Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διατροφή του "viking" που αναφέρθηκα σημαίνει έχω άπειρες ποσότητες μαγειρευτού φαγητού, καλής ποιότητας. Πχ Μακαρόνια με σπανάκι και μοσχάρι, γιουβέτσι με κρέας (χωρίς λίπη και λάδια). Επίσης ομελέτα το βράδυ με κασέρι low fat και λίγο bacon μαζί με τα shakes. Τα Χριστούγεννα τρώγαμε και ένα κομμάτι τσουρέκι την μέρα να πούμε. 

Το θέμα ειναι ότι εδώ και 3-4 εβδομάδες απλά τρώω χωρίς να σκέφτομαι ποσότητες (έχω καιρό να το κάνω αυτό). Δεν είναι intended άρχισε από τις διακοπές των χριστουγέννων και το συνεχίζω και βλέπουμε.. Πάρτε μερικές από το gym όπως είπα. Μπαίνει πράμα δεν μπορώ να πω παρόλο που δεν ήμουν κάνας αδυνατούλης. Θα θέλω advice για σωστό κόψιμο μετά γιατί εκεί το χάνω τόσα χρόνια (αλλά δεν έπαιρνα συμπλήρωμα και νομίζω παραέριχνα την πρωτεΐνη στο cut). 

pekstOY.jpg?1

dH8wX44.jpg?1

YOxsUuE.jpg?1

Ενταξει ρε μλκ τουμπανο εισαι  τι θες?Τωρα το θεμα 6 pack  αν μιλας για αυτο  πρεπει να κανεις πολυ αυστηρη διατροφη  λιγο μπεικον και τετοια απλα δεν παιζουν .Τα εχουμε ξαναπει το πιο δυσκολο πραγμα ειναι,  αν δεν εισαι γκομενα με  αντιστοιχες  διατροφικες συνηθειες ειναι  .

Θα περασεις πολυ δυσκολα ...πολυ ομως .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ενταξει ρε μλκ τουμπανο εισαι  τι θες?Τωρα το θεμα 6 pack  αν μιλας για αυτο  πρεπει να κανεις πολυ αυστηρη διατροφη  λιγο μπεικον και τετοια απλα δεν παιζουν .Τα εχουμε ξαναπει το πιο δυσκολο πραγμα ειναι,  αν δεν εισαι γκομενα με  αντιστοιχες  διατροφικες συνηθειες ειναι  .

ούτε οι γκόμενες αντέχουν τα πολύ αυστηρά ... ένα 3μηνο μαξ 5μηνο να αντέξουν φουλ... εγώ δεν ξέρα αν θα μπω σε καθάρισμα ή όχι... ακόμα είναι θολό τοπίο 

είχα να φάω bacon 3 χρόνια χαχαχα. Δεν έχω πρόβλημα με την αυστηρή διατροφή ρε εξαίρεση είναι τώρα που τρώω πιο χαλαρά. Επίσης δεν έχω κώλυμα με το 6 pack και με 4 pack είμαι more than ok. Ότι διατροφή χρειάζεται θα κάνω, αυτό που θέλω να αποφύγω είναι να χάσω πολύ βάρος, και αν χάσω πολύ βάρος να αποφύγω όσο μπορώ να χάσω μυική μάζα. 

• Like 1

Αλεξ γαμας.

Χρονια πολλα σε ολους σας.

Σημερα εκανα πλατη δικεφαλλα, εφυγα με τα χερια μου να ειναι φουσκωμενα, να ψιλοτρεμουν και η πλατη να με βριζει

• Like 1

εγω μια μυικη ομαδα τη μερα μαξ προπονηση με βαρη/κοιλιακους/αεροβιο (αν κανω) 1.30 ωρα συνηθως μου παιρνει 1 ωρα

αλλα στα βαρη κανω 3 δισετ απο 4χ20 δεν φορτωνω κιλα και παιζω αντοχη παντα αυτο μου αρεσε και με βολευε οποτε αυτο θα κανω :D

Ετσι και αλλιως οταν θελω να ανεβασω δυναμη το κανω ευκολα και γρηγορα οποτε δεν εχω λογο να σκαω :P

Εμενα το σωμα μου μετα απο ολα αυτα τα χρονια εχει μαθει ευτυχως και αναρρωνει αρκετα γρηγορα οποτε την επομενη μερα ειμαι σαν να μην εκανα τιποτα !!

20 reps είναι πάρα πολύ ρε φίλε

Τεσπα ότι βολεύει στον καθένα και ότι θεωρεί καλύτερο

Αλεξ κτήνος είσαι πόσο καιρό ασχολησαι;

Από λίπος ξές που βρίσκεσαι περίπου;

Να κανω μια ερωτηση που τριγυρναει στο μυαλο και ετσι σκεφτομαι να το κανω.

Οταν αρχισω την γράμμωση λεμε τωρα. Δεν ειναι καλυτερα αν τωρα ζοριζομαι πχ 85% τοτε να ζοριζομαι 90++% παλι με το ιδιο προγραμμα.

Αποψη μου ειναι οτι αυτο θα βοηθησει στην καυση που ταυτόχρονα θα υπαρχει σταδιακη μείωση υδατάνθρακες

Η διατροφή του "viking" που αναφέρθηκα σημαίνει έχω άπειρες ποσότητες μαγειρευτού φαγητού, καλής ποιότητας. Πχ Μακαρόνια με σπανάκι και μοσχάρι, γιουβέτσι με κρέας (χωρίς λίπη και λάδια). Επίσης ομελέτα το βράδυ με κασέρι low fat και λίγο bacon μαζί με τα shakes. Τα Χριστούγεννα τρώγαμε και ένα κομμάτι τσουρέκι την μέρα να πούμε. 

Το θέμα ειναι ότι εδώ και 3-4 εβδομάδες απλά τρώω χωρίς να σκέφτομαι ποσότητες (έχω καιρό να το κάνω αυτό). Δεν είναι intended άρχισε από τις διακοπές των χριστουγέννων και το συνεχίζω και βλέπουμε.. Πάρτε μερικές από το gym όπως είπα. Μπαίνει πράμα δεν μπορώ να πω παρόλο που δεν ήμουν κάνας αδυνατούλης. Θα θέλω advice για σωστό κόψιμο μετά γιατί εκεί το χάνω τόσα χρόνια (αλλά δεν έπαιρνα συμπλήρωμα και νομίζω παραέριχνα την πρωτεΐνη στο cut). 

pekstOY.jpg?1

dH8wX44.jpg?1

YOxsUuE.jpg?1

Άλεξ ωραίος ρε. Τι ωραίος βασικά...γάμησες ρε φίλε. Ώμοι-χέρια-στήθος αλλάξαν πάρα πολύ. Τα πόδια λογικά πίσω θα έχουν μείνει με τέτοια φλώρικη ζώνη  :-D.

Για την γράμμωση όταν έρθει η ώρα τα λέμε να κάνω κι εγώ το κομμάτι μου με τα ελληνοαγγλικά :-)

Οταν αρχισω την γράμμωση λεμε τωρα. Δεν ειναι καλυτερα αν τωρα ζοριζομαι πχ 85% τοτε να ζοριζομαι 90++% παλι με το ιδιο προγραμμα.

Αποψη μου ειναι οτι αυτο θα βοηθησει στην καυση που ταυτόχρονα θα υπαρχει σταδιακη μείωση υδατάνθρακες

Λίβε μην περιμένεις και καμία μεγάλη διαφορά όσων αφορά τη καύση θερμίδων από αυτή την μικρή αύξηση της "έντασης" (εισαγωγικά επειδή δεν ορίζεται ακριβώς). 

• Like 1

Οταν αρχισω την γράμμωση λεμε τωρα. Δεν ειναι καλητερα αν τωρα ζοριζομαι πχ 85% τοτε να ζοριζομαι 90++% παλι με το ιδιο προγραμμα.

Ναι από όσο ξέρω έτσι πρέπει να κάνεις και από τα βασικότερα είναι να μην πέσεις στα κιλά και στις επαναλήψεις που κανεις

Εγώ έχω άλλη απορία για την γραμμωση

Ας πούμε εγώ τρ που ειμαι ογκο τρώω 100 γρ ρύζι πριν την προπόνηση και μετά δύο βραστές πατάτες και το βραδάκι γιαούρτι με βρωμη

Όταν πάω γραμμωση πιο γεύμα πρέπει να βγάλω,αυτό που είναι πριν ή μετά;(τις πατάτες και την βρωμη η το ρύζι)

Βασικότερο η αερόβια άσκηση.Πάω γυμναστήριο πέντε με έξι φορές την εβδομάδα.Στην περίοδο γραμμωσης θα κάνω τις τρεις βάρη και τις δύο αερόβιο?(Από αεροβιο κάνω spinning όπου καις 700-800 θερμίδες και tabata + χαλαρό τρεξιματακι στον διάδρομο για κανένα εικοσάλεπτο)

Πιστευω οτι θα ταν καλυτερο να μην κοψεις κανενα αλλανα μειωσεις πχ 90γρ ρυζι πατατες πιο λιγες και το βραδινο το μειωμεις και αυτο. Καθε εβδομαδα μειωνεις απο λιγο.

Βαρη θα κανεις οσες μερες εκανες και αεροβιο μια φορα αλλα με πολυ ένταση.

Ναι από όσο ξέρω έτσι πρέπει να κάνεις και από τα βασικότερα είναι να μην πέσεις στα κιλά και στις επαναλήψεις που κανεις

Εγώ έχω άλλη απορία για την γραμμωση

Ας πούμε εγώ τρ που ειμαι ογκο τρώω 100 γρ ρύζι πριν την προπόνηση και μετά δύο βραστές πατάτες και το βραδάκι γιαούρτι με βρωμη

Όταν πάω γραμμωση πιο γεύμα πρέπει να βγάλω,αυτό που είναι πριν ή μετά;(τις πατάτες και την βρωμη η το ρύζι)

Βασικότερο η αερόβια άσκηση.Πάω γυμναστήριο πέντε με έξι φορές την εβδομάδα.Στην περίοδο γραμμωσης θα κάνω τις τρεις βάρη και τις δύο αερόβιο?(Από αεροβιο κάνω spinning όπου καις 700-800 θερμίδες και tabata + χαλαρό τρεξιματακι στον διάδρομο για κανένα εικοσάλεπτο)

με 100gr ρυζι, 2 πατατες και λιγη βρωμη δεν προκειται ποτε να δεις ογκο...

• Like 2

αλεξ πολυ καλός μπράβο !

---

λιβε τι 85% και 90% ρε φίλε ?

οσο νιώθεις οτι μπορείς να ζορίζεσαι - ζορίσου , είτε είσαι στην γράμμωση είτε στον όγκο !

----

τζον άλλη φάση το gym ε ?

------

thanks όλους για τις ευχές σας , ανταποδίδω  ..

• Like 3

Πιστευω οτι θα ταν καλυτερο να μην κοψεις κανενα αλλανα μειωσεις πχ 90γρ ρυζι πατατες πιο λιγες και το βραδινο το μειωμεις και αυτο. Καθε εβδομαδα μειωνεις απο λιγο.

Βαρη θα κανεις οσες μερες εκανες και αεροβιο μια φορα αλλα με πολυ ένταση.

Δλδ θέλει πέντε φορές βάρη ε?και μια φορά την εβδομάδα spinning και εντάξει έτσι;

Φίλε δεν τρωω μόνο αυτά αλλά αυτά που σου είπα είναι τα βασικά που θα φάω στάνταρ πάντα θα έχω ένα κέικ πρωτεΐνης-υδατανθρακα καμιά μπάρα η καμιά τέτοια συνταγή

Παρεπιμπτοντος θα ανεβάσω τις συνταγές όταν μπω από υπολογιστή σίγουρα θα σας φανούν φανούν πολυ χρήσιμες άμα δεν τις ξέρετε

αλεξ πολυ καλός μπράβο !

---

λιβε τι 85% και 90% ρε φίλε ?

οσο νιώθεις οτι μπορείς να ζορίζεσαι - ζορίσου , είτε είσαι στην γράμμωση είτε στον όγκο !

----

τζον άλλη φάση το gym ε ?

------

thanks όλους για τις ευχες !

Μαους τα νουμερα ηταν ενδεικτικά.

Λεω οτι σε περιοδο γραμμωσης, θα πηγαινεις παλι για τα μεγιστα.. χωρις να εχεις στο μυαλο, ε ειμαι σε γωση ας κανω πολλες επαναλήψεις λιγα κιλα.

Πιστεύω οτι η διατροφη ειναι που καθοριζει τον ογκο απο την γράμμωση, οπου στην γράμμωση μπορει να χασουμε τον ογκο που βαλαμε αν δεν προσέξουμε

Λεω οτι σε περιοδο γραμμωσης, θα πηγαινεις παλι για τα μεγιστα.. χωρις να εχεις στο μυαλο, ε ειμαι σε γωση ας κανω πολλες επαναλήψεις λιγα κιλα.

Ακριβώς ! σκίσου και στις δυο περιπτώσεις ειτε κάνεις πολλες επαναλήψεις είτε λίγες !

βρήκες ατομο να κάνετε μαζι ? βοηθάει παρα πολυ , ψαχτο .. με την ελάχιστη βοήθεια που σου δίνει κάποιος  για να βγάλεις την επανάληψη που δεν θα έβγαζες , έτσι ανεβαίνεις ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...