Votritis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ρε συ πήγα να το κατεβάσω επειδή μ αρέσουν τα εγα με φυλακές κτλ αλλα βλέπω βαθμολογία 2 !!! τι φάση ? http://www.small-industry.com/movie-ma39f7d5ee3.html Δες αυτο http://www.imdb.com/title/tt1242422/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Έχω σοβαρό θέμα. Η πρέσα ειναι απο αυτές με τις πλάκες που επιλέγεις το βάρος που θες και σπρώχνοντας παει το σώμα προς τα πίσω όχι τα πόδια μπροστά (νομίζω λέγετε οριζόντια πρέσα). Το θέμα ειναι ότι κάνω 14επαναληψεις με τα 100 κιλά που έχει για μέγιστο. Αργές, ελεγχόμενες επαναλήψεις. Σκέφτομαι να φορτώσω πολύ σε σκουοτ, leg curls και μηριαίους και να την αφήσω για το τέλος μπας και η κούραση με κρατήσει πίσω και γίνει δουλειά με τα 100 κιλά που έχει. Πολύ χαλαστηκα ομως, εγω ήθελα την πρέσα που κάναμε με τον Αλεξ. Γι αυτό το λόγο πήγα τζιμ γμτ! Γιάννη μπορείς να κάνεις είτε αυτό που λες, να την βάλεις στο τέλος όταν είσαι κουρασμένος. Αυτή βέβαια είναι λύση που θα κρατήσει 1-2 μήνες. Μετά, ακόμα και στο τέλος 20άρες θα παίζεις. Μία άλλη λύση είναι να φορτώνεις 20κιλους δίσκους εκεί που είναι οι fix πλάκες. Κάπως Site: έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σιγα μην τον αφησει. Η πυραμιδα ή ντροπ σετ ή σουπερ σετ για να καιγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δες αυτο http://www.imdb.com/title/tt1242422/ το χω δει αυτό ειναι εργαρα ! --- γιαννη αυτο που λεει ο μπος εννοούσα , σε ολα σχεδον τα μηχανήματα μπορεις να προσθέσεις κιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 παιδια για τους λιποδιαλύτες τη γνώμη έχετε? είχα μια συζήτηση με γνωστό και με είπε οτι η γυναίκα του παίρνει. κάνουν τίποτα? (σε συνδιασμό πάντα διατροφής - εκγύμνασης), παρενέργειες έχουν? λιποδιαλύτες πραγματικοί που κάνουν αυτό που λέει οι λέξη , διαλύουν το λίπος έμμεσα ή άμεσα πχ ανεβάζοντας τον μεταβολισμό μετατρέποντας carbs +γλυκογόνο σε θερμότητα (επικίνδυνο για καλοκαιρινούς μήνες) υπάρχουν , είναι παράνομες ουσίες και θα σε σκοτώσουν υπάρχουν 2 με ουσιαστικό αποτέλεσμα που χρησιμοποιούνται απο κάποιους "αθλητές" η μία νεκρώνει καρδιακό μυικό ιστό , δηλαδή ιστό που δεν αναπλάθεται και στην καλύτερη περίπτωση με "σωστή" χρήση έχεις μια άσχημη εμπειρία (μοιάζεις με πρεζάκια , τρέμουλο ,η φυσιολογική/σταθερή σου θερμοκρασία 24/7 είναι 38 με 38+ και ο κόσμος σε κοιτάζει περίεργα) στην χειρότερη περίπτωση θάνατος αλλα δεν είναι τόσο επικίνδινο όπως το επόμενο και πολύ ποιο δυνατό compound (όσο ποιο δυνατό τόσο περισσότερος κίνδυνος , έτσι πάει με ΟΛΑ). Η δεύτερη και ποιο δυνατή ουσία μέχρι πριν κάποια χρόνια ήταν συστατικό για να ανατινάζουν ορυχεία . Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως rat poison και έχει σκοτώσει τελευταία αρκετούς . Ο θάνατος είναι φρικτός, φαντάσου να ψήνεσαι εσωτερικά , να νιώθεις οτι το σώμα σου έχει πάρει φωτιά και κανείς να μην μπορεί να σε βοηθήσει σε περίπτωση overdose που σημαίνει άμεσος θάνατος ακόμα και αν βρίσκεσαι σε κρεβάτι νοσοκομείου με τους καλύτερους γιατρούς πριν πάρεις τη δόση. (λέμε τώρα). Η "σωστή χρήση" το success story αν μπορείς να το πεις έτσι θέλει το χρήστη να είναι αδύναμος , να νιώθει σκατά όλη μέρα , να μη μπορεί να βγάλει προπόνηση όμως το λίπος να χάνετε δια μαγείας (μέχρι και 4kg την εβδομάδα pure fat) και οι μυς να συγκρατούνται 100% ακόμα και με low cal diet (γιαυτό νιώθουν σκατά κλπ επειδή ρίχνουν τις θερμίδες στο διάολο , λόγο οτι μπορούν , δεν θα χάσουν ίχνος μυ). και για να το κάνω ποιο λιανά σχετικά με την δεύτερη ουσία που εσκεμμένα δεν γράφω το όνομα της μιας κ πολλοί παρακολουθούν ..με αρκετά ψυχολογικά που απότι φαίνεται έχουν τα χαπάκια καραμέλες (γενικά λέω απότι έχουμε δει, όχι για το thread) είναι ποιο επικίνδυνη απ το να κάνει κάποιος χρήση των ισχυρότερων αναβολικών παρέα με speed + xtc , μετριέται σε mg και είναι σε κάψουλες , αν λοιπόν ο underground lab rat παπάρας που τη συσκεύαζε στο υπόγειο της μάνας του στις Φιλιππίνες ήταν μεθυσμένος-μαστουρωμένος ή απλά βλαμμένος και έκανε ένα μικρό λαθάκι θα μπορούσε να σκοτώσει τον οποιοδήποτε κακομοίρη που στράφηκε σε αυτή τη λύση. αυτό^ για να σου δείξω τι ειναι πραγματικά λιποδιαλυτής, πόσο δεν είναι λιποδιαλύτες ότι κυκλοφορεί στην αγορά , δηλαδή τι scam είναι πολλά supplements και τι κίνδυνο θα πρέπει να διατρέξει κάποιος που δεν θα στραφεί στο ποιο απλό μέσο για bodyfat loss , diet + training. sooooooo , diet + training , the only way , the best way 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αυριο εχω ωμους... Για ριχτε κανενα καλο προγραμμα. Κανω στρατιωτικες 4*8 Πιεσεις ωμων με αλτηρες 4*8 Ανοιγματα με αλτηρες μαζι με εκτασεις ωμων 3*10 Κωληλατικη ορθια 3*10 Τραπς 3*20 ντροπ σετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 προτάσεις ώμων ? εκτάσεις προς τα πίσω για side ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Για πέρνα από εδώ και πες τι score έβγαλες: http://www.sofeminine.co.uk/news-celebrities/natural-breasts-or-fake-boobs-celebrity-quiz-s1547209.html 50%,πλάκα είχε Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με κωλαράκια; Αυριο εχω ωμους... Για ριχτε κανενα καλο προγραμμα. Κανω στρατιωτικες 4*8 Πιεσεις ωμων με αλτηρες 4*8 Ανοιγματα με αλτηρες μαζι με εκτασεις ωμων 3*10 Κωληλατικη ορθια 3*10 Τραπς 3*20 ντροπ σετ Κωπήλατη λένε ότι είναι Από τις χειρότερες ασκησεις για ομους,πια η γνώμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κωπήλατη λένε ότι είναι Από τις χειρότερες ασκησεις για ομους,πια η γνώμη σας; κάνω 4 σετ συνήθως , 30-40-45-50kg , perfect form μέχρι σαγόνι και δεν είχα ποτέ την παραμικρή ενόχληση. Γνωρίζω κόσμο που είναι 50-60 χρονών και την κάνει 30-40 χρόνια χωρίς την παραμικρή ενόχληση οπότε όπως καταλαβαίνεις η γνώμη μου είναι πως If it's not broke, don't fix it , δηλαδή αν νιώθεις ενόχληση ή δεν σου βγαίνει η κίνηση ,ειναι άβολη κλπ διάλεξε μια άλλη άσκηση, αν πάλι σου φαίνεται κομπλέ δεν υπάρχει λόγος να μην την κάνεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 προτάσεις ώμων ? εκτάσεις προς τα πίσω για side ? Κοιτα τις κανω και αυτες πχ μια εβδομαδα θα κανω αυτο που εγραψα, την αλλη θα αφαιρεσω μια θα προσθεσω πχ προτασεις ή facepull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα τις κανω και αυτες πχ μια εβδομαδα θα κανω αυτο που εγραψα, την αλλη θα αφαιρεσω μια θα προσθεσω πχ προτασεις ή facepull θεωρώ τις προτάσεις βασική άσκηση για τους ώμους. Προσπάθησε όταν αλλάζεις ασκήσεις να αλλάζεις με αντίστοιχες που δουλεύουν το ίδιο σημείο. Όσο για side στο λέω γιατι οι περισσότεροι δεν δουλεύουν το πλαϊνό πίσω σημείο του ώμου , κάτι που δίνει ένα 3d look όπως παρακάτω εγώ δεν έκανα ασκήσεις για εκείνο το σημείο μέχρι που έφτασε να φαίνεται η διαφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Βαμπιράκο μου, την οπίσθια μοίρα δελτοειδή εννοείς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ναι πλαινό πίσω μέρος του ώμου το λέω μουεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ναι πλαινό πίσω μέρος του ώμου το λέω μουεχεχε reverse rear delt fly φοβερη για τη συγκεκριμενη μοιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 reverse rear delt fly φοβερη για τη συγκεκριμενη μοιρα Εγώ πάντως την σκαπουλάρω με κωπηλατική κυρίως και γενικά από τις ασκήσεις πλάτης. Όχι ότι έχω καμία φοβερή πίσω μοίρα ώμων αλλά αυτό που λένε ότι αν τις παραμελείς κάνει μεγάλη διαφορά εγώ δεν το έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις