Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Από τότε που άρχισα τζιμ ΠΕΙΝΑΩ. Δε χορταίνω με τπτ λέμε. Παίζει να επηρέασε η βαριά προπόνηση; 

ναι ρε εσυ τι λες. Αφου σου ελεγα τζάμπα τρως όταν ταλαιπωριοσουν με τα λάστιχα και τα burpees ktl

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τότε που άρχισα τζιμ ΠΕΙΝΑΩ. Δε χορταίνω με τπτ λέμε. Παίζει να επηρέασε η βαριά προπόνηση; 

Εννοείται !

οσο πιο δυνατή προπόνηση κάνεις  τοσο πιο πολύ πεινάς σαν λυκος ..

δουλεύουν σαν τρελά τα καρμπιρατέρια :)

• Like 3

• Moderators

Νομίζω ότι σε αυτό το thread υπάρχει περίπτωση να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο εξής θέμα: Ποιες είναι οι σωστες ενέργειες για να χάσει κανείς ΠΟΛΥ βάρος (πάνω από 40 κιλά). Εννοώ οκ ξέρω πολλά γευματα, γυμναστική κτλπ αλλά κάποια στιγμή ο οργανισμός προσαρμοζετε και χάνει ζόρικα. Άσε που στάνταρ το άτομο αρχίζει να κουράζετε από την διαδικασία. Είναι ρεαλιστικός στόχος το να χάνει κανείς 5-6 κιλά το μήνα?? Γενικά κάθε συμβολυή καλοδεχούμενη.

Λοιπον αρχικα να ξερεις οτι οσο πεφτεις σε κιλα ειναι δυσκολοτερο να χασεις και αυτο ισχυει για ολους γυμνασμενους και αγυμναστους. Πριν ξεκινησεις να απογοητευεσαι να εχεις στο μυαλο σου οτι απο τα 150πχ μπορεις να πας στα 130 σε 1 μηνα και μετα να θες αλλο τοσο για να πας απο τα 130 στα 120. Οσο πιο χαμηλα πεφτεις τοσο πιο αργος ειναι ο ρυθμος με τον οποιο χανεις. Εκει απλα πρεπει να συνεχισεις να κανεις αυτο που εκανες και πριν απλα να εχεις υπομονη.

Για το πως θα τα χασεις το τριπτυχο ειναι φαγητο(για αρχη καθαριζεις τη σαβουρα) γυμναστικη( βαρη και αεροβιο οχι μονο ενα απο τα δυο) και ξεκουραση!!

Το αν θα κουραστεις απο τη διαδικασια εχει να κανει καθαρα απο το αν θα το κανεις τροπο ζωης η οχι

• Like 1

Μετά από τόσους μήνες gym και περιστασιακά cross training-fitting πήγα για μια πρώτη προπόνηση μετά από πολυυύ καιρό wado ryu.

Παπάρια,απαγοήτευση. Η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Προσαγωγοί,πλευρά και η κοιλιά μου κλαίνε.

Το γήρας ουκ...

:(

Σημερα τζιμ, εκανα πιεσεις στηθους, τελευταιο σετ, ζοριζομουνα, ηταν οι τελευταιες οχταρες, ερχεται ενας να με σποταρει, λεει ακομα δυο ... τις εκανα, του ειπα κι ενα ευχαριστώ, ενιωσα γαματα μετα.

• Like 2

Σημερα τζιμ, εκανα πιεσεις στηθους, τελευταιο σετ, ζοριζομουνα, ηταν οι τελευταιες οχταρες, ερχεται ενας να με σποταρει, λεει ακομα δυο ... τις εκανα, του ειπα κι ενα ευχαριστώ, ενιωσα γαματα μετα.

Είναι ο Τζιμ Μπρο σου τώρα.

• Like 2

Να προσπαθεις να το κανεις σε καθε ασκηση αυτο.Μπορει να μην εδωσες το 100% των κιλων μονος σου, αλλα εδωσες το 100% της δυναμης σου.

Ε δεν γινεται καθε φορα, γιατι το παιδι μονο του ηρθε πηρε πρωτοβουλια, αλλιως εγω δεν θα το ζητουσα. Ο διπλανος μου εκανε επικλινη εξαρες 120 συν,ψαχνει χορηγο να αφωσιωθει σε αυτο, ωστε να κατεβει σε αγωνες

Νομίζω ότι σε αυτό το thread υπάρχει περίπτωση να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο εξής θέμα: Ποιες είναι οι σωστες ενέργειες για να χάσει κανείς ΠΟΛΥ βάρος (πάνω από 40 κιλά). Εννοώ οκ ξέρω πολλά γευματα, γυμναστική κτλπ αλλά κάποια στιγμή ο οργανισμός προσαρμοζετε και χάνει ζόρικα. Άσε που στάνταρ το άτομο αρχίζει να κουράζετε από την διαδικασία. Είναι ρεαλιστικός στόχος το να χάνει κανείς 5-6 κιλά το μήνα?? Γενικά κάθε συμβολυή καλοδεχούμενη.

Η απλή λύση είναι η εξής. Εϊναι τόσο απλή που θα λες πως δεν το σκέφτηκα. 

1. Βρες μια αθλητική δραστηριότητα χαμηλών κραδασμών και κάντην 3-4 φορές την εβδομάδα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ για μια ώρα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Σου προτείνω στα κιλά σου κολύμπι με προπονητή που θα έχει εκεί ή ένα απλό γυμναστήριο με προπονητή να σε παροτρύνει και να σε καθοδηγεί στις αρχές. 
  2. Κόβεις τα ΓΛΥΚΑ , όλα όμως , , πίνεις νερό, καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα σκέτο και σόδα με λεμόνι από υγρές τροφές ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Φάε μπριζόλες αυγά , ρύζια γιουβέτσια, σαλάταες, ότι γουστάρεις, γλυκό να μην είναι και να μην πίνεται

Αυτό ήταν. Πιο απλό δε γίνεται.Πολλά κιλά κάτω , ευχάριστα, χωρίς να στερηθείς τίποτα σοβαρό. Το κάνεις 3 μήνες ΚΑΙ σώνεσαι. 3 μήνες, τι σου ζητάει το σώμα σου¨?

• Like 1

Μάους κατέβαινες σε αγώνες πιτσιρικάς; Άμα ναι στείλε με πμ να σε δω τότε. Οι ιδιοκτήτες του τζιμ που πάω κατέβαιναν επίσης και είστε (είμαστε) ίδια ηλικία, παίζει να γνωρίζεστε.

---------------------------

τωρα το ειδα 

οχι τζον , έπρεπε να μπω στο φάρμακο για να κατέβω ,  για φυσικός πάντως τοτε που εκανα σοβαρά, το τερματισα !

λιβε μην κολλάς να εισαι κοινωνικός στο γυμν , να γνωρίσεις κοσμο και να κάνετε μαζι !

''φίλε έρχεσαι λιγο?'  συνέχεια να την λες αυτην την ατάκα δεν ειναι κακο ,και βεβαια να εισαι πρόθυμος να βοηθήσεις κ συ μετα !  ανεβάζεις ψυχολογία και δύναμη μονο κ μονο να ειναι απο πάνω σου ο αλλος , δεν χρειάζεται να σε βοηθήσει καν ..

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...