Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγχαρητήρια! Άντε και εις ανώτερα τώρα. ;) Τι ηλικία έχεις;

24.5 είμαι ... :)

συγχαρητήρια   B) 

Τι ύψος έχεις ? 

καλά μη νομίζεις πως αυτοί που κάνουν χειρουργεία για να μικρύνουν το στομάχι τους καταφέρνουν κάτι ουσιαστικό .

Αν χρειαστεί να αναγκάσεις το σώμα σου να μην δέχεται φαγητό είναι επειδή δεν έχεις συνειδητοποιήσει στο μυαλό σου το πόσο κακό είναι αυτό που συμβαίνει στο σώμα σου όταν είσαι παχύσαρκος και πόσο μάλλον δημιουργώντας μια αναπηρία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποτύχεις. 

Γνωρίζω κοπελιά που έχασε 50 κιλά? με δαχτυλίδι στο στομάχι, την πρώτη μέρα που μπόρεσε να ξαναφάει κανονικά πλακώθηκε στα κλασικά που έτρωγε πάντα , γαριδάκια , πατατάκια , σοκολάτες κλπ και όταν πήγε να της αφαιρέσουν το δέρμα που κρεμόταν δεν δεχόντουσαν να την εγχειρίσουν , της λένε η υγεία σου (αιματοκρίτης και κάτι άλλο) είναι τόσο χαμηλά που θα πεθάνεις. 

Μιλάμε στον προεγχειρητικό έλεγχο το βράδυ πριν την μέρα της εγχείρησης έτρωγε πατατάκια και μπισκότα στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Όλα είναι στο μυαλό 

1.78. Ακριβώς όπως τα λες. Όλα στο μυαλό είναι. ;)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πήγα σήμερα κουτσενωντας για προπόνηση upper body. Νιώθω τελείως bro...μόνο upper body θα κάνω μέχρι να φύγω και από ασκήσεις πολύ περιορισμενες. Σήμερα έκανα 7 σετ πάγκο για να γεμίσω το χρόνο.

• Like 4

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ούτε κι εγώ έχω χρόνο για συστηματικά. Μία φορά τη βδομάδα κάνω. ;) Δεν έχω την πρόοδο που θα είχα αν έκανα συστηματικά, αλλά βελτιώνομαι.

Λογικά θα πηγαίνεις γυμναστήριο. Μπορείς να τα βάλεις στη μέρα των χεριών. Σου προτείνω να ξεκινήσεις από half pull-ups. Δηλαδή, τέρμα πάνω μέχρι να σχηματίσουν τα χέρια ορθή γωνία και ξανά πάνω. Δούλεψέ τα έτσι και θα χτίσεις δύναμη. Μετά πας με full range of motion (full pull-ups).

Συμβουλές:

Μη ξεκινάς από κάτω. Κάνε ένα άλμα και ξεκίνα από πάνω. Πολλές φορές η μπάρα είναι ψηλά και ξεκινάμε από κακή στάση. Λέγοντας κακή στάση εννοώ αυτή που είσαι τεντωμένος. Πολύ κακή για τις αρθρώσεις. Πάντα από πάνω στο μονόζυγο.

Όταν είσαι στο κατώτερο σημείο της κίνησης, ποτέ να μην αφήνεσαι σε σημείο να καταπονούνται οι αρθρώσεις. Δηλαδή δεν "κλειδώνεις" αγκώνες (το ίδιο ισχύει και στα push-ups) και δεν τεντώνεις ώμους. Πρέπει ο άνω κορμός, όταν κρέμεσαι να σε κρατάει σε τέτοια στάση ώστε ο λαιμός οσυ να είναι πάνω από τους ώμους. Στο αρνητικό πάλι ελέγχεις κίνηση για να αποφύγεις το bouncing.

Για να χτίσεις δύναμη και τα pull-ups σου να είναι effective, δηλαδή σωστά, δεν πρέπει να κάνεις kipping για υποβοήθηση. Άρα πάντα ο κορμός-πόδια σταθερά. Το μόνο που θα δουλεύει είναι ο άνω κορμός. Διαφορετικά κλέβεις και δεν κάνεις απολύτως τίποτα.

Δηλαδή δε χαλαρώνεις σε κανένα σημείο της άσκησης.

Ναι ξερω για τη σταση, τους ωμους κλπ τα εχω διαβασει απο τον Αντωνη, homemade muscle..

https://www.youtube.com/channel/UCftagEsyzmVwwKZyaFtNgBA

Thanks

Σήμερα είχα ραχιαίους. Κατάφερα 4Χ5 γέφυρες. Πρώτη φορά καταφέρνω να κάνω γέφυρες. Αυτό που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρο. Όλοι οι ραχιαίοι, από κάτω μέχρι πάνω κάτω από το λαιμό ενεργοποιήθηκαν. Πρώτη φορά νιώθω έτσι τους ραχιαίους στο ύψος των τραπεζοειδών. Υπάρχει κάποιο όργανο στο γυμναστήριο που να γυμνάζει τους μύες όλης της σπονδυλικής; Όταν πήγαινα δε θυμάμαι κάτι. Για ραχιαίους έκανα τις κλασικές ασκησούλες ανάσκελα χωρίς και με έξτρα κιλά. Αυτές όμως γυμνάζουν μόνο τους κάτω.

Αν δεν υπάρχει αντίστοιχη άσκηση, τις συνιστώ ανεπιφύλακτα για σιδερένια σπονδυλική.

Για δώσε παραπάνω ίνφο. 

Για δώσε παραπάνω ίνφο. 

Ακριβώς αυτό εδώ:

https://youtu.be/cHso8NbAUgI?t=4m22s

Πιο πίσω δείχνει και τα progressions για να φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Εγώ προσωπικά είχα ξεσκιστεί στα straight bridges (3X40) για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω χτίσει δύναμη για παρακάτω. Μετά δυσκολεύτηκα λίγο στο συντονισμό κινήσεων, αλλά το βρήκα και κάνω κατευθειαν half bridges. Χρησιμοποιείς εκτός από την πλάτη και τα πόδια αλλά και τους τρικέφαλους. Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι όταν το κάνεις είναι να σηκώνεις τους γλουτούς όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν το προσπαθείς αυτό, τότε το πέτυχες. Η άσκηση, δουλεύει καλύτερα όσο πιο πολύ κλείνεις το τόξο. Αργότερα αυτό.

Θέλει καλό ζέσταμα εννοείται στους ραχιαίους και σίγουρα στους πήχεις και τους καρπούς (ευελιξίας).

• Like 1

Μπελαλίδικες ήταν αλλά πεντανόστιμες. Την άλλη φορά θα φτιάξω μπόλικες. Αυτές θα τις χτυπήσω το βράδυ στην δουλειά. Το πρωί έχει leg day.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7300&Itemid=49

Ενδιαφέρουσες συνταγές έχει η ιστοσελίδα που πρότεινες. Τις έχεις δοκιμάσει;

Ρε παιδιά άσχετο λίγο, είπα να κάνω λίγο δίαιτα γιατί έφαγα πολύ τις τελευταίες μέρες, ότι έφαγα 3 μέρες τώρα ήταν ολικής, από εκει πού έτρωγα ένα γλυκό εδώ και μια βδομάδα τώρα να τρώω 1-2 κομμάτια 78% κακάο σοκολάτα και αντί να αδυνατίσω πήρα 1κιλό :P

Ρε παιδιά άσχετο λίγο, είπα να κάνω λίγο δίαιτα γιατί έφαγα πολύ τις τελευταίες μέρες, ότι έφαγα 3 μέρες τώρα ήταν ολικής, από εκει πού έτρωγα ένα γλυκό εδώ και μια βδομάδα τώρα να τρώω 1-2 κομμάτια 78% κακάο σοκολάτα και αντί να αδυνατίσω πήρα 1κιλό :P

Όσον αφορά τον έλεγχο του βάρους δεν μετράει τι τρως αλλά πόσο. Κάθε 5 σελίδες τα λέμε.

• Like 2

Όσον αφορά τον έλεγχο του βάρους δεν μετράει τι τρως αλλά πόσο. Κάθε 5 σελίδες τα λέμε.

Προφανώς έφαγα λιγότερο... απλά ήθελα να πω ότι έκοψα τα γλυκά και έτρωγα ότι και πριν αλλά και από αυτά που έτρωγα τις πιο υγεινές εναλλακτικές τους.. ολικής άλεσης κτλ.. τι να πεις :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...