Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Όχι ρε ωραία θα ναι. Δεν.

άντε με το καλό, που παρουσιάζεσαι; Βόρεια Ελλάδα, Νότια, Νησί; καλή θητεία να χεις... θα κάνουμε squat και DL αφιερωμένα σε σενα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έτσι, μπριζώστε με τώρα που θα πάω για προπόνηση να φτύσω αίμα 

όρμα Δημητρούλ ! φάε τα σίδερα :P

Εγώ πάλι ούτε για άνω σώμα πήγα σήμερα λόγω του τραυματισμού που έγραψα χτες.

περαστικά !

την επόμενη βδομάδα παρουσιάζεσαι; 

daaaaaamn

Ναι. Τρίτη

στο κέντρο να τρως πολύ γιατι θα δεις το κιλά σου να εξανεμίζονται , την πάτησα τότε , είχα μπει 68kg και έχασα τόσο απότομα βάρος που οι δικοί μου στο επισκεπτήριο φρίκαραν.  

Είχα επαναπαυτεί να τρώω ότι μας έδιναν απο κρουασάν , μυλόπιτες , 4 χ μπαγκέτες στεργίου τη μέρα , πόσο τρελό ε , 4 χ 500cal μόνο οι μπαγκέτες , κανα 800ρι τουλάχιστον απο 2 μυλόπιτες ή 2 κρουασάν που συνήθως έτρωγα 3 + το φαγητό που μας τάιζαν πολύ καλά

Μας είχε φύγει ο κώλος και φαντάσου οτι με δυο άλλους εξαφανιζόμασταν τις περισσότερες φορές και δεν κάναμε βήμα  

το χειρότερο συναίσθημα είναι η αγορά παντελονιού...... δεν ανέβαινε και κολλούσε στα μπούτια

δεν ξαναπαίρνω τζινοειδές .... μόνο κολάν

Δημητρουλα μετά από leg Day κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεσαι από όσα ποστ σου έχω διαβάσει:

tumblr_nlcmntuPBV1s32rn6o1_1280.jpg

• Like 2

στο κέντρο να τρως πολύ γιατι θα δεις το κιλά σου να εξανεμίζονται , την πάτησα τότε , είχα μπει 68kg και έχασα τόσο απότομα βάρος που οι δικοί μου στο επισκεπτήριο φρίκαραν. 

^^ Εγώ είχα χάσει 8-9 κιλά στο κέντρο..

• Like 1

με τον ρυθμό ανάπτυξης μου σε καμιά 2 χρόνια θα πω το χαλάλι, έως τότε το απολαμβάνω

Δεν ήταν άσχημο το ποδαρακι όταν είχες βάλει φωτογραφίες γυναίκα είσαι δεν χρειάζεται να γίνει υπερβολικά μειωδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...