Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εχω στο νου μου τι ασκησεις θα κανω αλλα θα εξαρτηθει κι απο τα διαθεσιμα οργανα, ειναι μικρο το τζιμ.

Τζον μην περιμένεις να είναι διαθέσιμο ενα όργανο για να πας να κανεις , κανε απο ολα , μην σταματάς , κανε κατι αλλο και πήγαινε μετα στο όργανο οταν θα ειναι ελεύθερο ! δεν χρειάζεται να κρατάτε ευλαβικά την σειρά των ασκήσεων .

Επίσης το ποδιά - ωμοι  δεν ειναι το ιδανικότερο split όλων!

μπορεί να μην έχουμε μονο 300 γρ αίμα που λεει ο μπος, ομως οταν έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά στα ποδια και τα έχουμε κανει τούμπανο απο το αίμα που τους έχουμε στείλει,  τοτε το ιδανικό δεν ειναι στο καπάκι να κάνουμε ώμους! το ιδανικό ειναι να γυμνάζουμε τους ώμους μετα το στηθος που ειναι πολυ κοντινές μυικές ομάδες η αντε μετα την πλάτη ! τα πόδια πάντα μονά τους .. κανόνας !

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαους εγω για τα ποδια κανω λεγκ κερλ λεγκ εξτένσιον και απαγωγους/προσαγωγους ολα σε μηχανηματα. Και για ωμους δυο ασκησεις

Να τα βαλω μόνα τους θεωρω δε θα χε νοημα

Τωρα για σας που κανετε και σκουωτ και πρεσσα και προβολες κλπ , καλα κανετε και τα χετε μόνα τους

Οπως καποιοι τα σπανε και σε δυο μερες μπρος / πισω ποδια.

Ο καθενας κρίνει με βαση τον εαυτο του :)

• Like 1

Επίσης το ποδιά - ωμοι  δεν ειναι το ιδανικότερο split όλων!

μπορεί να μην έχουμε μονο 300 γρ αίμα που λεει ο μπος, ομως οταν έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά στα ποδια και τα έχουμε κανει τούμπανο απο το αίμα που τους έχουμε στείλει,  τοτε το ιδανικό δεν ειναι στο καπάκι να κάνουμε ώμους! το ιδανικό ειναι να γυμνάζουμε τους ώμους μετα το στηθος που ειναι πολυ κοντινές μυικές ομάδες η αντε μετα την πλάτη ! τα πόδια πάντα μονά τους .. κανόνας !

Αυτό για τα πόδια το είχα παρατηρήσει. Κάθε φορά που έκανα και κάνω πόδια, φεύγω out. Είναι μεγάλοι μύες. Το είχα αναγκαστικά μόνα τους (μπορεί άντε με λίγους κοιλιακούς).

• Like 1

Μαργαριτονι εσύ καλά κάνεις και τα βάζεις μαζί, δυο ασκήσουλες είναι, όπου θες τις βάζεις! Εγώ εννοούσα για κάποιον που έχει ξεσκιστεί στα πόδια,θα τα έχει λιώσει και θα θέλει να κάνει το ίδιο και στους ώμους, κανονικό πρόγραμμα όχι δύο ασκήσουλες!

Και φυσικά και ότι θέλει κάνει ο καθένας στον εαυτό του, δεν είπα ότι δεν κάνει, είπα δεν είναι το ιδανικό!

Επίσης γι αυτό που λες ότι 'εδώ άλλοι χωρίζουν την ίδια μυική ομάδα σε δύο μέρες' φυσικά και ισχύει, όχι για τον καθένα όμως, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να απομονώσεις ξεχωριστούς μύες ίδιας μυικής ομάδας, και δεν μιλάω τόσο για τα πόδια όσο γι αυτούς που σπάνε τους ώμους πχ σε δύο μέρες και νομίζουν ότι το κάνουν και σωστά!

~~~~~

Γιάννη στο είπα επειδή δεν έχεις εμπειρία από γυμναστήριο, πίστεψε με υπάρχουν άτομα που μπορεί να κάθονται σαν μπαστακες πάνω από ένα μηχάνημα μέχρι να αδειάσει για να μην χάσουν την σειρά των ασκήσεων..

• Like 3

Τζον μην περιμένεις να είναι διαθέσιμο ενα όργανο για να πας να κανεις , κανε απο ολα , μην σταματάς , κανε κατι αλλο και πήγαινε μετα στο όργανο οταν θα ειναι ελεύθερο ! δεν χρειάζεται να κρατάτε ευλαβικά την σειρά των ασκήσεων .

Επίσης το ποδιά - ωμοι δεν ειναι το ιδανικότερο split όλων!

μπορεί να μην έχουμε μονο 300 γρ αίμα που λεει ο μπος, ομως οταν έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά στα ποδια και τα έχουμε κανει τούμπανο απο το αίμα που τους έχουμε στείλει, τοτε το ιδανικό δεν ειναι στο καπάκι να κάνουμε ώμους! το ιδανικό ειναι να γυμνάζουμε τους ώμους μετα το στηθος που ειναι πολυ κοντινές μυικές ομάδες η αντε μετα την πλάτη ! τα πόδια πάντα μονά τους .. κανόνας !

Και τι Σπλίτ προτείνεις ?

Πότε να βάλω τους ώμους για να γυμνασω κάθε μυϊκή ομάδα δύο φορές δοκίμασα να τους βάλω μαζί με στήθος-δικεφαλο και όταν πήγα να κάνω over head press ούτε την μπάρα σκέτη δεν μπορούσα να σηκώσω

Εμ και στήθος και δικέφαλα και ώμοι ειναι πολυ ρε φίλος !

στήθος ώμοι τραπ

πλάτη δικέφαλα τρικέφαλα

πόδια

κοιλιακοί - ραχιαίοι καθημερινά για ζέσταμα και αερόβια στο τέλος για αποθεραπεία κ για το καρδιαγγειακό !

Αυτό προτείνω εγώ σαν ιδανική βάση, με εμπειρία σε προγράμματα που αν στην πω θα με πεις ψώνιο ! 

• Like 2

Το ερώτημα Γιατί να κανείς δύο φορές τη βδομάδα;

Γιατί γαμάει.

Και γιατί φαίνεται ότι το frequency μετράει ακόμα κι αν γίνει equate το volume: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25932981

• Like 2

Mau δε πειραχτηκα ε, εμεις τα χουμε πει αλλωστε. Απλα επειδη διαβαζουν πολλοι θελησα να κανω αυτη την επεξηγηση.

Και βεβαια λεμε το ιδιο, οπως παντα συμφωνουμε χαχαχα

Αν και τωρα εγω σπλιτ θα ξανακανω απο Φλεβαρη. Εχω ενα full body προγραμματακι για τις εξεταστικες ωστε να γυμναζεται ολοκληρο το σωμα σε σχετικα συντομο χρονο

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...