Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και το δικο μου ειναι ανοιχτο

Ομως επισης κ εγω εχω στο σπλιτ μου ποδια-ωμους :D

ποτε ποδια με ωμους..γιατο αργει να ανεβει το αιμα και ζοριζετε χωρις λογο η καρδια..ποδια παντα μονα τους

Δημοσ.

ποτε ποδια με ωμους..γιατο αργει να ανεβει το αιμα και ζοριζετε χωρις λογο η καρδια..ποδια παντα μονα τους

Τι αργεί να ανέβει ρε συ ? Λες κι έχουμε μόνο 300 ml αίμα να κυκλοφορούν. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι αργεί να ανέβει ρε συ ? Λες κι έχουμε μόνο 300 ml αίμα να κυκλοφορούν.

Έστω ότι αργεί και κάνεις πόδια μόνα τους..το στήθος δικεφαλο όμοι είναι γ@μησι.Προσωπικά δεν μπορώ να το βγαλω

Εγώ έναν μήνα που κάνω πόδια ομους μπορώ να πω ότι ειμαι καλά

Όπως είπατε όμως μπορείς να ακολουθήσεις αλλά προγράμματα(upper lower klp)

Δημοσ.

Στο δικό μου gym λίγο να χάσεις τον βηματισμό ο διάδρομος σταματάει αμέσως.

Σε σημείο που μια φορά παραπατησα ίσα ισα και σταματησε,χεστικα πάνω μου.

Έκλαψα λίγο αλλά συνεχισα..

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι παράξενο αυτό..

Πολλά είναι τα γυμναστήρια που έχουν ομαδικά "brazillian butt" "butt lift" και λοιπές χαζομαρες..

Στο γυμναστήριο που παω εχει μονο βαρη, ουτε ομαδικα τιποτα.

Δημοσ.

αυτη η βρωμη εχει τον απαλευτο μερικες φορες, την τρωω τοσο συχνα που με αηδιαζει καπου καπου. Απο δημητριακα σαν αναπληρωματικο τι τρωτε? η βρωμη ειναι μονοδρομος?

Δημοσ.

αυτη η βρωμη εχει τον απαλευτο μερικες φορες, την τρωω τοσο συχνα που με αηδιαζει καπου καπου. Απο δημητριακα σαν αναπληρωματικο τι τρωτε? η βρωμη ειναι μονοδρομος?

Εγω την σιχαινομουν μεχρι που βρηκα πως να την τρωω και καθε μερα ανυπομονω να ερθει η ¨"ωρα" της :P

Δημοσ.

Γιαούρτι με μέλι και βρώμη (και κανένα ξηρό καρπό από πάνω) είναι άπαιχτο.

Ακόμη και γιαούρτι, μόνο με βρώμη.

Δημοσ.

Βρωμη νερο μικροκυμματων σε ενα λεπτο να φουσκωσει, μετα ξηρους καρπους, ηλιοσπορους,μελι ή ταχινι ή φυστικοβουτυρο λιγο κακαο και αν θελετε και all brands(μειωστε λιγο την βρωμη) απλα τελειο.

Τιπ:οταν το φτιαξετε αφηστετο λιγο να κατσει και μετα φατε. Βαλτε λιγο γαλα να σπασει την βρωμη που θα ειναι πηχτη

Αλλιως πιτακια βρωμης που ναι υποθεση πεντε λεπτων

Δημοσ.

Βρωμη νερο μικροκυμματων σε ενα λεπτο να φουσκωσει, μετα ξηρους καρπους, ηλιοσπορους,μελι ή ταχινι ή φυστικοβουτυρο λιγο κακαο και αν θελετε και all brands(μειωστε λιγο την βρωμη) απλα τελειο.

Τιπ:οταν το φτιαξετε αφηστετο λιγο να κατσει και μετα φατε. Βαλτε λιγο γαλα να σπασει την βρωμη που θα ειναι πηχτη

Αλλιως πιτακια βρωμης που ναι υποθεση πεντε λεπτων

Αναλογία βρωμη νερό

Δημοσ.

Αυριο θα με κανω το καλυτερο δωρο: ξεκιναω γυμναστηριο. Δε βλεπω την ωρα κανω πρεσα!

Εχω στο νου μου τι ασκησεις θα κανω αλλα θα εξαρτηθει κι απο τα διαθεσιμα οργανα, ειναι μικρο το τζιμ.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...