Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

δεν εχει σημασια να ειναι λιγοτερη ποσοστητα αλλα λιγοτερες θερμιδες! τι εννοω, το να λες οτι απο εκει που ετρωγα ενα κιλο κοτοπουλο τωρα τρωω ενα βαζο φυστικοβουτυρο μπορει σα ποσοτητα να ναι λιγοτερο αλλα οι θερμιδες δεν εχουν καμια σχεση! τυχαια παραδειγματα :P

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Προφανώς έφαγα λιγότερο... απλά ήθελα να πω ότι έκοψα τα γλυκά και έτρωγα ότι και πριν αλλά και από αυτά που έτρωγα τις πιο υγεινές εναλλακτικές τους.. ολικής άλεσης κτλ.. τι να πεις :P

Μωρέ και τα "πιό υγιεινά" φαγητά του κόσμου να τρως, αν φας παραπάνω απ' όσό χρειάζεται θα βάλεις κιλά. Το ότι έκοψες τα γλυκά δεν σημαίνει αυτομάτως ότι χάνεις και κιλά.

• Like 2

Ρε παιδιά άσχετο λίγο, είπα να κάνω λίγο δίαιτα γιατί έφαγα πολύ τις τελευταίες μέρες, ότι έφαγα 3 μέρες τώρα ήταν ολικής, από εκει πού έτρωγα ένα γλυκό εδώ και μια βδομάδα τώρα να τρώω 1-2 κομμάτια 78% κακάο σοκολάτα και αντί να αδυνατίσω πήρα 1κιλό :P

Εδώ μπορώ να του πω το παράδειγμα με τις σοκολάτες χαχαχα

Φίλε κάθε άνθρωπος έχεις κάποιες θερμίδες συνάντησης εσύ λογικά τις πέρασες

Άμα την επόμενη βδομάδα τρως κάθε μέρα τρεις σοκολάτες την ημέρα από πεντακόσιες θερμίδες η κάθε μία και οι θερμίδες συνάντησης σου είναι 2000 θα χάσεις κιλά.βέβαια Κάτι τέτοιο Είναι πολύ ανθυγιεινό

Αυτό το ποστ μου βουλωσε την αορτή.

Το φυστικοβούτυρο κατεβάζει την χοληστερόλη αν είναι χωρίς πρόσθετα υδρογονωμένα λιπαρά.Δεν βουλώνει τίποτα ,μάλλον ξεβουλώνει

Ενδιαφέρουσες συνταγές έχει η ιστοσελίδα που πρότεινες. Τις έχεις δοκιμάσει;

Ναι συχνά πυκνά όταν έχω χρόνο η έχει κέφι η γυναίκα μου

Απαγορευμένος ο διάδρομος. Όποτε τρέχω μετα απο ακριβώς 13 λεπτά το αριστερό γόνατο σουβλίζει. Υποθέτω λόγω κραδασμών.

Σε ο,τι άλλο δεν υπάρχει πρόβλημα.. Ελλειπτικό και κωπηλατική λοιπόν. Ή γρήγορο βάδιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί μας λένε να κάνουμε διάδρομο στο γυμναστήριο για ζέσταμα; Θυμάμαι όταν πήγαινα γυμναστήριο είχαν πει οι γυμναστές να κάνουμε ζέσταμα σε διάδρομο ή ποδήλατο πριν ξεκινήσουμε με ο,τιδήποτε. Ο διάδρομος ήταν ό,τι πιο βαρετό υπήρχε και για μένα δεν έκανε και το τρελό ζέσταμα. (Το μόνο που ευχαριστιόμουν ήταν κάτι ποδήλατα, τα οποία ήταν σαν κανονικό ποδήλατα, απλά έβαζες δυσκολία με μία βαλβίδα. Όχι από εκείνα που κάθεσαι, τα ηλεκτρονικά.) Τουλάχιστον για μένα. Δε μπορώ να ζεσταθώ εύκολα, για πόδια ειδικά. Θέλω τρέξιμο (μαζί με όλες τις ανάλογες ασκήσεις) τουλάχιστον 20λεπτο και προσεγμένο (εύκολες θλάσεις σε γάμπες σε 5χ5).

Πλέον, σπάνια κάνω ζέσταμα με τρέξιμο για την προπόνηση. Απλά ξεκινάω με ευκολότερες ασκήσεις κι έτσι ζεσταίνομαι. Δηλαδή, αν έχω push-ups, θα ξεκινήσω με 1Χ20 full push-ups και θα καταλήξω το ζέσταμα με 1Χ15 close push-ups. Πλέον ξεκινώ την άσκηση που έχω στο πρόγραμμα. Παίζω με διαβαθμίσεις. Σα να ξεκινούσα με λίγα κιλά και σιγά σιγά να ανέβαινα σε αυτά που είναι να κάνω στο πρόγραμμα. Αυτός πιστεύω είναι ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθείς, όταν ειδικά έχεις να γυμνάσεις συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

Τι λένε οι ειδικοί για το ζέσταμα;

Επεξ/σία από gon1332
  • Like 2

Εμενα με βοηθαει να μπω πιο ομαλα στην προπονηση αν ανεβασω προηγουμενως λιγο τους παλμους μου.

Κανα 5λεπτο τζοκινγ δηλαδη οχι τιποτα ακραιο, ισα ισα να αρχισει να κυλαει το αιμα.

Πριν τα ποδια κανω ποδηλατο 5-10 λεπτα και πολυ stretching.

• Like 1

Εδώ μπορώ να του πω το παράδειγμα με τις σοκολάτες χαχαχα

Φίλε κάθε άνθρωπος έχεις κάποιες θερμίδες συνάντησης εσύ λογικά τις πέρασες

Άμα την επόμενη βδομάδα τρως κάθε μέρα τρεις σοκολάτες την ημέρα από πεντακόσιες θερμίδες η κάθε μία και οι θερμίδες συνάντησης σου είναι 2000 θα χάσεις κιλά μυς.βέβαια Κάτι τέτοιο Είναι πολύ ανθυγιεινό

• Like 1

• Moderators

Γιατί μας λένε να κάνουμε διάδρομο στο γυμναστήριο για ζέσταμα; Θυμάμαι όταν πήγαινα γυμναστήριο είχαν πει οι γυμναστές να κάνουμε ζέσταμα σε διάδρομο ή ποδήλατο πριν ξεκινήσουμε με ο,τιδήποτε. Ο διάδρομος ήταν ότι πιο βαρετό υπήρχε και για μένα δεν έκανε και το τρελό ζέσταμα. (Το μόνο που ευχαριστιόμουν ήταν κάτι ποδήλατα, τα οποία ήταν σαν κανονικό ποδήλατα, απλά έβαζες δυσκολία με μία βαλβίδα. Όχι από εκείνα που κάθεσαι, τα ηλεκτρονικά.) Τουλάχιστον για μένα. Δε μπορώ να ζεσταθώ εύκολα, για πόδια ειδικά. Θέλω τρέξιμο (μαζί με όλες τις ανάλογες ασκήσεις) τουλάχιστον 20λεπτο και προσεγμένο (εύκολες θλάσεις σε γάμπες σε 5χ5).

Πλέον, σπάνια κάνω ζέσταμα με τρέξιμο για την προπόνηση. Απλά ξεκινάω με ευκολότερες ασκήσεις κι έτσι ζεσταίνομαι. Δηλαδή, αν έχω push-ups, θα ξεκινήσω με 1Χ20 full push-ups και θα καταλήξω το ζέσταμα με 1Χ15 close push-ups. Πλέον ξεκινώ την άσκηση που έχω στο πρόγραμμα. Παίζω με διαβαθμίσεις. Σα να ξεκινούσα με λίγα κιλά και σιγά σιγά να ανέβαινα σε αυτά που είναι να κάνω στο πρόγραμμα. Αυτός πιστεύω είναι ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθείς, όταν ειδικά έχεις να γυμνάσεις συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

Τι λένε οι ειδικοί για το ζέσταμα;

γενικα ειναι ψιλο ανουσιο! Ενα 5 λεπτο διαδρομο να αρχισει να κυκλοφορει λιγο το αιμα και μετα απλα κανεις μερικα σετακια με πολυ λιγα κιλα για να ζεστανεις τους μυς που θα δουλεψεις. Τρεξιμο για οποιδηποτε λογο παντα μετα την προπονηση

• Like 2

Απαγορευμένος ο διάδρομος. Όποτε τρέχω μετα απο ακριβώς 13 λεπτά το αριστερό γόνατο σουβλίζει. Υποθέτω λόγω κραδασμών.

Σε ο,τι άλλο δεν υπάρχει πρόβλημα.. Ελλειπτικό και κωπηλατική λοιπόν. Ή γρήγορο βάδιν.

Στις διακοπες μιας και το ξενοδοχειο ειχε γυμναστηριο ειπα να κανω λιγο.Ειχα να κανω σε διαδρομο πανω απο 2 χρονια και γενικα δεν τρεχω.Ετρεξα 5 χλμ σε κανα μισαωρο, για 1-2 μερες με ποναγε το αριστερο γονατο μετα απο λιγο περπατημα.

Δεν νομιζω οτι εφταιγε το τρεξιμο σαν τρεξιμο αλλα μαλλον ο διαδρομος, οταν ετρεχα ετρεχα παντα σε ταρταν...καμια σχεση η αισθηση...

• Like 1

παιδια για τους λιποδιαλύτες τη γνώμη έχετε? είχα μια συζήτηση με γνωστό και με είπε οτι η γυναίκα του παίρνει. κάνουν τίποτα? (σε συνδιασμό πάντα διατροφής - εκγύμνασης), παρενέργειες έχουν?

• Moderators

παιδια για τους λιποδιαλύτες τη γνώμη έχετε? είχα μια συζήτηση με γνωστό και με είπε οτι η γυναίκα του παίρνει. κάνουν τίποτα? (σε συνδιασμό πάντα διατροφής - εκγύμνασης), παρενέργειες έχουν?

πεταμενα λεφτα! αν κανεις διατροφη - γυμναστικη ολα τα αλλα ειναι θεμα χρονου! Τα υπολοιπα ειναι πλασιμπο καθαρα για ψυχολογικους λογους

• Like 2

Πηρε η κοπελα μου ενα τσαι, μελλισοβοτανο.

Εχει τα εξης χαρακτηριστικά, βοηθα στον υπνο, χωνευτικο, βοηθα στο να μην πινανε οι μυς. Ηπια χτες καλο μου φανηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...