gon1332 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η απλή λύση είναι η εξής. Εϊναι τόσο απλή που θα λες πως δεν το σκέφτηκα. Βρες μια αθλητική δραστηριότητα χαμηλών κραδασμών και κάντην 3-4 φορές την εβδομάδα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ για μια ώρα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Σου προτείνω στα κιλά σου κολύμπι με προπονητή που θα έχει εκεί ή ένα απλό γυμναστήριο με προπονητή να σε παροτρύνει και να σε καθοδηγεί στις αρχές. Κόβεις τα ΓΛΥΚΑ , όλα όμως , , πίνεις νερό, καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα σκέτο και σόδα με λεμόνι από υγρές τροφές ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Φάε μπριζόλες αυγά , ρύζια γιουβέτσια, σαλάταες, ότι γουστάρεις, γλυκό να μην είναι και να μην πίνεται Αυτό ήταν. Πιο απλό δε γίνεται.Πολλά κιλά κάτω , ευχάριστα, χωρίς να στερηθείς τίποτα σοβαρό. Το κάνεις 3 μήνες ΚΑΙ σώνεσαι. 3 μήνες, τι σου ζητάει το σώμα σου¨? Σωστός. Αρκεί αυτό για να είσαι σε καλά κιλά πάντα. Φυσιολογικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 οταν μιλατε για βαρη εννοειτε μηχανηματα ή ελευθερα βαρη πως τα λενε γτ μερικες φορες μπερδευομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 τωρα το ειδα οχι τζον , έπρεπε να μπω στο φάρμακο για να κατέβω , για φυσικός πάντως τοτε που εκανα σοβαρά, το τερματισα ! λιβε μην κολλάς να εισαι κοινωνικός στο γυμν , να γνωρίσεις κοσμο και να κάνετε μαζι ! ''φίλε έρχεσαι λιγο?' συνέχεια να την λες αυτην την ατάκα δεν ειναι κακο ,και βεβαια να εισαι πρόθυμος να βοηθήσεις κ συ μετα ! ανεβάζεις ψυχολογία και δύναμη μονο κ μονο να ειναι απο πάνω σου ο αλλος , δεν χρειάζεται να σε βοηθήσει καν .. Εγώ προσωπικά μέχρι εκεί,θα ζητησω κανένα σποτ μια στο τόσο και ως εκεί. Δυστυχώς μόλις ανταλλάξεις κουβέντα με κάποιους νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να σου υποδείξουν πως να κανείς την προπόνηση σου. Άσχετο με το σποτινγκ παραδειγμα, κάνω μια μέρα κωπηλατική και με ρωτάει ένας ποσά σετ εχω,λέω δεν μετραω και το πάω ανάλογα πως νιώθω,και μου λέει στην κωπηλατική ΠΡΕΠΕΙ να κανείς ΠΑΝΤΑ τέσσερα σετ! Του λεεω άμα θέλει μπορεί να κάνει μαζί μου,τελείωσε τα σετ του.εγώ εκεί για 2-3 σετ ακόμα Ή "στενομυαλια" είναι αυτό που κρατάει πολλούς από το να βελτιωθούν στον στόχο τους. /end rant Ψιλό άσχετο με το ποστ σου αλλά ήθελα να το μοιραστω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 αληθεια ειναι αυτο που λες , και γω δεν μετράω ποτε ποσες κάνω και επίσης ΠΡΕΠΕΙ δεν υπάρχει στα βάρη ! οσο για την βοήθεια, οκ αν πεσεις σε κοπανο δεν του ξαναλές , ομως βοηθάει να εχεις κάποιον πανω σου , σε κάνει κ βάζεις περισσότερη δυναμη γιατι δεν φοβάσαι ουτε σκεφτεσαι μην τυχόν και κολλήσεις .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ προσωπικά μέχρι εκεί,θα ζητησω κανένα σποτ μια στο τόσο και ως εκεί. Δυστυχώς μόλις ανταλλάξεις κουβέντα με κάποιους νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να σου υποδείξουν πως να κανείς την προπόνηση σου. Άσχετο με το σποτινγκ παραδειγμα, κάνω μια μέρα κωπηλατική και με ρωτάει ένας ποσά σετ εχω,λέω δεν μετραω και το πάω ανάλογα πως νιώθω,και μου λέει στην κωπηλατική ΠΡΕΠΕΙ να κανείς ΠΑΝΤΑ τέσσερα σετ! Του λεεω άμα θέλει μπορεί να κάνει μαζί μου,τελείωσε τα σετ του.εγώ εκεί για 2-3 σετ ακόμα Ή "στενομυαλια" είναι αυτό που κρατάει πολλούς από το να βελτιωθούν στον στόχο τους. /end rant Ψιλό άσχετο με το ποστ σου αλλά ήθελα να το μοιραστω. Η αληθεια ειναι οτι ενα οριο στα σετ πρεπει να το βαζεις εφοσον κανεις προπονηση με προγραμμα και θελεις να δουλεψεις σωστα ολες τις μυϊκες ομαδες.Εκτος και αν πας (οχι εσυ συγκεκριμενα, γενικα) στο γυμναστηριο για να κανεις ξερω γω 1 ασκηση και να φυγεις.Τωρα το ποσα σετ και ποσες επαναληψεις θα κανει ο καθενας, αυτο ειναι στην κριση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splashboogie Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ποια φυσιολογικά δυστυχώς φιλέ είμαι 1.85 στα 138 κιλά!! Πρώην παλεστης βέβαια που απεχω 7 χρόνια (το λέω γιατί ή αθλητική κουλτούρα). Ένα ποδήλατο στο σπίτι για αρχή θα βοηθούσε?? Κολύμπι δεν βγαίνουν οι μετακινήσεις και στο γυμναστήριο μωρέ έχω κάνει διαφορες προσπάθειες αλλά με ενοχλεί που έχω περιέλθει σε τέτοια χάλια κα κάποια στιγμή σταματάω. Μαλιάκια μου τι ξέρω, τρομερή μαλακια αλλά το κάνω. Ευχαριστώ παρά πολύ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 αυτό είναι σώμα , δείτε μάζες και ποιότητα όχι τα σημερινά καραγκιοζιλίκια , δόσεις που δεν ακούμπαγε καν αυτός και λάδια για να μοιάζουν με σκατά !!και φυσικά σήμερα που δεν αγωνίζεται να είναι έτσι λογικά σε testosterone replacement (τεστο 20άρη) είναι και 51 χρ κ όχι σαν ένα μάτσο σκατά όπως άλλοιείδα έναν σήμερα απο κοντά κ αηδίασα , όχι μόνο επειδή ήταν άσχημος στα μούτρα απο την αυξητική αλλα κ επειδή είχε ένα σώμα σαν έκτρωμα, έχω δει αγωνιστικούς bodybuilders πολλές φορές , αυτός ήταν φρίκη και δεν ήταν κ αγωνιστικός lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εχουμε και στο τωρινο γυμναστηριο εναν που εκανε πριν 15-20 χρονια bbing στη Γερμανια και ειχε βγει 2ος. Τωρα ειναι σαν ντοματα με ποδια ξερω γω, δεν υπαρχει ιχνος definition πανω του, κοιλια κλπ.Απλα συνεχιζει να κανει βαρη. Νταξει, δε λεω οτι επαιρνε αναγκαστικα, αλλα τι διαολο τοσο χαλια γινεται το σωμα απο τα 35 μεχρι τα 50 αμα κοψεις απλα διατροφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 όποιος κατεβαίνει σε αγώνες ακόμα κ της κωλοπετινίτσας είναι σε φάρμακο αλλιώς γίνεται ρεζίλι , άντε να υπάρχει 1-2 special περιπτώσεις . Ακόμα και οι testαρισμένοι δήθεν nattys έχουν τους τρόπους τους στα test πάντως στην δική μου περίπτωση , αυτός που είδα ήταν ότι ποιο άσχημο έχω δει , πραγματικά είχε παραμορφωθεί και κόβω τον τέτοιο μου οτι είχε ανεβασμένα οιστρογόνα στο θεό , έτοιμος να σκάσει απ το bloat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ποια φυσιολογικά δυστυχώς φιλέ είμαι 1.85 στα 138 κιλά!! Πρώην παλεστης βέβαια που απεχω 7 χρόνια (το λέω γιατί ή αθλητική κουλτούρα). Ένα ποδήλατο στο σπίτι για αρχή θα βοηθούσε?? Κολύμπι δεν βγαίνουν οι μετακινήσεις και στο γυμναστήριο μωρέ έχω κάνει διαφορες προσπάθειες αλλά με ενοχλεί που έχω περιέλθει σε τέτοια χάλια κα κάποια στιγμή σταματάω. Μαλιάκια μου τι ξέρω, τρομερή μαλακια αλλά το κάνω. Ευχαριστώ παρά πολύ πάντως. Εγώ είμαι 1.90 120 κιλά με τα burgers και τα ουίσκια μου . Για αυτούς που αθλούνταν κυρίως ειναι η διατροφή. Το ποδήλατο θα βοηθούσε σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το συναίσθημα αγάπης-μίσους όταν αρπάζεις τον πιο βαρύ αλτήρα που μπορείς να σηκώσεις, τον ανεβοκατεβάζεις μέχρι να ουρλιάξουν από πόνο οι μυς, τον πετάς κάτω μ' ένα "άντε γαμήσου" και πριν περάσει λεπτό τον ξαναρπάζεις για το 2ο σετ και ξανά τα ίδια για μια ώρα μέχρι να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα. Πόσο. Γαμάτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το χειρότερο συναίσθημα είναι η αγορά παντελονιού...... δεν ανέβαινε και κολλούσε στα μπούτια δεν ξαναπαίρνω τζινοειδές .... μόνο κολάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιρνω μια φαση αγχους, πιλυς σκεψης το τι θα κανω. Πηγα για προπονηση ποδιων, μπροστθνα σκουοτ οχταρες, ολο ανεβαζα, ξεφυσουσα, εφτασα τελευταιο σετ να κανω τα κιλα που εκανα πενταρες ετσι σαν να τα χω για πρωινο. Απο μεσα μου ελεγα κανε βλακειες, θα ερθει η επομενη εβδομαδα,θα πεις εκανα τοσα, ας κανω ξανα και δεν θα βγουν αλλα μου αρεσε. 45' λεπτα προπονηση, που επιτηδες μειωσα τα διαλλειματα οσο δεν πηγαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 η δύναμη μου επέστρεψε 90kg κωπηλατική μπάρα χ 650kg κάμψεις δικεφάλων με μπάρα χ 6 <== δεν προσπάθησα ποτέ να βάλω kg στα δικέφαλα , δεν ξέρω που θα πάει σε 2-3 προπονήσεις , ή αν μπω δικέφαλα χωρίς να έχει προηγηθεί 1 ώρα προπόνηση πλάτης on cutting ROFL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις