DYEL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Γιατί μας λένε να κάνουμε διάδρομο στο γυμναστήριο για ζέσταμα; Θυμάμαι όταν πήγαινα γυμναστήριο είχαν πει οι γυμναστές να κάνουμε ζέσταμα σε διάδρομο ή ποδήλατο πριν ξεκινήσουμε με ο,τιδήποτε. Ο διάδρομος ήταν ό,τι πιο βαρετό υπήρχε και για μένα δεν έκανε και το τρελό ζέσταμα. (Το μόνο που ευχαριστιόμουν ήταν κάτι ποδήλατα, τα οποία ήταν σαν κανονικό ποδήλατα, απλά έβαζες δυσκολία με μία βαλβίδα. Όχι από εκείνα που κάθεσαι, τα ηλεκτρονικά.) Τουλάχιστον για μένα. Δε μπορώ να ζεσταθώ εύκολα, για πόδια ειδικά. Θέλω τρέξιμο (μαζί με όλες τις ανάλογες ασκήσεις) τουλάχιστον 20λεπτο και προσεγμένο (εύκολες θλάσεις σε γάμπες σε 5χ5). Πλέον, σπάνια κάνω ζέσταμα με τρέξιμο για την προπόνηση. Απλά ξεκινάω με ευκολότερες ασκήσεις κι έτσι ζεσταίνομαι. Δηλαδή, αν έχω push-ups, θα ξεκινήσω με 1Χ20 full push-ups και θα καταλήξω το ζέσταμα με 1Χ15 close push-ups. Πλέον ξεκινώ την άσκηση που έχω στο πρόγραμμα. Παίζω με διαβαθμίσεις. Σα να ξεκινούσα με λίγα κιλά και σιγά σιγά να ανέβαινα σε αυτά που είναι να κάνω στο πρόγραμμα. Αυτός πιστεύω είναι ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθείς, όταν ειδικά έχεις να γυμνάσεις συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Τι λένε οι ειδικοί για το ζέσταμα; λαλακιες ειναι ο διαδρομος για ζεσταμα. ζεσταμα ο διαδρομος θα ειναι οταν θα κανεις ποδια. οταν θα κανεις οτιδιποτε αλλο θα κανεις μερικα σετ με λιγα κιλα* και μια χαρα θα ζεσταθεις. *οταν λεμε με λιγα κιλα εννουμε λιγα κιλα και στις επαναληψεις που θα ακολουθησεις στην προπονηση σου. σχεδον ολοι πανε να κανουν ζεσταμα με λιγα κιλα και κανουν 20+ επαναληψεις,αυτο δεν ειναι ζεσταμα,ειναι γουορκινγκ σετ στο οποιο δουλευεις μυικη αντοχη! ΕΔΙΤ: τωρα που το σκεφτομαι και για φουλ μποντυ θα ηταν δεκτο να κανεις διαδρομο αλλα σιγα τα αυγα,5 λεπτα να περπατησεις μεχρι να φτασεις στο γυμναστηριο το ιδιο πραγμα ειναι.εκτος και αν το γυμναστηριο ειναι στην γειτονια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 αλλο "ζεσταμα" κανεις στο διαδρομο κι αλλο ζεσταμα για τον μυ ξεχωριστα για καθε ασκηση, το ενα δεν αποκλειει το αλλο. Με τον διαδρομο , το αιμα κυκλοφορει σε ολο το σωμα , κουνας και τα χερακια δε τα χεις σα κουλα. Και μετα μπορεις να παιξεις σε καθε ασηση ή σε μια/ομαδα, πρωτο σετ με λιγα κιλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Νταξει οτι ειχα ενδοιασμούς αν το γραφω σωστα ... Τωρα για το αν βοηθανε θα δειξειπαντως, προτειμω να πινω ενα τσαγακι παρα να δινω ενα καρο λεφτα για κατι που μπορει να ναι μονο στο μυαλο... αλλωστε δεν ειναι κατι το χημικο και το νερακι του θεου χημικο ειναι,καραμελα εχει γινει αυτη η λεξη.. παω να ταϊσω τον δεξιο μου τρικεφαλο,πεινασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mary3101 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πρωτεΐνη, ζορικες ασκησεις αντιστασεων κ χρονια για να βαλεις καθαρους μυες. Κοψε το πολυ αεροβιο αν δν θες να χασεις στηθος. Εχασες πολλα κιλα, διχως να αναφερεις το βαθος χρονου, οποτε λογικο να σε σοκαρει η απωλεια του. Δυστυχως, ειναι απο τα πρωτα που θυσιαζονται στο βωμο της καυσης. Τρωγε καθαρα κ υγιεινα σε βαθος χρονων κ ολα θα ερθουν. Υπομονη κ επιμονη. Δωσε εμφαση στα βαρη απο το αεροβιο πια, αποψη μου Οκ!Τα έχασα περίπου μέσα σ'ενα ενάμιση χρόνο!Σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 σπεκτ το αντίθετο ! τα σιλικονατα ειναι ωραια για μάτι , αλλα χάλια στην αίσθηση, στο άγγιγμα .. σου μιλαει μεγάλη εμπειρία λέμε Για πέρνα από εδώ και πες τι score έβγαλες: http://www.sofeminine.co.uk/news-celebrities/natural-breasts-or-fake-boobs-celebrity-quiz-s1547209.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 παιδια για τους λιποδιαλύτες τη γνώμη έχετε? είχα μια συζήτηση με γνωστό και με είπε οτι η γυναίκα του παίρνει. κάνουν τίποτα? (σε συνδιασμό πάντα διατροφής - εκγύμνασης), παρενέργειες έχουν? ΕΧΟΥΝ παρενεργειες! Ειδικα τα φατ μπερνερς και τα προεξασκητικα! Το Iron Dream του Αρνολντ(!) περιειχε DNP! οσοι δεν γνωριζουν τι ειναι το dnp google it.. Καλα για προεξασκητικα δεν το συζηταμε,αμετρητα pre εχουν φαει ban για απαγορευμενες ουσιες. With that being said,διαφωνω με μερικες ουσιες που απαγορευονται αλλα το να τις βαζουν κρυφα ειτε νομιμες ειτε μη ειναι απαραδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χύμα.. Τα σιλικονάτα είναι μπλιαχ σε συνδυασμό με την ψυχολογία της φέρουσας " μην ζουλάτε μην ακουμπάτε " ξενέρωμα λέμε... Δεν μασάμε ρεεε. Περίπατο στο παρελθόν . Αύριο έχει προπόνηση Bjj. Μετά το fail στο wado ryu ελπίζω το 10μηνο στα βάρη να βοηθήσουν στο παλαιστικό... Μιλάμε κάποιες γυναίκες θαύματα είναι για χάζεμα. Γυμνάστρια μεν αλλά 50αρι πάγκο Χ10χ3 ΚΑΙ με θυληκό σώμα "απ´ολλα ",απλά δεν.... Για ζέσταμα έχω βολευτεί τα λάστιχα... Κυκλοφόρησε στα γνωστά στέκια. Τίποτα ιδιαίτερο αλλά με μπόλικο ξυλίκι και φαρμακωμένους τούμπανους....http://youtu.be/ag_rmDzG3Vg Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από TEOKOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι όλες οι επεμβάσεις στήθους ιδιες. Έχει πολύ πετυχημένες και πολύ αποτυχημένες. Τζάμπα μαλωνετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 τσαγακι με λεμόνι θα βοηθήσει στο να πεσω σε λίπος άμα το έχω φτάσει σε σημείο ώστε να κάνω το απετουμενο αεροβιο και έχοντας χαμηλά τον υδατάνθρακα Δεν είναι και τπτ να πίνω ένα την ημέρα αλλά άμα δεν αξίζει γτ να το κάνω όχι ότι Είμαι γραμμωση απλά το έχω απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 τσαγακι με λεμόνι θα βοηθήσει στο να πεσω σε λίπος άμα το έχω φτάσει σε σημείο ώστε να κάνω το απετουμενο αεροβιο και έχοντας χαμηλά τον υδατάνθρακα Δεν είναι και τπτ να πίνω ένα την ημέρα αλλά άμα δεν αξίζει γτ να το κάνω όχι ότι Είμαι γραμμωση απλά το έχω απορία μην σκεφτεσαι ακομη το πως θα ριξεις το λιπος αλλα το πως θα βαλεις σωστο κρεας (μυς) πανω σου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 και το νερακι του θεου χημικο ειναι,καραμελα εχει γινει αυτη η λεξη.. παω να ταϊσω τον δεξιο μου τρικεφαλο,πεινασε! Ο καθενας οπως νομιζει. Ειμαστε εδω για να κοντραριζομαστε μου φαινεται, παρα να διορθωνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 γκραμαρ νατσι και τα σχετικά... The dire consequences of multitasking... ----------- Έχω σοβαρό θέμα. Η πρέσα ειναι απο αυτές με τις πλάκες που επιλέγεις το βάρος που θες και σπρώχνοντας παει το σώμα προς τα πίσω όχι τα πόδια μπροστά (νομίζω λέγετε οριζόντια πρέσα). Το θέμα ειναι ότι κάνω 14επαναληψεις με τα 100 κιλά που έχει για μέγιστο. Αργές, ελεγχόμενες επαναλήψεις. Σκέφτομαι να φορτώσω πολύ σε σκουοτ, leg curls και μηριαίους και να την αφήσω για το τέλος μπας και η κούραση με κρατήσει πίσω και γίνει δουλειά με τα 100 κιλά που έχει. Πολύ χαλαστηκα ομως, εγω ήθελα την πρέσα που κάναμε με τον Αλεξ. Γι αυτό το λόγο πήγα τζιμ γμτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κυκλοφόρησε στα γνωστά στέκια. Τίποτα ιδιαίτερο αλλά με μπόλικο ξυλίκι και φαρμακωμένους τούμπανους....http://youtu.be/ag_rmDzG3Vg ρε συ πήγα να το κατεβάσω επειδή μ αρέσουν τα εγα με φυλακές κτλ αλλα βλέπω βαθμολογία 2 !!! τι φάση ? http://www.small-industry.com/movie-ma39f7d5ee3.html ---- γιαννη τι μηχάνημα ειναι , δεν μπορείς να φορτώσεις κιλα εχτρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 The dire consequences of multitasking... ----------- Έχω σοβαρό θέμα. Η πρέσα ειναι απο αυτές με τις πλάκες που επιλέγεις το βάρος που θες και σπρώχνοντας παει το σώμα προς τα πίσω όχι τα πόδια μπροστά (νομίζω λέγετε οριζόντια πρέσα). Το θέμα ειναι ότι κάνω 14επαναληψεις με τα 100 κιλά που έχει για μέγιστο. Αργές, ελεγχόμενες επαναλήψεις. Σκέφτομαι να φορτώσω πολύ σε σκουοτ, leg curls και μηριαίους και να την αφήσω για το τέλος μπας και η κούραση με κρατήσει πίσω και γίνει δουλειά με τα 100 κιλά που έχει. Πολύ χαλαστηκα ομως, εγω ήθελα την πρέσα που κάναμε με τον Αλεξ. Γι αυτό το λόγο πήγα τζιμ γμτ! είναι λίγο τραγική αυτή που περιγράφεις. Μηχάνημα είναι ουσιαστικά.. Δεν έχει καμία πρέσα που φορτώνεις δίσκους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εμενα εχει και τις δυο πρεσσες. Αν ξεπεράσεις τα 100 πας στην πιο μεγαλη να φορτωσεις κιλα. Οταν του ειπα ελα να μου δειξεις πως να εκτελω την άσκηση στην πρεσσα, με ρωτησε ποσα κιλα κανω, δεν ειχα κανει ποτε, μου ειπε αν κανεις πανω απο 100+ παμε στην αλλη, πιο κατω μπορεις να δουλευεις σε αυτη που ειναι με την πλακα. Γιαννη παιξε με πυραμιδα πχ 85,90 95, 100 95 85 75 χαμηλωσε τα διαλλειματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις