Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

4φαλο ή μηριαίο;;;; 

ακόμα και αυτός ο τύπος στο βίντεο θαρρώ πως το κάνει λάθος 

Ισως και γω να το εκανα λαθος, δε ξερω.Πιο πολυ μου απομονωνε τον τετρακεφαλο παντως.

Μπορει λογω στασης του σωματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρωτη μερα γυμναστηριο βγαίνω ολυμπιονικης απο την ενεργεια, οι υπολοιπες θελω δεν θελω ειναι αγγαρεια για καποιο λογο. Ειναι λες και ειναι καθε μερα δυσκολοτερη.  :unsure:

Ξεμένεις από ενέργεια. Μάλλον κακή διατροφή

• Like 2

https://www.muscleandstrength.com/exercises/reverse-hack-squat.html

έχει κανείς άποψη για αυτό;;;;?!!!! 

Εγώ αυτό δεν το προτείνω ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ

• Like 3

φάση αντίστοιχη με πρέσσα, smith κτλ όσον αφορά τη φιξαρισμένη κίνηση ε; 

Δήμητρα υπάρχουν υποτίθεται ειδικά hack squats που μπορείς να είσαι στην θέση που δείχνει το βίντεο. Δεν είναι καλή ιδέα να πας να κάνεις μία κίνηση που είναι φιξαρισμένη για άλλη αρχική θέση. 

Πάντως, ανάλογα τι θες να στοχεύσεις, υπάρχουν καλύτερες ασκήσεις με με ελεύθερα. 

ήταν ένας θείος στο gym μου , αδύνατος , (έχει ξεκινήσει λίγο καιρό τώρα) και έτρεχε στο διάδρομο. Είχε δει εμένα που ααααααααααααααααααααααν τρέξω τρέχω στο 14 ξέρω γω κ το έβαλε κ αυτός. Φεύγει μια πίσω κ γυρνάμε να δούμε μην έπαθε τίποτα. Σε χρόνο 0 βάζει το κινητό απ την τσέπη στο αφτί και λέει "ναι παρακαλώ"? ενώ ήταν κάτω , στα πλάγια πεσμένος , σε φάση cool

δάκρυσα  , εγώ κ ένας άλλος δεν πιστεύαμε στα μάτια μας , λες κ ήταν στημένο video για youtube 

• Like 3

Π@παράς είναι μην ασχολησαι

Θα σου μιλούσα πιο ευγενικά αλλά φενεται δεν Καταλαβαίνεις

Άμα δεν έχεις σκοπό Να δώσεις κάποια συμβουλή σύμφωνα με όσο γνωρίζεις η με την εμπειρία σου υπάρχουν χίλιες δυο διαφορετικές σελίδες που μπορείς να γράψεις ότι ***** θες

Σε μενα αναφερεσε?

Όλα για αυτά γιατί είπα πως το Σπλίτ σου ήταν κακό?

Τέλος πάντων,

το Σπλίτ που έδωσες το θεωρώ κακό γιατί εβαλες ομους με πόδια μόνο και μόνο για να δουλέψεις 2 φορές την εβδομάδα όλες τις μυϊκές ομάδες.Αν θες να δουλέψεις όλες τις μυϊκές ομάδες 2 φορές κανείς upper lower Σπλίτ ή push pull legs αλλά θα πρέπει να ξέρεις πόσες μέρες μπορεί να διάθεση ο ασκούμενος κάτι που δεν ηξερες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι το να κανείς πόδια ομους είναι ίσως ή χειρότερη επιλογή.

Επίσης το starting strenght αν θυμάμαι καλά που ειπες ΔΕΝ είναι το "καλύτερο" πρόγραμμα γιατί πολύ απλά απευθύνεται σε άτομα με έναν συγκεκριμένο στόχο και εσύ δεν ξέρεις ποιος ήταν ο στόχος αυτού που ρώτησε.

Αυτά από τον π@π@ρα,lets move on.

Αύριο πόδια λadies and gentlemen.

Ερχονται σημερα δυο κοπελες.

Μιλανε με τον γυμναστη. Ολα καλα, τις ρωταει τι στοχος εχετε.

Του απανταει η μια, να φυγει η κοιλια και να σηκωθει ο κωλος μου... τον επιασε σπαστικο.

• Like 1

ήταν ένας θείος στο gym μου , αδύνατος , (έχει ξεκινήσει λίγο καιρό τώρα) και έτρεχε στο διάδρομο. Είχε δει εμένα που ααααααααααααααααααααααν τρέξω τρέχω στο 14 ξέρω γω κ το έβαλε κ αυτός. Φεύγει μια πίσω κ γυρνάμε να δούμε μην έπαθε τίποτα. Σε χρόνο 0 βάζει το κινητό απ την τσέπη στο αφτί και λέει "ναι παρακαλώ"? ενώ ήταν κάτω , στα πλάγια πεσμένος , σε φάση cool

δάκρυσα , εγώ κ ένας άλλος δεν πιστεύαμε στα μάτια μας , λες κ ήταν στημένο video για youtube

Στο δικό μου gym λίγο να χάσεις τον βηματισμό ο διάδρομος σταματάει αμέσως.

Σε σημείο που μια φορά παραπατησα ίσα ισα και σταματησε,χεστικα πάνω μου.

Έκλαψα λίγο αλλά συνεχισα..

Ερχονται σημερα δυο κοπελες.

Μιλανε με τον γυμναστη. Ολα καλα, τις ρωταει τι στοχος εχετε.

Του απανταει η μια, να φυγει η κοιλια και να σηκωθει ο κωλος μου... τον επιασε σπαστικο.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι παράξενο αυτό..

Πολλά είναι τα γυμναστήρια που έχουν ομαδικά "brazillian butt" "butt lift" και λοιπές χαζομαρες..

Σε μενα αναφερεσε?

Όλα για αυτά γιατί είπα πως το Σπλίτ σου ήταν κακό?

Τέλος πάντων,

το Σπλίτ που έδωσες το θεωρώ κακό γιατί εβαλες ομους με πόδια μόνο και μόνο για να δουλέψεις 2 φορές την εβδομάδα όλες τις μυϊκές ομάδες.Αν θες να δουλέψεις όλες τις μυϊκές ομάδες 2 φορές κανείς upper lower Σπλίτ ή push pull legs αλλά θα πρέπει να ξέρεις πόσες μέρες μπορεί να διάθεση ο ασκούμενος κάτι που δεν ηξερες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι το να κανείς πόδια ομους είναι ίσως ή χειρότερη επιλογή.

Επίσης το starting strenght αν θυμάμαι καλά που ειπες ΔΕΝ είναι το "καλύτερο" πρόγραμμα γιατί πολύ απλά απευθύνεται σε άτομα με έναν συγκεκριμένο στόχο και εσύ δεν ξέρεις ποιος ήταν ο στόχος αυτού που ρώτησε.

Αυτά από τον π@π@ρα,lets move on.

Αύριο πόδια λadies and gentlemen.

Και το upper lower Είναι αρκετά καλό

Οκ και για το ss πάσο.Έχεις δίκιο δεν σκέφτονται όλοι σαν και εμένα.Ο μόνος λόγος που το προτείνω είναι γτ πιστευω πως όταν ξεκινάει κάποιος χρειάζεται ασκησεις για ενδυνάμωση anyway :)

Αύριο πόδια; Μόνο το δικό μου gym είναι κλειστό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...