yannis27gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα!Θα ήθελα τα φώτα σας!Είμαι σχεδόν 27 1,65 ύψος+έχασα 25 κιλά με αποτέλεσμα το στήθος μου και ο ποπός μου να ''πέσουν''!Εννοείται ότι γυμνάζομαι,τρώω υγιεινά!Επειδή είμαι άσχετη,να σας ρωτήσω!Πρέπει να βάλω μυική μάζα? Σπεκτ, τυφλώθηκες από τις γκομενάρες στο Ταλίν και δεν παρατηρείς τα μηνύματα. Και το ύψος της λέει η κοπέλα και το ότι είναι κοπέλα φαίνεται από την κατάληξη του ρήματος. Χώρια αυτό το Mary στο ψευδώνυμό της. Κοπελιά, σίγουρα χρειάζεσαι μυς γιατί τα κιλά σου μια χαρά είναι για το ύψος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mary3101 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα εισαι , οσο γυμνάζεσαι κ τρως υγιεινά μην φοβάσαι τιποτα !! μπράβο σου για τα πολλά κιλα που έχασες Να'σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σπεκτ, τυφλώθηκες από τις γκομενάρες στο Ταλίν και δεν παρατηρείς τα μηνύματα. Και το ύψος της λέει η κοπέλα και το ότι είναι κοπέλα φαίνεται από την κατάληξη του ρήματος. Χώρια αυτό το Mary στο ψευδώνυμό της. Κοπελιά, σίγουρα χρειάζεσαι μυς γιατί τα κιλά σου μια χαρά είναι για το ύψος σου. γκραμαρ νατσι και τα σχετικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mary3101 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σπεκτ, τυφλώθηκες από τις γκομενάρες στο Ταλίν και δεν παρατηρείς τα μηνύματα. Και το ύψος της λέει η κοπέλα και το ότι είναι κοπέλα φαίνεται από την κατάληξη του ρήματος. Χώρια αυτό το Mary στο ψευδώνυμό της. Κοπελιά, σίγουρα χρειάζεσαι μυς γιατί τα κιλά σου μια χαρά είναι για το ύψος σου. Δεν πειράζει!Δε θα το πρόσεξε! Πως θα ''βάλω''μυς λοιπόν?Μόνο με ασκήσεις??Συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σπεκτ, τυφλώθηκες από τις γκομενάρες στο Ταλίν και δεν παρατηρείς τα μηνύματα. Και το ύψος της λέει η κοπέλα και το ότι είναι κοπέλα φαίνεται από την κατάληξη του ρήματος. Χώρια αυτό το Mary στο ψευδώνυμό της. Κοπελιά, σίγουρα χρειάζεσαι μυς γιατί τα κιλά σου μια χαρά είναι για το ύψος σου. Παγωσαν τα ματια μου απο τους - που εχει δεν το ειδα το προηγουμενο ! βασικα το ειδα πριν απαντηση η δημητρα αλλα σαν να μην υπηρχε Το ονομα το ειδα αφου διαβασα το μηνυμα και ξεκινησα να γραφω! Με τα πολλα πολλα μια χαρα εισαι! Λιγα βαρη τωρα να βαλεις κανα μυ και θα σαι σουπερ! Αν βαλεις και ψευτικα βυζια θα σαι μες στη καυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Jesus ρε παιδιά όχι και ψεύτικα tits. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mary3101 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παγωσαν τα ματια μου απο τους - που εχει δεν το ειδα το προηγουμενο ! βασικα το ειδα πριν απαντηση η δημητρα αλλα σαν να μην υπηρχε Το ονομα το ειδα αφου διαβασα το μηνυμα και ξεκινησα να γραφω! Με τα πολλα πολλα μια χαρα εισαι! Λιγα βαρη τωρα να βαλεις κανα μυ και θα σαι σουπερ! Αν βαλεις και ψευτικα βυζια θα σαι μες στη καυλα Θα μείνω στα βάρη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Jesus ρε παιδιά όχι και ψεύτικα tits. αν εχεις πιασει και ακομη εισαι αρνητικος παιζει η πιθανοτητα του γκει (πλακα κανω) http://i.imgur.com/h4Gmerf.gifv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πρωτεΐνη, ζορικες ασκησεις αντιστασεων κ χρονια για να βαλεις καθαρους μυες. Κοψε το πολυ αεροβιο αν δν θες να χασεις στηθος. Εχασες πολλα κιλα, διχως να αναφερεις το βαθος χρονου, οποτε λογικο να σε σοκαρει η απωλεια του. Δυστυχως, ειναι απο τα πρωτα που θυσιαζονται στο βωμο της καυσης. Τρωγε καθαρα κ υγιεινα σε βαθος χρονων κ ολα θα ερθουν. Υπομονη κ επιμονη. Δωσε εμφαση στα βαρη απο το αεροβιο πια, αποψη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 αν εχεις πιασει και ακομη εισαι αρνητικος παιζει η πιθανοτητα του γκει (πλακα κανω) http://i.imgur.com/h4Gmerf.gifv Αν και έχω πιάσει προσωπικά προτιμώ το natural. Φαίνεται και πιο ωραίο οπτικά. My 2 cents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 σπεκτ το αντίθετο ! τα σιλικονατα ειναι ωραια για μάτι , αλλα χάλια στην αίσθηση, στο άγγιγμα .. σου μιλαει μεγάλη εμπειρία λέμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το φυστικοβούτυρο κατεβάζει την χοληστερόλη αν είναι χωρίς πρόσθετα υδρογονωμένα λιπαρά.Δεν βουλώνει τίποτα ,μάλλον ξεβουλώνει εννουσα απο αποψη θερμιδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Είναι και πόσο καλή δουλειά έχει κάνει ο γιατρός. Τι μέγεθος έχει βάλει κλπ. Αλλά προσωπικά τα natural είναι στην κορυφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αν και έχω πιάσει προσωπικά προτιμώ το natural. Φαίνεται και πιο ωραίο οπτικά. My 2 cents. καλα αν παιζει καλο φυσικο εννοειται ρε! σπεκτ το αντίθετο ! τα σιλικονατα ειναι ωραια για μάτι , αλλα χάλια στην αίσθηση, στο άγγιγμα .. σου μιλαει μεγάλη εμπειρία λέμε εγω με αμερικανικη εμπειρια δεν εχω παραπονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το καλό φυσικό ειδικά ειναι top notch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις