TEOKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εσείς έχετε κάτι που σας κρατάει; Βασικά οι περισσότεροι ξεκινάμε να γυμναζόμαστε για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας. Άμα δεν τα παρατήσουμε και μας γίνει συνήθεια ,το κάνουμε γιατί νοιώθουμε όμορφα. Σαν να τρώς ένα καλό φαί για παράδειγμα . Όταν περάσουν τα πολλά χρόνια νοιώθεις ευλογημένος που ασχολήθηκες με την γυμναστική συγκρίνοντας την ποιότητα της ζωής σου με αυτήν των άλλων συνομίληκών σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πάντως Spect(το όνομα σου; ) ειδικά άμα είσαι και κοντός και ασχολησαι κάποια περίοδο θα πέσει πολύ πείναΤώρα Αρχίζω Να μαθαίνω σιγά σιγά τι θυσίες πρέπει να κάνει κανείς για να φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο σαν αυτό που είστε οι περισσότεροι εδώ πέρα και σκέφτομαι τι είναι αυτό που με κάνει να θέλω να το συνεχίσω για τα επόμενα χρόνια...οι είκοσι φορές που θα πάω παραλία,ότι νιώθω πως περνάω κάπου οφελιμα τον χρόνο μου..δεν ξέρωΕσείς έχετε κάτι που σας κρατάει; όχι η παραλία πάντως. Οι περισσότεροι όταν πάμε στα βάρη είναι σαν να παίρνουμε την δόση μας. Εντάξει κυρίως για το εμφανισιακό ξεκινάνε οι περισσότεροι αλλά αυτό δεν είναι αρκετό να κρατήσει κανένα. το θέμα σου είναι ότι επειδή είσαι στην αρχή ασχολείσαι πολύ. Διαβάζεις σκέφτεσαι αλλάζεις κάτι συνέχεια, φιλοσοφείς θεωρείς.. σου φαίνεται πιο κουραστικό από ότι είναι. Η ουσία είναι όπως λέμε συνέχεια: -πειθαρχημένη διατροφή -Αφιερώνεις 6 ώρες την εβδομάδα από την ζωή σου -Το κάνεις συστηματικά όχι 6 μήνες on 6 μήνες off. πρέπει να είναι ρουτίνα, και ρουτίνα που γουστάρεις. Αν το κάνεις για την παραλία μόνο για τον στόχο χωρίς να σου αρέσει η γυμναστική με βάρη, όταν φτάσεις τον στόχο και φτιάξεις σώμα θα τα παρατήσεις όπως τόσοι άλλοι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 τα καλυτερα αποτελεσματα για μενα ειναι 1ο σπλιτ στηθος-πλατη μαζι 2ο ωμοι-δικεφαλα-τρικεφαλα κ ποδια μονα τους..3 μερες γυμναστηριο καλη διατροφη και αρκετος υπνος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πάντως Spect(το όνομα σου; ) ειδικά άμα είσαι και κοντός και ασχολησαι κάποια περίοδο θα πέσει πολύ πείνα Τώρα Αρχίζω Να μαθαίνω σιγά σιγά τι θυσίες πρέπει να κάνει κανείς για να φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο σαν αυτό που είστε οι περισσότεροι εδώ πέρα και σκέφτομαι τι είναι αυτό που με κάνει να θέλω να το συνεχίσω για τα επόμενα χρόνια...οι είκοσι φορές που θα πάω παραλία,ότι νιώθω πως περνάω κάπου οφελιμα τον χρόνο μου..δεν ξέρω Εσείς έχετε κάτι που σας κρατάει; αν σκεφτεσαι ετσι σταματα απο τωρα και παρε ενα παπι να το παιζεις καγκουρας στα γκομενακια. Αν δεν κανεις την γυμνστικη και καλο φαγητο τροπο ζωης τοτε εχει ημερομινια ληξης. Επισης μην συγκρινεις εμας που κανουμε το λιγοτερο 5χρονια με εσενα που δεν εχεις κλεισει χρονο! Και τελος αν θες να βαλεις ογκο πανω σου πρεπει να φας και οταν λεμε να φας εννοουμε εκει που ξερνας απο το φαι να φας λιγο ακομη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 6580 burpees μεσα στο 2015 και με 0 γυμναστικη Ιουνιο-Αυγουστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Α εντωμεταξύ παρακάτω το καλύτερο μήνυμα για χρόνια πολλά που πήρα. Μεταξύ άλλων "Έτη πολλά μωρή αρρώστια. Σου εύχομαι όλη σου η ζωή να γίνει ένα απέραντο αναβολικό παράθυρο, μία μυική κοιλάδα που θα βρέχεται από ποταμούς αμινοξέων" Σε κερδίζω. Με στέλνει η άλλη μήνυμα "...δεν παίρνω τηλέφωνο να μη διακόψω... χρόνια πολλά κι άφθονο σεξ..." ---------------------- Λεπόν, αυτό το born to run λέει ξεκάθαρα ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας δρομέας είναι να πάρει τα σούπερ ακριβά παπούτσια με το μαξιλαράκι για την υποστήριξη και τα έτσι και τα γιουβέτσι. Προτείνει τρέξιμο με απλό παπούτσι με ίσια σόλα ή vibram ή -αν μπορείς- ξυπόλητος. Εσείς του τρεξίματος -στηβ, εσένα λέω- τι γνώμη έχετε επ' αυτού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιαννη δεν ειναι ευκολο (ουτε νομιζω οτι αυτο προτεινει ο συγγραφεας τουλαχιστον για το ξυπολητος)...Αυτοι που τρεχαν ξυπολητοι τρεχαν σε ολοι τους την ζωη ετσι, σε οποιοδηποτε εδαφος, εμεις μονο σε ταρταν θα μπορουσαμε και μπορει να χε και τα αντιθετα αποτελεσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Βλέπω χθες το δελτίο ειδήσεων και συγκεκριμένα την πρόβλεψη του αυριανού (σημερινού) καιρού. Μιλάνε για ανέμους 7 Μποφώρ και σποραδικές καταιγίδες. Σκέφτομαι "Καλύτερα θα ήταν να μην πάω με το ποδήλατο αύριο δουλειά, γιατί μπορεί να με πάρει και να με σηκώσει - στην κυριολεξία". Ήρθα δουλειά με το αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής, ούτε αέρα έχει, ούτε σύννεφα για βροχές/καταιγίδες κτλ. Τα ΝΕΥΡΑ μου. @yannis27gr: (ξεκαθαρίζω, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα, παρόλο που το πρότεινα ) Καλά όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με τους κραδασμούς σε αστραγάλους/γόνατα/ισχία; Να μας αφήσει ανάπηρους θέλει ο συγγραφέας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Βλέπω χθες το δελτίο ειδήσεων και συγκεκριμένα την πρόβλεψη του αυριανού (σημερινού) καιρού. Μιλάνε για ανέμους 7 Μποφώρ και σποραδικές καταιγίδες. Σκέφτομαι "Καλύτερα θα ήταν να μην πάω με το ποδήλατο αύριο δουλειά, γιατί μπορεί να με πάρει και να με σηκώσει - στην κυριολεξία". Ήρθα δουλειά με το αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής, ούτε αέρα έχει, ούτε σύννεφα για βροχές/καταιγίδες κτλ. Τα ΝΕΥΡΑ μου. @yannis27gr: (ξεκαθαρίζω, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα, παρόλο που το πρότεινα ) Καλά όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με τους κραδασμούς σε αστραγάλους/γόνατα/ισχία; Να μας αφήσει ανάπηρους θέλει ο συγγραφέας; Οταν κανεις ποδήλατο με αέρα ειναι σαν να κανεις στατικό ποδήλατο στο σπιτι , κανεις πετάλι και βρίσκεσαι στο ιδιο σημείο που βρισκόσουν πριν απο 5 λεπτα! Τα λάστιχα που πήρες απο Αμαζον πως σου φαίνονται απο άποψη ποιότητας/ανθεκτικοτητας ,γιατι ειμαι έτυμος να τα παραγγείλω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Από πλευράς ποιότητας είναι άψογα! Από πλευράς ανθεκτικότητας, το χρονικό διάστημα που τα χρησιμοποιώ είναι σχετικά μικρό για να αποφασίσω. Πάντως, "τραβάνε" πολύ ζόρι. Συστήνω την αγορά τους ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τρέλα με το τυρί. Όσο και να έχει στο ψυγείο το σκίζω. Στοιχίζει όμως . Πατέντα φτηνή ,νόστιμη και fitness.Πάω να πάρω γιαούρτι να ξαναφτιάξω γιατί ξαφανίστηκε Ευγενικά αφιερωμένοhttp://dukanomageirevontas.blogspot.gr/2015/11/cream-cheese-0-cream-cheese-0-sites.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τρέλα με το τυρί. Όσο και να έχει στο ψυγείο το σκίζω. Στοιχίζει όμως . Πατέντα ,νόστιμο και fitness. Πάω να πάρω γιαούρτι να ξαναφτιάξω γιατί ξαφανίστηκε Ευγενικά αφιερωμένο http://dukanomageirevontas.blogspot.gr/2015/11/cream-cheese-0-cream-cheese-0-sites.html To εχω φτιαξει και εγω ,όντως πολυ καλο ,εβαζα μεσα φρεσκοτριμμενο πιπέρι ,ψιλοκομμένο άνηθο και σκόρδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Κακο πραμα η αποχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τον τελευταιο καιρο μια ωρα πριν την γυμναστικη χτυπαω μια μπανανα και ενα τσαι με βοτανα και νιωθω να γεμιζουν οι μπαταριες. Placebo ειναι αλλα αφου δουλευει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 η μπανάνα μόνο placebo δεν είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις