Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 εγω ημουν καθε μερα γυμναστηριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 εγω ημουν καθε μερα γυμναστηριο! εμείς στη μονάδα είχαμε γυμναστήριο αλλα δεν μας άφηναν να το χρησιμοποιούμε , ήταν όλα με τις ζελατίνες καινούρια και παρατημένα κανα 3-4 χρόνια. Βέβαια ούτε εξόδους είχαμε αφού μια φάση έκανα να βγω απο την πύλη 1,5 μήνα? ούτε π θυμάμαι Λήμνος yeah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 εμείς στη μονάδα είχαμε γυμναστήριο αλλα δεν μας άφηναν να το χρησιμοποιούμε , ήταν όλα με τις ζελατίνες καινούρια και παρατημένα κανα 3-4 χρόνια. Βέβαια ούτε εξόδους είχαμε αφού μια φάση έκανα να βγω απο την πύλη 1,5 μήνα? ούτε π θυμάμαι Λήμνος yeah τελειωσα θητεια με 39 υπηρεσιες απο τις οποιες 4 ενοπλες 2 θαλαμοφυλληκια και ολες οι αλλες στο γραφειο με κρεβατι λαπτοπ και ιντρεντετ α και καλοριφερ και αιρ κοντισιον και αεροθερμο πηγαινα σε γυμναστηριο εκτος στρατοπεδου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ Νίκο. Ναι κι εγώ λέω να τρώω αρκετά. Προτιμώ να παχυνω κιόλας από το να γυρίσω σαν καχεκτικο εννοείται ρε ποιο εύκολα χάνεις λίπος παρά φτιάχνεις μυς , δε μας φεύγει ο κώλος τζάμπα αχχα τελειωσα θητεια με 39 υπηρεσιες απο τις οποιες 4 ενοπλες 2 θαλαμοφυλληκια και ολες οι αλλες στο γραφειο με κρεβατι λαπτοπ και ιντρεντετ α και καλοριφερ και αιρ κοντισιον και αεροθερμο πηγαινα σε γυμναστηριο εκτος στρατοπεδου εγώ προτίμησα να μη βάλω βύσμα αχχααχχαχαχαχαχααχ πλάκα κάνω ρεεεεεεεε δεν παραπονιέμαι , μετά ήρθα με μετάθεση 15 λεπτά απ το σπίτι μου και κοιμόμουν κάθε μέρα σπίτι μου αλλα δεν έκανα κ πολλά απο γυμναστική λόγο οτι οι ώρες εξόδου και εισόδου ήταν για το μπέο , φαγητό και ύπνος 6 ώρες κ πάλι μέσα , έκανα υπομονή 3? μήνες ? και επέστρεψα στις προπονήσεις στους 2 μήνες ήμουν καλύτερος απότι σταμάτησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 εννοείται ρε ποιο εύκολα χάνεις λίπος παρά φτιάχνεις μυς , δε μας φεύγει ο κώλος τζάμπα αχχα εγώ προτίμησα να μη βάλω βύσμα αχχααχχαχαχαχαχααχ πλάκα κάνω ρεεεεεεεε ουτε εγω εβαλα δεν χρειαστηκε! εβαλαν οι αλλοι να φυγουν απο το στρατοπεδο που ημουν και εμεινε κενη θεση στο ΓΕΠ και επρεπε να την καληψουν και με πηραν ! Μετα μου ειπε ο πατερας μου οτι καποιος γνωστος του ειπε να με φερει Κερκυρα και λεω ασε καλα ειμαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ουτε εγω εβαλα δεν χρειαστηκε! εβαλαν οι αλλοι να φυγουν απο το στρατοπεδο που ημουν και εμεινε κενη θεση στο ΓΕΠ και επρεπε να την καληψουν και με πηραν ! Μετα μου ειπε ο πατερας μου οτι καποιος γνωστος του ειπε να με φερει Κερκυρα και λεω ασε καλα ειμαι! κλαιν κ εγώ αν δεν είχα δικαίωμα μετάθεσης δεν θα έπαιρνα , σπουδαία τα λάχανα ο στρατός για να βάλεις κ βύσμα πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αλλα σε αρκετές περιπτώσεις παραμεθόριος > κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι ενα οριο στα σετ πρεπει να το βαζεις εφοσον κανεις προπονηση με προγραμμα και θελεις να δουλεψεις σωστα ολες τις μυϊκες ομαδες.Εκτος και αν πας (οχι εσυ συγκεκριμενα, γενικα) στο γυμναστηριο για να κανεις ξερω γω 1 ασκηση και να φυγεις.Τωρα το ποσα σετ και ποσες επαναληψεις θα κανει ο καθενας, αυτο ειναι στην κριση του. οπως ειπε και ο maus-maus "ΠΡΕΠΕΙ" δεν υπαρχει στα βαρη! απο την στιγμη που αυτο που κανω δουλευει για μενα (οποιος εχει ματια το βλεπει) θα συνεχισω να το κανω! και ο αλλος κανοντας κατι αλλο εχει το αποτελεσμα που θελει να συνεχησει να το κανει. δεν υπαρχει σωστο και λαθος.λαθος εισαι μονο οταν δεν βελτιωνεσε,εκτος και αν δεν θες να βελτιωθεις. καμια φορα το παρακανω, καλοκαιρι,κοντα στους 30! βαθμους μεσα στο γυμναστηριο ετοιχε να αναψουν αιρ κοντισιον το οποιο ειναι ακριβως πανω απο εναν παγκο με μπαρα για στηθος,εκανα 10 σετ μονο και μονο για να ειμαι στο αιρ κοντισιον τοσο απαλευτη κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 τελειωσα θητεια με 39 υπηρεσιες απο τις οποιες 4 ενοπλες 2 θαλαμοφυλληκια και ολες οι αλλες στο γραφειο με κρεβατι λαπτοπ και ιντρεντετ α και καλοριφερ και αιρ κοντισιον και αεροθερμο πηγαινα σε γυμναστηριο εκτος στρατοπεδου Ρε βύσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ΔΥΕΛ εκει που συμφωνουμε ομως ειναι οτι θα μπορουσες να κανεις τα μισα σετ και να κανεις και αλλη ασκηση για να δουλεψεις καποιο αλλο μυ πχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 τελειωσα θητεια με 39 υπηρεσιες απο τις οποιες 4 ενοπλες 2 θαλαμοφυλληκια και ολες οι αλλες στο γραφειο με κρεβατι λαπτοπ και ιντρεντετ α και καλοριφερ και αιρ κοντισιον και αεροθερμο πηγαινα σε γυμναστηριο εκτος στρατοπεδου Εσύ δεν έκανες στρατό, διακοπές στο χακί έκανες! Ξέρω πως είναι, η θητεία μου είχε διάρκεια τρεις μήνες...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ΔΥΕΛ εκει που συμφωνουμε ομως ειναι οτι θα μπορουσες να κανεις τα μισα σετ και να κανεις και αλλη ασκηση για να δουλεψεις καποιο αλλο μυ πχ μα εκανα και αλλες ασκησεις για στηθος και μετα τρικεφαλους χαϊ βολιουμ τρεϊνινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 μα εκανα και αλλες ασκησεις για στηθος και μετα τρικεφαλους χαϊ βολιουμ τρεϊνινγκ καλα δεν ειπα οτι εκανες μονο αυτη απλα θα μπορουσες να χωρισεις αλλιως το χαι βολιουμ ωστε να εχεις πιο μεγλαη ποικιλια. Εγω πχ παιζω σε ολα 4δισετ απο 4 σετ των 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μπερδευτηκα, σε ποιο thread μπηκα; das fitness η στρατο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγω επεστρεψα σε κανονικους ρυθμους προπονησης. Θα παω οσο περισσοτερο μπορω να το χαρω μεχρι την αλλη βδομαδα γιατι τοτε ξεκινα ενας μηνας εμπλοκης.. κυκλικο προγραμματακι να βγαινει μεσα σε μια ωρα για συντηρηση του σωματος κι απο 20/2 με το καλο επιστρεφω στο σπλιτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν Πατάτα Ρύζι Ζυματικά Όταν έχω δυνατότητα επιλογής, τι να προτιμήσω ως συνοδευτικό και γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις