Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Απο δευτερα παω σε μια δουλειά. Ωραριο 7:00-15:30 15:30-23:30 23:30-7:00 η γυμναστικη θα καθιερωθεί τεσσερης μερες την εβδομαδα συν αν εχω ακομα μια για hit. Θα χω δυο ρεπο την εβδομαδα, αλλα μπορει να δουλευω κυριακη σαββατο, δεν εχει σταματημό. Απο την μια καλη δουλεια στην καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τώρα που σταμάτησες η διατροφή σε έχει διατηρήσει καθόλου; Η δεν κάνεις; Kανονικη διατροφή(πχ με μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης) δεν κανω αλλα πιστεύω τρώω "σωστα" μιας και εχω σπουδάσει και μάγειρας και μου ειναι σχετικά εύκολο αυτο το κομμάτι,αλλα μονο η άσκηση μπορεί να σε συντηρήσει η διατροφή σκέτη όχι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχεις κάνει βαριά deadlift και καθίσματα την ίδια μέρα γιαυτό το λες αυτό. Θα πας για ύπνο, και για 2 μέρες θα νυστάζεις. Η αλήθεια είναι πως ό,τι πιο κουραστικό από σωματική άσκηση είναι το κλάδεμα ελιών. Τότε μόνο έχω το αίσθημα του immediate shutdown στο τέλος. Μπορεί όμως να παλευτεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καθε δουλεια εχει τα μαμησια της. Προτειμουσα ομως να μαι σε ενα χωραφι να δουλευω παρα μπροστα σεενα πισι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εχεις μαζέψει ποτέ και μάλιστα χωρίς μηχανικό ραβδιστικό ; Δεν μιλάμε για 2-3 ελιές ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τα παντα ολα εκανα. Με βεργα, να τιναζω ελιες να πεφτουν στην λινατσα, μαζεμα, το τσουβαλι στον ωμο και πανω στην καροτσα σε χωραφια που ειχανε λαδανιες πουρναρια...(εφαγα, ειδικα φετος πολυ μαμιση) γυρνουσα πισω μπανιο με χλιαρο νερο, γυμναστηριο, μετα μπανιο με καυτο υπνο. Αλλα η καθε δουλεια ειναι διαφορετικη, την πρωτη εβδομαδα τα χερια μου ειχαν καλους με πυον, οπου εσκαγαν την επομονη που επιανα την βεργα,την δευτερη εβδομαδα δεν με πονουσαν καθολου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τα παντα ολα εκανα. Με βεργα, να τιναζω ελιες να πεφτουν στην λινατσα, μαζεμα, το τσουβαλι στον ωμο και πανω στην καροτσα σε χωραφια που ειχανε λαδανιες πουρναρια...(εφαγα, ειδικα φετος πολυ μαμιση) γυρνουσα πισω μπανιο με χλιαρο νερο, γυμναστηριο, μετα μπανιο με καυτο υπνο. Αλλα η καθε δουλεια ειναι διαφορετικη, την πρωτη εβδομαδα τα χερια μου ειχαν καλους με πυον, οπου εσκαγαν την επομονη που επιανα την βεργα,την δευτερη εβδομαδα δεν με πονουσαν καθολου. ναι αλλα ρε φιλε δεν μπορεις να πας να μαζεψεις ελιες και μετα να τα δωσεις ολα στο gym ενω αμα εισαι μπροστα στο pc πας εκεις και ξεσπας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλα, πηγες ποτε με πονοκεφαλο να πας να δωσεις στο τζιμ; νιωθεις οτι θα παθεος εγκεφαλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ...και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αθήνα το Σαββατοκύριακο, επιστροφή στη βάση μου. Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει επίσημα το "ποδηλατικό έτος 2016"! Χαλαρά, περίπου 140χλμ συνολικά Σάββατο και Κυριακή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλα, πηγες ποτε με πονοκεφαλο να πας να δωσεις στο τζιμ; νιωθεις οτι θα παθεος εγκεφαλικό. Εγώ εχω παει με πονοκεφαλο -αδιαθεσία γενικα και μου χουν περασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splashboogie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι σε αυτό το thread υπάρχει περίπτωση να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο εξής θέμα: Ποιες είναι οι σωστες ενέργειες για να χάσει κανείς ΠΟΛΥ βάρος (πάνω από 40 κιλά). Εννοώ οκ ξέρω πολλά γευματα, γυμναστική κτλπ αλλά κάποια στιγμή ο οργανισμός προσαρμοζετε και χάνει ζόρικα. Άσε που στάνταρ το άτομο αρχίζει να κουράζετε από την διαδικασία. Είναι ρεαλιστικός στόχος το να χάνει κανείς 5-6 κιλά το μήνα?? Γενικά κάθε συμβολυή καλοδεχούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είχα πάει για μπαλα το Σάββατο και από τα πολλά (για μένα) sprint την άκουσε η δεξιά γάμπα. Σήμερα προτελευταίο σετ squat πήρα την θλάση μου. Μικρή ευτυχώς αλλά τόση ώστε να φύγω σαν κλαμμενο μουνί από το gym. Αύριο αρχίζει rehab και λογικά όχι αλλά squat και άρσεις μέχρι να φύγω την επόμενη βδομάδα για στρατό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι σε αυτό το thread υπάρχει περίπτωση να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο εξής θέμα: Ποιες είναι οι σωστες ενέργειες για να χάσει κανείς ΠΟΛΥ βάρος (πάνω από 40 κιλά). Εννοώ οκ ξέρω πολλά γευματα, γυμναστική κτλπ αλλά κάποια στιγμή ο οργανισμός προσαρμοζετε και χάνει ζόρικα. Άσε που στάνταρ το άτομο αρχίζει να κουράζετε από την διαδικασία. Είναι ρεαλιστικός στόχος το να χάνει κανείς 5-6 κιλά το μήνα?? Γενικά κάθε συμβολυή καλοδεχούμενη. ξεκινα με βαρη και αρκετη πρωτεινη. Μην λυσαξεις στην αεροβια γιατι αυτη την στιγμη δεν πρόκειται να σου δωσει πολλα. Οταν αρχισεις να χανεις κιλα τοτε βαλε μπολικη αεροβια στο προγραμμα... επισης δεν ειμαι σιγουρος για τα κιλα μιας ετσι και χασεις πολλα κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα μπορει να κρεμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 splashboogie σε νιωθω, και εγω ετσι ημουν και εδω μου λεγανε κατι περιεργα που δεν καταλαβαινα, αλλα και να τα καταλαβαινα δεν μπορουσα να τα κανω. Η αντοχη στα κιλα "μας" πρωην και νυν ειναι μικρη, γενικα θελει καθημερινα και συστηματικα. Εγω για παραδειγμα εχασα τα πρωτα κιλα ευκολα με περπατημα και λιγο ποδηλατο(και προφανως διατροφη ετσι). Τιποτα το ιδιαιτερο. Οσο κατεβαινεις πιστευω η γυμναστικη γινεται πιο απαιτητικη, εκει ειναι το δυσκολοτερο για μενα και εκει παει το μην τα παρατας ποτε. Εχω να φαω ζαχαρες, πατατακια μαλακιες μεχρι και σουβλακια 4 μήνες. Και πρεπει να συνεχισω για αλλους 6 τουλαχιστον. Οποτε εγω αυτο που σου προτεινω ειναι ζορισε τον εαυτο σου οσο παει οτι και να σημαινει αυτο ( εμενα το πρωτο μου ζορισμα ηταν να περπατησω 5-6 χιλιομετρα για να φανταστεις). Αυτο που χρειαζεσαι ειναι resolve (firm determination to do something), χωρις αυτο μην ξεκινησεις καν, το χω κανει και εγω 2-3 φορες στην αρχη και την 5η μερα ετρωγα πιτογυρα. Πρωτα πρεπει να εισαι ετοιμος και μετα ξεκινας κατι τετοιο. Αμα νιωθεις ετοιμος και πιστευεις οτι δεν παει αλλο go for it. Εγω ενιωσα ετοιμος την ωρα που βαρεθηκα να ειμαι χοντρος απο το δημοτικο εως το φανταριλικι, και εχασα πολλα πραγματα απτην ζωη μου λογω του παχους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είχα πάει για μπαλα το Σάββατο και από τα πολλά (για μένα) sprint την άκουσε η δεξιά γάμπα. Σήμερα προτελευταίο σετ squat πήρα την θλάση μου. Μικρή ευτυχώς αλλά τόση ώστε να φύγω σαν κλαμμενο μουνί από το gym. Αύριο αρχίζει rehab και λογικά όχι αλλά squat και άρσεις μέχρι να φύγω την επόμενη βδομάδα για στρατό Δεν βλέπεις την ώρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις