Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αισθάνομαι πολύ αδύναμη... λες και μου έχουν ρουφήξει όλο το αίμα....με το ζόρι τρώω μιας και δεν έχω όρεξη για φαγητό (ενίοτε με αναγουλιάζει κιόλας) 
Μάλλον τα dropset με ξεζουμίζουν...
έκανα deload στο Lower2 σήμερα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πόσες φορές την ευδομαδα κανείς γυμναστική?

upper/lower 2x2 

και στα upper δύο πρωινά αερόβια (που θα τα κόψω προς το παρόν) 

μεταπροπονητικά ερόβια 20' low intensity 

Αισθάνομαι πολύ αδύναμη... λες και μου έχουν ρουφήξει όλο το αίμα....με το ζόρι τρώω μιας και δεν έχω όρεξη για φαγητό (ενίοτε με αναγουλιάζει κιόλας)

Μάλλον τα dropset με ξεζουμίζουν...

έκανα deload στο Lower2 σήμερα

Τα λεγαμε αλλα δεν ακουγες... πρεπει να υπαρχουν heavy light μερες

Είπες πως το έριξες στο διάβασμα τελευταία. Καλωσήρθες στον κόσμο των γραμμάτων, όπου θα πρέπει να μάθεις πως η νοητική άσκηση είναι εξίσου κουραστική με την γυμναστική.

• Like 1

Είπες πως το έριξες στο διάβασμα τελευταία. Καλωσήρθες στον κόσμο των γραμμάτων, όπου θα πρέπει να μάθεις πως η νοητική άσκηση είναι εξίσου κουραστική με την γυμναστική.

Προσωπικά την βρίσκω πιο κουραστική. Βέβαια αρκετές ώρες μετά που σου γυρίζουν τα μυαλά θες να πας γυμναστήριο.

Διάβασμα + δουλειά = πτώμα

• Like 1

Το πιστεύω κι εγώ αυτό. Η νοητική κούραση δεν έχει καμμία σχέση με αυτή της γυμναστικής. Μετά από μία κουραστική μέρα διαβάσματος, δεν έχεις μυαλό. Δε μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός από καμμιά βόλτα. Μετά από μία κουραστική γυμναστική, με ένα κρύο ντουζ είσαι άρχοντας.

Το πιστεύω κι εγώ αυτό. Η νοητική κούραση δεν έχει καμμία σχέση με αυτή της γυμναστικής. Μετά από μία κουραστική μέρα διαβάσματος, δεν έχεις μυαλό. Δε μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός από καμμιά βόλτα. Μετά από μία κουραστική γυμναστική, με ένα κρύο ντουζ είσαι άρχοντας.

Ειναι αναλογα και το τι θα φας.Αν κανεις σκληρη γυμναστικη και δε φας καλα η καθολου, μετα δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου.

γιαουρτι χυμα(εννοω από τον τυρα του super market), συσκευασια full ή 0% ή 2%?  :rolleyes:

ισχυει κατι που λενε για τα 0% οτι δεν ειναι καλα και τετοια?

Δεν έχεις κάνει βαριά deadlift και καθίσματα την ίδια μέρα γιαυτό το λες αυτό. Θα πας για ύπνο, και για 2 μέρες θα νυστάζεις. 

• Like 3

• Moderators

γιαουρτι χυμα(εννοω από τον τυρα του super market), συσκευασια full ή 0% ή 2%?  :rolleyes:

ισχυει κατι που λενε για τα 0% οτι δεν ειναι καλα και τετοια?

2% παντα

• Like 2

αυτο τον καιρο εφαγα αρκετα [5 κιλα μελομακαρονα, 2 κιλα διπλες και  ~ 3 γαλακτομπουρεκα χωρις τα κρεατα]. Ειχα καταλαβει οτι ειχα παρει λιγο ογκο αλλα δεν αισθανομουν τοσο βαρος. κοιταω την ζυγαρια και βλεπω οτι εχω ανεβει 3 κιλα. So, αρχιζω και σκεφτομαι ποσο λιπος να εχω παρει. Αρχιζω και μετραω χωρις να κοιταω το exceloχαρτο. Μου εβγαλε ~12% λιπος. Απο 15,5 που ήμουν τον Νοέμβριο... 

Υγ και ελεγα γιατι κρυωνα τοσο

^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...