Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 reverse rear delt fly φοβερη για τη συγκεκριμενη μοιρα αυτή κάνω σκυφτός χωρίς πάγκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αληθεια ποια μοιρα λενε αρπαζει πιο αργα συνηθως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Α, αν και δεν τον πάω πλέον τον Pakulski, ο τύπος προτείνει μία super εκτέλεση για reverse rear delt flies. Δεν την βρίσκω στο youtube αλλά την είχα δει σε video στο πρόγραμμά του (υπάρχει σε torrent-άδικα). Για όποιον μπορεί να καταλάβει θα την εξηγήσω. Λοιπόν, έτσι όπως είμαστε σκυφτοί, αντί να κάνουμε την κλασική κίνηση που υπάρχει και πολύ μεγάλο scapula retraction, πριν καν αρχίσουμε την κίνηση, κάνουμε protract τις ωμοπλάτες και ανεβάζουμε τα χέρια χωρίς όμως να υπάρχει κίνηση στις ωμοπλάτες και σταματάμε όταν αρχίζουμε να νιώθουμε τις ωμοπλάτες να πηγαίνουν για retraction. Site: εδώ τι είναι retraction-protraction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 @Liverpool Ποιες λέμε "στρατιωτικές κάμψεις"; Για ώμους θα μπορούσες να κάνεις beast push-ups (χωρίς τους κρίκους): https://youtu.be/Kjaa1OOxAtE?t=38s ή και handstand push-ups (πιάνουν πολύ και χέρια και traps) με πόδια πάνω σε τοίχο. Αναλόγως τη δύναμή σου τα χρησιμοποιείς για ζέσταμα ή για working sets. Επίσης, arnold presses. Πολύ καλές. Είμαι υπέρ των ασκήσεων που περιλαμβάνουν κίνηση. Νομίζω περιέγραψες ότι κάνεις lateral raises. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 reverse rear delt fly φοβερη για τη συγκεκριμενη μοιρα Ανέκαθεν νόμιζα ότι η συγκεκριμένη άσκηση γυμνάζει ραχιαίους (εστίαση στους ραχιαίους της ωμοπλάτης). Προφανώς, νόμιζα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Σιγα μην τον αφησει. Η πυραμιδα ή ντροπ σετ ή σουπερ σετ για να καιγεται Αυτό. Δε θα με αφήσει, δεν είναι σιδεράδικο. Εδώ του είπα να κάνω σκουοτ ελεύθερο και με στραβοκοίταξε. Σε γκόμενες απευθύνεται κυρίως, εγώ είμαι σε άλλη φάση. Θα ολοκληρώσω το μήνα που τον έχω πληρωμένο και θα ψάξω αλλού, υπάρχουν άλλα 2 τελικά στην περιοχή. Πάω για άνω σώμα σήμερα, εκεί τουλάχιστον έχει καλά μηχανήματα, μπορώ να φορτώσω. Μιλούσα με έναν παλιό μποντιμπιλντερά και μου είπε η προπόνηση να μην κρατάει πάνω από μία ώρα. Κάτι με την κορτιζόλη έλεγε κι ότι αν κάνω παραπάνω μου γυρνάει μπούμερανγκ. Καλά τα έλεγε ή bro science; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γενικά Γιάννη ισχύει αυτό για τη μία ώρα αν και δεν ξέρω κατά πόσο έχει διαφορά στο επίπεδο μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στο party της δουλειάς, κέρδισα ένα μήνα δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο crossfit - ω, λα λα! To γυμναστήριο είναι αυτό. Θα περάσω μια βόλτα την επόμενη εβδομάδα να δω τι "παίζει". Σκέφτομαι ότι ακόμα και μόνο για πειραματισμό, θα ήταν καλά να πήγαινα - εάν πάω, ελπίζω να μην τραυματιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στο party της δουλειάς, κέρδισα ένα μήνα δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο crossfit - ω, λα λα! To γυμναστήριο είναι αυτό. Θα περάσω μια βόλτα την επόμενη εβδομάδα να δω τι "παίζει". Σκέφτομαι ότι ακόμα και μόνο για πειραματισμό, θα ήταν καλά να πήγαινα - εάν πάω, ελπίζω να μην τραυματιστώ. Χαχά! Κάπου στο link που έδωσες λέει - Wheelchair accessible transportation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Σκεφτηκα αν ειναι εφικτο γιαννη και δεν κινδυνευεις απο τραυματισμους, να κανεις πρεσσα με ενα ποδι εναλλαξ, οπως στις προβολες με λιγοτερα κιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Όχι Γιάννη. Bioscience. Επειδή είναι καταβολικη ορμονη νομίζουν ότι οι acute εκκρισεις είναι κακό πράγμα. Στην πραγματικότητα, σε έρευνα που κάνανε βρήκαν, μεταξύ άλλων ορμονων, πως η εκκριση της έχει το μεγαλύτερο correlation με υπερτροφια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερα να μην σκεφτόμαστε ώρα αλλά volume προπόνησης. Αν το volume είναι σωστό για κάποιον natural που πάει 4 φορές και πάνω, η προπόνηση είναι κοντά στα 45 λεπτά με μια ώρα. 3 φορές που θα είναι full body, περίπου 1:15 λεπτά κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τελικά τα πράγματα πήγαν καλύτερα απ ότι περίμενα. Του μίλησα για την πρέσα και μου έδειξε ενα εξάρτημα που βάζουν στο μηχάνημα που προσομοιώνει τον πάγκο στο στήθος και το μετατρέπει σε πρέσα ποδιών στο στυλ που θέλω. Τη δοκίμασα κι ειναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! Επίσης, μαξαρα στα 80 κιλά και παει μέχρι τα 150. Χλιδα! Αναφορικά με το ελεύθερο σκουοτ, δεν έχει θέμα, αλλα ξαφνιάστηκε γιατί είμαι ο 1ος που το ζητάει (dafaq!). Όλοι προτιμούν το μηχανικό. Του είπα ότι στο ελεύθερο δουλεύουν και οι σταθεροποιητικοι μυς. Μου αντιπρότεινε προβολές που επίσης δουλεύουν σταθεροποιητικους μυς και δεν επιβαρύνουν τη μέση. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Squat Γιάννη, τι συζητάμε. Προβολές αν θες σαν συμπληρωματικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ναι, αλλά ο Γιάννης έχει μια ευαισθησία στη μέση ή, τουλάχιστον, αυτό κατάλαβα από ένα post που έκανε πριν κάποιο καιρό μετά από μια διαδρομή με την κόρη του στους ώμους του. Οπότε, εάν το squat τυχόν επιβαρύνει την κατάσταση, γιατί να το διακινδυνεύει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις