Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγω για ζεσταμα κανω 7-8 λεπτα ελλειπτικο χαλαρα, μετα μερικες δυναμικες διατασεις και μπαινω χαλαρα στα squat ...

Πονανε οι μυες μαλλον ηθελε να γραψει :P

Δημοσ.

Νταξει οτι ειχα ενδοιασμούς αν το γραφω σωστα ...

Τωρα για το αν βοηθανε θα δειξειπαντως, προτειμω να πινω ενα τσαγακι παρα να δινω ενα καρο λεφτα για κατι που μπορει να ναι μονο στο μυαλο... αλλωστε δεν ειναι κατι το χημικο

Δημοσ.

Πήγα σε ένα (καλό) φυσιοθεραπευτη σήμερα να βεβαιωθω ότι έχω θλάση και να αποκλειστεί τιποτα πιο σοβαρό. Ευτυχώς δίκιο είχα και μόνο θλάση είναι.

• Like 4
Δημοσ.

πεταμενα λεφτα! αν κανεις διατροφη - γυμναστικη ολα τα αλλα ειναι θεμα χρονου! Τα υπολοιπα ειναι πλασιμπο καθαρα για ψυχολογικους λογους

Δεν θα σε βοηθήσουν να πέσεις 1-3% σε λίπος;

Δημοσ.

Αυτό το μήνα θα πηγαίνω μόνο τρις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τις μέρες που δεν γυμνάζομαι πρέπει να βγάζω τόσο πρωτεΐνη(130γρ) και χρειάζεται να πίνω πρωτεΐνη κάθε μέρα;

Δημοσ.

Αυτό το μήνα θα πηγαίνω μόνο τρις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τις μέρες που δεν γυμνάζομαι πρέπει να βγάζω τόσο πρωτεΐνη(130γρ) και χρειάζεται να πίνω πρωτεΐνη κάθε μέρα;

η πρωτεϊνη δεν μεταβάλλεται τις on/off day

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα!Θα ήθελα τα φώτα σας!Είμαι σχεδόν 27 1,65 ύψος+έχασα 25 κιλά με αποτέλεσμα το στήθος μου και ο ποπός μου να ''πέσουν''!Εννοείται ότι γυμνάζομαι,τρώω υγιεινά!Επειδή είμαι άσχετη,να σας ρωτήσω!Πρέπει να βάλω μυική μάζα?

• Like 1
Δημοσ.

για τον κώλο squat, για το στήθος πλαστική 

αν μας πεις περαιτέρω info όπως τι τρως, τι είδους γυμναστικής κάνεις και τι άλλο θες πέρα από να ανορθωθεί ο κώλος σου, τότε θα σου δώσουμε και περαιτέρω info 

φιλικά 

Δημοσ.

Κάνω τζόκινγκ 30 λεπτά!Διάδρομο στο gym 20 λεπτά+μετά ασκήσεις κυρίως με βάρη!Από φαγητό δεν τρώω σαβούρες!Τρώω όσπρια,μοσχάρι,κοτόπουλο!Ψωμί πολύσπορο!Γάλα γιαούρτι!Σαλάτες,φρούτα!Τώρα είμαι 54 κιλά!Και μου είπαν να βάλω κανά 3 κιλά γιατί είμαι λίγα!

• Moderators
Δημοσ.

Μαιρη αρχικα πρεπει να κανεις μια εισαγωγη στην αρχη πρωτα πηγα να απαντησω σαν να μιλαω σε αντρα :P

Το αν εισαι πολλα η λιγα ειναι σχετικο. ΑΝ εισαι 1.50 τοτε ειναι πολλα αν εισαι 1.80 τοτε σιγουρα ειναι λιγα :P 

γενικα χωρις να ξερουμε διαστασεις δυσκολο να εχουμε αποψη! 

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι , οσο γυμνάζεσαι κ τρως υγιεινά  μην φοβάσαι τιποτα !!

μπράβο σου για τα πολλά κιλα που έχασες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...