snow22 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μαους τα νουμερα ηταν ενδεικτικά. Λεω οτι σε περιοδο γραμμωσης, θα πηγαινεις παλι για τα μεγιστα.. χωρις να εχεις στο μυαλο, ε ειμαι σε γωση ας κανω πολλες επαναλήψεις λιγα κιλα. Πιστεύω οτι η διατροφη ειναι που καθοριζει τον ογκο απο την γράμμωση, οπου στην γράμμωση μπορει να χασουμε τον ογκο που βαλαμε αν δεν προσέξουμε Για να τον διατηρησεις τι πρέπει να κάνεις; Να βγάλεις 2γρ πρωτεΐνη για κάθε σου κιλό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Άλεξ ωραίος ρε. Τι ωραίος βασικά...γάμησες ρε φίλε. Ώμοι-χέρια-στήθος αλλάξαν πάρα πολύ. Τα πόδια λογικά πίσω θα έχουν μείνει με τέτοια φλώρικη ζώνη . αχαχα thanks, όχι δεν έχουν μείνει πίσω τα πόδια , δεν έχω κάνει skip leg day εδώ και χρόνια.. Τώρα αναλογικά με πάνω οκ, νομίζω θέλουν κάνα χρονάκι ακόμα για να έρθουν στα ίσια αλλά αυτό είναι γιατί όταν ξεκίνησα τα πόδια ήταν ατροφικά. Παίζει λίγο ήτα στην μέση εδώ και κάνα 3μηνο γιαυτό η ζώνη...ψιλοπέρασε τώρα next week ξανά squat. 20 reps είναι πάρα πολύ ρε φίλε Τεσπα ότι βολεύει στον καθένα και ότι θεωρεί καλύτερο Αλεξ κτήνος είσαι πόσο καιρό ασχολησαι; Από λίπος ξές που βρίσκεσαι περίπου; τώρα είμαι στον 3ο χρόνο, αλλά έκανα και όταν ήμουν μικρός κάτι ψιλά συμπληρωματικά στο kick boxing (μιλάμε 10 χρόνια πριν τώρα..). δεν είναι απαραίτητα πολύ 20 reps αλλά προτιμώ 8-15. Από λίπος τώρα κοντά στο 15% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς ! σκίσου και στις δυο περιπτώσεις ειτε κάνεις πολλες επαναλήψεις είτε λίγες ! βρήκες ατομο να κάνετε μαζι ? βοηθάει παρα πολυ , ψαχτο .. με την ελάχιστη βοήθεια που σου δίνει κάποιος για να βγάλεις την επανάληψη που δεν θα έβγαζες , έτσι ανεβαίνεις .. Οχι μαους, παω πρωι και εχει μονο γυναίκες, δυο αντρες. Μονο ο γυμναστης ειναι γκαυλωμενος, οπουερικες φορες σε διαφορα ατομα, ακομα και σε γυναικες, τους λεει σημερα εχεις δυναμεις, ορεξη να μαξαρεις. Τρελαινεται με τετοια. Πχ αν κανω μια ασκηση,μπορει να έρθει να πει δωσε κιαλλο,να σου πει ελα ακομα μια ενω ειναι ετοιμος να σε βοηθησει. Καθεται μου εξηγει για τροφες που πρεπει να τρωω,με ρωταει τι τρωω πρωινο κλπ να δει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αχαχα thanks, όχι δεν έχουν μείνει πίσω τα πόδια , δεν έχω κάνει skip leg day εδώ και χρόνια.. Τώρα αναλογικά με πάνω οκ, νομίζω θέλουν κάνα χρονάκι ακόμα για να έρθουν στα ίσια αλλά αυτό είναι γιατί όταν ξεκίνησα τα πόδια ήταν ατροφικά. Παίζει λίγο ήτα στην μέση εδώ και κάνα 3μηνο γιαυτό η ζώνη...ψιλοπέρασε τώρα next week ξανά squat. τώρα είμαι στον 3ο χρόνο, αλλά έκανα και όταν ήμουν μικρός κάτι ψιλά συμπληρωματικά στο kick boxing (μιλάμε 10 χρόνια πριν τώρα..). δεν είναι απαραίτητα πολύ 20 reps αλλά προτιμώ 8-15. Από λίπος τώρα κοντά στο 15% Δεκαπέντε έχω εγώ και Είμαι τρεις φορές μικρότερος Πάω κάπου να κλάψω..μην ξανανεβασεις φώτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η διατροφή του "viking" που αναφέρθηκα σημαίνει έχω άπειρες ποσότητες μαγειρευτού φαγητού, καλής ποιότητας. Πχ Μακαρόνια με σπανάκι και μοσχάρι, γιουβέτσι με κρέας (χωρίς λίπη και λάδια). Επίσης ομελέτα το βράδυ με κασέρι low fat και λίγο bacon μαζί με τα shakes. Τα Χριστούγεννα τρώγαμε και ένα κομμάτι τσουρέκι την μέρα να πούμε. Το θέμα ειναι ότι εδώ και 3-4 εβδομάδες απλά τρώω χωρίς να σκέφτομαι ποσότητες (έχω καιρό να το κάνω αυτό). Δεν είναι intended άρχισε από τις διακοπές των χριστουγέννων και το συνεχίζω και βλέπουμε.. Πάρτε μερικές από το gym όπως είπα. Μπαίνει πράμα δεν μπορώ να πω παρόλο που δεν ήμουν κάνας αδυνατούλης. Θα θέλω advice για σωστό κόψιμο μετά γιατί εκεί το χάνω τόσα χρόνια (αλλά δεν έπαιρνα συμπλήρωμα και νομίζω παραέριχνα την πρωτεΐνη στο cut). Μαλλί σωστό, μπλούζα λάθος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεκαπέντε έχω εγώ και Είμαι τρεις φορές μικρότερος Πάω κάπου να κλάψω..μην ξανανεβασεις φώτο κάτσε ρε φίλε εσύ μόλις άρχισες.. υπομονή θέλει και consistency.. το διάβασμα να το κάνεις για την πλάκα σου οι λεπτομέρειες δεν έχουν τόση ουσία.. δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι 15 μπορεί να είμαι λίγο λιγότερο έχω να μετρηθώ χρόνια. Μαλλί σωστό, μπλούζα λάθος Και το μαλλί λάθος είναι παλιά ήταν μέχρι την μέση. Την ποζεράδικη μπλούζα την πήρα πριν 2 εβδομάδες. Παραδέχομαι ότι είναι τραγική αλλά την φοράω στα @@ μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεκαπέντε έχω εγώ και Είμαι τρεις φορές μικρότερος Πάω κάπου να κλάψω..μην ξανανεβασεις φώτο εισαι 17 ειναι 28? (ποσο εισια ρε μαλακα ? ) ειναι 1.90 εισαι 1.70-75? ειναι κοντα 85-90 εισαι 65? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και το μαλλί λάθος είναι παλιά ήταν μέχρι την μέση. Την ποζεράδικη μπλούζα την πήρα πριν 2 εβδομάδες. Παραδέχομαι ότι είναι τραγική αλλά την φοράω στα @@ μου χαχα! σαν την photo που ανέβασα είσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Α εντωμεταξύ παρακάτω το καλύτερο μήνυμα για χρόνια πολλά που πήρα. Μεταξύ άλλων "Έτη πολλά μωρή αρρώστια. Σου εύχομαι όλη σου η ζωή να γίνει ένα απέραντο αναβολικό παράθυρο, μία μυική κοιλάδα που θα βρέχεται από ποταμούς αμινοξέων" 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εισαι 17 ειναι 28? (ποσο εισια ρε μαλακα ? ) ειναι 1.90 εισαι 1.70-75? ειναι κοντα 85-90 εισαι 65? 35 στα 36 είμαι ρε τι 28. 1.85 κάπου 85+ κιλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εισαι 17 ειναι 28? (ποσο εισια ρε μαλακα ? ) ειναι 1.90 εισαι 1.70-75? ειναι κοντα 85-90 εισαι 65? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΌΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ μην ψαρώνετε..ούτε τρίμηνο δεν έκλεισα Αδερφέ μ εβαλα 1,5 κιόλας 66,5 Ένα 1,70 φακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 35 στα 36 είμαι ρε τι 28. 1.85 κάπου 85+ κιλά Στην αρχή πήγα για 30+ άλλα λέω κάτσε μην τον κάνω μεγαλύτερο,μικρότερο θα γουστάρει :-P Κώστα στο ύψος μου είσαι. Το καλό με αυτό το ύψος είναι γεμίζεις εύκολα το κακό αν ξεφύγεις θα γίνεις σα κεφτες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στην αρχή πήγα για 30+ άλλα λέω κάτσε μην τον κάνω μεγαλύτερο,μικρότερο θα γουστάρει :-P Κώστα στο ύψος μου είσαι. Το καλό με αυτό το ύψος είναι γεμίζεις εύκολα το κακό αν ξεφύγεις θα γίνεις σα κεφτες Ότι ξεφεύγεις*** εύκολα το έχω παρατηρήσει χαχα,έχει ανοίξει πάρα πολύ η όρεξη μου να φανταστείς σμρ έβγαλα 140γρ πρωτεΐνης(+1 γεύμα) που πριν δυο μήνες με τα χίλια ζόρια ολόκληρονα 120 και ακόμα πεινάω Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από kostas.mouts4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πάντως Spect(το όνομα σου; ) ειδικά άμα είσαι και κοντός και ασχολησαι κάποια περίοδο θα πέσει πολύ πείνα Τώρα Αρχίζω Να μαθαίνω σιγά σιγά τι θυσίες πρέπει να κάνει κανείς για να φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο σαν αυτό που είστε οι περισσότεροι εδώ πέρα και σκέφτομαι τι είναι αυτό που με κάνει να θέλω να το συνεχίσω για τα επόμενα χρόνια...οι είκοσι φορές που θα πάω παραλία,ότι νιώθω πως περνάω κάπου οφελιμα τον χρόνο μου..δεν ξέρω Εσείς έχετε κάτι που σας κρατάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως έχω γαμήσει τουλάχιστον 3 καθαρά λόγω σώματος (χωρίς πλάκα κ σορυ αν θίγεται κανένας ή καμία) κ χωρίς να πλησιάζω ούτε καν κοντά τα στάνταρ - τις διαστάσεις ενός bb (είμαι πιο κοντά στην fitness κατηγορία(λέμε τώρα)). Όχι ότι το κάνω γι αυτό αλλά αφού ρώτησες για κάτι να με κρατάει, εεε μια ώθηση μου τη δίνει να συνεχίσω όπως και να το κάνουμε (και όταν λέω καθαρά λόγω σώματος εννοώ για όμορφες, χαζές κ καθαρά επιφανειακές γκόμενες για μια βραδιά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις