Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν Πατάτα Ρύζι Ζυματικά Όταν έχω δικαίωμα επιλογής, τι να προτιμήσω ως συνοδευτικό και γιατί; οτι απο τα τρια θες! Σειρα θα τα εβαζα ρυζι - πατατα - ζυμαρικο 2
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 προσωπικά ο υδατάνθρακας που γουστάρω με χίλια είναι η βρώμη . Μπορώ να τρώω όλη μέρα κάθε μέρα , αλλα μόνο σε βάφλες με αυγά κανέλα ξύσμα πορτοκάλι κ βανίλια,,όχι έτσι , με νερό δεν την τρώω θα ξερνάω μετά πάει το ρύζι γιατι μπλέκεται φοβερά με τις τεράστιες σαλάτες που τρώω , αν και τελευταία το έχω ρίξει στην πατάτα φούρνου (με τη φλούδα ολόκληρη , παίρνω μικρές συνήθως) .
afentiko Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Υπολογισα το δεικτη BMR μου συμφωνα με οτι διαβασα στο νετ και μου βγηκαν θερμιδες συντηρησης 2700. Ειμαι 70 κιλα κ θελω να παω 75. Δε βιαζομαι, δε λεω οτι θελω να τα παρω σε 1 μηνα. Υπολογισα οτι θελω 3200-3500 θερμιδες ημερησιως για να παιρνω περιπου 1 κιλο το μηνα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τις πλησιαζω αυτες τις θερμιδες στην γενικη καθημερινοτητα (πολλες μερες παιζει να μην πιανω και τις θερμιδες συντηρησης).Δε θελω να μου βγαλετε προγραμμα τι να τρωω ακριβως, αλλα να με κατατοπισετε απο που να παρω αυτες τις παραπανω θερμιδες. Παλια ημουν χοντρος, οποτε μου ειναι (ψυχολογικα) δυσκολο να αρχισω να τρωω ασυστολα,παρολο που γυμναζομαι 4-5 φορες τη βδομαδα γιατι μου εχει καρφωθει οτι θα ξαναγινω χοντρος Με λιγα λογια τι να φαω ωστε να παρω κιλα σιγα σιγα χωρις ομως να γινουν λιπος (ή τουλάχιστον οχι σε μεγάλο ποσοστό, ξέρω ότι δε γίνεται να βαλεις κιλά χωρίς να βαλεις λίπος)
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάνε μια ανάγνωση στο παρόν νήμα αν δεν βαριέσαι, έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές.. -------------------- και μιας και συζητάτε για πατάτες , μολις τις έφτιαξα .. άλλοι την βρίσκουν με ομελέτα , να στάζει το καμένο λάδι, εμένα μ αρέσουν έτσι βραστές με κρεμμυδάκια και μετά απο πάνω αυγά και λίγο τριμμένη φέτα και κίτρινο τυρι υπόψιν , είναι σε πιατέλα κ οχι σε πιάτο , παω να τις σκίσω μιαμμμμμμμ !! 7
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Χα! Cooking time ε; Μόλις τέλειωσα και εγώ τα cookies βρώμης. Γαμάτα! 7
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Υπολογισα το δεικτη BMR μου συμφωνα με οτι διαβασα στο νετ και μου βγηκαν θερμιδες συντηρησης 2700. Ειμαι 70 κιλα κ θελω να παω 75. Δε βιαζομαι, δε λεω οτι θελω να τα παρω σε 1 μηνα. Υπολογισα οτι θελω 3200-3500 θερμιδες ημερησιως για να παιρνω περιπου 1 κιλο το μηνα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τις πλησιαζω αυτες τις θερμιδες στην γενικη καθημερινοτητα (πολλες μερες παιζει να μην πιανω και τις θερμιδες συντηρησης). Αν ισχύουν οι θερμίδες συντήρησής σου (συνήθως θέλει trial & error για να βρούμε τις ακριβείς μας) τότε για να βάζεις 1 κιλό τον μήνα θες 250-300 θερμίδες πάνω από αυτές. Οι παραπάνω θα σε βάλουν πιό γρήγορα κιλά άρα και λίπος (εκτός κι αν είσαι αρχάριος με τα βάρη οπότε μπορείς να αξιοποιήσεις τις παραπάνω θερμίδες). Δε θελω να μου βγαλετε προγραμμα τι να τρωω ακριβως, αλλα να με κατατοπισετε απο που να παρω αυτες τις παραπανω θερμιδες. Παλια ημουν χοντρος, οποτε μου ειναι (ψυχολογικα) δυσκολο να αρχισω να τρωω ασυστολα,παρολο που γυμναζομαι 4-5 φορες τη βδομαδα γιατι μου εχει καρφωθει οτι θα ξαναγινω χοντρος Με λιγα λογια τι να φαω ωστε να παρω κιλα σιγα σιγα χωρις ομως να γινουν λιπος (ή τουλάχιστον οχι σε μεγάλο ποσοστό, ξέρω ότι δε γίνεται να βαλεις κιλά χωρίς να βαλεις λίπος) Σου απαντάω κυρίως σε αυτό που έκανα bold γιατί είναι σημαντικό. Το βάρος μας το ρυθμίζουμε ανάλογα με το πόσο τρώμε όχι τι. Ό,τι και να φας, αν είναι πολύ λίγο δεν θα βάλλεις γραμμάριο. 1
DYEL Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Υπολογισα το δεικτη BMR μου συμφωνα με οτι διαβασα στο νετ και μου βγηκαν θερμιδες συντηρησης 2700. Ειμαι 70 κιλα κ θελω να παω 75. Δε βιαζομαι, δε λεω οτι θελω να τα παρω σε 1 μηνα. Υπολογισα οτι θελω 3200-3500 θερμιδες ημερησιως για να παιρνω περιπου 1 κιλο το μηνα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τις πλησιαζω αυτες τις θερμιδες στην γενικη καθημερινοτητα (πολλες μερες παιζει να μην πιανω και τις θερμιδες συντηρησης). Δε θελω να μου βγαλετε προγραμμα τι να τρωω ακριβως, αλλα να με κατατοπισετε απο που να παρω αυτες τις παραπανω θερμιδες. Παλια ημουν χοντρος, οποτε μου ειναι (ψυχολογικα) δυσκολο να αρχισω να τρωω ασυστολα,παρολο που γυμναζομαι 4-5 φορες τη βδομαδα γιατι μου εχει καρφωθει οτι θα ξαναγινω χοντρος Με λιγα λογια τι να φαω ωστε να παρω κιλα σιγα σιγα χωρις ομως να γινουν λιπος (ή τουλάχιστον οχι σε μεγάλο ποσοστό, ξέρω ότι δε γίνεται να βαλεις κιλά χωρίς να βαλεις λίπος) Πιο πολυ θα μετρισει το ποσες θα θερμιδες θα τρως παρα το τι παραπανω θα προσθεσεις για να πας υπερθερμιδικα. Φυσικα αυτο δεν σημενει να αρχισεις το φαστ φουντ,αλλα μπορεις να προσθεσεις λιγη παρα πανω πρωτεινη και υδατανθρακες. Και την πιο "καθαρη" διατροφη να ακολουθησεις αν ξεπερασεις τις θερμιδες συντηρησης κατα πολυ θα βαλεις πολυ λιπος. Ετσι οπως το σκεφτεσαι ομως εισαι σωστος,1 κιλο τον μηνα ειναι καλα. Χα! Cooking time ε; Μόλις τέλειωσα και εγώ τα cookies βρώμης. Γαμάτα! πιο πολυ με μπιφτεκια μοιαζουν 1
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Χα! Cooking time ε; Μόλις τέλειωσα και εγώ τα cookies βρώμης. Γαμάτα! μετά τις πατάτες του mau βλέπω τη φωτό και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω τις τους έβαλες απέξω κ βγήκαν έτσι αχχαχααχαχ nice nice , γουστάρω βρώμη κάργα μπισκότα, βάφλες , κέικ και μπορώ να τα φτιάξω όλα μπαμ ακόμα και σε macros που λέει ο λόγος υπόψιν , είναι σε πιατέλα κ οχι σε πιάτο , παω να τις σκίσω μιαμμμμμμμ !! κ εγώ σε πιατέλα τρώω , όποτε τύχει να φάω έξω σε πιάτο μου φαίνεται περίεργο
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 μετά τις πατάτες του mau βλέπω τη φωτό και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω τις τους έβαλες απέξω κ βγήκαν έτσι αχχαχααχαχ Μπελαλίδικες ήταν αλλά πεντανόστιμες. Την άλλη φορά θα φτιάξω μπόλικες. Αυτές θα τις χτυπήσω το βράδυ στην δουλειά. Το πρωί έχει leg day. http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7300&Itemid=49 2
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μπελαλίδικες ήταν αλλά πεντανόστιμες. Την άλλη φορά θα φτιάξω μπόλικες. Αυτές θα τις χτυπήσω το βράδυ στην δουλειά. Το πρωί έχει leg day. http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7300&Itemid=49 εγώ έχει τύχει να φτιάξω 2 μεγάλα κέικ με βρώμη , αυγά , ξύσμα/χυμό πορτοκάλι , κομμάτια μήλου, κακάο κλπ , να συμπληρώνουν ακριβώς θερμίδες cutting τότε + μακροσυστατικά περίπου στις 2300? και έτρωγα όλη μέρα κεικ τρελή φάση , απλά μου τη βίδωσε να φάω πολύ κέικ εκείνη τη μέρα αλλα και δεν ήθελα να ρίξω τέτοιο cheat ήταν τρομερό απλά , θα μπορούσα να τρέφομαι έτσι κάθε μέρα ωραία η συνταγή , θα δοκιμάσω κάτι παρόμοιο όταν μου θυμηθεί να φτιάξω 1
Mikeasdf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) οπως ειπε και ο maus-maus "ΠΡΕΠΕΙ" δεν υπαρχει στα βαρη! απο την στιγμη που αυτο που κανω δουλευει για μενα (οποιος εχει ματια το βλεπει) θα συνεχισω να το κανω! και ο αλλος κανοντας κατι αλλο εχει το αποτελεσμα που θελει να συνεχησει να το κανει. Το ιδιο λεμε..απλα δε μπορεις να πιασεις ολα τα σημεια το ιδιο με μια ασκηση μονο. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2016 από Mikeasdf
snow22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μπελαλίδικες ήταν αλλά πεντανόστιμες. Την άλλη φορά θα φτιάξω μπόλικες. Αυτές θα τις χτυπήσω το βράδυ στην δουλειά. Το πρωί έχει leg day. http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7300&Itemid=49 Φίλε 4 ασπράδια,ένα ολόκληρο αυγό,εκατό γραμμάρια βρώμης,τα χτυπάς για δύο λεπτά Στο τηγάνι με ελάχιστο λαδάκι και ρίχνεις το μείγμα βάλε λίγο μέλι από πάνω και θα με θυμηθείς Πολύ μπελάς η δική σου αλλά πρέπει να είναι πολύ νόστιμη 1
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα είχα ραχιαίους. Κατάφερα 4Χ5 γέφυρες. Πρώτη φορά καταφέρνω να κάνω γέφυρες. Αυτό που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρο. Όλοι οι ραχιαίοι, από κάτω μέχρι πάνω κάτω από το λαιμό ενεργοποιήθηκαν. Πρώτη φορά νιώθω έτσι τους ραχιαίους στο ύψος των τραπεζοειδών. Υπάρχει κάποιο όργανο στο γυμναστήριο που να γυμνάζει τους μύες όλης της σπονδυλικής; Όταν πήγαινα δε θυμάμαι κάτι. Για ραχιαίους έκανα τις κλασικές ασκησούλες ανάσκελα χωρίς και με έξτρα κιλά. Αυτές όμως γυμνάζουν μόνο τους κάτω. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχη άσκηση, τις συνιστώ ανεπιφύλακτα για σιδερένια σπονδυλική. 1
bosei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα είχα ραχιαίους. Κατάφερα 4Χ5 γέφυρες. Πρώτη φορά καταφέρνω να κάνω γέφυρες. Αυτό που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρο. Όλοι οι ραχιαίοι, από κάτω μέχρι πάνω κάτω από το λαιμό ενεργοποιήθηκαν. Πρώτη φορά νιώθω έτσι τους ραχιαίους στο ύψος των τραπεζοειδών. Υπάρχει κάποιο όργανο στο γυμναστήριο που να γυμνάζει τους μύες όλης της σπονδυλικής; Όταν πήγαινα δε θυμάμαι κάτι. Για ραχιαίους έκανα τις κλασικές ασκησούλες ανάσκελα χωρίς και με έξτρα κιλά. Αυτές όμως γυμνάζουν μόνο τους κάτω. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχη άσκηση, τις συνιστώ ανεπιφύλακτα για σιδερένια σπονδυλική. Deadlift 3
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Χμμ. Λογικό μου φαίνεται. Δε μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό γιατί, όταν είχα κάνει, με λίγα κιλά (καλά για μένα), περισσότερο ένιωσα να τους κάτω. Λογικά παίζει ρόλο και η τεχνική, που σίγουρα δεν την έχω. Όπως και να 'χει την καταβρήκα με τις γέφυρες. Είναι και μία κίνηση που την είχα παράπονο που δε μπορούσα να την κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις