dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 έτσι, μπριζώστε με τώρα που θα πάω για προπόνηση να φτύσω αίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι ούτε για άνω σώμα πήγα σήμερα λόγω του τραυματισμού που έγραψα χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι ούτε για άνω σώμα πήγα σήμερα λόγω του τραυματισμού που έγραψα χτες. την επόμενη βδομάδα παρουσιάζεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ναι. Τρίτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 θα πήξεις κωλοψαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Όχι ρε ωραία θα ναι. Δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Όχι ρε ωραία θα ναι. Δεν. άντε με το καλό, που παρουσιάζεσαι; Βόρεια Ελλάδα, Νότια, Νησί; καλή θητεία να χεις... θα κάνουμε squat και DL αφιερωμένα σε σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 έτσι, μπριζώστε με τώρα που θα πάω για προπόνηση να φτύσω αίμα όρμα Δημητρούλ ! φάε τα σίδερα Εγώ πάλι ούτε για άνω σώμα πήγα σήμερα λόγω του τραυματισμού που έγραψα χτες. περαστικά ! την επόμενη βδομάδα παρουσιάζεσαι; daaaaaamn Ναι. Τρίτη στο κέντρο να τρως πολύ γιατι θα δεις το κιλά σου να εξανεμίζονται , την πάτησα τότε , είχα μπει 68kg και έχασα τόσο απότομα βάρος που οι δικοί μου στο επισκεπτήριο φρίκαραν. Είχα επαναπαυτεί να τρώω ότι μας έδιναν απο κρουασάν , μυλόπιτες , 4 χ μπαγκέτες στεργίου τη μέρα , πόσο τρελό ε , 4 χ 500cal μόνο οι μπαγκέτες , κανα 800ρι τουλάχιστον απο 2 μυλόπιτες ή 2 κρουασάν που συνήθως έτρωγα 3 + το φαγητό που μας τάιζαν πολύ καλά Μας είχε φύγει ο κώλος και φαντάσου οτι με δυο άλλους εξαφανιζόμασταν τις περισσότερες φορές και δεν κάναμε βήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το χειρότερο συναίσθημα είναι η αγορά παντελονιού...... δεν ανέβαινε και κολλούσε στα μπούτια δεν ξαναπαίρνω τζινοειδές .... μόνο κολάν Δημητρουλα μετά από leg Day κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεσαι από όσα ποστ σου έχω διαβάσει: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ναι είμαι από τους άτυχους που τα πιασίματα είναι must μετά από κάθε προπόνηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ναι είμαι από τους άτυχους που τα πιασίματα είναι must μετά από κάθε προπόνηση No pain no gain χαλαλι ομως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 No pain no gain χαλαλι ομως ετσι. με τον ρυθμό ανάπτυξης μου σε καμιά 2 χρόνια θα πω το χαλάλι, έως τότε το απολαμβάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ Νίκο. Ναι κι εγώ λέω να τρώω αρκετά. Προτιμώ να παχυνω κιόλας από το να γυρίσω σαν καχεκτικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο να τρως πολύ γιατι θα δεις το κιλά σου να εξανεμίζονται , την πάτησα τότε , είχα μπει 68kg και έχασα τόσο απότομα βάρος που οι δικοί μου στο επισκεπτήριο φρίκαραν. ^^ Εγώ είχα χάσει 8-9 κιλά στο κέντρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 με τον ρυθμό ανάπτυξης μου σε καμιά 2 χρόνια θα πω το χαλάλι, έως τότε το απολαμβάνω Δεν ήταν άσχημο το ποδαρακι όταν είχες βάλει φωτογραφίες γυναίκα είσαι δεν χρειάζεται να γίνει υπερβολικά μειωδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις