Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αυτο λεγαμε πριν λιγο με 2 φιλους.Υπαρχει τροπος που πιανεις πιο πολυ τους ραχιαιους αν θελεις με τις αρσεις και αν θελεις πιανεις και την πλατη αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ωραία τα σουβλάκια, οι πίτσες, τα αλα κρεμ και όλα τα σχετικά αλλά πλέον παρελθόν για μένα. Με σωστή διατροφή και αερόβια άσκηση κατάφερα να κάνω τη ζυγαριά να δείχνει μείον 45 κιλά (χωρίς χειρουργεία, διαιτολόγους κτλ) . Τελικά αν υπάρχει θέληση και υπομονή όλα γίνονται, ΝΟΜΟΣ ! Πλέον ήρθε η ώρα να ξεκινήσω να βάζω μυικό ιστό επάνω μου και σίγουρα για μένα είναι κατόρθωμα αφού πάντα ήμουν υπέρβαρος... Ευχαριστώ πολύ αυτούς που μήνες πριν μου έδιναν συμβουλές διατροφής/άσκησης στο παρών thread. Μια φώτο να δείτε τα χάλια μου ( )πριν 25 μήνες και φυσικά την διαφορά. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μitso είσαι μεγάλος !!!! μπράβο σου φίλε .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Συγχαρητήρια! Άντε και εις ανώτερα τώρα. Τι ηλικία έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μια φώτο να δείτε τα χάλια μου ( )πριν 25 μήνες και φυσικά την διαφορά.Μπράβο είσαι δύναμη!Υπάρχει κάποιο όργανο στο γυμναστήριο που να γυμνάζει τους μύες όλης της σπονδυλικής; Όταν πήγαινα δε θυμάμαι κάτι.Δεν είμαι σίγουρος πόσο είναι το εύρος μυών που γυμνάζει αλλά προσωπικά με έχει βοηθήσει με το ευαίσθητο ισχίο μου.http://www.technogym.com/gr/προϊόντα/προπόνηση-ενδυνάμωσης/εξοπλισμός-για-ασκήσεις-του-κορμού/element-+/μηχανή-ραχιαίων/1773 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ωραία τα σουβλάκια, οι πίτσες, τα αλα κρεμ και όλα τα σχετικά αλλά πλέον παρελθόν για μένα. Με σωστή διατροφή και αερόβια άσκηση κατάφερα να κάνω τη ζυγαριά να δείχνει μείον 45 κιλά (χωρίς χειρουργεία, διαιτολόγους κτλ) . Τελικά αν υπάρχει θέληση και υπομονή όλα γίνονται, ΝΟΜΟΣ ! Πλέον ήρθε η ώρα να ξεκινήσω να βάζω μυικό ιστό επάνω μου και σίγουρα για μένα είναι κατόρθωμα αφού πάντα ήμουν υπέρβαρος... Ευχαριστώ πολύ αυτούς που μήνες πριν μου έδιναν συμβουλές διατροφής/άσκησης στο παρών thread. Μια φώτο να δείτε τα χάλια μου ( )πριν 25 μήνες και φυσικά την διαφορά. συγχαρητήρια Τι ύψος έχεις ? καλά μη νομίζεις πως αυτοί που κάνουν χειρουργεία για να μικρύνουν το στομάχι τους καταφέρνουν κάτι ουσιαστικό . Αν χρειαστεί να αναγκάσεις το σώμα σου να μην δέχεται φαγητό είναι επειδή δεν έχεις συνειδητοποιήσει στο μυαλό σου το πόσο κακό είναι αυτό που συμβαίνει στο σώμα σου όταν είσαι παχύσαρκος και πόσο μάλλον δημιουργώντας μια αναπηρία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποτύχεις. Γνωρίζω κοπελιά που έχασε 50 κιλά? με δαχτυλίδι στο στομάχι, την πρώτη μέρα που μπόρεσε να ξαναφάει κανονικά πλακώθηκε στα κλασικά που έτρωγε πάντα , γαριδάκια , πατατάκια , σοκολάτες κλπ και όταν πήγε να της αφαιρέσουν το δέρμα που κρεμόταν δεν δεχόντουσαν να την εγχειρίσουν , της λένε η υγεία σου (αιματοκρίτης και κάτι άλλο) είναι τόσο χαμηλά που θα πεθάνεις. Μιλάμε στον προεγχειρητικό έλεγχο το βράδυ πριν την μέρα της εγχείρησης έτρωγε πατατάκια και μπισκότα στο κρεβάτι του νοσοκομείου Όλα είναι στο μυαλό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 συγχαρητηρια mitsos, είμαι παρομοια κατασταση και σε νιωθω. ερωτηση, φετα τρωμε ή πολλα αλατια και παραπανω κακο απτο καλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 pull ups με 25κιλα 4reps 4set handstand push ups 15κιλα 1rep 4set με αυτες τις δυο ασκησεις ειδα προοδο στο muscle up,planche push ups και front lever, γενικα το προγραμμα μου ειναι ως εξης: πρωτη μερα: handstand push ups με βαρη 4set planche push ups 2 set front lever 2 set max hold δευτρερη μερα: muscle ups 2set pull ups με βαρυ 4set one leg pistol squat με βαρη 3set αυτα ελπιζω για τα καλυτερα το 2016 ο μεγαλος μου στοχος ειναι το one arm pull up και το full planche push ups 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος πόσο είναι το εύρος μυών που γυμνάζει αλλά προσωπικά με έχει βοηθήσει με το ευαίσθητο ισχίο μου. http://www.technogym.com/gr/προϊόντα/προπόνηση-ενδυνάμωσης/εξοπλισμός-για-ασκήσεις-του-κορμού/element-+/μηχανή-ραχιαίων/1773 Ναι το ξέρω κι αυτό. Απ'όσο θυμάμαι μόνο πιάνει κάτω πλάτη. Οι ραχιαίοι σε όλη τη σποδυλική γυμνάζονται δημιουργώντας τόξο. Διαφορετικά δεν πιάνονται με την κλασσική άσκηση. Όπως είπα η ενεργοποίηση των άνω ραχιαίων ήταν κάτι που για πρώτη φορά αισθάνθηκα (τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο βαθμό). Λογικά θα σε βοηθήσουν και οι ισομετρικές για να το ενδυναμώσεις. Το έχεις ρωτήσει; pull ups με 25κιλα 4reps 4set handstand push ups 15κιλα 1rep 4set με αυτες τις δυο ασκησεις ειδα προοδο στο muscle up,planche push ups και front lever, γενικα το προγραμμα μου ειναι ως εξης: πρωτη μερα: handstand push ups με βαρη 4set planche push ups 2 set front lever 2 set max hold δευτρερη μερα: muscle ups 2set pull ups με βαρυ 4set one leg pistol squat με βαρη 3set αυτα ελπιζω για τα καλυτερα το 2016 ο μεγαλος μου στοχος ειναι το one arm pull up και το full planche push ups Πως σκέφτεσαι να πας σε one arm pull up; Θα το πας καθαρά με έξτρα κιλά ώστε να δυναμώσεις τα χέρια αρκετά, ή με ενδιάμεσα βήματα; Πχ uneven ή typewriter; Κυρίως uneven και με κανένα πανί από δίπλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ναι με προσθηκη εξτρα κιλων πιστευω ειναι η καλυτερη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στο γυμναστήριο που Είμαι τώρα Μόλις είδα ότι έχει αλτηρες 100κιλα Άκυρο 115 είναι ο μεγαλύτερος :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω ακομα δεν μπορω να κανω pull ups.... chin ups κανω μερικα, αλλα pull ups οχι... και εχω ξενερωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω ακομα δεν μπορω να κανω pull ups.... chin ups κανω μερικα, αλλα pull ups οχι... και εχω ξενερωσει Υπομονή. Συνέχισε να προσπαθείς. Στην αρχή μπορεί να φαίνονται πιο δύσκολα, αλλά αυτό είναι επειδή έχουμε συνηθεί με chin ups. Θα σου αρέσουν όμως περισσότερο. Εγώ να φανταστείς δυσκολεύομαι να κάνω τον ίδιο αριθμό chin ups με αυτόν των pull ups. Οι κύριες διαφορές είναι ότι, στα chin-ups βάζεις κυρίως δικέφαλο μέσα. Στα pull-ups, ο δικέφαλος δεν είναι σε θέση ισχύος. Μπαίνουν μέσα άνω πλάτη (μέχρι πάνω από τους ραχιαίους) και σίγουρα πιάνει και λίγο κοιλιά αν τα κάνεις με μία ελάχιστη κλήση προς τα μπροστά. Όταν έβαλα και παραπάνω κιλά έπιασε πάρα πολύ και στήθος. Επίσης θα παρατήρησες πως τα pull-ups βάζουν και πολύ πήχη μέσα. Για να δυναμώσεις, να τα κάνεις ελεγχόμενα και να μένεις για ένα μέτρημα πάνω (σαγόνι πάνω από μπάρα). Θα δεις ότι από μέρα σε μέρα θα βελτιώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ναι.. αυτο .. θελει συστηματικα, και εγω δεν κανω συστηματικα.. Την μια θα ειμαι κουρασμενος απο αλλη ασκηση, αλλα προσπαθω να κανω αρνητικες σχεδον καθε φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι.. αυτο .. θελει συστηματικα, και εγω δεν κανω συστηματικα.. Την μια θα ειμαι κουρασμενος απο αλλη ασκηση, αλλα προσπαθω να κανω αρνητικες σχεδον καθε φορα Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ούτε κι εγώ έχω χρόνο για συστηματικά. Μία φορά τη βδομάδα κάνω. Δεν έχω την πρόοδο που θα είχα αν έκανα συστηματικά, αλλά βελτιώνομαι. Λογικά θα πηγαίνεις γυμναστήριο. Μπορείς να τα βάλεις στη μέρα των χεριών. Σου προτείνω να ξεκινήσεις από half pull-ups. Δηλαδή, τέρμα πάνω, κάτω μέχρι να σχηματίσουν τα χέρια ορθή γωνία και ξανά πάνω. Δούλεψέ τα έτσι και θα χτίσεις δύναμη. Μετά πας με full range of motion (full pull-ups). Συμβουλές: Μη ξεκινάς από κάτω. Κάνε ένα άλμα και ξεκίνα από πάνω. Πολλές φορές η μπάρα είναι ψηλά και ξεκινάμε από κακή στάση. Λέγοντας κακή στάση εννοώ αυτή που είσαι τεντωμένος. Πολύ κακή για τις αρθρώσεις. Πάντα από πάνω στο μονόζυγο. Όταν είσαι στο κατώτερο σημείο της κίνησης, ποτέ να μην αφήνεσαι σε σημείο να καταπονούνται οι αρθρώσεις. Δηλαδή δεν "κλειδώνεις" αγκώνες (το ίδιο ισχύει και στα push-ups) και δεν τεντώνεις ώμους. Πρέπει ο άνω κορμός, όταν κρέμεσαι να σε κρατάει σε τέτοια στάση ώστε ο λαιμός οσυ να είναι πάνω από τους ώμους. Στο αρνητικό πάλι ελέγχεις κίνηση για να αποφύγεις το bouncing. Για να χτίσεις δύναμη και τα pull-ups σου να είναι effective, δηλαδή σωστά, δεν πρέπει να κάνεις kipping για υποβοήθηση. Άρα πάντα ο κορμός-πόδια σταθερά. Το μόνο που θα δουλεύει είναι ο άνω κορμός. Διαφορετικά κλέβεις και δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Δηλαδή δε χαλαρώνεις σε κανένα σημείο της άσκησης. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2016 από gon1332 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις