4saken Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι απλα και αλλες φορες ετρωγα μια μπανανα και δεν ενιωθα ετσι...Στο τσαι πιο πολυ πηγαινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 έχει κανείς info για τη συγκεκριμένη πρωτεϊνη ???? http://www.musclemax.gr/proteins/pure-nutrition-whey-isolate-1814gr-detail#.Vo-ToraLRdhείδα τα συστατικά της και έμεινα να αναρωτιέμαι .... wtf ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιαννη δεν ειναι ευκολο (ουτε νομιζω οτι αυτο προτεινει ο συγγραφεας τουλαχιστον για το ξυπολητος)...Αυτοι που τρεχαν ξυπολητοι τρεχαν σε ολοι τους την ζωη ετσι, σε οποιοδηποτε εδαφος, εμεις μονο σε ταρταν θα μπορουσαμε και μπορει να χε και τα αντιθετα αποτελεσματα... Μάλλον δε θυμάσαι καλά το βιβλίο. Θα το αναλύσω/παρουσιάσω σαν το τελειώσω, σου θυμίζω όμως ότι η άποψη του συγγραφέα για τα οφέλη του ξυπόλητου τρεξίματος παρουσιάζονται αναλυτικότατα όταν μας συστήνει τον Barefoot Ted ο οποίος άρχισε να τρέχει ξυπόλητος στα -άντα του αφού είχε δοκιμάσει τα πιο ακριβά παπούτσια που κυκλοφορόύσαν στην αμερικανική αγορά και όλα τους είχαν επιδεινώσει τα προβλήματα που είχε στα πόδια. Ναι, φυσικά δεν είναι εύκολο, το αναφέρει και η ίδια η Vibram στην ιστοσελίδα της ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος προσαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ λοιπόν που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον επειδή παρακολουθώ το θέμα καιρό, μιας και είναι από τα λίγα ενδιαφέροντα θέματα του μπλά μπλά που πραγματικά μπορεί κάποιος να μάθει κάτι. Ποια είναι η φιλοσοσφία των drop sets στα βάρη, θέλω να πω πρέπει να εφαρμόζονται ας πούμε σε 4x10 επαναλήψεις και στις 4 επαναλήψεις ή να γίνουν 2x10 επαναλήψεις με drop set ; Θα ήθελα βοήθεια, μιας και έχω φάει το internet και άκρη δεν βγάζω μέχρι το πόσα σετ σε αριθμό να κάνει κανείς μαζί με drop set. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον δε θυμάσαι καλά το βιβλίο. Θα το αναλύσω/παρουσιάσω σαν το τελειώσω, σου θυμίζω όμως ότι η άποψη του συγγραφέα για τα οφέλη του ξυπόλητου τρεξίματος παρουσιάζονται αναλυτικότατα όταν μας συστήνει τον Barefoot Ted ο οποίος άρχισε να τρέχει ξυπόλητος στα -άντα του αφού είχε δοκιμάσει τα πιο ακριβά παπούτσια που κυκλοφορόύσαν στην αμερικανική αγορά και όλα τους είχαν επιδεινώσει τα προβλήματα που είχε στα πόδια. Ναι, φυσικά δεν είναι εύκολο, το αναφέρει και η ίδια η Vibram στην ιστοσελίδα της ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος προσαρμογής. @yannis27gr: (ξεκαθαρίζω, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα, παρόλο που το πρότεινα ) Καλά όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με τους κραδασμούς σε αστραγάλους/γόνατα/ισχία; Να μας αφήσει ανάπηρους θέλει ο συγγραφέας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ λοιπόν που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον επειδή παρακολουθώ το θέμα καιρό, μιας και είναι από τα λίγα ενδιαφέροντα θέματα του μπλά μπλά που πραγματικά μπορεί κάποιος να μάθει κάτι. Ποια είναι η φιλοσοσφία των drop sets στα βάρη, θέλω να πω πρέπει να εφαρμόζονται ας πούμε σε 4x10 επαναλήψεις και στις 4 επαναλήψεις ή να γίνουν 2x10 επαναλήψεις με drop set ; Θα ήθελα βοήθεια, μιας και έχω φάει το internet και άκρη δεν βγάζω μέχρι το πόσα σετ σε αριθμό να κάνει κανείς μαζί με drop set. Κοίτα πως το δουλεύω εγώ με τα dropset (μου τα εμφύσησε ο Alex οπότε μπορεί να σου δώσει καλύτερα info) κάνω ένα σετ με 8-12 επαναλήψεις (η τελευταία βγαίνει fail) και μετά καπάκι ρίχνω στο 70% τα κιλά και κάνω reps έως fail (δεν έχω ξεπεράσει κάπου τις 20-22 μέχρι στιγμής αυτό το κάνω είτε δύο είτε τρεις φορές ανάλογα την κάθε μυική ομάδα. Στην τελευταία φορά το τελευταίο dropset βγάζω το πολύ 5 επαναλήψεις κλαίγοντας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα περιμένω info από τον alex όπως λες. Ωστόσο αν κάνω το εξής, κάνω ένα σετ μαξ κιλά που μπορώ 10 επαναλήψεις και αρχίζω και κατεβάζω μπαρίτσα μπαρίτσα τα κιλά με 10 επαναλήψεις την φορά που κατεβάζω μπαρίτσα με κιλά μέχρι το failure είναι σωστό κάτι τέτοιο, ή πρέπει υποχρεωτικά να κατεβάζω στο 70% των κιλών έπειτα από τις πρώτες 10 επαναλήψεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα περιμένω info από τον alex όπως λες. Ωστόσο αν κάνω το εξής, κάνω ένα σετ μαξ κιλά που μπορώ 10 επαναλήψεις και αρχίζω και κατεβάζω μπαρίτσα μπαρίτσα τα κιλά με 10 επαναλήψεις την φορά που κατεβάζω μπαρίτσα με κιλά μέχρι το failure είναι σωστό κάτι τέτοιο, ή πρέπει υποχρεωτικά να κατεβάζω στο 70% των κιλών έπειτα από τις πρώτες 10 επαναλήψεις ; εγώ το χρησιμοποιώ στις απομονωμένες ασκήσεις το σύστημα του drop, σε πολυαρθρικές ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για απομονωμένες μιλάω φυσικά και λάθος μου που δεν το διευκρίνησα εξαρχής ως προς την ορθότερη επίρρωση των λεγόμενών μου. Θα δοκιμάσω 2x10 επαναλήψεις με drop σετ μία πλάκα κιλών κάτω την φορά και 10 επαναλήψεις όταν κατεβάζω τα κιλά και βλέπουμε. Καλά είναι έτσι όπως το σκέφτηκα ή πρέπει να αλλάξω κάτι ; Εγώ δουλεύω 4x10 επαναλήψεις ως επί το πλείστον και επί τη ευκαιρία πήρα απόφαση να εντάξω το drop set στις προπονήσεις μου, κυρίως στα μηχανήματα για αρχή, μιας και στα ελεύθερα ο spotter είναι απαραίτητος και δεν έχω τέτοια δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Για απομονωμένες μιλάω φυσικά και λάθος μου που δεν το διευκρίνησα εξαρχής ως προς την ορθότερη επίρρωση των λεγόμενών μου. Θα δοκιμάσω 2x10 επαναλήψεις με drop σετ μία πλάκα κιλών κάτω την φορά και 10 επαναλήψεις όταν κατεβάζω τα κιλά και βλέπουμε. Καλά είναι έτσι όπως το σκέφτηκα ή πρέπει να αλλάξω κάτι ; Εγώ δουλεύω 4x10 επαναλήψεις ως επί το πλείστον και επί τη ευκαιρία πήρα απόφαση να εντάξω το drop set στις προπονήσεις μου, κυρίως στα μηχανήματα για αρχή, μιας και στα ελεύθερα ο spotter είναι απαραίτητος και δεν έχω τέτοια δυνατότητα. ο spotter δεν είναι απαραίτητος για αρχή. Μελετάς πολύ καλά την τεχνική και κοιτάς να παίζεις σε ασφαλή κιλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν αντιλέγω, είμαι υπέρ της σωστής τεχνικής και όχι των λάθος επαναλήψεων, να γυμναστούμε πάμε άλλωστε και όχι να τραυματιστούμε, απλά όπως και να έχει θα ξεκινίσω τα drop sets στα μηχανήματα. Ειδικά στην πρέσσα ποδιών δεν θα μπορώ να περπατήσω μετά 100% . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Όσα θες βγάζεις, βγάλε και 1κιλό την φορά φτάνει να κατεβάζεις όταν δεν μπορείς να βγάλεις άλλες! Αν βγάζεις πολύ λίγα κιλά κάθε φορά, θα καείς από τις επαναλήψεις! Και στα ελευθέρα γίνεται αρκεί να έχεις κάποιον να στα βγάζει.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θα κάνω την τακτική κατέβασμα μία πλάκα κιλών την φορά και θα κοιτάω να φτάσω τις 10 επαναλήψεις ανά πλάκα μέχρι failure για αρχή. Η κάθε πλάκα στα μηχανήματα του gym που πάω είναι 7 κιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Όσα θες βγάζεις, βγάλε και 1κιλό την φορά φτάνει να κατεβάζεις όταν δεν μπορείς να βγάλεις άλλες! Αν βγάζεις πολύ λίγα κιλά κάθε φορά, θα καείς από τις επαναλήψεις! Και στα ελευθέρα γίνεται αρκεί να έχεις κάποιον να στα βγάζει.. Mau-Maus έχεις pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 @yannis27gr: (ξεκαθαρίζω, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα, παρόλο που το πρότεινα ) Καλά όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με τους κραδασμούς σε αστραγάλους/γόνατα/ισχία; Να μας αφήσει ανάπηρους θέλει ο συγγραφέας; Το αναποδο. Ο συγγραφεας, και γενικα το κινημα του barefoot running, υποστηριζουν οτι χωρις παπουτσια εχεις καλυτερη ισορροπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις