Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

gon  σ αρέσουν τα ακροβατικά ε ?

πέρα απο το μονόζυγο με το ενα χέρι , τις ασκήσεις ισορροπίας κ ολα αυτά που σου χρειάζονται για την αναρρίχηση , η κανονική προπόνηση σου αρεσει ?

'κανονική' εννοώ να πας σε ένα γυμν και να κανεις ολοκληρωμένο πρόγραμμα οχι μόνο Workout

Δημοσ.

gon  σ αρέσουν τα ακροβατικά ε ?

πέρα απο το μονόζυγο με το ενα χέρι , τις ασκήσεις ισορροπίας κ ολα αυτά που σου χρειάζονται για την αναρρίχηση , η κανονική προπόνηση σου αρεσει ?

'κανονική' εννοώ να πας σε ένα γυμν και να κανεις ολοκληρωμένο πρόγραμμα οχι μόνο Workout

Δε μου αρέσει το γυμναστήριο. Είχα ξεκινήσει δύο φορές παλιότερα, αλλά στην πορεία το βαριόμουν. Δε μπορώ αυτή τη ρουτίνα, διάδρομος, όργανα, κλειστοί χώροι. Όπως είπα και πιο παλιά, προτιμώ να γυμνάζομαι έξω. Να κάνω και ό,τι βλακεία μου κατέβει.

Πλέον είμαι χαρούμενος, έχοντας κάνει ένα πρόγραμμα προπόνησης με bodyweight (κρατάω και ημερολόγιο σε τετράδιο μετά από κάθε προπόνηση). Δεν τα κάνω για την αναρρίχηση (αν και βοήθησαν). Η αναρρίχηση είναι ενασχόληση του τελευταίου τριμήνου. Ίσα ίσα που μπορώ να πω πως με πάει πίσω από στόχους που έχω θέσει κι από συχνότητα προπόνησης (πχ να κάνω κάποια ακροβατικά :P). Δηλαδή 3 φορές την εβδομάδα αναρρίχηση (+1 αν έχει καλό καιρό για βράχια) και 3 φορές την εβδομάδα τα άλλα, πρέπει να είμαι ας πούμε 6 μέρες την εβδομάδα μέσα σε ασκήσεις. Παράτησα και τις ισομετρικές που τις είχα αγαπήσει. Το καλό είναι ότι βλέπω πρόοδο και στα δύο. Και στο τί μπορώ να κάνω με τα calisthenics (αναμένω να περάσει ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησα το πρόγραμμα να δω τί έχω καταφέρει), αλλά και στις αντοχές μου στην αναρρίχηση (και πάνω απ'όλα τεχνική).

Τώρα, όσον αφορά βάρη, λογικά θα τα εντάξω σε ασκήσεις όπως squats, pull-ups, dips και τέτοια πραγματάκια. Επίσης μου αρέσουν τα bench-presses, τα deadlifts και κάτι άλλα που κάνουν οι αρσηβαρίστες(δε ξέρω ονόματα :P). Όχι σε φάση να σηκώνω πολλά κιλά. Ικανοποιητικά όμως για να στέκομαι στα πόδια μου. Νομίζω δε μου χρειάζεται κιόλας να σηκώνω κιλά. Αν έκανα ας πούμε judo, τότε ναι, θα χωνόμουν.

Βέβαια για αυτό που ρώτησες με την κανονική προπόνηση, τώρα δε με τρελαίνει, ούτε και με βλέπω να με τρελαίνει στο μέλλον. Μπορεί να αλλάξει αυτό όμως. Δε ξέρω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σηκώνομαι φτιάχνω πράγματα ντύνομαι βγαίνω έξω με -14 χιόνι να πέφτει και όλα άσπρα έξω φτάνω γυμναστήριο Δεν έχω φέρει ρούχα γυμναστικής..Σήμερα κάνω προπόνηση με στυλ τζιν και ζακέτα

• Like 1
Δημοσ.

πρωτη μερα γυμναστηριο βγαίνω ολυμπιονικης απο την ενεργεια, οι υπολοιπες θελω δεν θελω ειναι αγγαρεια για καποιο λογο. Ειναι λες και ειναι καθε μερα δυσκολοτερη.  :unsure:

Δημοσ.

Νυχτερινή έξοδο εψές και αποφασίζω να βάλω ένα φόρεμα που χα να το βάλω από πέρυσι .... 
ενόχληση στο σημείο των lats και του βραχίονα με συνόδευε καθ'όλη τη βραδιά...
πάχυνα στα φτερά  :-D  

• Moderators
Δημοσ.

Νυχτερινή έξοδο εψές και αποφασίζω να βάλω ένα φόρεμα που χα να το βάλω από πέρυσι .... 

ενόχληση στο σημείο των lats και του βραχίονα με συνόδευε καθ'όλη τη βραδιά...

πάχυνα στα φτερά  :-D  

με τοση μερεντα λογικο!

Δημοσ.

Το δοκιμασα εγω και μου ηταν πολυ αβολο.Εκτος απο αυτο γινομουν και λιγο ρεζιλι γιατι ολοι νομιζαν οτι το εκανα λαθος :P

Παντως με επιασε πανω-κατω σαν τα front squat.Εδινε δηλαδη πιο πολυ εμφαση στον τετρακεφαλο μου.

Δημοσ.

Το δοκιμασα εγω και μου ηταν πολυ αβολο.Εκτος απο αυτο γινομουν και λιγο ρεζιλι γιατι ολοι νομιζαν οτι το εκανα λαθος :P

Παντως με επιασε πανω-κατω σαν τα front squat.Εδινε δηλαδη πιο πολυ εμφαση στον τετρακεφαλο μου.

4φαλο ή μηριαίο;;;; 

ακόμα και αυτός ο τύπος στο βίντεο θαρρώ πως το κάνει λάθος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...