Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σορυ μετά διάβασα το μήνυμα μου κ ηταν κάπως , απλά ήμουν έξω και το εγραψα πολυ βιαστικά

το ξερω οτι δεν πειράχτηκες μαργαριτονι !

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το ερώτημα Γιατί να κανείς δύο φορές τη βδομάδα;

Η πρωτεΐνοσυνθεση διαρκεί τρεις μέρες περίπου σε έναν φυσικό ασκουνενο.Με την αυτήν την λογική κάνεις κάθε τρεις μέρες στηθος δικεφαλο πχ το στήθος θα μπει στην διαδικασία την πρωτεΐνοσυνθεσης δύο φορές

Και μαζί με το στήθος κουμπώνεις μια μικρότερη μυϊκή ομάδα που την δουλεύεις στις περισσότερες ασκησεις δικεφαλο πες

Και ήμαστε όλοι ευτυχισμένοι

Έτσι το αντιλαμβανομαι εγώ.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!

Για βοηθηστε λιγο γιατι δεν μπορουμε να αποφασισουμε!

Δεν ξερω με τι ειδος γυμναστικης να ασχοληθω για να αδυνατισω λιγο(πολυ βασικα) γιατι φαε φαε φαε εδω και πολυ καιρο εχουμε ξεφυγει.

Πηγαινα χρονια γυμναστηριο(εχω να παω απο τον περασμενο Μαιο),οποτε δινεται η ευκαιρια παιζω μπασκετ η ποδοσφαιρο κλπ,δεν ειμαι του καθισιου,αλλα ειμαι ακομα περισσοτερο του φαγητου,και αυτο φαινεται! :-D
Επειδη ηθελα να αλλαξω το κλασικο που κανω εδω και χρονια,διαδρομο,βαρη και σπιτι,ειπα να ασχοληθω με κατι που στηριζεται στην αεροβια γυμναστικη.Αυτο που ειχα αποφασισει να ξεκινησω ειναι μποξ,μονο σε επιπεδο προπονησης,αλλα επειδη δεν ειμαι τοσο ζεστος στο να παω να κοπαναω και να με κοπανανε,εψαχνα στο ιντερνετ και ειδα οτι εχει κοντα στο σπιτι μου ειναι γυμναστηριο cross training,και μου κινησε το ενδιαφερον,παρότι δεν εχω 100% γνωση του τι προπονηση γινεται εκει.Το "κακο" ειναι οτι απ οτι εμαθα ειναι 3 φορες τη βδομαδα,ενω στο μποξ πας καθε μερα.Τι προτεινετε σαν καλυτερη και πιο δραστικη λυση οσον αφορα το αδυνατισμα,μαζι με το κοντρολαρισμα του φαγητου εννοειται...

Δημοσ.

ρε ξεχάσαμε τον Φωτη

φιλε χρόνια πολλαααααααααααα ρε γερός και δυνατός , ατελείωτα μακροβούτια και ταξίδια σου εύχομαι !

----

κωστα ματσ μουτσ ασε την διαδικασία της πρωτεΐνοσυνθεσης και αυτα ρε φιλε μην μπερδεύεσαι,

48ωρο αποκατάστασης χρειάζονται ολοι οι μυες πλην της κοιλιάς και της γάμπας που αναρρώνουν πολύ πιο γρήγορα , αυτο να θυμάσαι μονο κ καθάρισες , μην βάζεις πολλά στο μυαλό σου κρίμα είναι  !

έκανες στήθος την δεύτερα ? πέμπτη πάλι ! έκανες πλάτη την τρίτη ? παρασκευή πάλι ..  έτσι απλά ..

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω δεν είμαι κατά του να κάνει Κάποιος δύο φορές τη βδομάδα απλά το να το κάνει κάποιος αρχάριος πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα διότι το σώμα του δεν είναι ακόμη "έτοιμο" για τέτοιο όγκο και συχνότητα προπονήσης

• Like 1
Δημοσ.

Καλα τα λεμε ενα προγραμμα αποτελειται και απο ασκησεις σετ επαναληψεις. Καλα τα λεμε σαν μυικες ομαδες

δεν κατάλαβα τίποτα...παίζει να ναι και από το άυπνο μυαλό μου... έχω πρόβλημα ύπνου

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες καλη χρονια !

Το λοιπον, ψαχνω για νεο γυμναστηριο γιατι πλεον σε αυτο που ειμαι δεν με ικανοποιει.

Για περιοχη Χαιδαρι, Αιγαλεω, Πειραια και Χολαργο αν εχεις καποιος να προτεινει κατι θα με βοηθουσε ! (σε νορμαλ τιμες).

Δημοσ.

Μπορει απο τον υπνο και γω να μην το εθεσα σωστα.

Λεω προτεινω εγω στυλ προπονησης πχ ανω κατω σωμα .. δεν πρεπει να πω και ασκησεις σετ ρεπ που θα περιλαμβανει το προγραμμα.

• Moderators
Δημοσ.

τωρα που το εξηγησες βγααζει πιο πολυ νοημα το τι ειπες στο προηγουμενο ποστ. :P

Εξαρταται παντα Λιβε εγω δεν το θεωρω υποχρεωτικο μπορει πχ να σου δωσω ιδεα για το τι να κανεις upper lower, push pull κτλ και μετα να ψαχτεις μονος σου να βρεις 1-2 πραγματα και μετα να ξαναρωτησεις για λεποτμερεις αν εχεις απορειες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...