο σήμερα. 8 set πάγκο. 5 κανονικό με παύση και 3 με κλειστή λαβή με 2 sec παύση. Στην κανονική εκτέλεση έκανα 5 set των 4 reps με 80 κιλά και το τελευταίο σετ τελείωσε με RPE 7,5 (δηλαδή είχα σίγουρα άλλες 2 rep και μπορεί 3η). Τώρα με την θλάση βρήκε να έχω δύναμη στον πάγκο που δεν έχω καν την κανονική μου τεχνική. Περιμένω να ξεπριστω κιολας να βγάλω την τελευταία φώτο πριν το στρατό για να έχω να κλαίω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Bjj σήμερα ,καλά πήγε. Θέλει δουλειά το καρδιοαναπνευστικό. Άντε να βρεις καιρό για όλα Σημαντικό αγαθό ο ελεύθερος χρόνος με τα απαραίτητα μπικικίνια. Κρίμα που το ένοιωσα καλά τώρα στην δύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ας βαλω και γω μια με τα χερια σημερα που εκανα μιας και δεν εχω βαλει ποτε! (click for actual size) Τρικεφαλο δεν εβαλα γιατι δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα, ημουν στην κοσμαρα μου.Next time! Το πιστευω παντως πως τα χερια μου θα ηταν το τελευταιο και πιο δυσκολο σημειο για να γραμμωσουν πανω μου..μεχρι και κοιλιακους ειχα δει περυσι αλλα τα χερια τιποτα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ας βαλω και γω μια με τα χερια σημερα που εκανα μιας και δεν εχω βαλει ποτε! (click for actual size) 12540023_10207030823747637_1942914737_n.jpg 12576194_10207030824147647_580437482_n.jpg Τρικεφαλο δεν εβαλα γιατι δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα, ημουν στην κοσμαρα μου.Next time! Το πιστευω παντως πως τα χερια μου θα ηταν το τελευταιο και πιο δυσκολο σημειο για να γραμμωσουν πανω μου..μεχρι και κοιλιακους ειχα δει περυσι αλλα τα χερια τιποτα αυτό με τον 3φαλο ξαναπες το... και γω λιπώνω σε κείνο το σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 αυτό με τον 3φαλο ξαναπες το... και γω λιπώνω σε κείνο το σημείο Περυσι ηταν πολυ καλυτερα, φετος δε ξερω τι εγινε και θολωσε ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 αυτό με τον 3φαλο ξαναπες το... και γω λιπώνω σε κείνο το σημείο Νομίζω είναι συνηθισμένο στις γυναίκες αυτό. Κάτω από τους δικέφαλους. Είχα χθες leg-day. Εκτός από τα weighted squats, sumo squats & (reverse) calve raises προχώρησα σε πιο δύσκολη άσκηση: Close squats. Οι τετρακέφαλοι είναι "κατεστραμένοι". Στη ουσία είναι σαν τα κανονικά squats με μεγαλύτερη πίεση στους τετρακέφαλους. Δοκιμάστε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω είναι συνηθισμένο στις γυναίκες αυτό. Κάτω από τους δικέφαλους. Είχα χθες leg-day. Εκτός από τα weighted squats, sumo squats & (reverse) calve raises προχώρησα σε πιο δύσκολη άσκηση: Close squats. Οι τετρακέφαλοι είναι "κατεστραμένοι". Στη ουσία είναι σαν τα κανονικά squats με μεγαλύτερη πίεση στους τετρακέφαλους. Δοκιμάστε το. Εννοεις καθισματα με narrow stance? Ισχυει οτι κανει target πιο πολυ τους τετρακεφαλους αλλα εμενα παραβγαινουν εξω τα γονατα και με τραβανε αν ανεβασω κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω είναι συνηθισμένο στις γυναίκες αυτό. Κάτω από τους δικέφαλους. Είχα χθες leg-day. Εκτός από τα weighted squats, sumo squats & (reverse) calve raises προχώρησα σε πιο δύσκολη άσκηση: Close squats. Οι τετρακέφαλοι είναι "κατεστραμένοι". Στη ουσία είναι σαν τα κανονικά squats με μεγαλύτερη πίεση στους τετρακέφαλους. Δοκιμάστε το. δεν ξέρω πότε θα φύγει το λίπος από κει... έχω βάλει ως πρωτεύον να μεγαλώσω τώρα ώμους ώστε να μην μου χτυπάει άσχημα το λίπος στο σημείο εκείνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τωρα το βραδακι(11¨20 ) επρεπαι να συμπληρωσω αλλα 60-70γρ υδατανθρακα και δεν ειχα καθολου ορεξη για μασα βλεπω το καλαμποκι και λεω ας κανω ποπκορν..παντως τα μακροθρεπτικά συστατικά δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο το ρυζι αν και λιγο το λαδι,λιγο το αλατι +περιττες θερμιδες..καλη επιλογη παντως θα τρωω πιο συχνα δεν συγκρινεται βεβαια http://www.clickatlife.gr/diatrofi/story/13325απλα ως μια εναλακτικη Υπάρχει κτ αλο εκτός από τα κλασικά πατάτα βρωμη ρυζι Όχι Γιάννη. Bioscience. Επειδή είναι καταβολικη ορμονη νομίζουν ότι οι acute εκκρισεις είναι κακό πράγμα. Στην πραγματικότητα, σε έρευνα που κάνανε βρήκαν, μεταξύ άλλων ορμονων, πως η εκκριση της έχει το μεγαλύτερο correlation με υπερτροφια.Από αυτά που είπες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑΠολύ ψαγμένοι είστε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 πλιγούρι, όσπρια, ρυζάλευρο, http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=24828 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τωρα το βραδακι(11¨20 ) επρεπαι να συμπληρωσω αλλα 60-70γρ υδατανθρακα και δεν ειχα καθολου ορεξη για μασα βλεπω το καλαμποκι και λεω ας κανω ποπκορν..παντως τα μακροθρεπτικά συστατικά δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο το ρυζι αν και λιγο το λαδι,λιγο το αλατι +περιττες θερμιδες..καλη επιλογη παντως θα τρωω πιο συχνα δεν συγκρινεται βεβαια http://www.clickatlife.gr/diatrofi/story/13325απλα ως μια εναλακτικη τρώω συχνά ποπ κορν τα σπάει , ιδικά με καμια movie 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις